Tabte i poker og skulle betale gæld med analsex

SPAR MANGE PENGE

Det var en fredag aften, og de 4 fyre Søren, Ole, Hans og Jens sad og spillede poker, mens Ole og Sørens piger var i biografen. Det gik rigtigt godt, der var rødvin og gode sjusser. Stemningen var høj da pigerne vendte hjem. Ole gav Lone en klask i hendes dejlige røv, mens han sagde: “Nå skat er du klar til en omgang pik? jeg har tabt dig til Hans og Jens. De vil røvpule dig begge 2, men du er jo vild med at få den i røven så jeg regner med at det er i orden. Eller jeg skal betale dem 1000,00 kr. ” “Ååhh lad være, det er bare pjat, ellers må du jo selv lægge røv til.” smilede Lone og så over på Pia.

Hans og Jens protesterede begge højlydt, Ole var lidt beklemt af situationen, så de blev enige om at Lone og Pia skulle spille med i bedst af 3 spil, hvis de vandt slap de, og de fik 1000,00kr. hver, men ellers skulle de tilfredsstille dem alle fire. Efter 2 spil stod det lige, så 3 spil var afgørende, og stod var glæden ved de fire fyre da Lone og Pia tabte det 3 og afgørende spil. Lone og Pia kiggede på hinanden, så rejste de sig op og gik ind i soveværelset. Fyrene gjorde sig klar og lidt efter sad alle fire kun iklædt underbukser og vendte på at pigerne skulle komme ud og betale deres gæld. Pia og Lone kom ud fra soveværelset, satte noget musik på og begyndte at danse. Lidt efter lidt tog de hinandens tøj af og snart var de begge nøgne Lone der var en frodig pige, havde sorte selvsiddende strømper på og høje sorte stiletter ellers ikke andet. Hendes store patter strittede ud og hendes brystvorter var hårde og stive. Hendes glatbarberede fisse glinsede af safter.

SEX I DAG?

Pia var helt nøgen også hendes fisse var glatbarberet også hendes fisse var våd og hendes patter var også stive og hårde. De smed en dyne på gulvet og alle sig i en 69er, og kort efter havde deres tunger travlt med at slikke hinandens fisser og røvhuller. Det gik der lidt tid med og snart sad de 4 fyre og gned deres halvstive pikke, så kaldte de på pigerne og sagde at nu ville de havde slikket pik. Lone og Pia kravlede over til dem og snart var de i fuld gang med at slikke de 4 pikke på skift. Jens’s pik stod og bankede op af maven på ham og stønnede at nu ville han kneppe. Han stillede sig bagved Lone og pikken der glinsede af hans egne safter og hendes mundvand gled let i bund i den drivvåde fisse. Efter at pikken var gledet ud og ind nogle gange stønnede Lone” kom så Jens fyld min røv jeg vil gennempules i røven af jer alle sammen”. Jens lod ikke opfordringen stå hen, han pressede hans store stive pik mod Lones røvhul og det gav sig langsomt Og sil sidst var pikken begravet til roden i Lones røv. Hun stønnede højt da den trængte op i hende” åååhhh hvor er det dejligt, fyld mig ud jjjaaaaa knep mig nu”. Jens trak pikken næsten helt ud så kun pikhovedet var inde, så stødte han den i bund igen. Nu gled den lettere op og snart gled den ud og ind i et jævnt tempo. Imens var Pia i fuld gang med at ride Hans, Han lå på ryggen og hun sad overskrævs på ham, mens hendes fyr Søren var i gang med at slikke hendes røvhul og fingerkneppe hende i røven. Ole lagde sig under Lone og pressede sin pik op i hendes smaskvåde fisse. Lone stønnede højlydt” Åååhh hvor er det dejligt, fyld mig helt ud, knep mig hårdt” Så lød der en højlydt stønnen, det var Pia der også fik pik i begge huller. Stuen lød nu af stønnen og klaskene når fyrene pressede deres pikke i bund i Pia og Lones røve og fisser. Da de havde pulet pigerne i et stykke tid kom Lone og Pia i et par heftige orgasmer. Så skiftede de plads, Lone red nu på Sørens pik der kom fra Pia snævre røv den gled let op i hendes kusse, da han var kommet godt i gang med at pule hendes fisse trængte Hans op i røven på hende med sin kæmpe pik Det var en ordentlig moppe-dreng, den var over 20cm lang og tyk som en stor agurk. Lone klagede sig over den “Aaaahhh den er for stor, jeg revner, det kan min røv ikke tage”. Men Hans lod som han ikke hørte hende og forsatte med at presse sin kæmpe pik op i røven på Lone. Lidt efter lidt kom den længere op. Ole, Jens og Pia kiggede måbende på hvordan Lones røv tog imod pikken. Til sidst var den i bund så nosserne klaskede i mod hendes drivende fisse. “åååhhh jjjaaaa hvor er jeg fyldt ud det er for meget, men hold kæft hvor er det fedt” pustede Lone. Så trak Hans sin pik langsomt ud og pressede den ind igen, den gled langsomt op og ned i Lones stramme røv. Langsomt begyndte de at kneppe Lone og lidt efter gled begge pikke let ud og ind af hendes to huller.

Hans bad Pia om at slikke ham i røven. Efter hun havde gjort det, kom Jens til. Han pressede sin pik imod Hans’s røvhul og den gled op i røven på Hans. Ole stillede sig foran Lones mund og jog pikken ind i munden på Lone, som begærligt slikkede og suttede på den. Pia satte sig på knæ bagved Ole og begyndte at slikke og finger-kneppe hans røvhul. Så gik det vilde ridt Hver gang Hans’s pik var ude af Lones røv Var Jens i bund i hans røv. Hele stuen var fyldt med pusten og stønnen og klaskene når deres kroppe ramte hinanden. Hans kunne ikke holde sig længere Det var første gang han havde fået sin enorme pik op i en røv og den skønne fornærmelse af den stamme røv omkring hans pik var for meget for ham. Med et brøl fyldte han Lones røv med varm sperm. Idet samme kom Lone i en kæmpeorgasme. Kort efter smaskede det højt når pikken gled i bund i hendes spermvåde røv, Jens trak pikken ud af Hans’s røv og pressede den op i Pias røv. Lone kravlede af Sørens pik og lagde sig under Pia, så hun kunne slikke Pias fisse mens Pia blev gennemkneppet i røven. Søren stønnede” Pia slik min pik jeg vil sperme dig i munden “. Pia tog hans pik i munden og slikkede og suttede den så kort efter væltede spermen ud i munden på hende , hun slugte det meste af resten dryppede ned på Lones glatte fisse, det slikkede hun op bagefter. Ole lagde en pude under Lone og pressede så pikken langt op i Lones spermfyldte røv. Efter et stykke tid trak Jens sin pik ud af Pias røv og overspermede hendes røv og fisse og ned i Lones åbne mund. Lone slikkede ham ren og stiv igen, Så stønnede hun “knep Ole i røven, mens han puler mig, han skal også mærke hvor dejligt det er at havde pik i røven”. Jens pressede sin spermvåde pik imod Oles snævre røvhul, som langsomt gav efter. Da Jens var i bund begyndte han at kneppe Ole med lange seje tag. Hans og Pia lå og slikkede hinanden imens var godt i gang med at pule Pias røv. Lone ville se hvor Jens pule hendes kæreste i røven, Så hun trak sig fri for Ole sprængfærdige pik, og lagde sig under ham. Lone kiggede fascineret på Jens ‘s pik der bankede ud og ind af røven på Ole. Ole pressede pikken mod Lones mund og hun tog den grådigt i munden og pattede på den til spermen stod ned i munden på hende. Hun drak med stort velbehag den varme sperm. Jens var tæt på at komme så han hev pikken ud af Oles trange hul. “slik hans pik ren og drik så hans varme sæd, det er du jo vild med når vi boller” stønnede Lone til Ole. Ole suttede og slikkede pikken ren, og kort efter overspermede Jens Oles mund og ansigt. Ole slikkede den ren for sperm. Pia var kneppet færdig hun kunne ikke klare mere i hendes røv og fisse.

Hun følte sig totalt gennemkneppet. Hans og Søren så på Lone med lystne blikke. “Er du klar til at få en sandwich igen Lone” sagde Hans. “Ååååhhh det vil da være fedt at blive blokket ud igen. Søren pik var også over gennemsnittet, så der ingen tvivl om at Lone ville blive fyldt til bristepunktet. Søren lagde sig på ryggen og Lone sænkede sin spermvåde fisse ned over pikken, der gled op med i smask. Det smaskede højt hver gang pikken gled ud og ind. Hans stilede sig om bag ved Lone og jog hans kæmpe pik op i røven på Lone. Den gled let op i den sperm-, fyldte og møre røv, de begyndte straks at kneppe hende med lange seje stød. Imens Lone blev gennempulet, lå Pia og slikkede Jens og Oles pikke, mens de slikkede hendes to huller, med så stor succes at alle tre kom i samme øjeblik. Spermen slugt hun og slikkede dem helt tomme, mens de gjorde hende færdig. Så lænede de sig tilbage og nød synet af Lones gyngende patter, som Søren gumlede på, mens hans pik for ud og ind af fissen. Lones bevægelser blev vildere og vildere og så kom hun i et brag af en orgasme. Lones krop rystede længe under den kæmpeorgasme der gik igennem hende. Da hun var kommet over den, hev Hans sin spermvåde pik ud af den totalt udblokkede og møre røv. Lone tog den med det samme i munden og kort efter fyldte han hendes mund for det sidste sperm. Imellem tiden hev Søren sin pik ud og overspermede hendes røv og fisse, som Pia slikkede ren. Alle var helt flade oven på dette gigantiske bunkepul.

porno med danske piger