Taget på fersk gerning i utroskab af deres partner

Taget på fersk gerning i utroskab af deres partner

SPAR MANGE PENGE

FANGET I UTROSKAB!

Læs hvordan de opdagede utroskab, og så det hele med deres egne øjne, mens deres partner var utro med en anden!

At få at vide, at ens kone, mand eller kæreste har været en utro, er aldrig rart. Men at se det med egne øjne er ikke noget man ønsker for sin værste fjende, men det er netop hvad flere har prøvet og fortæller om.

METTE: Han skulle pludselig både det ene og det andet, fx. se “gamle venner” i den anden ende at landet…der blev jeg lidt mistænksom. Da han kom hjem lod jeg som ingenting, for der var nok ikke noget om snakken. Men inden der var gået 1 uge, opdagede jeg nogle små knopper i min vagina, jeg har aldrig haft sådan noget før. Jeg sprang til lægen som fortalte, at jeg havde fået KØNSVORTER!!!! Og så skulle jeg ligge der med spredte ben og pensles i vagina flere gange – Føj hvor var det ledt. Jeg konfronterede ham, han nægtede først, men indrømmede sin utroskab senere. Han havde haft sex med flere fra Dating.dk – Om jeg har kylet ham ud? Ja, det kan I fandme tro..!

LARS: Jeg havde været ude at rejse i forbindelse med arbejde og kom hjem en dag tidligere. Jeg fik en ven til at hente mig i lufthavnen, fordi jeg ville overraskede min kone og vores to børn. Jeg gik så ind og fandt hende og hendes “kaffeven” ligge i ske på sofaen med mine børn i samme rum! Jeg var rasende og selvfølgelig benægtede hun alt. Vi gik fra hinanden kort derefter.

JANNI: Min daværende kæreste var mig utro lige for øjnene af mig….. Han vidste godt at jeg kom i byen, men besluttede sig alligevel for at være sammen med sin eks for øjnene af mig….. Han kunne hente sine ting på trappen udenfor efter de havde stået i regnen.

SEX I DAG?

DENNIS: Min daværende kæreste havde problemer med sin computer og ville gå på Facebook fra min telefon. Det var fint, men jeg bad hende bruge safari, så jeg ikke skulle logge ud. Et par dage senere, da jeg lukker apps på min telefon, kan jeg se, hendes Facebook stadig er åben. Jeg kan se, at hun skriver med sin ekskæreste John. Det viser sig, at de har knaldet i vores seng og skal på date snart.
I beskederne beder John hende om ”at tage noget pænt på”. Jeg er ikke den jaloux type, så jeg lader det ligge i et par dage. Et par dage efter vil hun have sex, og da vi er godt i gang og jeg kommer, hvisker jeg hende i øret ”husk nu, at John gerne vil have, du tager noget pænt på på jeres date lørdag”. Blikket i hendes øjne var det hele værd. Jeg tog mit tøj på og gik ud af døren, mens hun græd og bad mig komme tilbage.

MIRIAM: Jeg fandt min drømme fyr i en alder af 17 år, jeg var jo overbevist om at han var den eneste ene, det var han også i nogle år. han er sø mand og sejler med en cruisebåd, dette medføre at han er væk 14 dage og hjemme 14 dage. jeg mødte ham mens han var der, fik vores datter mens han var der, blev gift med ham mens han var der, ja alt den tid vi var sammen var han ansat på denne båd. på vores datters 3 års fødselsdag ville vi overraske ham og tage med på et cruise. han viste intet om dette, og da vi kom ombord og gik tilhans kahyt fandt vi han i sengen med en anden, forestil dig at stå med di datter på 3 år og se det. han forsøgte at undskylde på alle mulige måder, men intet hjalp. vi gik lige i land, pakkede hans ting sammen og kørte dem ud til hans forældre. idag er jeg alene mor til min dejlige datter på idag 7 år, og jeg har ikke et eneste øjeblik fortrudt at jeg smed ham ud!

KARINA: Han var klædt meget fint på til en aften med gutterne, og det plejer han ikke. Jeg kiggede ned af dagen og så hende sidde i sin bil og vente på ham. Han valgte at starte et skænderi med mig, så han kunne storme ud af døren. Jeg kunne genkende hende fra de nøgenbilleder, jeg havde fundet på vores computer.

JESPER:
Det var fredag, sommer og dejligt varmt, på arbejdet havde vi lige noget der skulle være færdigt og skulle arbejder over i mange timer. Vi blev hurtigere færdige med arbejdet end beregnet, så jeg smuttede forbi blomsterhandleren på vejen hjem til hende og købte en stor buket roser.
Da jeg låser mig ind i lejligheden kan jeg kun høre høj musik, kan ikke umiddelbart finde hende og åbner døren til soveværelset for at se om hun er der? Synet der mødte mig var ikke lige hvad jeg forventede, hun lå på ryggen med en fyr der pumpede i hende alt han havde lært. Dybt chokeret stod jeg der i noget tid og bare så, mens jeg prøvede at forstå hvad det var jeg så. Da det endelig gik op for mig, begyndte jeg at piske ham på ryggen med roserne, det gav effekt og han sprang op som trold af en æske, greb en tøjbunke og sprang ud af døren. Hendes eneste kommentar var “Gider du lige gøre mig færdig inden du pakker dine ting?” Hvad der lige gik gennem hendes hovede ved jeg ikke, men roserne blev da fugtet.

KOLLEGAEN: En af mine tidligere kolleger satte et SD kort ind, hvor der var et projekt på, vi skulle fremvise. Han satte det i computeren i konferencerummet, og frem kom billeder på skærmen af hans nøgne kone, der blev kneppet af en fremmed mand. Vi gik alle helt i stå og han så helt paf ud og sagde samtidig den “møgluder”. Jeg fik slukket for skærmen, ingen sagde noget. Fyren rejste sig op og efterlod sin telefon og computer. Vi så ham aldrig igen på jobbet.

Folk fortæller hvordan de fandt ud af, at deres partner var utro og lavede noget udenoms!

De venter på dig

Der findes ikke nogen god måde at finde ud af, at din partner har bollet med en anden. Lige meget om du finder ud af det, fordi han er uforsigtig på sociale medier, eller der er andre former for digital læbestift på skjorten. Om hun så indrømmer det hele i en pludselig tilståelse, så kvaser det stadig dit ego og knuser dit hjerte. Vi bad venner og kollegaer opsummere med én sætning, hvordan de opdagede, at deres partner var utro. Her er, hvad de sagde.

  • Vi havde begge find min iPhone app’en. Her fandt jeg ud af hvor han var om aftenen.
  • Jeg kom tidligt hjem, og de lå og knaldede i soveværelset
  • Fik en e-mail om, at hun havde booket et B&B til dem
  • Fandt et brugt kondom under sædet i bilen
  • Min veninde så hans profil på en datingside
  • Han ringede ved en fejl til til mig, mens det skete så jeg kunne høre det
  • Han gav sit nummer til et sidespring, men hun ringede til mig i stedet og fortalte alt. 
  • Svinet kaldte mig hendes navn mens vi havde sex.
  • Jeg havde den værste mavepine aka Klamydia.
  • Jeg fandt kondomer i hans gymnastiktaske
  • Han var på Tinder, mens han lå ved siden af mig
  • En kollega afslørede hvem han var sammen med
  • Min roommate fortalte, at hun bollede med ham
  • Hans ekskæreste skrev: ‘Jeg har købt kondomer
  • Hans ven ringede. Han havde gjort nogen gravid
  • Jeg fandt nogle små trusser under vores seng
  • Fandt video af hende på knæ foran ham
  • Han var gift, og havde børn uden at sige det

porno med danske piger