En varm sommer

SPAR MANGE PENGE

Vinden blæste også under nederdelen og løftede kjolen op og blæste begge sider af stoffet bag ryggen. I dette tilfælde stod Pauline med fuldstændig frilagt pussy, et herligt syn…

SEX I DAG?

Denne varme sommer nyttede vi til mange spadsereture, efter at vi havde fyraften. Vi gik i biografen og drak vin eller øl i torvegastronomie, sammen med feriegæsterne. Pauline var en meget slank pige med flotte bryster, med meget mørke og store brystvorter. De stirrede ofte frem gennem tøjet. Det lagte de fleste mennesker mærke til og kunne næsten ikke flytte deres blik. Den ene aften havde vi aftalt, at Pauline skulle gå uden undertøj (som så tidt). Hun var påklædt i en meget let og ultrakort bomuldskjole som havde knapper hele vejen, fra top til tå. Stoffet var meget tynd og lidt gennemsigtig. Hun havde købt den på Rhodos.

Hun havde åbnet nogle flere knapper i nederdelen. Den sidste knap der var lukket sad en lille smule højre end venusbjerget, med hendes mørke og fin stussede brasilianer. Det var godt nok frækt, som hun ville på tur. Da vi kom udendørs, var der lidt vind, der kom rundt om hushjørnerne. Den blæste så meget, at den nogen gange fik fat i kjolen og løftede den, så numsen viste sig i sin pragtfulde herlighed. Når vinden kom mere forfra, blæste den også under nederdelen og løftede kjolen op og blæste begge sider af stoffet bag ryggen. I dette tilfælde stod Pauline med fuldstændig frilagt pussy, et herligt syn. Hver gang det skete, blev min pik hårdere. Nogle gader hvidere, kom vi rundt om et hushjørne og mødtes med en fodboldkammerat. Vi fik os en lille snak, pludselig kom der stærk vind forfra. Pauline stod der med hendes flotte „Brasilianer” som kammeraten med det samme lagte mærke til. Pauline gjorde, som om hun ikke har mærket noget. Vinden kom flere gange hårdt og trak kjolen fra hinanden. Min fodboldkammerat roste synet . Derpå skyndte Pauline sig med at dække hendes pussy og undskyldte sig. Men min fodboldkammerat grinede og ønskede os en god aften. Vi to syntes det var spændende, men vi ville helst ikke møde nogen vi kender. Vi var rigtig liderlig, gjorde mange gange som om vi to var ukendte. Det gjorde vi fordi jeg var rigtig glad for synet og liderlig, hvis andre lagte mærke til Pauline.

Vi kom til en isbar, vi stillede os i kø og ville have is. Mens vi stod, lod Pauline nederdelen flyve, lige så meget, som vinden havde kraft. Hun stod mange gange med bar røv og blank pussy. Dem der sad og slikkede deres is, fulgte godt med, hvad der foregik med Pauline. Efter at vi havde vores is, gik vi op langs kanalen og hen mod stranden. Vi mødte mange, der stirrede på os. Da vi var kommet til stranden, tog vi bussen hjemad. Bussen var næsten optaget, vi var heldige at vi kunne komme med. Som aftalt, satte jeg mig på en plads i en firer-gruppe, Pauline stod i midtergangen med front til os. Pauline greb op til loftstangen, for at holde sig fast. Kjolen trak sig lidt op og spredte sig i den nederste ende. Også her stod Pauline og viste hele sin herlighed, til dem der sad i bænkene. Der var ingen, der sagde noget. Efter tre holdesteder var der en fyr, der rejste sig og ville forlade bussen. Mens han rejser sig, sagde han til Pauline, at hun stod der med fuldstændig åben kjole og viste pussy.

Da vi var kommet tilbage til centrum, gik vi lidt op og ned af gågaden. Der var mange der fik et glimt af Pauline. Jeg var i mellemtiden så liderlig og havde en vældig hårdt pik. Den blev jeg nød til at sætte i gang. I en lille park fandt vi et sted med tre bænke, der var godt gemt. Vi gik målrettet mod en af bænkene , jeg kom ned med bukserne og Pauline begyndte med at slikke den. Jeg kunne ikke holde til det længe. Jeg satte mig ned på bænken og trak Pauline på mit skød. Pauline tog mit spyd og satte sig på den. Jeg begyndte at knalde hende meget hårdt. Jeg hørte svage stemmer og fik øje på nogle halvgamle, med deres øl og andre drikkevarer under armen, der stod og kiggede på det vi lavede. Jeg stoppede ikke, jeg så at de gik til en anden bænk og satte sig. Jeg kneppede Pauline i alle huller og i alle mulige stillinger. Også Pauline havde opdaget at vi havde tilskuer. Men vi var I god stemning og I god fart. Jeg mener at de andre har fået noget ud af vores demonstration. Da vi rettede på tøjet, fik vi anerkendende ord fra vores tilskuer. Vi var begge to lidt flov på benene, men meget glad og afslappet.

porno med danske piger