Svigermor blev tændt da vi så en kvinde onanere ude i det fri

SPAR MANGE PENGE

Jeg har lige haft sex med min svigermor..!

Det er en helt almindelig kedelig mandag… Svigermor er på besøg og da konen er taget på job og børnene sendt i skole… keder vi lidt.

Solen skinner….Jeg foreslår en tur skoven – bare stille og roligt. Gå og kigge os lidt omkring.Vi kører til Dyrehaven – parkerer og går en tur…  Vi har masser af tid, så det bliver en lang tur. Vi snakker om alt muligt, og pludselig spørger hun om mit forhold til konen…

Jeg fortæller at det kører af H til på det frække område. Hun kigger og nikker – ‘Jeg er helt med’ siger hun.

Svigermor er ganske attraktiv… Hun har altid tændt mig, trods hun er en moden kvinde oppe i årene. Jeg har nok altid haft en fantasi om ‘sex med svigermor’.

Jeg prøver at lokke hende lidt væk fra stien og ind i skoven….Så det bliver den vej.

Et godt stykke inde i skoven, kan vi begge se en skikkelse – en kvinde. som ligger op ad et træ…. Vi kigger på hinanden. WHAU – hun ligger og leger med sig selv lige her.

Efter vores snak om manglende tilfredsstillelse, hvisker svigermor – ‘Tænder det det dig at kigge på hende’?

Vi står helt stille – og lurer på hende…. ‘Du må gerne spille din pik mens du kigger på hende – hun er meget fræk’ – hvisker hun.

Vi gemmer os bag et stort træ. Det er en dejlig moden kvinde der ligger der i solen – på sit tæppe.

Hygger sig – sidder med spredte ben som afslører hendes nøgne fisse (hun har nederdel på) og læser på sin iPad…. sikkert noget meget frækt, for hendes anden hånd gnider vildt på hendes fisse.

Svigermor synes også det er lidt frækt at lure på hende…. hendes hånd kæler pludselig for min pik uden på bukserne…. , Og jeg nyder det – skynder mig at tage hende på røven. ‘Uhhhhh’ siger hun. Men ikke mere end det….

Hun kigger intenst på den fremmede kvinde som ligger og hygger sig. Tror det tænder svigermor at kigge på. Jeg klemmer hendes store røv hårdere og gnider min hånd op mellem hendes lår.

Svigermor læner sig op af træet – og strutter med numsen…Vi lurer begge på den fremmede kvinde, som ligger og hygger sig så frækt. Hun har spredt benene helt – så hendes fisse virkelig er blottet.

Svigermor er helt stille og kigger bare på kvinden… Jeg stiller mig bag hende. Lyner ned og giver luft til min store stive pik. Står helt bag svigermor og lader den glide op ad hendes hofte…. stille og roligt, mens vi begge nyde den fremme kvinde. Svigermor roterer lidt med røven – og stønner let.

SEX I DAG?

Hun er vildt liderlig.

Hun står bare der og kigger på – med sin store modne røv pegende lige mod min stive pik – jeg kan ikke lade være. Løfter op i hendes kjole, river hendes trusser ned og lader min pik glide op mellem hendes store baller….…. hun stønner forsigtigt…. Mens hun stadig kigger på den fremmede kvinde.

Jeg bukker mig ind over hende – og glider stille ned og min tunge slikker hendes store baller. Stille og roligt. Svigermor står helt stille og skubber røven længere bagud.

Slikker hver en centimeter på hendes store baller…. og presser dem forsigtigt fra hinanden og min varme tunge nærmer sig hendes stramme hul…. Hun stønner noget højere nu…Slikker hendes stramme hul længe og hun står bare og ryster mens hun kigger på den fremmede kvinde.

‘Knep mig’ hvisker hun.

Min pik er så stor og stiv – og er så klar.

Presser den stille og forsigtigt op i hendes våde fisse…. for lige at smøre den lidt…. Og så presser jeg mit dunkende pikhoved mod svigermors stramme hul… Helt stille og forsigtigt – lidt af gangen – hun stønner – og jeg presser pikhovedet ind – hun stønner højt – jeg presser i bund…..Og den fremmede kvinde kigger mod os….Vi får øjenkontakt, ligesom jeg presser min pik langt op i svigermors røv.

Den fremmede kvinde kigger direkte på svigermor – smiler stort – og spreder sin fisse alt hvad hun kan, mens de kigger på hinanden. Det er super frækt.

Den fremmede kvinde smiler og smiler – og jeg knepper stille svigermor i røven. Lange rolige stød. Og svigermors røv er bare så stor og lækker. Ballerne totalt spredte og så kjolen der ligger over ryggen på hende… så frækt at se hende sådan.Kvinden ved træet har rejst sig – og det er nu hende som lurer på os. Hun er meget direkte og spørger om hun må kigge på mens vi knepper? Svigermor er meget trængende, og svarer kvinden ‘Kig alt det du vil – men du skal trække i mine lange bryster imens. Jeg er så liderlig’

Den fremmede kvinde er totalt fræk – hun stiller sig lige foran svigermor med hendes blottede fisse, rækker hænderne ned og begynder at malke svigermors store bryster.

Jeg er så tændt. Min pik dunker voldsomt i svigermors røv. Knepper hende hårdt nu.

‘Lad os bytte’ siger den fremmede kvinde.

Hun skubber mig ud – ‘knep hende i munden’ – og så begynder hun stille at kæle for svigermors røv.

Hun slikker hende over det hele – helt op i det stramme hul. Og så presser hun 3 fingre op i svigermors store kusse… og så 4….. og så 5…. og svigermor stønner vildt højt.

Samtidig har hun min pik i munden, og jeg gør alt for ikke at komme….

Nøj det er frækt.

Svigermors fisse er så åben nu….

Den fremmede kvinde gnider voldsomt på sin egen fisse mens hun finger-knepper svigermor….Men det er ikke nok – svigermors mund er så god – hun suger alt hvad hun kan mens jeg knepper den lidt for hårdt. Og så eksploderer jeg – trækker min pik ud af hendes mund og sprøjter min varme sæd ud over hendes hoved og ansigt…

Uhmmmmmm nøøøøj der kom meget….

Wauh.

Den fremmede kvinde er også tæt på – hun kører så hårdt på svigermors fisse…. og hendes store bryster hopper og svinger… hun er så tæt på…. OG så presser hun hele hånden op i svigermor – fister hende – mens de begge stønner to vilde orgasmer ud…..

HUUUUUH det er for vildt. Hun presser hånden så langt ind i svigermor, mens de begge stønner så højt at alle der måtte være indenfor rækkevide kan høre deres veltilfredse orgasme skrig…

 

porno med danske piger