Gadefest med mere

SPAR MANGE PENGE

Bag hende står genboens 16 årige søn med en pik på størrelse med min underarm og lige så tyk der kører ganske langsomt ind og ud af min kones sindsygt udblokkede kusse…

Vi bor i et typisk velhavende forstads kvarter hvor dem der bor der kender hinanden og kommer hinanden ved og alle nye der flytter til må kæmpe imod fordommene de første mange år. Vi har boet der siden der blev bygget fra starten og har derfor en stor andel i at det er sådan.

De fleste af mændene arbejder mange timer om ugen da de enten er selvstændige eller har ledende stillinger i store selskaber. Kvinderne kender hinanden på godt og ondt men holder dog alligevel sammen på deres egen underlige aparte måde. Om sommeren er der selvfølgelig mere liv i området end i vintermånederne og vi skulle holde vængefest som er en tilbagevendende begivenhed af de store. Vi alle sammen i eller omkring de 40 år så vi havde de samme interesser, og børnene var blevet store nu. Det startede vanen tro om eftermiddagen og fortsatte så med store spisning og ikke mindst druk til hen af morgenstunden. Jeg har selv personligt sovet mange branderter ud på diverse havebænke i både vores egen eller en af naboernes have.

I år var det noget anderledes for mig da jeg havde nogle medarbejdere gående i et af mellemøstens brændpunkter og derfor ikke kunne slippe jobbet helt. Alle troede at jeg drak lige så meget som jeg plejede og det gjorde jeg tilsyneladende også men det var mest vand jeg drak. Det foregik i en af genboernes have og der var stillet musikanlæg op og dansegulv og hele svineriet. Da klokken er halv to er der ikke meget liv i nogen mere og og jeg har været ude og tale med en af mine gutter i saudi og er nødt til at forblive ædru og vågen hvilket jeg ikke har problemer med. Jeg har ikke lagt mærke til hvornår min kone er forsvundet da hun sad nede i den anden ende af bordet, men jeg går lige hjem og vil have nogle adresser på vores konsulat og ambassade i Saudi hvis der bliver brug for det. Jeg går bag ind i haven og kan se at der er meget lidt lys i havestuen, men hvis hun er gået til ro har hun nok ladet en vågelampe brænde så jeg i min normalt store brandert kan finde hjem, og hvis bagdøren er låst er det fordi hun regner med at jeg sover den ud på bænken som jeg plejer,

Bagdøren er låst og jeg går om til havestuedøren som står på klem. Lige inden jeg vil gå ind kan jeg høre noget derinde fra og ser ind. Midt på det lave ege planke sofa bord ligger der to store puder hvorpå min kone står på knæ og hænder på bordet. Hun har sin meget lårkorte nederdel oppe om livet ingen bluse men sin gennemsigtige BH på hvor hendes kæmpe bryster sidder oven ud af BH’en og hænger voldsomt ned imod bordpladen. Hendes trusser er væk, og bag hende står genboens 16 årige søn med en pik på størrelse med min underarm og lige så tyk der kører ganske langsomt ind og ud af min kones sindsygt udblokkede kusse. Hun har sine trusser i munden så hun ikke skriger hele kvarteret ned. Nikolaj står og knepper hende ganske langsomt og velovervejet så hun er på randen af sindsyge med de mest forfærdelige grimasser i ansigtet jeg nogen sinde har set. Hun ser ingenting foran sig overhovedet men ænser kun den kæmpe store pik der rasper ud og ind af hendes vildt udblokkede kusse.

NIKOLJ FOR HELVEDE DU GØR MIG SINDSSYG MED DIN STORE PIK. JEG HAR ALDRIG OPLEVET NOGET LIGNENDE. I GUDER DRENG JEG KAN IKKE STÅ PÅ BENENE I MORGEN. HVOR LÆNGE KAN DU BLIVE VED DU SPLITTER MIN FISSE AD MED DIN DEJLIGE PIK.

JEG KAN LÆNGE ENDNU FRU JACOBSEN JEG HAR IKKE FÅET NOGET FISSE I OVER EN MÅNED.

ÅÅÅHHHHH GUD I HIMLEN OG JEG SOM TROEDE AT DU KUN KUNNE HOLDE I TRE MINUTTER LIGE SOM JEG ER VANT TIL.

DET ER DIN EGEN SKYLD FRU JACOBSEN DU LOD MIG SELV SIDDE OG STIKKE ET PAR FINGRE I DIN FISSE VED BORDET, OG DU BEGYNDTE OGSÅ SELV AT RIVE PIK AF PÅ MIG VED BORDET.

JA GUD BEDRE DET JEG HAR ALDRIG NOGEN SINDE OPLEVET SÅ STOR EN PIK. JEG TROEDE AT DU HAVDE BANKET DEN IGENNEM MIN NEDERDEL OG TRUSSER I EFTERMIDDAGS DA VI HAVDE SÆKKELØB.

JEG HAVDE FAKTISK OGSÅ TÆNKT PÅ AT KNEPPE DIG MENS VI LØB SÆKKE LØB MEN JEG KUNNE IKKE FÅ DINE TRUSSER NED OM HÆLENE.

SEX I DAG?

ÅÅÅÅHHHHH MIN SKAT DET GØR HIMMELSK DET HAVDE VÆRET HELT I ORDEN HVIS JEG HAVDE FÅET DEN DER, MEN VIL DU IKKE NOK LADE VÆRE MED AT KALDE MIG FOR FRU JACOBSEN, NÅR DU NU STÅR MED DIN STORE POTENTE PIK BEGRAVET I MIN KUSSE. JEG HEDDER ALTSÅ HELLE, OG NÅR DU KENDER MIN KUSSE INDVENDIG KAN DU VEL OGSÅ KALDE MIG VED FORNAVN.

DET ER HELT I ORDEN MED MIG HELLE. VIL DU NED OG LIGGE PÅ RYGGEN SÅ SKAL DU FÅ PIK SÅ DET SYNGER OG JEG SKAL SKYLLE DIN LIVMODER UD MED VARM SÆD.

Han trækker køllen ud og hun tager to store tæpper vi har liggende i sofaen og lægger på bordet samt en pude mere. Så lægger hun sig og han stiger på hende og dykker den overdimensionerede pik i bund af hendes grådige kusse. Hun får benene op over hans skuldre og låser dem bag hans nakke. Han lægger sine hænder å hendes røvballer og begynder at pule hende i fuld længde. Han knepper hende vildt og voldsomt igennem i næsten en halv time og tæver køllen helt i bund og afleverer en kæmpe udløsning dybt i hendes kusse mens han falder helet sammen over hende.

Der kommer så meget sperm fra ham at det det sprøjter under ud af kussen på hende og sjask løber ned af hans nosser og ned på gulvtæppet under dem. Hun er helt væk i nogle minutter indtil hun kommer til sig selv igen.

Så rejser han sig op og trækker ganske langsomt den eventyrlige store pik ud af hendes sjaskvåde kusse der sejler i sæd.

I GUDER DRENG DU LAVER LIGE SÅ MEGET SPERM SOM EN HEST. Siger hun til ham og fanger hans pik med den ene hånd. Hun sætter sig med besvær op på sofabordet og dykker sin mund ned over det store pikhoved og slikker og sutter han ren med velbehag.

DU SMAGER SKØNT MIN SKAT DET ER FØRSTE KLASSES SÆD DU KOMMER AF MED SKAT.

VED DU HVAD MIN SKAT DU SKULLE TAGE OG KOMME HEROVER TIL MIG PÅ MANDAG NÅR MIN MAND ER TAGET PÅ ARBEJDE I EN UGE IGEN. SÅ SKAL DU FÅ LIGE SÅ MEGET KUSSE DU VIL HAVE MIN SKAT. HVA’ SIGER DU TIL DET?

Hun sidder og holder omkring hans organ med begge hænder og det er for meget for den unge gut. Den rører på sig igen og hun smiler op til ham.

GUD I HIMLEN MIN SKAT KAN DU ALLEREDE IGEN ? DET ER FORDELEN VED GANSKE UNGE MÆND DE KAN HELE TIDEN. HVIS DER ER NOGET DU GERNE VIL PRØVE SKAL DU BARE SIGE TIL.

JEG KUNNE GODT TÆNKE MIG AT GI’ DIG EN GANG PIK I DIN SEXEDE RØV HELLE!

Min kone rejser sig op og smider nederdelen på gulvet. Stiller sig å knæ og hænder på bordet, og Nikolaj tager fat i hendes røvballer og trækker dem fra hinanden. Så spytter han en stor klat lige i røven på hende og holder det store voldsomme pikhoved hen og presser den op i hendes røv. Hun vrikker med røven og giver sig højlydt til han har fået den tykke store pik kørt helt i bund af hende stramme anus. Han holder den der meget længe og hun vrikker og vrider med røven så hendes stramme røvhul næsten roterer rundt om hans stang. Så begynder han at røvpule hende ganske langsomt og kontrolleret og hun bliver mere og mere vild imens hendes fjams får presset næsten alt det sæd han har skudt op i hende ud imellem de hævede skamlæber så det sjasløber ned af lårene på hende. Han stopper og står stille imens hun vender ansigtet imod ham og spørger om hans vil komme i hendes røv.

NEJ HELLE JEG VIL HELLERE AFLEVERE MIN SPERM I DIN SKØNNE KUSSE HVOR DET ER BEREGNET TIL AT BLIVE SKUDT OP.

DET ER HELT I ORDEN MED MIG MIN SKAT, DRIV DU BARE DIN STORE DEJLIGE KØLLE I BUND AF MIN SULTNE KUSSE OG SKYD DEN AF I MIG SKAT.

Han skifter hul på hende og knepper hendes kusse i ca. 10 minutter inden han skyder endnu en ladning op i hende.

Nu er de færdige begge to og jeg sniger mig i kælderen inden han går.

Inden han går vil hun lige vide hvem der har lært ham at kneppe så gudeskønt.

DET KAN JEG DA GODT FORTÆLLE DIG, DET HAR DIN EGEN MOR GJORT. JA DET HAR JEG HAFT PÅ FORNEMMELSEN LÆNGE SKAT MEN DET ER HELT I ORDEN, FOR JEG HAVDE EN FORNEMMELSE AF AT DIN ANDEN HÅND I AFTEN LÅ I MIN MORS KUSSE VED BORDET.

VI BLIVER VIST NØD TIL AT HAVE ET MØDE MED OS ALLE TRE I NÆSTE UGE.

porno med danske piger