Sexsomni: Har du været ude for det, eller har du selv gjort det?

Sexsomni: Har du været ude for det, eller har du selv gjort det?

SPAR MANGE PENGE

Sovende onani og sex.

De onanerer, de tilfredsstiller deres partner, de har samleje – men om morgenen husker de intet.

Tænk dig at vågne om natten, fordi du ligger og onanerer uden at vide det. Det sker jævnligt for kvinder med sygdommen sexsomni – mens mænd i højere grad forgriber sig på kærester og koner.

Nogle går i søvne. Andre er plaget af mareridt om natten. Og så er der dem, der i søvne kaster sig over partneren og har sex – uden at være klar over det.

Søvnforstyrrelsen ‘sexomni’ er af det amerikanske søvnselskab blevet anerkendt som en søvnlidelse på linje med søvnapnø og at gå i søvne. Det betyder, at sexomni regnes som lige så naturlig som de andre søvnsygdomme.

SEX I DAG?

At sammenligne sexomni med at gå i søvne er faktisk rammende. Begge fænomener er såkaldte parasomnier – søvnfænomener, hvor den sovende gør eller oplever ting i søvne, som vedkommende ikke selv kan styre.

De, som ofte kommer i terapi, gør det, fordi de onanerer, beføler sengekammeraten, snakker om sex, oplever spontane orgasmer eller gennemfører fuldbyrdet samleje – i søvne. De fleste husker intet om, hvad de har gjort den følgende morgen.

Statestikker om søvn-onani.

Det er ikke kun mænd, der har seksuelle drømme. Mange kvinder oplever at blive opstemt, mens de sover, og faktisk har 37 % af kvinder midt i livet prøvet at få en søvn-orgasmer, om de har fået dem spontant eller selv uvidende har hjulpet til med hånden, fortæller undersøgelsen ikke noget om.

Se film med frække drømme og uartige fantasier

 

porno med danske piger