Første gang som trans

SPAR MANGE PENGE

Kort efter kom en dejlig tyk pik gennem hullet hvorefter jeg lage mig på knæ og tog den i munden. Efter at have suttet den dejligt stiv spurgte han om han måtte komme ind til mig…

Jeg havde bestemt mig for at tilbyde liderlige fyre min tøsekrop sommer 2013. Så jeg tog ind i dreamx i borgergade i ålborg og købte strømpebukser med hul de rigtige steder, en lille sort net g-streng og en camuflage kjole.

SEX I DAG?

Derefter kørte jeg ud til Ellidshøj ved motorvejen for at gå rundt i skoven der. Imens jeg gik rundt der var der 3 fyr, men dog havde ingen lyst til en trans den dag. Lidt skuffet tænkte jeg at så måtte jeg jo prøve video6 på fyensgade.

Efter en hurtig afklædning gik jeg nu ind i bioen, der sad en fyr som ret hurtigt fulgte efter mig. Jeg gik ind i den kabine med sengen og fyren gik nu ind til gloryhole.

Kort efter kom en dejlig tyk pik gennem hullet hvorefter jeg lage mig på knæ og tog den i munden. Efter at have suttet den dejligt stiv spurgte han om han måtte komme ind til mig, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja til.

Han kom ind og tog tøjet af hvorefter hav tvang mit hoved ned for at sutte videre på hans pik, lidt efter spurgte han om jeg ville have pik. Ja tak svarede jeg, jeg lagde mig på alle 4 og han trak min lille kjole op så min røv og g-streng var helt synlige. Forsigtigt stak han hans fede pik op i mig og jeg nød det i fulde drag. Efter at have kneppet mig lidt, tvang han mig ned på knæ igen så jeg kunne sutte hans pik igen. Efter lidt tid igen sagde han “skal du have mere pik tøs” ?? Uhm ja tak sagde jeg. Nu blev jeg rigtig kneppet af den fede pik, hvor vil du have mit sperm tøs sagde han så, i min mund var svaret til ham. Lagde mig igen på knæ og slikkede lidt på pikhovedet imens han spillede den dejlige pik. Nu kommer jeg tøs sagde han også fik jeg en kæmpe ladning i min mund og ansigt….

Dette var så lækker en oplevelse at jeg tager i video6 igen her d.11 november hvor jeg vil være der iført lille sort kjole, g-streng, selvsiddende strømper og stilleter, klar til at tilfredsstille de fyre der lyster en fræk tøs.hvilket jeg annoncere på boyfriend.dk

porno med danske piger