XXL: Sex med en stor frodig kvinde!

SPAR MANGE PENGE

Sveden drypper fra min krop, hver eneste muskel er spændt, øm efter 1 times hård træning i motionscentret… Jeg måtte have noget andet at tænke på, specielt i dag, dagen hvor jeg endelig efter så lang tid, nu endelig var det dagen hvor jeg skulle møde min date fra “Nettet”.

Jeg havde haft en annonce lagt ind på “Dating.dk” og efter et par dage var hun dukket op i min mailbox, uopfordret, ukendt, men ikke desto mindre meget spændende. Hun var ikke det jeg oprindeligt søgte efter, men alligevel var der et eller andet ved hende der tændte et skjult begær i mig. Hun var en dejlig kvinde sidst i trediverne, hendes gode humør, glade sind spejlede sig i de mails hun sendte til mig, ingen tvivl om at hun var en rigtig kvinde, med stort K. Fra starten af lagde hun ikke skjul på at hun ikke kun psykisk var en kvinde med stort K, men også rent fysisk, hun var med sin højde på 170 cm og en vægt på godt 130 kg – en stor frodig kvinde! Tidligere har jeg aldrig været sammen med så stor en kvinde, men inderst inde har jeg nok længe haft lysten til at være sammen med en som hende. Birgit, som min kommende date hed, havde gennem et stykke tid skrevet en del mails og udvekslet billeder med hinanden.

I starten var det ganske almindelige breve og ret uskyldige billeder, men ret hurtigt blev det mere og mere frække breve og billeder der blev udvekslet… Spændingen var derfor stor inden min forestående date med hende… Jeg blev færdig med min workout, tog en tur i solariet efterfulgt af et dejligt varmt bad. Der efter tog jeg hjem for at gøre mig klar til mit stævnemøde med hende… på vej mod hendes adresse nåede jeg at få købt en stor buket blomster som jeg vidste hun ville sætte pris på. Jeg følte et sug i maven da jeg ringede på hendes dør til hendes lejlighed… Birgit åbnede døren og bød mig velkommen med et stort smilende “hej”. Jeg gav hende et stort knus og rakte hende buketten som hun smilende tog i mod. Vi gik ind i hendes hyggelige stue hvor hun havde sat en masse velduftende levende lys frem, blide toner strømmede ud i rummet – det osede langt væk af rigtig hygge. Vi sad længe og snakkede om løst og fast og jeg nød synet af hende, hendes frodige krop, synet af hendes barm som vuggede blidt når hun smilede af vores historier.

Der var noget meget erotisk over hendes udstråling, hun var iført en flot sort silke kimono som smigede sig om hendes former, den var løst bundet om livet på hende, og fortil nedringet så jeg lige kunne skimte kanten af hendes sorte BH. Hun var i sandheden en meget erotisk kvinde som forstod at klæde sig æggende – hun dampede af erotik… Ligesom vores mange chat på internet, udvikler vores samtale sig efterhånden til mere og mere at handle om erotik, jeg kan mærke at temperaturen stiger og lysten til at lege med hende stiger… Vi bliver dog afbrudt da hendes telefon ringer, hun smiler til mig og spørger om jeg ikke vil være sød og hente is-spanden ude i køkkenet, jeg rejser mig medens hun taler i telefonen. Da jeg kommer ind i stuen taler hun stadig, jeg går om bag hende, lader mine hænder kærtegne hendes skuldre og hvisker blidt i hendes øre at hun er dejlig, bider hende blidt i øreflippen og lader mine hænder blidt massere hendes skuldre.

Jeg kan høre hun har svært ved at koncentrere sig om samtalen, jeg lader mine hænder glide ind under det tynde kimono silke, lader den glide ned over hendes skuldre og kysser blidt hendes blottede skuldre. Hun sukker svagt og jeg hører hun fortæller den anden at der lige er kommet noget hun skal se til! Hun lægger telefonen, drejer sit hoved og vores tunger mødes i et blidt, langt og meget frækt kys. Jeg går rundt og stiller mig foran hende, nyder synet af hendes blottede overkrop, synet af de meget store DD size bryster – Wow… Læner mig ind over hende og vi kysser hinanden vildt. Jeg lader min tunge glide ned over hendes hals, tungespidsen glider forsigtigt rundt om kanten af hendes BH, forsigtigt får jeg lukket BH’en op og med tænderne fjerner jeg den forsigtigt. Jeg nyder synet af hendes fantastisk flotte og store barm, lader min tunge cirkle forsigtigt rundt om hendes spændte brystvorter. Forsigtigt suger den ene brystvorte ind i munden og lader min tunge glide hen over den.

Effekten udebliver sandelig heller ikke, Birgit lægger sit hoved bagover og udstøder et dybt suk – Uhmm sikken en skøn kvinde… Jeg lader mine hænder glide ned over hendes hofter samtidigt med at min levende tunge udforsker hver et sted på hendes krop… Birgit spreder sine ben og presser mit hoved ned mod hendes skød. Jeg nyder duften fra hendes kærlighedsgrotte gennem det tynde stof, og leger med min tunge rundt om kanten af hendes trusser. Birgit skubber mig blidt væk og hurtigt for hun sine trusser fjernet, hun sætter sig tilbage i stolen og spreder langsomt sine ben for mig medens hun med et frækt smil siger “spis mig!” Jeg nyder synet af hendes frækt barberede mis, de glatte skamlæber glinser af hendes safter og de yderste skamlæber er let skilte. Jeg lader mine hænder kærtegne hendes faste bryster, mine fingerspidser blidt nulre hendes hårde, spændte og sultne brystvorter.

Min tunge glider forsigtigt rundt om hendes åbning og glider forsigtigt hen over hendes blotte klitoris. Uhmm nyder at smage hende, sutte hendes kærlighedstap ind i min mund. Jeg slikker hende langsomt, længe og meget sultent! Hun smager skønt og jeg nyder de små kramper hun for hver gang jeg pirrer hendes klitoris. Jeg lader tungen glide ned fra hendes våde skød, ned mod hendes lille hul som jeg blidt udforsker med min tungespids. Jeg rejser mig op og vi kysser vildt, hun knapper min skjorte op og lader sin tunge kærtegne min brystkasse, hendes tungespids glider henover mine brystvorter … Uhmm hun forstår virkelig at bruge sin tunge den kvinde! Jeg bukker mig ned og vores tunger mødes i endnu et vådt kys… Samtidigt mærker jeg hendes blide hænder glide henover den kæmpebule jeg er ved at få i mine bukser, hendes hænder kærtegner mig længe, meget langsomt og utroligt frækt. Jeg trækker mig lidt tilbage og får hurtigt fjernet resten af mit tøj. Hun smiler frækt til mig da hun ser min kampklare stav, hun udstøder et lille wow og jeg mærker hendes negle blidt klemme om mine sprængfyldte kugler. Jeg må have hende – NU!

Jeg spreder hendes ben og lader blidt mit stål-hårde bankende pikhoved kærtegne hendes bløde skamlæber, med et dybt stød glider jeg op i hende, centimeter for centimeter glider jeg op i hende. Hun er vidunderligt blød, dejligt våd og jeg nyder vores appetit på hinanden. Jeg spreder hendes ben yderligere, løfter dem op, og nu jeg jeg komme dybt ind i hende, det er en fantastisk fornemmelse at mærke min pik støde mod bunden af hendes skede, vi stønner begge to dybt, har glemt tid og sted og koncentrer os kun om at nyde hinanden i fulde drag. Jeg trækker mig langsomt ud af hende og beder hende lægge sig ned på gulvet på alle fire. Birgit ligger nu der med sin smækre bagdel struttende sultent op mod mig, jeg tager fat om hende og lader langsomt min pik glide op i hende bagfra, jeg boller hende længe på den måde og nyder at lege med hendes tunge bryster der hænger vuggende for mine legesyge fingre. Jeg trækker mig ud af hende og beder hende om at blive liggende.

SEX I DAG?

Ude i gangen fisker jeg den plastpose jeg har taget med op ad min jakkelomme. Inde i stuen kigger Birgit spørgende på hvad jeg har taget med, jeg smiler frækt til hende. Jeg tager et sort stykke stof op ad posen, kysser hende blidt og beder hende om at få lov til at binde det for hendes øjne, hun indvilliger og jeg binder det storte stof for hendes øjne, samtidigt med at vi kysser sultent. Jeg lægger posen på bordet, finder den lille olieflaske frem og hælder en lille sø ud over hendes frodige bagdel, hun sukker da jeg begynder at massere olien rundt på hende, jeg nyder synet af den skinnende hud, nyder mine glatte fingre der kærtegner hendes skamlæber, hendes tap og ikke mindst hendes dejligt frække lille hul. Forsigtigt lader jeg min pegefinger glide op bag i hende og nyder hendes stønnen medens jeg fingerboller hende blidt bagi! Min anden hånd fisker min lille overraskelse op af posen, jeg forestiller mig hvordan hun vil tage imod den lille blå “kugle-stang” jeg har taget med. Forsigtigt presser jeg den, kugle for kugle op i hendes lille hul, hun sukker for hver kugle der glider op i hende, det er så frækt! Jeg mærker hendes fingre om min pik og forstår at hun vil have mig nu, atter trænger jeg op i hendes våde kærlighedsgrotte!

Jeg nyder synet af den lille anal-dildo, synet af min pik som glider ud af hendes sultne skød. Nyder hendes negle som hun nu hårdt klemmer om min fyldte kugler. Hun kaster vildt med hovedet og med et brøl skriger hun sin orgasme ud i stuen, jeg nyder de små kramper, nyder hendes fisse klemme om min hårde pik. Jeg trækker stangen ud af hende og fortsætter blidt med at tage hende, hun ryster svagt og jeg hører hendes uhmmm lyde hver gang jeg støder langt inde i hende. Pludselig trækker hun sig væk fra mig og beder mig sætte mig op i sofaen. Jeg sidder der i sofaen, min pik stritter frækt ud i luften, hun tager fat om min stav og vi kysser hinanden med stort begær. Hun fjerner stoffet fra mine øjne og siger med et frækt glimt i øjet at det nu er min tur. Jeg for bindet for øjnene og venter spændt på hvad hun finder på. Jeg mærker hendes hænder på mine lår, og nyder hendes levende tunge kærtegne min mave, rundt om min pik og stønner dybt da hun lader mine kugler glide ind i hendes varme mund!

Nyder fornemmelsen af hendes spillende tunge der langsomt glider op af min sprængklare pik! Det gyser i mig da hun endelig tager mit følsomme pikhoved i sin mund, uhmmm nyder fornemmelsen af isterningen hun lader glide rundt munden. Kombinationen af hendes ivrige tunge, det kolde is og min ophidselse er næsten for meget og jeg må koncentrere mig meget om ikke bare at skyde min saft ud i hende, jeg vil have mere, det her er bare så skønt! Jeg nyder hendes tungeleg i fulde drag, hendes levende mund, den ivrige glatte, bløde og meget frække tunges leg mod mit spændte pikhoved. Pludselig mærker jeg hendes negle kærtegne området mellem mine kugler og mit lille hul, jo hun ved sandelig hvordan jeg skal tages! Mærker hendes hænder på min pik og hører hende hviske “jeg vil smage dig baby!” Hun tager atter min pik i munden og jeg nyder mine 20 centimeter forsvinde i hendes mund – wow, det er så skønt… Jeg kan mærke det er NU det sker og med et brøl kommer orgasmen til mig! Birgit trækker min forhud hårdt tilbage, hendes tunge kærtegner undersiden af mit pikhoved samtidigt med at jeg pumper min “love-juice” ud i hendes mund, det er som om jeg bare kan blive ved og ved, jeg sanser ikke tid og sted, bare nyder at få lov til at komme i hendes mund. Hun slikker mig længe ug tømmer hver eneste dråbe fra mig – wow – sikken en orgasme, sikken en kvinde!

Vi ligger længe og kæler hinanden og falder hurtigt hen i en let velfortjent søvn. Jeg vågner senere på aftenen ved en skøn fornemmelse i mit underliv, jo den følelse er ikke til at tage fejl af! Jeg løfter nakken lidt og kan nu nyde synet af Birgit som er ved at vække mig med sin levende tunge… Hun smiler frækt til mig, giver min halvstive pik et klem og vores læber mødes i et frækt langt kys. Birgit rejser sig op og siger at hun vil lave et bad klar til os, jeg ligger og blunder et kort stykke tid og bliver vækket af at hun hvisker til mig at badet er klar, uhmm lækkert at skulle ligge og nyde det varme vand med hende, men nej – hun har allerede badet så jeg må tage det alene. Ikke desto mindre nyder jeg det varme vand, og kort tid efter falder jeg hen i dejlig hvile medens jeg tænker på de skønne ting vi mangler at prøve af sammen.

Jeg vågner op ved at jeg høre Birgit tale sammen med en anden person inde i stuen, tænker på hvem det mon kan være og beslutter mig for at stå op af badet for at undersøge det nærmere. Jeg finder et stort badehåndklæde som jeg vikler rundt om livet og beslutter mig for at gå ind til dem i den påklædning. Inde i stuen sidder Birgit og taler med en anden kvinde, hun præsenterer sig som Anette og smiler til mig medens hun fortæller at hun er Birgit’s specielt gode veninde. Anette er som Birgit en stor frodig kvinde, lidt yngre end Birgit, hun har kort blondt hår, blå øjne og har en flot nøddebrun kulør. Birgit rykker lidt til siden i sofaen for at gøre plads til mig og jeg sætter mig ved hende. Vi sidder længe og taler om stort og småt, Birgit og jeg kan dog ikke holde fingrene fra hinanden, dog prøver jeg at gøre det så det ikke virker alt for åbnelyst overfor Anette. Jeg har dog sværere og sværere ved at skjule mine lyster hvilket kun alt for tydeligt fremgår af en støt voksende bule på håndklædet som jeg stadig har rundt om livet.

Jeg er lidt betænkelig ved situationen, Birgit derimod ser ud til at nyde den måde hun kan vise mig frem for hendes veninde. Jeg mærker hendes ene hånd glide op af mit lår og jeg kan mærke hendes fingerspidser kærtegne mine kugler, længe sidder hun med slet skjult elegance og ægger mig med hendes drillende fingre… Jeg er ved at gå til af liderlighed, og har svært ved at holde snakken i gang. Jeg kan ikke undgå at se at Anette nøje følger med i hvad Birgit gør ved mig og det tænder mig vildt. Birgit har nu hele hånden oppe under håndklædet og har et fast tag i min nu fuldt rejste manddom. Jeg nyder hendes faste greb, og mærker pulsen banke i mit lem. Hun vender sit ansigt mod mig og vi kysser hinanden vildt, jeg nyder hendes levende tunge leg med min, og ænser kun lige at hun med et snuptag fjerne håndklædet fra mit underliv, der sidder jeg så nu, nøgen, med en kæmpe erektion – og helt blottet over for hendes “specielt” gode veninde. Birgit smiler frækt til Anette og siger, “Syntes du ikke han er lige til at spise ?” Anette udstøder et sagte Uhmmm og jeg ser at hun med hendes ene hånd langsomt kærtegner sig selv.

Wow, tanken farer gennem hovedet på mig hvor lækkert det ville være at have sex med disse to skønne kvinder! Jeg lader min ene hånd glide forsigtigt ind under Birgits badekåbe og ganske forsigtigt skiller jeg hendes skamlæber og lader en finger glide ind i hende, jeg nyder hvor våd hun er, hvor varm hun er og det dybe suk hun udstøder. Jeg fingerboller hende blidt, smiler frækt til Anette og spørger hende om jeg ikke skal hjælpe hende af med tøjet? Hun smiler frækt til mig og nikker ivrigt bekræftigende til mig. Rejser mig og går over til hende, tager om hendes skuldre og kysser hende frækt med tungen, hun åbner villigt munden og vores begærlige tunger mødes i en fræk sigende leg. Jeg lader mine hænder glide ned af hendes skuldre og blidt masserer jeg hendes barm uden på hendes tynde skjortebluse. Blidt får jeg åbnet hendes bluse og får blottet hendes bryst for min søgende tunge, Uhmmm sikken en barm den kvinde har! Gætter på mindst en størrelse D! og med små dejlige hårde lyserøde brystvorter. Jeg mærker hvordan hun vrikker med underlivet og hurtigt lykkedes det hende at fjerne hendes nederdel og hun sidder nu kun iført et par sorte trusser.

Jeg lader min tunge glide ned over hendes mave, spreder hendes ben, et ben på hver side af armlænet på den store læderstol. Min tunge nærmer sig hendes skød og jeg kan ikke undgå at lægge mærke til Birgit der har placeret sig med hovedet under mit skød, hendes hænder på min bagdel og hendes levende levende tunge der blidt kilder mine kugler. Min tunge lader jeg glide ind under kanten af hendes trusser, samtidigt med at min tommelfinger kærtegner hendes kærlighedsgrotte. Jeg får lirket hendes trusser af og hun åbenbarer et par store glinsende skamlæber omkranset af en del buskede hår. Jeg holder meget af “glatte” kvinder så jeg spørger Birgit om hun har lyst til at hjælpe mig med at barbere Anette? Hun smiler frækt og er straks med på ideen. Hun smutter ud på badeværelset og er hurtigt tilbage med en flaske skum og en skraber. Anette sidder sigt godt tilrette på håndklædet i sofaen og jeg nyder tanken om at skulle barbere hende – helt glat! Birgit begynder at studse hende med en saks og jeg venter spændt med skum og skraber. Blidt masserer vi den fede barberskum i hendes veltrimmede skød, vi alle tre behandlingen og Anette stønner tungt da Birgit forsigtigt presser en finger op i hendes anus medens jeg lader skraberen glide gennem den resterende behåring. Forsigtigt tørrer vi hendes ren for hår og skum og nu har vi frit udsyn til den nu komplet glatte hule. Hun har de største skamlæber jeg har set, meget frækt at se på, jeg tænder meget på dem og Birgit og jeg nærmest synkront dykker ned mod det glatte kød og lader vores tunger lege med hende.

Jeg trækker mig lidt tilbage og nyder synet af de to kvinders meget frække leg, det er utroligt frækt at se Birgit’s lystne tunge og hænders leg med Anette’s sultne skede… Birgit gør plads til mig og nu får jeg endelig hendes skede for mig selv. Jeg suger hendes store skamlæber ind i min mund og nyder smagen af hendes elskovssafter der langsomt løber ud af hende, hun er meget våd, og meget klar. Birgit ånder tungt og hvisker sagte “knep mig”, jeg kigger på Birgit og ser hun ryster på hovedet og jeg ser hendes frække smil da hun viser mig en kæmpe dildo hun har fundet frem. Aldrig har jeg set sådan en kæmpe før, den er meget tyk og næsten 30 cm lang! Birgit tager olieflasken frem og gnider kæmpen ind i den tynde massageolie. Hun sætter sig på hug foran Anette’s åbne og meget våde skød, jeg nyder synet af de to kvinders ophidselse, og er spændt på hvordan Anette vil tage imod “kæmpen”.

Storbarmet fræk husmor er stadig lige liderlig så hun onanere med sin sorte dildo.Jeg tror næsten ikke min egne øjne da jeg ser Birgit styre dildo’en mod Anettes lille hul – Wow! er det meningen at hun skal have den op i sig der! Anette gisper og små skrig slipper ud af hende da dildoen langsomt forsvinder, centimeter for centimeter glider den enorme dildo op bag i hendes lille hul. Da den er godt og vel halvt inde begynder Birgit at kneppe hende med den, det er vildt frækt at være tilskuer til denne noget så frække seance. Jeg tager olieflasken fra bordet og hælder et par dråber ud over mit spændte pikhoved og mellem Birgit’s balder. Nu skal hun prøve mig bagi… Jeg spreder hendes balder og presser mit pikhoved mod hendes lille frække hul, mærker hvordan hun ivrigt presser sin mås frem mod min sultne pik, og med et smut glider jeg dybt ind i hende, Anette har nu flyttet sig nedunder Birgit, så de ligger forenet i en 69’er, jeg kan nyde synet af Anettes slikkearbejde på Birgits våde skød, og nyder hendes fingre leg med mit mellemkød, det er så dejligt.

Jeg trækker mig ud af Birgit’s lille hul og glider let ind i hendes varme og meget sultne mis, uhmm nyder at bare tage hende bagfra i lange seje dybe stød, med min pik dybt inde i sig og Anette’s levende tunge på hendes klitoris går der ikke længe før hun kom med et langtrukkent Uhmmmmm. Jeg trækker mig ud af hende og lader min jernhårde pik glide ind i Anette’s sultne mund, det er en skøn fornemmelse at bolle hende i munden – det er super lækkert og hendes erfarne tunge gør at jeg må trække mig ud for ikke at komme til at skyde det hele af i hende, jeg vil have mere, meget mere inden da! Anette vender sig om og jeg overfalder hendes glatte skød med min sultne tunge – uhmm hvor jeg nyder at lege med hendes kæmpe skamlæber, hendes store klitoris og smagen af hende, hun smager skønt af kvinde. Jeg ser op, og nyder synet af Birgit der kæler for Anette’s bryster, det må de bestemt have prøvet før, derfor blev nu nok præsenteret som den “specielle” veninde. Jeg lader en finger glide ind i hendes våde honningkrukke, finder hendes g-punkt og masserer det blidt medens min tunge leger med hendes klitoris og de fantastisk frække skamlæber, Birgit glider ned til mig og vi kysser hinanden intenst, hun hvisker “nyd hendes orgasme” jeg tænker ikke videre over det, men koncentrerer mig om hendes g-punkt. Min ene hånd kærtegner hendes åbne skød, den anden hendes g-punkt og inden længe hører jeg hendes vejrtrækning bliver tungere og tungere – hun hæver kroppen og med et skrig ruller orgasmen igennem hende, så sker det jeg aldrig har set før, hun sprøjter, små stråler af love-juice kommer fra hendes mis, nu forstår jeg hvorfor jeg skulle nyde hendes orgasme!

Birgit smiler frækt til mig og beder mig ligge mig på ryggen, hun placere sig mellem mine ben, hvor hendes levende tunge snart vil få det gjort af med mig. Hun trækker min forhud stramt tilbage og lader så det yderste af hendes tungespids danse let henover det blottede og spændte pikhoved. Hun er super god til at slikke, hendes levende mund og så hendes finger der blidt kærtegner mit lille hul, det er så skønt – så vildt frækt! Hun boller mig så dejligt med munden og jeg kan mærke at det kommer i mig nu, det næsten sortner for øjnene og jeg overvældes af en meget kraftig orgasme, Birgit trækker atter hårdt tilbage i forhuden og mit til briste punktet spændte pikhoved bare pumper sperm ind i hendes mund, det er som om det ikke kan stoppe og jeg nyder hendes tunge glide rundt om mit nu extremt følsomme pikhoved. Hun fjerner sig langsomt fra mig, glider over til Anette og jeg nyder synet af hende bukke sig ned, åbner blidt Anette’s mund med en finger og langsomt lader hun min sperm løbe ned i munden på hende, wow!

Vi ligger længe og nyder hinanden inden vi tre enedes om at tage et lækkert bad sammen. Hele aftenen, det meste af natten med gik med at flytte/afprøve grænser, vi legede skønt sammen og hver en krog af vores kroppe blev udforsket, en vidunderlig aften/nat og bestemt ikke sidste gang vi tre var sammen!

porno med danske piger