Fitnessfyren gav mig en sex workout jeg aldrig glemmer!

SPAR MANGE PENGE

Det var igen blevet søndag formiddag og i stedet for at dase den på sofaen tog du ned i fitness-centeret. Du kom der ikke så tit, men når du gjorde, var det mest for at lure på nogle lækre svedige fyre.

Du tager dine nye lange Nike løbetights på. De er med til at fremhævede dine kvindelige former og sidder dejlig tæt så dine balder bliver fremhævet. Du går i gang med opvarmningen og begynder på din sædvanlige runde til forskellige maskiner. Imens kigger du, som en sulten løvinde, interesseret rundt i centeret på udkig efter noget kød, ungt kød. Du har taget plads ved en maskine så du kan se ned til frivægtområdet hvor de fleste mænd hænger ud.

Du ser de sædvanlige popdrenge og halvfede mænd, som er her denne ene gang om måneden. De bruger mere tid på at kigge sig i spejlet og træne deres biceps end på rigtig træning. Men gående op af midtergangen kommer en fyr. Du skyder ham til at være i starten af tyverne. Han er iført hvide shorts og en mørkegrå, næsten sort, hættetrøje. Han har musik i ørerne kan du se, og han ser fokuseret ud. Du kigger nede fra hans ben. De er slanke, men med utroligt markerede lægmuskler. Du kan se lægmusklen skille sig i to ved hvert skridt. Du kigger op af hans behårede ben og kigger på hans røv. ”Nam nam” tænker du og mærker, at du allerede er en smule tændt.

Han begynder at lave kropshævninger og du beundrer hans styrke. Han henter et bælte med en kæde i. Han sætter en vægtskive fast i kæden og spænder det tykke bælte om hans læn. Det trækker i hans shorts så de nu sidder helt stramt om balderne. Han vender sig om og du kan se at de to kæder trykker ind og spænder hans shorts så du kan se aftrykket af hans pik igennem. Du glemmer helt at lave din øvelse og sidder i stedet og stirre. Han går i gang med at hive sig op igen. Denne gang med ekstra vægt på. Som om det ikke var hårdt nok i forvejen tænker du. Da han er færdig lander han pustende på jorden igen og trækker hættetrøjen af. Han får også trukket hans tanktop indenunder med så du får et glimt af det indenunder. Du ser en slank mave, veltrænet så den ud, og du når lige at se antydningen af hans brystmuskel der bulede ud. Løvinden er nu lækkersulten. Du mærker en dråbe løbe ned af din ene skamlæbe.

Du bliver hurtigt revet ud af din dagdrøm, da du ser at han kigger på dig. Han blinker endda til dig. Du rødmer og kigger væk. Febrilsk begynder du, at bruge den maskine du sidder i. Du kigger forsigtigt igen, men han er gået i gang med sin øvelse igen. Du kan tydeligt se hans rygmuskler og arme spændes, hver gang han trækker sig op.  Lysten bruser nu igennem din krop og du kan mærke dit skridt dunke. Men du bliver grebet af et moment af panik, da du ser han går hen imod dig.

Han tager sine høretelefoner ud af øret: ”Du gør det altså ikke ordentligt” siger han. Du sidder i din sædvanlige maskine, som træner balderne og det yderste af hoften (Musklerne kaldes også ”hoftens udadrotatorer”). ”Nå, jamen. Hvorfor ikke” spørger du og forsøger at lyde nogenlunde fattet. ”Du spænder ikke ordentlig. Prøv igen og så kontraher (spænd) musklen her” siger han og placerer to fingre på ydersiden af din balde. Hans berøring var uventet og du mærker tydeligt hans hænder igennem de tynde tights. Dine brystvorter er helt stive og stikker frem gennem din top. Du forsøger så godt som muligt at gøre som han siger. Du kan mærke at det spænder meget mere nu.

”Må jeg vise dig en øvelse du nok bliver glad for” spørger han. ”Den træner baglår, lænd og balder” fortsætter han, inden du når at svare. ”Øh ja, det må du da gerne”. Du følger med ham hen i et hjørne, som er lavet som et hak ind i væggen, så man kan ikke se de andre folk i centeret. Han viser og forklarer dig øvelsen, hvor du med en stang i hænderne skal bøje dig ned mod jorden med næsten strakte ben og ret ryg. ”Du skal stritte med røven. Ellers får du ikke rettet ryggen” siger han imens du akavet forsøger. ”Hvor skal jeg præcis kunne mærke det” spørger du.

Han stiller sig bag dig imens du fortsætter med øvelsen og tager fat i dine baglårsmuskler. ”Her” siger han. Hans hænder fortsætter op og tager fat i dine balder. ”og her”. Du kommer med et lille gisp og din liderlighed gør at der også kommer et svagt støn. Dit underliv brænder og sender stærke signaler til din hjerne om at den vil kærtegnes. Du har glemt alt og alle omkring dig og fokuserer kun på hans hænder på din røv. De er der stadig. En af dem glider ned mellem dine balder og kærtegner din fisse. Da den når din klit skælver dine ben. Han hiver fat i dit hår ”Gud, hvor er du liderlig” siger han. Du rødmer. ”hmm..” svarer du. ”Får du ikke nok pik derhjemme” spørger han. Du svarer ikke med det samme så han giver dig et smæk på den ene balde. ”Nej, desværre” svarer du.

Det går pludselig op for dig at du stadig står foroverbøjet med røven strittende mod ham. Du opdager det da du mærker at din ryg kramper. Du rejser dig op og mærker pludselig, at du står lige foran ham. Du mærker hans overkrop bag dig og kan høre hans ånde. Du mærker hans varme hænder mod dit maveskind og gyser. Du kommer allerede nu til at stønne let. Du er 100 % tændt og kan mærke at dine sanser er fuldt skærpede omkring hans berøring. Han fortsætter op under din sportsbh og krammer dine bryster. ”åhhh” stønner du og mærker hvordan dine stive brystvorter bliver nulret af hans varme mandige hænder. ”Det går ikke det her, kom med!” siger han. Du følger efter ham og er lidt forvirret. Du ser ingenting på vejen igennem centeret du kan kun tænke på hans dejlige hænder og hvordan de mon føles mod dit underliv. Og endnu bedre: Hvordan hans pik er. Åh gud hvor kunne du godt tænke dig at smage hans pik og mærke den oppe i dig.

Din fisse er nu mere end våd. Den er drivende våd. Han fører dig ind på et toilet og låser døren. ”Sæt dig” beordrer han og peger på toiletsædet. Du sætter dig og kigger på ham med bedende hundeøjne. Lad mig sutte din dejlige pik tænker du. ”Træk dine bukser af ” beordrer han. Du gør som befalet og du ser en stor våd plet, der hvor de har været i kontakt med dit køn. ”spred benene og leg med dig selv din liderlige kælling” beordrer han hårdt. Du spreder benene og fører en hånd ned til din fisse. Du er sjask våd kan du mærke. Dine skamlæber er helt klæbrige. Du samler benene i små kramper idet du berører din klit. Du er ved at komme, allerede! Der skal ikke meget mere til, kan du mærke.

SEX I DAG?

Du ser hans lem vokse i hans shorts og ser tydeligt aftegningen af den. Du lukker øjnene. Dine fingre bevæger sig ned forbi din klit. Ned imellem dine skamlæber og flere af dem glider op i dig. Ind i dit våde hul. Åh gud hvor det føles godt at blive fyldt ud. Berøringen af din skedevæg får det til at sitre i hele din krop. Du åbner øjnene igen og ser, at han har taget sine shorts af. Hans tykke stive lem står stift ud i luften og hans hånd har fat omkring den. Langsomt kører han frem og tilbage. Blotter det mørkerøde pikhoved hver gang han trækker tilbage. Det var dråben. I et skrig slår orgasmen dig ud og du samler benene panisk. Du har svært ved at sidde på toilettet på grund af din krops kramper. Du trækker dine fingre ud af din fisse og ser de glinser af dine safter. Han træder nærmere og tager fat om dit håndled. Hans tunge slikker fra starten af fingeren til fingerspidsen. ”mmm” siger han idet han har slikket og suttet dine fingre rene.

Hvad kan det her ikke ende med tænker du.
Hans mørkerøde dunkende pikhoved nærmer sig dit ansigt. Du tager fat om hans pung med den ene hånd og masserer den forsigtigt. Du slikker op langs skaftet og registrerer lugten af pik i dine næsebor. Du elsker den lugt og den sender signal ned til dit skød om at, nu skal du snart fyldes ud. Men det behøves nu ikke, da din fisse i forvejen er gjort klar til at blive brugt. Din mund åbner sig og sluger mit pikhoved. Dine læber lukker sig omkring kanten og i en suttende bevægelse glider de tilbage til spidsen af pikken. ”mmm” udstøder du idet du synker en blanding af pre-sæd og spyt. Grådigt sutter du videre og tager mere og mere af min pik i munden. Du har snart hele munden og begyndelsen af halsen fyldt med pik. Du lukker læberne omkring skaftet af min pik og begynder at slikke mit pikhoved med din tunge. Du hører mig pruste og stønne og intensivere behandlingen. Savlelydene bliver ind i mellem erstattet af ”hmm” ”mm” ”åh du smager godt” ”mmmm ja” mens du koncentreret sutter videre. Du sutter nu kun mit pikhoved og bruger hånden til at lege med skaftet. Jeg hiver fat i dit hår og trækker dit hoved væk. Din hånd leger nu med hele min pik i lange strøg. ”Kig på mig mens jeg fylder din beskidte mund med sæd” siger jeg og trækker lidt i dit hår så du kigger op mod mig. Du kigger mig i øjnene imens du tager min pik i munden igen og sutter grådigt videre.

Du lukker læberne om min pik og malker den med munden. Du kører frem og tilbage imens du holder læberne presset stramt om min pik. Mine hænder holder mere og mere fast i dit hår og mine støn intensiveres. Du mærker den, så velkendte, pulserende rytme i pikken og ved at du snart får munden fyldt. Du sutter lystigt videre og i et langt støn kommer jeg. Jeg støder pikken dybt i din mund og sprøjter min sæd ned i halsen på dig. Du er ved at blive kvalt og hoster og spytter pikken ud. Jeg hiver fat i dit hår og retter dit ansigt op og sprøjter resten ud over dit ansigt. Du tager hurtigt pikken i munden igen og får de sidste sprøjt med også. ”Gud hvor sprøjtede han meget” tænker du idet de sidste sprøjt sendes ind i din mund. Du synker og smiler til mig. ”Tak. Det er en dejlig pik du har” siger du. ”Bare vent” svarer jeg og tørrer sæden af med noget papir.

”Rejs dig op. Vend dig om. Hold hænderne på væggen” beordrer jeg. Du står nu med benene på hver side af toilettet og hænderne hvilende mod væggen bag toilettet. Du står let foroverbøjet. Du mærker en kold vind ramme din våde fisse indimellem. Dine skamlæber er hævede og følsomme, som de registrerer alt. Jeg sætter mig på knæ bag dig og du mærker min vejrtrækning på din fisse. Du svajer i ryggen så din fisse bliver mere blottet.

Du mærker hvordan jeg forsigtigt puster på din højre skamlæbe. Det gyser i din krop. Jeg puster op og ned på kun den ene skamlæbe. Derefter fortsætter jeg til den venstre. Den er stadig helt indsmurt i safter og derfor meget følsom for pustende. Jeg spreder dine skamlæber og holder dem fast til siden og puster på din lyserøde skedevæg. Imens kigger jeg op i dit indre. Der hvor min pik senere banker igennem. Jeg puster i korte pust. Forundret over dig selv og din reaktion begynder du så småt at stønne. Du nyder hvert pust og bliver mere og mere opmærksom på at mærke hvert pust. Det kilder i hele dit underliv hver gang. Du er så liderlig at du er bange for at pustende er nok til at få dig til at komme, igen.

Men din støn bliver afbrudt af et lavt skrig, da min hånd afbryder pusterriet ved at smække mod din højre balde. En rød hånd ses nu på din balde og du mærker varmen bruse. Hårdt bliver du ramt på den anden balde. Du skriger ikke denne gang, men det er nærmere et støn. På grund af den øgede blodtilførsel til området, stiger følsomheden også. Forsigtigt kysser jeg det ramte område og slikker forsigtigt på det. Min våde tunge føles dejlig lindrende på din balde. Imens jeg kysser og slikker dine balder bevæger en hånd sig op mellem dine ben. Den fortsætter mellem dine skamlæber og glider forbi samlingspunktet. Den støder ind i din hævede klit og skubber den frem og tilbage idet hånden i grove bevægelse gnidder frem og tilbage mellem dine ben.

Stønnende kigger du op i loftet. ”Åh gud” stønner du idet du mærker orgasmen nærme dig. Jeg presser mine fingre hårdere mod din klit og fremprovokere et lille skrig fra din side. Dine inderlår ryster idet du kommer igen. Det er et syn for guder. Jeg ser to smukke røde balder på en moden, men stadig velholdt og urimeligt tiltrækkende kvinde og de smukke skamlæber som omkranser det våde lyserød hul. Nu dirrer det hele og jeg mærker hvordan det løber ud af din fisse. Ja nogle gange kommer det nærmest i sprøjt. Men jeg stopper ikke behandlingen. Det trækker din orgasme ud og på et tidspunkt bliver jeg bange for at du ikke kan få vejret længere.

Du forsøger stadig at komme til dig selv, men jeg giver dig ikke mulighed for det. Du mærker min næse presse sig mod dit mellemkød og min varme tunge skiller dine skamlæber. ”uuhhh” stønner du. Det er lige hvad du kan lide. Min tunge leger med dine skamlæber imens mine hænder med et fast greb spreder dine balder.  En våd finger presser sig op i dit bagerste hul. Du protestere men den glider hurtigt helt op og du mærker at det faktisk føles godt. Dine protester bliver til støn. Det lykkes for mig at få dine skamlæber i min mund. Jeg suger dem ind i min mund og sutter på dem. Med munden hiver jeg i dem og leger drillende med dem. ”mmm..” stønner jeg imens jeg langsomt slikker mellem dine skamlæber, fra dit hul til din klit og rundt i store cirkler. Sådan bliver jeg ved længe. Længe nok til at du mærker en ny orgasme presse sig på.

Min finger i din røv begynder at glide frem og tilbage og efter noget tid begynder du at nyde det. Lige indtil en anden finger, lidt for voldsomt, presser sig op også. Du protesterer endnu mere højlydt, men jeg svarer med et hårdt slag mod din venstre balde. Du klynker og indser at du har tabt. Løvinden er tæmmet. Snart har de to fingre udvidet dig nok til, at de begynder at fingerkneppe dig.

Men det er nu ikke det, som får dine støn til at nå himmelske højder. Det er derimod min anden hånd som har fanget din klit mellem to fingre. Og det er ikke kun spidsen, den synlige. Det er også det lille krogformede organ, som fortsætter under huden. De to fingre trækker den lidt op af og gnider den i mellem sig. Men heller ikke det er alene grunden. Min tunge har nemlig, imens alt det andet sker, fundet vej op i din fisse og slikker lystent omkring deroppe. Og at dømme efter strømmen af safter, som jeg febrilsk prøver at opfange med munden, så kommer du snart, igen igen.

Jeg sætter tempoet i vejret både med de to fingre i din røv, med tungen som cirkler rundt inde i din fisse, og mine fingre har sluppet din klit og gnubber den nu i stedet. ”Fuck, fuck, fuck” råber du, imens jeg mærker safterne løbe ned af min kind. Midt i din orgasme opfanger du at jeg stopper og fjerner mig fra dig. Du står rystende tilbage og mærker orgasmens efterskælv i din krop. Du får et lille chok da jeg hårdt hiver fat i dit korte røde hår. ”Er du sindssyg det var gooooddd….oooohhh ja” siger du og bliver afbrudt da min pik lidt glider op i din krampende fisse. Jeg kan tydeligt mærke at den trækker sig sammen, idet mit tykke pikhoved skubber dine skamlæber til side og udvider din skede indtil den når i bund. Du falder sammen idet jeg banker den i bund.

Du læner din overkrop mod toilettet og står nu endnu mere foroverbøjet. Det betyder faktisk at du står i en endnu bedre position. Uden besvær glider min pik i et stødt tempo ud og ind af din modne fisse. Jeg siger ikke et ord, og lader dig om stønnerriet. Det går op for dig, at som du ligger der er du bare et hul der bliver brugt. Hårdt og kontinuert knepper jeg dig, og du halvt ligger halvt står, og føler dig magtesløs. Men du nyder det. Hvert et stød. Det er længe siden at du er blevet kneppet så hårdt og på den måde. Der er noget frækt over det at blive brugt, synes du. Du begynder at lege med din klit mens du bliver taget bagfra. Den er godt nok øm, så du gør det meget forsigtigt. ”Liderlige kælling” siger jeg idet jeg ser du begynder at lege med dig selv. Demonstrativt presser jeg to fingre op i din røv igen. Du skriger ikke denne gang. Du nyder det faktisk. Begge dine huller er fyldt ud og du kan selv sørge for din klit.

Jeg stopper med det hårde tempo og knepper dig nu langsomt i lange dybe stød. Trækker mig helt ud, langsomt, og støder dybt igen i et fast tempo. Du nyder hele min tykke pik på vejen ud, hvor pikhovedet når at kærtegne dine skamlæber inden det presser sig vej op igen, og kæler for skedevæggen hele vejen op i dit indre. ”Kommer han aldrig” tænker du, efter du i flere minutter er blevet kneppet, taget, gennempulet i et højt tempo og jeg nu stadig fortsætter. Jeg trækker mig ud af dig og beordrer dig til at rejse dig op og tage fat om min nakke. Du står med front mod mig og lægger dine arme om min hals. Du kigger mig i øjnene imens og du kan ikke lade vær.

Du kysser mig, og mærker at jeg besvarer kysset. ”Satans, hvor han kysser godt” tænker du og mærker suget i dit underliv igen. Mine hænder tager fat om dine balder og giver tegn til at du skal løfte dig op. Du hopper op og samler benene omkring min læn Jeg dirigerer let min pik op i dig og ser den forsvinde bag dine dejlige skamlæber. Jeg holder fat om din hofte og bevæger dig op og ned på min pik, alt imens din tunge er forsvundet ind i min mund. Stønnende forsøger du at blive ved med at kysse. Men det er ikke let, da jeg nu støder dybere og du mærker at jeg banker mod dit G-punkt. Vi trækker os lidt væk fra hinanden og kigger hinanden i øjnene imens vi stønner sammen. Tempoet øges og lyden af høje klask, fra når mine lår møder dine balder, fylder rummet. Du lader dig falde tilbage i dine arme, så du kun har fat om min nakke med hænderne. Du hænger nu, nærmest og jeg kan nemmere støde mig op i dig.

Du fokuserer og spænder dine bækkenbundsmuskler og strammer grebet om min pik. Efter et par enkelte stød mærker du at punktet er nået. Min pik banker sig dybt op i dig op masserer dit G-punkt. Endnu en orgasme er på vej. Du lukker øjnene og stønner højt og lader den komme rullende. Orgasmen rammer dig og du ser sol, måne og stjerner. Du mister grebet om min nakke, men jeg griber dig. Jeg holder om dine skuldre og knepper dig fortsat. Du føler dig nu fuldstændig som en kludedukke, som bliver brugt. Din fisse forsøger, som en anden dørmand, at smide min pik ud, ved at trække sig krampagtigt sammen. Jeg kan mærke hvordan du faktisk sprøjter på min pik, og hvordan safterne løber ned af min pung og mit lår. Dine ben omkring min læn ryster og jeg har svært ved at holde dig oprejst. Det lykkes dog, og da du er ved enden af din orgasme, får du lige lidt ekstra.

Min pik svulmer til hidtil ukendt størrelse og presser virkelig din skede åben. I voldsomme ryk skyder den ladning på ladning dybt op i din brugte fisse. Du nyder hvert et skud og registrerer hver en kontraktion i min pik. Efter endnu en gang at have affyret en enorm ladning falder den sammen, og jeg trækker mig ud af dig. En blanding af dine og mine safter løber forsigtigt ud af dig. Du falder sammen på toilettet og på toiletbrættet ser du safterne danne en lille pøl.

Du sidder og hyperventilerer og føler dig gennemkneppet og øm. Du kigger op og ser at jeg har taget mine shorts på og går ud af døren. ”Bare sig til næste gang” siger jeg idet jeg forlader toilettet. Du låser døren efter mig og falder tilbage på toilettet. Kneppet, brugt, færdig.

porno med danske piger