Tæven der fik en meget fræk aften i biografen

SPAR MANGE PENGE

Mærkede den voldsomme pik køre frem og tilbage i min hals og at min herre rytmisk kneppede mig i munden, mens han holdt mig fast. Ud af øjenkrogen kunne jeg se den unge mand…

SEX I DAG?

Hver morgen bliver jeg vækket af min herres skønne stive pik. Enten tager han mig bagfra eller giver mig lov til at slikke ham og ride ham til de skønneste orgasmer. Da jeg red ham denne morgen, trak han mig ned til sig og sagde bestemt: ” I aften skal vi i biografen og du skal have kjole på, være bundløs og have selvsiddende silkestrømper på.”
Jeg fik et liderligt stød i fissen ved tanken om hvad der skulle ske. Jeg ved at jeg ikke må spørge om noget. Jeg kan kun vente spændt og gøre mig klar.
Da jeg gik i bad, barberede jeg forsigtigt og grundigt min bløde våde fisse. Det varme vand og skummet løb omkring min klit og gjorde mig dejligt horny og forventningsfuld.
Jeg tog sorte silkestrømper på mine lange ben og fastgjorde dem til en sort blondehofteholder. Den sidder fast om min bløde mave og er helt åben bagpå, så mine balder og fisse er tilgængelig. Så kan min herre komme til med sine stærke hænder, sin tunge og stive pik, når han ønsker det.
Til sidst tog jeg en sort silkebh på og den sorte kjole som jeg ved han synes er fræk. Da min herre kom fra arbejde, fik jeg et anerkendende blik og jeg kunne mærke hans brystvorter blev stive gennem skjorten. Vi var klar til at tage af sted!
I bilen hev han grådigt min kjole op og spredte mine ben. Begyndte at lege med min klit. Skiftevis hårdt og ligepå, derefter blidt og drillende. Det gør mig vanvittig. Vil bare have mere og mere. Mit underliv gned rytmisk mod sædet og min fissesaft løb på min herres hånd. Han mærkede det og tog fingrene op til min mund så jeg kunne smage. Sødt og blidt, som forårsregn. Da han masserede min klit igen, kom jeg i en fantastisk rullende orgasme og min fisse krampede næsten. Det tegnede til at blive en god aften……
Først lidt mad. Restauranten var fyldt og bordene stillet tæt. Min herre lod sine krævende fingre glide op ad mine lår og kikkede mig dybt i øjnene. Gad vide hvor mange af de andre gæster, der også var bundløse? Nok et par stykker.
På den lille gåtur gennem parken hen til biografen, tog han sin hånd ind under min frakke og løftede min kjole op, så han kunne kærtegne mine bløde baller. Hans varme fingre legede op og ned af min lænd, mine baller og ned i revnen og gjorde mig endnu mere tændt .Jeg fik en ustyrlig lyst til at mærke hans stive pik kneppe mig op ad et af de lysegrønne træer, men måtte pænt nøjes med at give ham et lille kys på halsen. Folk der gik forbi os vidste ingenting. De så bare et kærestepar der gik tæt sammen.
Da billetterne var købt, skyndte vi os ind i den lille biograf. Vi skulle sidde cirka midt i salen, lige ved indgangen. Lyset var endnu tændt, men vi var de første i salen og nu begge så liderlige at vi begyndte at kysse og mærke hinanden. Min herres pik var tydelig stor og stiv indeni de sorte cowboybukser. Jeg masserede den udenpå og mærkede hvordan den voksede og voksede. Jeg spredte bedende mine ben og fik straks en finger op i min dirrende, drivvåde fisse. Jeg stønnede højt, men måtte bide mig selv i læben for at tie stille, da døren gik op og en ung mand kom ind. Jeg lagde hurtigt mit halstørklæde over mit skød og min herres hånd og fingre, der drillende blev ved med at køre stille ind og ud af min villige fisse.
Jeg kæmpede for at sidde så stille som muligt, men var så liderlig og tændt af, at vi havde fået ”selskab” at det var næsten umuligt. Jeg ville så gerne komme, men var bange for at jeg ikke kunne holde min orgasme indeni mig. Havde bare lyst til at stønne og klynke højt. Min herre så skælmsk på mig og trak så sin hånd væk og lod mig sidde tilbage med en hungrende klit og fisse.
Han åbnede stille sine bukser og trak sin vidunderlige stive pik ud. Lyset blev dæmpet og reklamerne var i gang. Den unge mand sad et par rækker bag os. Ellers var vi alene i salen. Jeg kikkede forventningsfuldt på min herres ansigt og han nikkede. Jeg måtte godt tage om hans pik og begynde at massere den. Jeg lagde mit hoved på hans skulder, så den unge mand ikke kunne se imellem os og tog så min hånd over til den store, dejlige pik. Forhuden gled hurtigt tilbage, og det store pikhoved glinsede og dunkede. Min fisse trak sig sammen bare ved synet og jeg havde vildt lyst til at få pikken langt ind i min mund og hals og bare sutte og slikke løs. Jeg kunne se, at min herre nød massagen og jeg fik en anerkendende dyb brummen.
Filmen gik i gang, men vi ænsede kun hinanden og hinandens kroppe. Vi kunne næsten ikke sidde stille og min herre sagde derfor: ” Gå op på bagerste række. Nu!” Jeg skyndte mig og kikkede et kort sekund på den unge mand. Han var helt optaget af spændingsfilmen og sin cola og lod ikke til at have lagt mærke til vores lille leg foran ham.
Bageste række var en sofarække, så der var masser af plads. Min herre tog igen sin hårde pik frem og trak mig ned på knæ foran ham. Han hev mig hårdt i håret og førte min mund ned over det dunkende lem. Samtidig hev han min kjole op bagpå, så min fisse og bagdel var helt blottede. Jeg var så liderlig at min fisse bare løb med saft ned af mine spredte lår. Jeg mærkede den voldsomme pik køre frem og tilbage i min hals og at min herre rytmisk kneppede mig i munden, mens han stadig holdt mig fast. Ud af øjenkrogen kunne jeg se den unge mand kun få meter længere nede i salen. Hvis han hørte os eller vendte sig om nu, kunne jeg intet gøre. Tanken gjorde mig endnu mere vild og tændt.
Min herres pik voksede i min mund, mens han med sin ene hånd tog hårdt om mine baller. Jeg kunne høre på hans åndedræt at han var tæt på at komme. Det store, krævende pikhoved fyldte min hals helt ud og han nød at have mig lige hvor han ville. Jeg klemte de hårde nosser og med et voldsomt brus op igennem pikken, sprøjtede han sin sperm ud i hele min mund og hals. Jeg slugte det grådigt og slikkede pikken helt ren. Jeg blev liggende på knæ, til jeg fik tegn til at rejse mig igen og derefter sidde ned.
Uden at sige noget, spredte han mine ben og bøjede sig ned over mig. Hele min krop dirrede af spænding og liderlighed. Han skilte mine skamlæber ad og begyndte at slikke min klit og fisse. Jeg blev helt svimmel og måtte igen bide mig selv hårdt i læben for ikke at skrige højt. Jeg udstødte et lille klynk og fik et strengt blik af min herre. Heldigvis var den unge mand stadig meget optaget af filmen. Jeg så skiftevis på hans nakke, på lærredet og lukkede mine øjne af vellyst. Tungen legede og slikkede rundt på og omkring min klit. Nu kunne jeg ikke vente længere. Orgasmen kom rullende igennem hele min krop som en kæmpe bølge og jeg tog hånden op foran min mund, for ikke at klynke og stønne. Tungen blev ved og ved og min fisse trak sig sammen i en fantastisk krampe der bredte sig op igennem ryggen og ud igennem mine ben. Jeg sank sammen i sofaen.
Min herre slikkede blidt det sidste saft af mine lår og satte sig på sin plads. Hans hånd fandt mit skød igen og under resten af filmen havde han mine ben spredt og sine fingre på min klit og fisse. Ind imellem masserede han dem lidt og lod mig også kærtegne sin vidunderlige pik.
Da filmen var slut, kom der to unge biografmedhjælpere ind i salen. De smilte begge til os og smågrinede lidt. Gad vide om der har været et kamera i salen?

porno med danske piger