En God gerning..- blev til en god foretning

SPAR MANGE PENGE

Satte mig ned igen og spillet videre på min fars pik, så spurgte han vad koster det at se dig helt nøgen, – 10.000 kr. sagde jeg prompte, det var hvad vi skulle bruge til et nyt komfur…

En vinter dag for snart 3 år siden, faldt min dengang 72 årlige far, og brækket begge håndled.

Da han var enke mand efter min mor der døde for 4 år siden, og boede alene i en mindre villa, var det svært for ham at klare sig selv med de brækket hænder.

Min mand og jeg tilbød ham at han kunne bo hos os indtil han fik gipsen af, og dermed kunne klare sig selv igen.

Vi bor i et større hus, min mand på 45 år 2 børn en dreng på 17 og en pige på 12, en sød hund og mig selv på 42 år.

Min far er frisk og rørlig mand ,der på alle leder kan klare sig selv, så ham synes det var noget besværlig at være afhængig af vores hjælp til f.eks at spise ,samt ikke mindst den personlig pleje.

At komme i bad var således ikke så lidt besværlig, med plastikposer på hænderne og hvad ved jeg.

Det var efter sådan et bad, hvor jeg kom ind med rent tøj at han sad på sengen, og ikke rigtigt havde hørt at jeg kom, der sad han med begge albuer og prøvet at spille den af, men det siger sig selv at det ikke rigtig lykkes, jeg blev meget overrasket og befippet, om min far blev en nu mere og prøvet frebilsk at finde håndklædet for at kunne dække sig, dette lykkes ikke rigtigt, og jeg havde fået samlet mig så meget at, jeg fik sagt at jeg kunne godt se at vi havde et problem her, og jeg gerne ville hjælpe ham hvis han gerne vil havde det.

Da han godt kunne se at spillet var ude sagde han ja tak – og fortalte mig at han selv plejet at gøre det en gang om dagen, og det havde han ikke kunne de sidst uge hvor han havde haft brækket hænderne, jeg satte mig ned på senge kanten, og tog forsigtigt håndklædet væk, og begynde at massere hans halv stive lem, der blev større og større jeg havde ikke forestillet mig at en så gammel mand kunne få et så stift lem, men det kunne han – jeg masseret ham langsomt så hans pik hovedet var helt blotte, og med den anden hånd begyndte jeg at masere hans nosser, de var meget store og der var en utrolig hårvækst, alt i mens kunne jeg se at han stirret på min kavaler gang og var helt væk.

Jeg spurgte ham om han havde lyst til at jeg tog min trøje af så han bedre kunne se, han nikkede og jeg slap hans pik, og tog min trøje af , der sad jeg i BH , og havde ikke forstilet mig at tage mere af , og tog fat om hans pik i gen og begyndte at massere, hvis den ikke var stiv før så var den det i hvert fald nu, – så spurgte han mig lige så stille om hvad jeg skulle havde få at smide BH en, det skal siges at min far er meget velhavende, – jeg svaret at det var ikke et spørgsmål om penge, det handlet om at jeg gerne ville hjælpe ham med et problem, – han viste godt at vores økonomi var meget anstrengt, og han havde før hjulpet os med et mindre beløb, – han sagde at han blev meget opstemt ve at give mig penge og han vil gerne give 1500 kr. for at se mine bryster, jeg blev først lidt vred men alligevel synes jeg det var pirenede og hoppet med på legen, og sagde at det var 1500 kr. pr stk., det synes han var i orden og jeg rejste mig for at tage BH en af, han blev meget ophidset af at se mine ganske pæne bryster stå og vugge forand hans hoved, jeg satte mig ned igen og spillet videre på hans pik, så spurgte han vad koster det at se dig helt nøgen, – 10.000 kr. sagde jeg prompte, det var hvad vi skulle bruge til et nyt komfur og emhætte, – top – sagde han og jeg rejste mig og smed resten , nu er det sådan et jeg har baberet mine skamlæber, dels for min mands skyld og dels synes jeg det er enormt frækt og dejligt når jeg har mine silke trusser på., da han så det blev han helt vild og da jeg begyndte at masser ham igen kom han efter ganske få strøg, og man kunne godt mærke at det var et stykke tid siden , for det væltede ud i flere tykke stråler, der kom så meget at hans store hår pragt på hans nosser m.m, var smurt ind i sæd så jeg måtte hente vand og sæbe for at få de fint igen.

SEX I DAG?

Men han takket mig mange gange og sagde at synes at det var en dejlig måde at give gaver på, mine 10.000 kr. fik jeg dagen efter på en check fra hans bank.

Vi havde aldrig snakket om sex før men det gjorde vi de næste par dage, og med et spurgte han hvordan det var at være barberet, det havde han tit tænkt på for han synes det var så besværlig med alle de hår , jeg sagde at det var en rar fornemmelse, og at min mand som også ager til barbere sig og synes det var en rar fornemmelse.

Han sagde at han længde havde haft lyst til at se et par der var helt klat barbaret elske, og han spurgte direkte mig om hvor meget det ville koste at se mig og men mand, første barbere og og der efter elske , jeg sagde at det kunne jeg jo ikke svar alene på men jeg ville gerne havde lov til at spørge min mand da han ligesom også skulle deltage, det var helt iorden, sammen aften fortalte jeg min mand dels at jeg havde tjent de 10.000 kr. samt hans ny e forslag, min mand blev noget overrasket men synes jo alligevel at hvis han ville give 10.000 kr. for at se mig nøgen vil 50.000 kr. var rimelig for det andet det var nemlig præcist hvad vi skyldte på bilen, så pengene kunne bruges til at betale den ud, – jeg fortalte min far at det koste 50.000 kr., han synes at det var mange penge, men så ville han også havde at vi barberet ham og en af os spillet den af på ham, hvem det blev vil han selv bestemme når den tid kom – jeg ringet til min mand og fortalte ham vilkårene og han synes at det lød rimlig nok.

Næste lørdag fik vi passet børnene og efter vi havde spist, spurgte vi ham hvordan vil havde det, om vi skulle barberes først eller han vil. – han havde imellem tiden fået gipsen af og var blevet mere mobil og havde kun et stramt bind om det en håndled nu, – han synes at først skulle jeg så min mand og til sidst ham selv. – min mand gjorde skægtrimeren og barbegrej klar, og jeg lagde mig ind på sengen,min far sad i en stol overfor mig og var parat til at kigge og give gode råd, jeg tog al tøjet af og lagde mig tilrette, min mand som havde gjort det flere gange før fik hurtigt de fleste hår væk og begynde at bruge skaberen, og med et sagde han til min far “ du bliver lige nød til at komme her og hjælpe med at holde skamlæberende ud så jeg kan barbere helt tæt, han blev noget underlig men kom hurtigt hen og hjalp med hans gode hånd, og man kunne mærke på ham at han synes at det var enormt frækt, og flere gange kom han til at strejfe min klitoris og andre steder ved en tilfældighed.

Jeg var snart færdig og efter at jeg var blevet vasket og tørret grundigt af min mand og far, kysset min mand min klitoris og slikket mig et kort øjeblik, dette gør han altid når han har barberet mig.

Det gjorde den gamle helt vild kunne man se, – når sagde min mand så er det min tur og lagde sig på ryggen, jeg gik i gang med at barbere ham , men da han var halv stiv var det svært at komme til, så jeg spurgte min far om han ikke kunne holde den mens jeg barberet, han blev igen noget underlig men man kunne også se at han meget ophidset, han skubbet første til den, men det lykkes ikke rigtigt at få den væk, så jeg sagde hold om den som du holder om din egne, man kunne da se at at han kastet sine hæmninger væk og tog rigtigt om den, – for at provokere ham lidt sagde jeg et den var nød til at være mere stiv hvis jeg skulle kunne barbere den hel klat, så han var nød til at masere den han begyndte lige så stille at masere den , og min mand blev større og større , og de begge kunne man se nød det.

Der gik ikke langtid før jeg var færdig, og han var blevet vasket og færdig, jeg kysset ham og tog den i munden ligesom han havde gjort ved mig da jeg var færdig, det kan nok være at min far gjorde store øjne.

Når sagde jeg så er det din tur far, – han tog alt sit tøj af og lagde sig op på sengen, han vare allerede halv stiv, og jeg gik i gang med skægtrimmen, der var nok at tage fat på, og da jeg var halvfærdig sagde jeg til min mand , at han heller måtte hjælpe med at holde, da han tog fat om den efterhånden stive pik kunne man mærke at den rykket i den og den næsten svulmet op i rekord fart, heldigvis var min mand mad på spøgen, og så også ud til at kunne lide at røre sin svigerfar, – og han kom hele tiden til at spille på den veden tilfældighed, og det kunne straks ses på min far, efter vi var færdig med at barbere, vaske og tørre – spurgte min far om hvad det kostet ekstra at blive kysset som vi andre var blevet, – vi kigget på hende anden og jeg sagde at jeg vil kysse ham for 1500 kr. ekstra, hvad vis i begge to skal kysse mig, hvad koster det så ?, – 5000 kr. sagde vi i kor – okay sagde han

jeg knælet ned for ham og gav ham et kys på hovedet og tog den i munden og og lod ham køre ind og ud, min mand holdet om hans rod og styret den ind i min mund, – så er det din tur sagde han til min mand, jeg flyttet mit hoved og min mand lagde sig ned til mig og spillet ham lidt, og tog den så i munden, jeg havde aldrig troet at det var så frækt at se min egen mand sutte pik, og så på min far, men frækt så det ud og min far var ved at komme kunne man se, min mand var heller ikke til at stoppe, så jeg måtte siger at der var jo noget andet vi skulle nå.

Jeg var efterhånden blevet enormt liderlig og trængte til at mærke en pik inden i mig, – så jeg sagde at min far skulle sætte sig over på stolen så han kunne se 2 glatbarberet elske, han gjorde det med det samme og jeg sagde til min mand at han skulle tage mig bagfra så min far kunne få det hele med, – jeg kunne se at min far nød , det og var i gang med at spille selv, – det gjorde mig enorm liderlig og jeg kom og kom i en heftig orgasme som jeg ikke har haft i mange år.

Jeg hørte at min far sagde til min mand at han ikke måtte komme inde, men skulle komme ude

Han spurgte om hvad det ville koste, hvis han måtte prøve at slikke mig og stikke den ind, min mand svaret ham uden og spørge mig 10.000 kr. ekstra, – det vil han godt give men så vil han også prøve at slikke ham, – det var ok – jeg lagde mig med spredte ben og han slikket mig og bed i min klitoris det var enormt ophidsende, bagefter rejste han sig og ville også tage mig bagfra, han støtte den helt i bund og jeg kom igen i en stor orgasme, mens jeg havde konsetreret mig om mig selv havde jeg slet ikke opdaget at min mand havde stået oppe i sengen og stukket sit store lem i munden på ham, det kunne de lide begge to, for han glemte helt at køre inde i mig, det var enormt frækt at se.

Lige pludselig stoppet de, og min mand sagde at han måtte sutte den af på ham for 10.000 kr. ekstra og de kunne ligge i en 69, – min far synes at det var iorden.

De lagde sig begge på siden og gik i gang, det var enormt ophidsende, og jeg begyndte at lege med mig selv, dette gør jeg ellers sjældent , min mand så hvad jeg var i gang med og var han ikke liderlig inden så blev han det, og der gik ikke et øjeblik før han kom, – han sagde til min far at han skulle trække sig væk , men han gjorde det ikke og tog hele ladningen i hoved og munden, , og det gik samtidig på ham og min mand fik den halvt i ansigtet og halvt i munden, det var så frækt at jeg kom endnu engang,

Jeg rejste mig og gik over til dem begge , og tog deres lem i munden på skift og slikke dem begge rene, det var en dejlig oplevelse og en dejlig måde at tjene penge på.

Næste dag fik vi en check på 75.000 kr. og min far flytte hjem til sig selv, han takket mange gange for vores omsorg, og hvis vi havde lyste til at tjene flere penge skulle vi bare sige til. – Hvem ved det kunne godt være at vi snart mangler penge ?.

porno med danske piger