Den unge tømre blev min første elsker del.3

SPAR MANGE PENGE

Ibs hånd vandre langsomt men sikkert ind til min pik og befrier den fra mine underbukser – lader den komme lidt fri og begynder stille at give den massage…

Ib og jeg vågnede op af lørdagen … jeg havde en aftale ude i byen og vi skiltes efter et fælles bad med et varmt kys – og aftalte at vi måtte ses snart igen …

Egentligt lidt trist – jeg havde gerne hygget mig med knægten resten af weekenden.

Der går vel en uge og jeg havde bestemt mig for at ville en tur til vestkysten – ud i det blå – nyde naturen solen og varmen, jeg har lånt min fætters bil en dejlig Seat Sport 1,8 – en af dem man skal piske for at holde ned under de 80.

Da jeg drejer ind efter rundstykker ved brugsen bliver der piftet kraftigt – det var Ib … det er fredag morgen ved 9 tiden og han er i arbejdstøj.

Jeg har fri klokken 12 siger Ib – hvad skal du – jeg fortæller om mine planer og vestkysten – det er lige mig svare Ib – gider du hente mig ved Plantagen .. klokken 12.30 jeg skal lige i bad – Ja da – svarede jeg og gav ham mit smil .. vi ses!

Mig hjem til morgenmad – derefter i bad – jeg barbere mig som altid både her og der og giver bollerne en ekstra omgang og med forsigtighed barbere jeg mig fra roden af min pik og bag ud .. jeg er som sædvanlig glat som et barn ak hvor herligt.

Hurtigt får jeg ryddet op og pakket lidt tøj i min sportstaske man ved jo aldrig hvad der kan ske – og ja det er jo weekend.

Da klokken er lidt over 12 – holder jeg ved Plantagen … det er varmt og vinduerne er rullet helt ned sikke en weekend.

Ib kommer kort efter kun iført T-shirt – og stramme cremefarvede Shorts som ikke lader ret meget stå til fantasien .. hva så siger han .. hvad ska vi?

SEX I DAG?

Hvad med lidt ekstra tøj til dig spørger jeg – nej pyt – smiler Ib – det køber vi sku på vejen, lad os nu blot rulle hvis vi skal nå noget inden aften ….

Vi ruller og sidder og nyder den varme luft … ud af til minder vi nok om far og søn og det passer Mig godt – det er med til at bygge min tillid op også overfor Ib.

Da vi er kommet ud på landevejen lader jeg dyret gå lige omkring de 90 der går den næsten lydløst – snakken går og langsomt mærker jeg hvordan min pik langsom strammer i mine shorts … Ib har fulgt mine bevægelser og stille og roligt mærker jeg en stor varm hånd ved min lynlås og mærker den blive trukket ned – samtidig med at den løsner min shorts ved at åbne den øverste knap.

Ibs hånd vandre langsomt men sikkert ind til min pik og befrier den fra mine underbukser – lader den komme lidt fri og begynder stille at give den massage ….

Jeg trækker vejret dybt og skal virkelig koncentrere mig om at styre bilen på vejen samt at følge trafikken –

Efter et kort stykke kommer vi til en mindre by – og efter den en lund med et toilet og en P Plads … jeg river bilen ind på pladsen – og holder stille – pladsen er tom der er kun Ib og Mig.

Ib slipper min pik – men lader den stå – han åbner sin sele og lader nu hovedet nærme sig mig stive pik .. hans læber strammer om mit pikhoved og han begynder forsigtigt at sutte – jeg er helt holdt op med at tænke klart – rykker mig blot lidt frem i sædet og nyder det. Nu kan jeg mærke det dunker i min pik jeg visker hæst at jeg kommer … Ib fortsætter roligt – og da jeg sprøjter min sperm ind i hans unge store mund sluger han det hele rådt … – nu giver han min pik et eksta vådt kys og retter sig op – med glinsende øjne kysser han min brændene mund en stor våd plet på hans shorts viser at det ikke er gået helt ubemærket af for ham heller!

Jeg spørger skal du ikke tisse – knægten svare jo – og vi forlader bilen sammen ind på det offentlige toilet.

Min pik har lagt sig, også jeg skal af med trykket og vi står nu ved hver vores kumme og lader vandet løbe …

Da vi har vasket hænder omfavner vi hinanden og det bliver til våde kys – vores hænder vandre over hinandens kroppe … liderligheden er stor og vi er begge tændte men også lidt trætte!

Stedet er ikke det rette – jeg visker til knægten – bare vent til vi kommer over til kysten, jeg giver hans PIK et ordentligt klem – og slipper ham med et tungekys der vil noget.

Da vi sidder i bilen – smiler vi og nyder igen det gode vejr og den varme tørre luft jeg har spændt mine shorts op – blot så de ikke strammer.

Vi luller stille og roligt mod vest – jeg lader min høre hånd ligge på Ibs venstre knæ – lader den vandre lidt op mod hans skridt for at ende med at give hans pik et varmt og ømt stille klem …

Nu nærmer vi os kysten – klitterne melder sig i det fjerne det samme gør duften af hav.

Pludselig får jeg en ide – smider vognen ind på den første P-plads og finder min Mobiltelefon frem … i det samme spørger jeg Ib – skal vi hjem i aften … Ib ryster nægtende på hovedet – og jeg ringer op.

En af mine gamle Soldater venner er Direktør på et Hotel / Sommerland og jeg ringer for at høre om et værelse for to for natten … Svend er der ikke, men i receptionen får jeg den besked – det er ikke noget problem – de har dog ingen værelser, men jeg kan leje en Hytte det næste døgn. Jeg siger TAK og nu er det blot med at finde frem til det som skal blive Vores SEX hytte det næste døgn.

porno med danske piger