Det forbudte møde og hjælp til analdebut

SPAR MANGE PENGE

Vi har i det skjulte skrevet sammen på en online chat, vi er begge gift men har lyst til mere end vores partner kan give os. Igennem længere tid har vi mødtes online og delt frække fantasier og nøgenbilleder. En af dine fantasier er at prøve analsex, men din mand har aldrig haft lyst til det eller i det hele taget udforske sexlivet mange glæder. Du spurgte mig en dag om jeg ikke kunne tænke mig at være den føste til at tage dig analt, du har i mange år tændt på tanken og set ofte analsexfilm når du onanere alene. Som den gode samarit jeg er, tilbød jeg selvfølelig min hjælp og vi aftale at mødes ved mig en dag hvor jeg vidste min kone var udenbys.

Jeg har lige været i bad og barberet mig, skægget bliver trimmet, og nu jeg er ved det, trimmer jeg lige mit pikhår, så den er dejlig indbydende. Jeg er spændt, nervøs og ophidset min pik bliver stiv ved tanken om det forestående. Får lyst til at onanere, men holder igen. Tager noget afslappet men smart tøj på og venter. Du ankommer, jeg tager nervøst imod tjekker dig ud fra top til tå.  Smiler og giver dig et let kys og byder dig ind.

Efter at have slappet af med lidt rødvin trækker du dig nærmere og sætter dig overskrævs på mit skød, og kører blidt med underlivet mens vi kysser. Jeg tager din overdel og Bh af, kysser sutter og bider blidt i dine bryster. Vi trækker os tilbage til soveværelset.

Ankommet til soveværelset står vi begge for fodenden af af sengen og kysser heftigt. Du sætter dig på sengen og åbner mine bukser og lader dem falde til jorden. Drillende kører du en fingerspids blidt over min bule i underbukserne og kigger sulten på mig for en en kort bemærkning, for derefter at lægge dig på maven. “vil du gi`mig noget massage?”

SEX I DAG?

Ja, siger jeg mens jeg stryger dig over ryggen og ned over dine baller, læner mig ind over dig og kysser dig i nakken og videre ned af ryggen. Trækker nederdelen af dig og griber massage olien. Starter i nakken og på ryggen men trækker dog hurtig ned og cirkulerer på dine baller.
Langsomt kredser mine hænder sig ned på indersiden af dine lår og op igen og langsomt mellem balderne lige til den tilladte grænse omkring det forbudte hul. jeg tager underbukserne af, så du kan mærke min stive pik mod dine inderlår og mod din røv. Du løfter din røv, er klar til at tage imod, men stadig med trusserne på. Jeg pirrer omkring din fugtige sprække med mit pikhoved for derefter at trække mig baglæns med hænderne ned ad din ryg, trækker trusserne af dig, løfter din bagdel yderligere, så jeg kan komme til at slikke din fisse.

Du stønner mens jeg slikker din fisse og med en fugtig finger gør jeg dit røvhul klar til sin analdebut, tager noget olie og hælder ud over din røv og presser forsigtige en finger indenfor, du stønner højere og vrider dig lidt, mens jeg lader en fingere mere glide ind i dit stramme hul. Smører min kampklare pik ind i olie og lader pikhoved glide mellem dine baller og hen til den indbydende stjerne, du holder vejret da du kan mærke jeg presser min stive pik mod dit hul der langsom udvider sig og lader pikken glide indenfor, da pikken er kommet helt i bund, venter jeg lidt, så din røv kan vænnet sig til størrelsen, du hyperventilere som klemmer hårdt din hånd om mit ene håndled. 

Jeg begynder at bevæge mig frem og tilbage i din røv og kan mærke du er meget stram og dine stønnene bliver ind imellem skifter ud med små skrig der bliver dæmpet i puden, jeg sætter nu farten op og lader min pik komme helt ud til kanten, hvorefter jeg kraftigt banker pikken i bund igen og igen! Du kan ikke mere styre din liderlighed, du både stønner og skriger højt mens din mund og øjne står helt åbne, jeg hamre nu på fuld kraft min pik ind og ud af dit stramme hul,  kan  nu mærke det begynder at kildre lidt i pikken og samtidig høre jeg dig stikke i et hyl mens hele din krop stivner og ryster i den ene orgasme efter den anden. Det er et vildt syn og mere end jeg kan klare, mine nosser trækker sig sammen og jeg skyder på fuld kraft alt mit sperm langt op i din røv, mens jeg kan mærke dit anus malker min pik helt tom.

Vi ligger lidt og får vejret mens vi krammer hinanden.

Tak siger du, det var det vildeste orgasme jeg nogensiden har fået, var slet ikek klar over det var SÅ lækkert at bliver kneppet i røven. Håber ikke det er sidste gang vi skal ses og du vil oplære mig i livets store glæder.

Vi har siden mødtes i hemmelighed mange gange, og vi prøver stadig noget nyt både sammen og med andre.

porno med danske piger