Vejen til at blive sexarbejder (Baseret på en sand historie)

Vejen til at blive sexarbejder (Baseret på en sand historie)

SPAR MANGE PENGE

STARS – ET EROTISK DRAMA.

Genrer: Drama, Historiebaseret
Denne film er: Følelsesmæssig, Sexet, Erotisk, Opløftende

Jane Wilde debuterer som instruktør med filmen STARS, en voksenfilm inspireret af hendes egen rejse ind i sexarbejde, med fokus på en række minder under hendes sidste måneder som teenager. Du bør ikke gå glip af denne film!

Billede 12

Jane Wilde: Denne film er det første skridt i, hvad der vil være et helt liv med healing og refleksion på grund af min erfaring. Jeg er beæret over, at jeg fik muligheden for at vende det, der var en traumatisk periode i mit liv, til kunst, som kan inspireres af så mange mennesker.

Jeg har altid elsket at skrive, og at få mine tanker ud på en side føles bare rigtigt for mig. STARS var mit livs oplevelse for mig at medvirke i, skrive og mediinstruere.

SEX I DAG?

Den prisvindende voksenkunstner Jane Wilde får sin instruktørdebut med STARS, en film inspireret af hendes egen rejse ind i sexarbejde.

Rejsen fra skolepige til cammodel og sexjob

Et afslørende kig på en kvindes rejse mod vækst og forløsning ud af skyggerne af en smertefuld fortid, med Jane Wilde i hovedrollen, som også markerer sin instruktørdebut med det ambitiøse projekt.

Fortalt som en række minder under Wildes sidste måneder som 18-årig, finder hun sin egen vej ind i professionelt sexarbejde efter at være blevet manipuleret af en ældre mand.

Bliv medlem og se filmen STARS og mange andre prisvindende film

Sørg for at tjekke STARS på AdultTime.com i dag – Det er en vigtig film og en sand historie!

SE ALT MED ET MEDLEMSKAB

Med over 300 kanaler, 55.000 afsnit og 8 nye udgivelser om dagen er Adult Time den ultimative abonnementsplatform for voksne.

Du får som medlem også GRATIS adgang til:

porno med danske piger