Sådan fandt de ud af, at deres partnere var dem utro (CHOK)

Sådan fandt de ud af, at deres partnere var dem utro (CHOK)

SPAR MANGE PENGE

Taget din kæreste eller ægtefælle i utroskab!?

Kvinder og mænd deler, hvordan de opdagede, at deres partnere var dem utro.

Helt almindelig mennesker fortæller her, hvordan de fandt ud af, at deres kærester og ægtefæller var dem utro. Nogle er smertefulde og andre mere filmagtige.

Taget på fersk gerning i utroskab af deres partner

Nogle opdager det på deres partners mobil eller computer, mens andre tager deres elskede på fersk gerning midt i agten med en fremmed i deres soverværelse.

Vil du vide det for enhver pris?
Man har ikke ondt af noget man ikke ved!

HØRTE DEM HAVE SEX

Vi var forlovede, og han havde et alkoholproblem. Han var plørefuld, da han ved en fejl ringede til mig mens han havde sex med en i baggrunden, så jeg hørte det hele.. kun for senere at finde ud af, at han var sammen med en prostitueret.

DEN 6 SANS

Han var klædt meget fint på til en aften med gutterne, og det plejer han ikke. Jeg kiggede ned af dagen og så hende sidde i sin bil og vente på ham. Han valgte at starte et skænderi med mig, så han kunne storme ud af døren. Jeg kunne genkende hende fra de nøgenbilleder, jeg havde fundet.

SEX BAG RYGGEN

Min bedste vens daværende kæreste sneg en fyr ind i deres soveværelse, imens han sad i stuen og spillede xbox. Han hørte en lyd fra soveværelset og gik ind og fandt hende. Jeg hørte det hele gennem mikrofonen, det store skænderi og at han smed hende ud. Derefter kom han tilbage og spillede.

Vidne til utroskab? tie, sladre eller udnytte situationen!

SEX MED FÆLLES VEN

Jeg kom tidligt hjem. De var hurtigere nok til at få tøj på, men ikke på en naturlig måde, hvis det giver mening. Det var tydeligt, at der var sket noget. Det var meget kliché agtigt, sådan som man ser det i film, når nogen prøver at lade som ingenting. Jeg bad ham om at gå, så det gjorde han. Vi skændtes, hun prøvede at benægte, men fortalte hurtigt sandheden. Det var ikke første gang, hun havde været mig utro, men det var første gang, jeg tog hende i akten. Alt andet havde bare været beskeder og sådan noget. Hun sagde, at hun aldrig før havde været sammen med en anden, men nu ved jeg jo godt, at det ikke passer. Vi blev skilt, og vi er begge blevet gift igen. Vi er ikke venner på nogen måde, men høflige, hvis vi mødes.

TAGET MED BUKSERNE NEDE

SEX I DAG?

Han gav mit nummer til sin side chick i tilfælde af, der skulle ske noget så hun kunne se det var mig der ringede, men hun ringede tilfældigvis til mig i stedet for ham. Tak for at være ærlig og fortæller mig hvor stort et svin jeg faktisk elskede.

UTRO FORSØMT KONE

Jeg kom tidligt hjem fra en rejse. Min kone skulle stadig være på arbejde. Jeg åbnede døren og så hende sidden nøgen på sofaen sammen med en kollega. Han løb ud af døren; hun løb ud på toilettet og låste døren. Jeg satte mig på sofaen og ventede i omkring en time, fordi jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg ellers skulle gøre. Efter noget tid rejste jeg mig og gik, så hun kunne komme ud og få tøj på.

DOBBELT SEX LIV

En aften sagde hun til mig, jeg ikke skulle komme forbi, fordi hun ikke havde det så godt. Men min søster ville have en trøje tilbage, som hun havde lånt hende, så jeg tænkte, jeg ville tage derover med lidt chokolade og te til hende. Jeg bankede på døren. Hun kiggede ud af vinduet fra 1. sal og råbte: “Jeg sagde til dig, du ikke skulle komme!”
“Min søster har brug for sin trøje.”
“Hvem er det?”, sagde en stemme i baggrunden fra hendes soveværelse.
“Ah, nu forstår jeg.”
“Jeg ringer til dig i morgen”, sagde hun.
“Det behøver du faktisk ikke. Hav det godt.”

FANGET I SEX MED ANDEN

NØGENBILLEDER

Vi havde en fælles applekonto, og vi havde begge find min iPhone app’en. Herigennem fandt jeg ud af, hvad alle de sene overarbejdstimer rent faktisk blev brugt på, skriveri på sexcaht sider og bytteri med nøgenbilleder gennem datingsider.

KUNNE IKKE SIGE NEJ TIL TILBUD

Lang historie kort, jeg havde mistænkt det i et par måneder. Som en anden idiot kigger jeg hendes telefon, mens hun sover, og jeg fandt lige præcis, hvad jeg ledte efter, som man jo altid gør, når man kigger en andens telefon. Selv med alle beskederne som bevis, forsøgte hun stadig at lyve om det flere gange. Hun indrømmede det endelig, men prøvede stadig at bortforklare det. Hun fortalte mig, at hun for to dage siden var blevet inviteret ud af en fyr, men at hun “var nødt til at sige nej”, og hun var virkelig synligt ked af det. Altså, at hun var nødt til at sige nej.. Jeg er i gang med at blive skilt lige nu.

Piger fortæller hemmeligheder – da de blev gravid ved utroskab!

FRA JOB TIL UTRO

Jeg havde været ude at rejse i forbindelse med arbejde og kom hjem en dag tidligere. Jeg fik en ven til at hente mig i lufthavnen, fordi jeg ville overraskede min kone og vores to børn. Jeg gik så ind og fandt hende og hendes “kaffeven” ligge i ske på sofaen. Med. Mine. Børn. I. Samme. Rum! Jeg var rasende. Selvfølgelig benægtede hun alting. Vi gik fra hinanden kort efter.

KOLLEGAS UTRO KONE

En af mine tidligere kollegaer satte et SD kort ind, hvor der var et projekt på, vi skulle fremvise. Han satte det i computeren i konferencerummet, og frem kom billeder af hans nøgne kone, der kneppede en anden mand. Vi gik alle helt i stå. Vi sad der midt i mødet og så på hans kone og en anden mand godt i dag. Jeg fik slukket for skærmen, ingen sagde noget. Fyren rejste sig op og gik ud i sin bil. Han efterlod sin telefon og computer. Han endte med at køre hjem til sine forældre og blev skilt senere.

UDSPIKULERET HÆVN

Min daværende kæreste havde problemer med sin computer og ville gå på Facebook fra min telefon. Det var fint, men jeg bad hende bruge safari, så jeg ikke skulle logge ud. Et par dage senere, da jeg lukker apps på min telefon, kan jeg se, hendes Facebook stadig er åben. Jeg kan se, at hun skriver med sin ekskæreste Anders. Det viser sig, at de har knaldet i vores seng og skal på date snart.
I beskederne beder Anders hende om ”at tage noget pænt på”. Jeg er ikke den jaloux type, så jeg lader det ligge i et par dage. Et par dage efter vil hun have sex, og da vi er godt i gang, hvisker jeg hende i øret ”husk nu, at John gerne vil have, du tager noget pænt på på jeres date lørdag”. Blikket i hendes øjne var det hele værd. Jeg tog mit tøj på og gik ud af døren, mens hun græd og bad mig komme tilbage.

Statistik over utroskab, hvem er mest utro, hvor og hvornår..?

TAGET/FANGET/OPDGAET DIN PARTNER I UTROSKAB

Hele din verden ser ud til at være bygget på løgne. Du har stolet på og elsket en, der formåede at ødelægge jeres kærlighed, lige nu og her føles det som om du ikke stole på nogen mere. Du ser dit forhold eller ægteskab smuldre, alle de fælles fremtids drømme forsvinder.

Men bare rolig ALT bliver godt igen – Step 1: du skal starte med at kneppe dig ud af sorgen og først senere på date og møde den helt rigtige for dig 😉

porno med danske piger