Det forbudte møde del.2 – omgang3

SPAR MANGE PENGE

Vi kæler, nusser og kysser- Ret hurtigt mærker jeg hans pik igen er vækket og langsomt men sikkert rejser sig til den står flot og hård. René begynder at lade hånden glide frem…

Jeg står nu under bruseren sammen med René- det er så dejligt at mærke det varme vand løbe ned over min krop og mærke Renés store hænder vandre hen over mine bryster, skuldre og arme… Uhmmm hans hænder er så fantastiske! Vi står længe, nyder hinanden og bare mærke varmen fra vandet. René tager mit ansigt i sine hænder og kysser mig længe og intimt- hans tunge er fantastisk!

Efter badet går vi ind i stuen, jeg sætter mig i sofaen, mens René sætter noget musik på- som pludselig har fået en helt ny betydning for os begge. Han kommer over til mig vi sidder og nyder stilheden. Vi kæler, nusser og kysser- Ret hurtigt mærker jeg hans pik igen er vækket og langsomt men sikkert rejser sig til den står flot og hård. René begynder at lade hånden glide frem og tilbage, pikhovedet glinser af præ-sperm. Mmmm han har den skønneste pik og det dejligste pikhoved- der går ikke mange øjeblikke før jeg sidder på gulvet og jeg suger mig fast og lader pikken fylde min varme våde mund.. mmm smager så dejlig nyvasket og en sødme sjældent smagt før.

SEX I DAG?

René tager blidt fat om mit hovede og følger min rytme med han hofte. Han brummer og jeg er ikke i tvivl om, at han nyder. Mens han sidder der med let spredte ben, rejser jeg mig og med samlede ben sætter jeg mig ned over hans pik og lader pikhovedet komme ind i min igen drivvåde fisse, René holder mig fast men hænderne på mine hofter. Han løfte mig op og ned så kun pikhovedet knepper mig…. Det føles SÅ ulideligt og pirrende. Hver gang jeg forsøger at presse mig ned over- trækker han sig  mere ud af min fisse.

Han har magten og han ved efterhånden hvilke tricks der virker for at få mig helt udover kanten- lige det der tænder ham allermest. René fortsætter i et meget roligt tempo og selvom jeg er ved at gå til for igen at mærke ham i bund, er det her også noget jeg nyder.

Han slipper min hofter og tager fat i mine bryster- der bliver æltet, nevet og klemt. jeg ser nu chanen til at få ham helt ind og jeg sænker mig langsomt helt ned til roden… Uhhhmmm han er kæmpe stor jeg er stadig stram – jeg ridder ham i lange træk og helt i bund. Han har nu slupper mine bryster og læner sig tilbage i sofaen og ser meget tilfreds ud. Jeg fortsætter rytmen lidt i endnu, indtil René tager fat om mig og med pikken inde i mig for han os lagt ned på siden- løfter mit ene ben op og nu er jeg på grådens rand. Han hamre pikken i bund for hvert stød og tempoet øges helt vildt. Jeg skriger og klynker og forsvinder i et hav af orgasmer…

Mmmm han er fantastisk, men sådan er en moden, erfaren mand og især overfor en ung liderlig tøs!

Henkel66- Tak for endnu en omgang hed sex 😉

porno med danske piger