Fantasi om en skovtur

SPAR MANGE PENGE

Lod min tunge bevæge sig i cirkler og arbejdet mig langsomt op på dine glatte nosser, mens jeg med et fast greb havde fat i dine baller. Du skulle ikke løbe nogle steder nu…

Det var lørdag morgen da jeg vågnede og strakte min dejlig krop i sengen. Jeg lå og nød tanken om at have en hel dag uden aftaler eller ansvar – hvad skulle jeg lave – solen skinnede udenfor mit vindue og jeg fik lyst til en tur i skoven.

Jeg ville starte med et bad – nyder at mærke det varme vand sprøjte ned over min krop – jeg kom ind under bruseren og stod der og sæbede mig ind – jeg kan godt li at lege med mine vorter og nive lidt i dem, kæle for dem. Men mest det at lege med min vorte lade fingeren berører den til vorten bliver hår, så kan jeg mærke mit underliv trækker sig sammen af lyst.

Jeg står og tænker på hvor længe siden det er at jeg har mærket en mand, kan næsten mærke hvordan det vil være hvis en pik trængte op i mig, kan mærke den lyst det giver i mit underliv, bare at tænke på at en pik trænger op i mig.
Jeg lader mine hænder forsætte ned mellem mine ben og spreder mine ben og vasker mig blidt, jeg lader en finger glide ind mellem mine læber og lader den kæle og lege med min knop og min varme indgang . Jeg bemærker straks at jeg er ved at blive lidt langhåret og beslutter mig at fjerne det, jeg finder skraberen og skummet og for fjernet håret så der kun er en lille trekant øverst tilbage for også lige ordnet ben og under arme.
Jeg vasker mig færdig og står nu og kigger ind i mit skab om hvilken tøj jeg gider tage på i dag – jeg har endelig ikke lyst til bh og trusser, så det undlader jeg – trusser undlader jeg tit – det er rigtigt dejligt frit. Så jeg vælger en nederdel og en bluse og er klar til en tur i skoven.

Jeg parkerer bilen og går ind i skoven – her er ikke stille, men en anden form for larm – en dejlig larm af skovens dyr – jeg føler mig altid afslappet i skoven og vil finde mig et sted at sætte mig ned og nyde øjeblikket, jeg ser en lille lysning længer henne og et godt stykker fra stien og beslutter mig at gå derind og sætte mig.

Jeg sidder og nyder skovens lyde og lader mine hænder mærke min bløde hud på mine ben og langsomt lader jeg mine hænder glide op af mine ben, læner mig lidt tilbage og nyder at lade min hånd glide op under min nederdel op til mit skød, min finger finde indgangen og mærker hvor dejligt varmt og fugtigt der er. Fugter min finger i indgangen og lader den så finde min knop, spreder benene lidt mere så jeg beder kan komme til, nyder at mærke min finger lege med min knop, men stopper brat da jeg høre nogle stemmer lidt borte, sætter mig pænt op og retter på nederdelen og ser at det bare er et par der også er ude og nyde skoven.

SEX I DAG?

Da parret er gået forbi mig, vælger jeg at forsætte min gå tur og går tilbage til stien og forsætte min tur – jeg er nået et godt stykke ind i skoven og sætter mig på en væltet træstamme for at nyde skoven, jeg sidder og nyder stilheden da jeg høre at der kommer en – jeg kigger op i et par varme og frække øjne, det gav et hel gib i mig, jeg var ikke forbedret på den virkning dine øjne havde, der var bare en kontakt der blev tændt med det samme. Han smilte og spurte hvad kl. var? det ved jeg ikke fik jeg fremstammet på en eller anden måde. Han begyndte at snakke om skoven og det dejlige vejr og pludselig satte han sig ned ved siden af mig og snakket om hvor dejligt der var her.

Jeg var hans nærhed meget bevidst og det tirret min lyst. Den lyst til at mærke en mand og mærke en pik trænge op i mig – jeg havde bare lyst til sex, bare lyst til at blive tilfredsstillet. Han snakkede bare som om vi havde kendt hinanden længe og pludselig investeret han mig hjem på kaffe, det skulle han ikke tilbyde mig mere end en gang og jeg sagde straks ja tak. Jeg sagde at jeg skulle tilbage efter min bil og forklaret hvor jeg havde parkeret – det var ikke noget problem, for der holdt hans bil også.
Så vi gik sammen tilbage til parkeringspladsen og jeg kunne bare køre efter ham. Da jeg sad der i bilen og fulgte efter – tænkte jeg på hvad det var jeg havde sagt ja til – men jeg vil højst sandsynligt få noget sex og det var jo det jeg ville.

Vi kørte hjem til ham og han spurte om jeg ville ha noget at drikke – jeg sagde at jeg godt kunne trænge til en kop kaffe – og det fik jeg så og menes vi sad i sofaen og drak vores kaffe, kunne vi ikke rigtig holde vores hænder for os selv – inden vi begynder at lege sagde jeg – så skal vi lige være enige om at vi bruger kondom, håber at det er helt ok for dig. Den var han helt med på.

Vi begyndte at kæle for hinanden og langsom lod jeg mine hænder gå på opdagelse under hans bluse, jeg fandt vorterne som hurtigt blev hårde og jeg nød at berøre dem, jeg løftet helt op i bluse så jeg kunne se brystkasse og så jeg bedre kunne komme til med mine læber og tunge omkring dine vorter samtidig med at mine hænder gik på opdagelse på hans overkrop. Vi blev hurtigt enige om at det ville være lidt letter hvis vi fik tøjet af og det tog ikke mange sekunder før vi var nøgne – Uhm sikken en flot krop og jeg nød at se på den, og det fik kun lysten til at gå på opdagelse større.

Vi gik ind i dit soveværelse hvor han lagde sig på senge og sagde med et frækt smil at jeg havde frie hænder.

Det tilbud skulle jeg heller ikke ha to gange og jeg satte mig mellem hans ben og lod mine hænder langsomt arbejde sig op af benene, jeg mærkede varmen fra huden og det gav mig bare mere lyst til spise dig. Jeg lod min mund finde knæet som jeg kysset og lod min tunge gå op opdagelse videre op af låret samtidig med at mine hænder nød at mærke begge lår, jeg kunne mærke at lysten til at mærke dig kun blev større og større. Jeg fandt det dejlige stykke kød under nosserne med min tunge.
Jeg lod min tunge bevæge sig i cirkler og arbejdet mig langsomt op på dine glatte nosser, menes jeg med et fast greb havde fat i dine baller – du skulle ikke løbe nogle steder nu – smiler. Jeg nød at lade min tunge og læber arbejde med dine nosser, langsomt suge dem ind i min mund, mærke dine sten i min mund og lade dem langsomt glide ud igen.
Lader min tunge lege med dine nosser og din lyske, jeg kunne mærke og høre at du nyder det og langsomt lod jeg min tunge bevæge sig op af din pik, men lod tungen stoppe inden jeg nået dit pikhoved, for så at lade min tunge lege ned af igen til dine nosser. Endnu engang lod jeg tungen bevæge sig op af din pik, men denne gang for at lade tungen finde dit hoved og langsomt suge dit pikhoved helt ind i min mund.

Jeg nød at lade min mund og tunge arbejde med din pik og nød at suge din pik så langt ind i min mund som jeg nu kunne samtidig med at jeg lod min tunge arbejde. Jeg lavede lidt lyde så du kunne høre at jeg nød at havde din pik i min mund, jeg kunne straks mærke at det tændte dig enormt og du bad om en pause for ellers ville du sprøjte, det var jeg nu ikke meget for, men det ville jo være lidt kedeligt hvis du allerede kom, så jeg stoppet med at lege med din pik, men jeg satte så mit dejlige underliv over dit ansigt så du kunne slikke mig.

Da jeg var slikket godt våd måtte jeg bare mærke din pik oppe i mig og jeg satte et kondom på din pik og vendte ryggen til dig og lod mine ben glide ind under dine så tog jeg din pik i min hånd og hjalp den på plads foran min åbning og lod mig langsom glide ned over dig.

Jeg lod min finger finde min knop som jeg legede med. Jeg nød at mærke hvordan du fyldte mig ud og hvordan min grotte strammede om din pik. Langsomt bevægede jeg mig op og ned og frem og tilbage, du tog nu et fast greb om mine hofter og du ville bestemme farten og det var lidt mere end jeg kunne klare.

Jeg kunne mærke hvordan det spændte i hele min krop og hvordan orgasmen forplantet sig i hele min krop, hvordan min grotte strammede om din pik, jeg kunne mærke de ryk det gav i din pik, da du lod den sprøjte, kors hvor var det dejligt, jeg havde bare slet ikke lyst til at stoppe men jeg kunne heller ikke klare mere lige nu.
Vi lå lidt og nød vores tilfredsstillelse og blev enige om at gå i bad. Vi nød at kæle og vasket hinanden. Da vi var færdige tog jeg mit tøj og sagde tak og kørte igen.

Den skovtur vil jeg sent glemme…

porno med danske piger