Den dag jeg blev kvinde

SPAR MANGE PENGE

Hun tog noget babyolie og smørere min glatbarberede pik og nosser grundigt ind. Slap så af ellers får jeg aldrig denne her Cb på dig, sagde hun og begyndte at sætte kyskhedsbæltet på…

Det er en sommermorgen hvor solen allerede tidligt er begyndt at varme, jeg åbner døren ud til terrassen og den skønneste klare luft strømmer mig i møde.

Det er lørdag og jeg ved hvad det betyder, jeg går straks ind på mit “pigeværelse” og klæder mig fint på, sorte nylonstrømper en rød nederdel og en sort top som passer til, jeg vælger en sort bh, da toppen er lidt gennemsigtig jeg smutter i et par sorte pumps og går ud i køkkenet, føler mig dejligt tilpas, det smukke vejr har gjort mig glad og imens vandet kommer i kog og rundstykkerne bliver varme, lægger jeg en simpel makeup og tjekker lige om mine røde negle skulle havde fået en lakskade, siden i går aftes, det havde de ikke, heller ikke dem på tæerne, som altid er rødlakerede manglede noget.

Da morgenmaden står klar, går jeg ind i soveværelset og vækker min dejlige kone, jeg bøjer mig ned til hende, kysser hende blidt og visker at morgenmaden står klar, hun smiler og ser på mig med et skælmsk blik.

Tak søde Laila siger hun og begynder at rejse sig.

Lidt efter ved bordet siger hun : jeg ellers lagt planer for i dag og det glæder mig at det er så godt vejr, jeg tager op og besøger min mor i dag og du skal være alene hjemme og det har jeg lagt nogle planer for.

— Kom sagde hun og rejste sig, jeg fulgte efter hende ind på hendes værelse.

Tag top, nederdel og skoene af kommandere hun, jeg kunne fornemme at der var kommet noget bestemt over hendes tonefald og var straks klar over, at nu kunne der ske hvad som helst, Så ! Ned med trusserne og kom lidt tættere på.

Hun tog noget babyolie og begyndte at smørere min glatbarberede pik og nosser grundigt ind.

Slap så af ellers får jeg aldrig denne her Cb på dig, sagde hun og begyndte at sætte dette mandlige kyskhedsbælte på, det kneb lidt men så tog hun bare hårde fat og et lille klik bekendtgjorde at låsen var på sin plads.

Det bankede i min pik da den straks forsøgte at kæmpe sig ud af det snævre plastikhylster, men jo mere den forsøgte, jo mere smerte blev den tilført.

Så skal du lige proppe denne her op bagi sagde hun og fremdrog en dildo af en slags med en lille ledning i, den var allerede vel indsmurt i noget olie og gled uden problemer på sin plads, så skal du have dine lyserøde plastikblebukser på, så vi ikke risikere at du spilder noget, hun knappede de seks trykknapper i siderne og så efter om de nu også sad som de skulle.

Så Tøs! så finder du dine høje stiletter og tager dem på og kommer herind igen, jeg kom lidt efter vaklende på 15 cm høje hæle, jeg har aldrig fået lært at gå ordentligt i dem og det morede hende hver gang at se mig forsøge, hun kiggede på mig og undertrykte et grin. —Kom helt her hen og stil dig med ryggen til mig, jeg gjorde som hun sagde og hun begyndte at føle rundt på mig, mine D-skåls brystproteser som lå tungt i den sorte bh blev grundigt undersøgt, ligesom min røv og ikke mindst min pik der var forsvarligt lukket inde i sit bur af hård plast, jeg stønnede da den igen ville til at prøve på presse sig ud af Cbén.

Nå ! dette går ikke lød min viljefaste kones stemme i mit øre, hendes åndedræt var også blevet lidt heftigere kunne jeg høre.

Så trak hun en gummimaske ned over mit hoved og alt blev med et helt sort, det var sidste gang jeg havde set lys i meget lang tid, men det anede jeg jo ikke noget om på dette tidspunkt.

Sæt dig her og vent så kommer jeg og henter dig om lidt.

Jeg syntes at der gik en rum tid inden jeg mærkede at hun igen sad ved siden af mig,

Så min skat, så gælder det, nu er der ingen vej tilbage, det er nu du skal sige fra hvis du ikke er 100% sikker på at du har tillid til mig.

Jeg kunne mærke en tør klump i halsen, men sagde at det havde jeg 100%.

Godt – så bliver det som jeg har planlagt, hun rullede lidt op i gummihætten og satte et par høretelefoner i ørene på mig og var meget omhyggelig med at de sad ordentlig efter at have sat hætten på plads igen.

Mit hoved blev fyldt at det dejligste blide musik og jeg mærkede at hun hankede op i mig, jeg vaklede afsted efter hende, jeg var flere gange ved at falde men hun styrede mig forsigtigt ud i haven efter hvad jeg kunne regne ud.

Blidt blev jeg presset nedad og forstod at jeg skulle ligge ned, det føltes som en sovepose af en slags, hun rettede lidt på min stilling, flyttede lidt rundt med mig indtil hun åbenbart var tilfreds med hvor og hvordan jeg lå, så var det ligesom der blev lukket omkring mig og jeg havde lidt svært ved at få vejret, men så mærkede jeg at jeg fik en slange ind i munden og jeg kunne trække vejret frit igen.

Musikken var der stadigvæk og det var noget musik jeg aldrig havde hørt før, noget med panfløjter og underligt svævende, men meget afslappende.

Jeg kunne mærke at hun rumsterede rundt med forskellige ting, men havde ingen anelse om hvad der foregik, så rykkede det lidt i den slange jeg trak vejret igennem og så kunne jeg mærke noget ved mine fødder og så pludselig tonede hendes stemme frem i mine øre.

SEX I DAG?

Hej skat ! Jeg håber at du ligger godt og præcis som jeg forlod dig for dette er vigtigt. Du vil lige straks få dig en oplevelse du aldrig vil glemme og alt sammen imens jeg besøger min mor, så de næste 4-5 timer må du regne med at du er alene, så husk at nyde det… fra nu af vil alt der bliver sagt være noget jeg har optaget tidligere, ligesom alt hvad der sker er styret af min computer, så hej så længe min skat og husk at jeg elsker dig.

Så blev der stille en kort stund hvor jeg kun kunne høre en svag susen inden den dejlige musik startede igen, men så kunne jeg også pludselig mærke hvordan alt omkring mig begyndte at klemme sig ind til mig, det blev hurtigt meget svært at bevæge så meget som en finger og Så med et var jeg totalt fastlåst, presset omkring mig blev helt enormt. Intet absolut intet kunne jeg gøre jeg lå bare helt og aldeles presset i gummi fra top til tå.

Du godeste tænkte jeg, dette klare jeg aldrig og så i 5 timer, hvad er der dog gået af min ellers så dejlige kone, var hun blevet vanvittig ?

Nu kom hendes stemme tilbage i mit hoved… Nå skat det var så din første lille overraskelse, jeg håber at du nød det, du ligger i en såkaldt vacbed, som bliver styret af min pc og du kan lige så godt vænne dig til det, for du kan ikke slippe fri uanset hvad.

Men lyt nu til musikken og prøv at slappe af så vil jeg stille og roligt guide dig igennem den oplevelse du skal have.

Den dejlige musik kom tilbage og jeg forsøgte at slappe af så godt jeg kunne.

Forestil dig nu at du står i en elevator og den hænger på 20 sal, jeg vil have dig til at se tallene på displayet over døren, lige nu står den på 20, men så ser du dørene lukke sig og elevatoren begynder langsomt at bevæge sig nedad, du glemmer alt omkring dig og og hører kun det jeg siger til dig, husk at hver gang du trækker vejret vil du blive mere og mere afslappet, intet kan forstyrre dig nu.

Du ser tallet 19 komme frem over døren og du føler dig allerede meget mere afslappet og for hver vejrtrækning du tager, synker du endnu dybere.

18.Dukker op over døren og du føler dig stadigt mere og mere afslappet og rolig, du lytter bare til min stemme og lader den føre dig, du er viljeløs og venter bare på hvad jeg vil gøre med dig.

17. Lyser op og du går endnu dybere, du er nu ……..

Jeg følte mig virkelig rolig nu og helt afslappet, min uro og angst var forsvundet, ganske vist havde min situation ikke ændret sig, jeg kunne ikke så meget som blinke med et øje, jeg var totalt fastlåst, men helt rolig og lå bare og lyttede efter hvad min dejlige kone sagde.

Og lidt senere :

8.Står der på displayet og du kan nu føle den varme dejlige feminine følelse af at være kvinde, du har et spejl foran dig der viser dig som den smukke dejlige kvinde du er.

7.Du betragter dig selv i spejlet og elsker alt hvad du ser, de store velformede tunge bryster, det flotte svaj ved hofterne og den bløde hud der sitre af seksualitet

6.Du kan mærke hvordan dit åndedræt trækker dig endnu længere ned i dybet længere og længere, dybere og dybere.

5.Husk dette spejl, det vil altid være der i din hjerne, uanset hvad der sker vil du altid se dig selv sådan, som du ser dig selv nu, som en utrolig smuk og sensuel kvinde.

Jeg følte mig som kvinde, jeg ikke bare følte det jeg var det, det var vidunderligt, en fantastisk følelse af feminin skønhed og seksualitet.

2.Du vil nu opleve at du også kan mærke din nye kvindelighed, hele din krop vil bringes til at opleve feminin glæde og orgasme.

1.Du er nu helt nede, dybt dybt nede, alt omkring dig er fuldstændigt feminint og du føler dig fuldstændigt hjemme her, du er lykkelig og totalt afslappet.

0.Du er nu totalt i min magt og ønsker ikke andet end, at elske min stemme og tænker bare på at adlyde den, hele tiden vil du nyde at jeg fører dig dybere og dybere ind i det kvindelige univers, du er kvinde nu og 100 % feminin, du kan mærke hvordan dit underliv begynder at vibrere og du føler hvordan du bliver taget som kvinde………

Ganske rigtigt havde jeg et stykke tid mærket en svag vibration i hele mit underliv, men nu blev den mere intens og samtidigt voksede der et voldsomt tryk op på min klitoris, som blev den presset og banket på med små hamre på samme tid, jeg ville snart skrige min orgasme ud, jeg kunne ikke holde dette ud meget længere, jeg vil, jeg vil Åheeee mit åndedræt hvæsede som en utæt blæsebælg igennem slangen, mit hjerte slog som ville det ud af mit smukke kvindebryst.

Med eet stoppede alle vibrationer og jeg følte mig efterladt uden, at jeg nåede tilfredsstillelse, bare en følelse af forventning og længsel var tilbage, så fyldte hendes monotone stemme igen min hjerne—

-Du vil nu få min gudedrik ned igennem slangen, så jeg vil have dig til at koncentrere dig om, at drikke den forsigtigt og nyde hver en dråbe, denne drik vil ændre dig for altid, for når du har drukket af den vil du altid være kvinde og have denne længsel i dig efter at behage mig og kun mig.

Først skete der intet, men så strammede posen sig igen omkring mig og presset blev igen totalt, havde den været løs havde jeg ikke opdaget det, men nu blev jeg igen suget totalt fast. Nu jeg tænker på det, var det faktisk sket med jævne mellemrum hele tiden, men da havde mine tanker været helt andre steder.

Gør dig klar til at drikke, lød hendes monotone stemme og jeg kunne mærke at der kom en lun væske langsomt silende ned i min mund, jeg drak begærligt af denne gudedrik og kunne mærke at jeg samtidigt begyndte at græde af glæde, for nu vidste jeg , at der ikke ville være nogen vej tilbage, jeg ville altid være kvinde og altid hendes slavetøs.

Samtidigt startede en svag snurrende bevægelse i min ende, den havde ikke været der før og det var en helt ny fornemmelse, først bare en svag snurren men så begyndte det at bevæge sig, frem og tilbage langsomt og svagt men det blev ved som ville det aldrig stoppe.

Nu vil du komme til at mærke hvordan det er at blive kneppet og være totalt undergivet min vilje imens.

– jeg kan jo ikke stoppe dette, alt er programmeret ind på pcén, så du er nød til at bare nyde det, der er jo ingen vej tilbage, du VIL være kvinde og du BLIVER kvinde, kig i spejlet og nyd synet af din smukke kvindekrop imens du gentager for dig selv. Jeg er kvinde, jeg elsker det, jeg er smuk og feminin. Jeg er kvinde, jeg elsker det, jeg er smuk og feminin.

Hendes messende stemme blev ved med at gentage det igen og igen og min hjerne faldt ind i rytmen og gentog det samtidigt igen og igen, det var som et mantra der bare fyldte hele mit indre univers.

Jeg flød rundt i en fantastisk smuk og feminin verden hvor alt er lykke og jeg føler en utrolig dyb indre glæde, uanset hvad der måtte ske var denne utroligt varme og intense feminine lykke så virkelig og nærværende, imens de sidste dråber af hendes gudedrik læskede min ellers tørre hals.

Jeg blev blev nu bollet for fuld kraft bagi, det snurrede og bankede som blev jeg taget af den største pik jeg kunne forestille mig, men sådan skulle det jo være, jeg var jo kvinde og der var ikke andre muligheder, jeg faldt til ro med den erkendelse og begyndte at slappe af, da jeg kunne mærke en stadig kraftigere og bankende vibration var sat i gang på min klitoris, nu summede og bankede det i hele min krop, igen sugede gummiet sig endnu hårdere omkring mig og fastholdt mig i sit kærlighedsgreb og igen fik jeg en portion af hendes vidunderlige gudedrik som varmt og gult læskede min tørre gane.

Jeg sitre over hele kroppen, på en gang afslappet og fuldstændigt hengiven imens jeg kan mærke hvordan min første orgasme som kvinde begyndte at presse luften ud af mine lunger, mit underliv er et stort kaos af lyst og smerte, det banker og dunker i mit indre, det er som om min hjerne bliver bombarderet af feminin seksualitet og lyst, jeg trækker vejret hivende og besværligt igennem den tynde slange, jeg mangler ilt, men jeg er ligeglad nu.

Nu eksplodere hele min verden, jeg forsøger at kæmpe imod, forsøger at komme fri, men gummiet strammes bare endnu mere omkring mig og vibrationerne stiger bare i styrke, bliver mere og mere intense og jeg kan ikke længere kæmpe, jeg er totalt fastlåst og overladt til hendes pc, der ubarmhjertigt og uden nåde blot gennemkører et program hun har lagt ind i den, hun er her ikke selv, hun er på besøg hos sin mor og kan ikke stoppe programmet.

Mit underliv går i krampe og jeg mærker hvordan det pumper ud af mig, jeg sprøjter og sprøjter som vil det aldrig stoppe, i et crescendo af smerte og lyst.

I det fjerne hører jeg en høj hyletone, var det holdt op med at køre inden i mig ? jeg ved det ikke.

Var jeg ved bevidsthed eller ej, aner det ikke, kun én ting ved jeg.

Nu er jeg Kvinde…

porno med danske piger