Nej betyder ikk altid nej

SPAR MANGE PENGE

Han løfter hende op på Bordet og stikker pikken i bund, og river nu igen hendes hoved tilbage i håret.. Han nyder at høre hendes små støn af smerte samtidig…

Poul er en flot ung fyr på 27 år… Han har altid været fasineret af tanken om at have sex med hans chef! Flere gange om ugen afrunder han dagens arbejde med en tur ud på toilettet og ornanerer til tanken om den hede sex de ku have sammen… 

En ellers kedelig fredag eftermiddag, skal han til en evalueringssamtale hos cheffen.. Han banker på døren, og går stille ind og sætter sig. Hun har en lækker stramtsiddende skjorte og nederdel på, som tænder ham bare ved synet… Hans hjerte begynder at banke som en gal, en blanding af nervøsitet og liderlighed! Hun snakker og snakker, men han kan kun stirre skiftevis på hendes frække fugtige læber og hendes barm som lige kan skimtes i skjorten… Hans hjerte banker mere og mere og han beslutter sig for at gøre noget ved det! 

SEX I DAG?

Han rejser sig hurtigt op og går målrettet over til hende, stiller sig bag ved hende og tager hendes hestehale i hånden… Inden hun overhovedet når at reagere, river han hendes hoved bagud og befamler hendes bryster… Hun vrider sig og siger "nej Poul, STOP med det samme!"… Med et griner Poul og tager bare hårdere fat både i håret og i brysterne. Han kan høre at hun småskriger både af smerte og lyst, hvilket gør ham mere liderlig!

Han tvinger hende op over skrivebordet, hvor han hiver op i nederdelen og ned i trusserne… Lige så stille fører han fingerne ned til fissen og begynder med en finger af gangen. Han fingerknepper hende hårdere og hårdere og til sidst ender han med at have hele 4 fingre oppe i hende og hun skriger nu kun af lyst! 

Han slipper stille grebet på håret og vender hende om, så hun kan sutte den af på ham… Hun har det frækkeste blik i øjenene da han vender hende om, hun slikker sig om munden og tager lige så stille tøjet af ham samtidig med at hun kæler med hans pik gennem tøjet. Han er aldrig blevet suttet af på den måde som hun gjorde det, hun gik helt ned til roden og havde vacoomet sig om pikken.. Poul stønner som han aldrig har gjort før, og bliver nød til at stoppe hende for ikke at komme i hendes mund. 

Han løfter hende op på Bordet og stikker pikken i bund, og river nu igen hendes hoved tilbage i håret.. Han nyder at høre hendes små støn af smerte samtidig med at han kan mærke hun vrider sig af lyst og tilfredsstillelse! Jo mere hun vrider sig, jo hårdere støder han… til sidst kan han ikke styre sin lyst, han hiver hårdere og hårdere i håret og bider hårdere og hårdere i hendes nippels, hun begynder at skrige men han holder ikke… Til gengæld putter han hurtigt noget i munden på hende, vender hende om og imens han knepper hende hårdt i fissen, stikker han en finder i røven, så begge huller er godt udfyldte… Der går ikk lang tid før han er helt færdig, sprøjter hende fuld af den varme sperm… 

Han tage kluden ud af munden på hende og til hans overraskelse smiler hun og siger "Tak for den bedste sex længe, du er mere end velkommen til at komme til samtale any day;)"! Det tilbud kan Poul ikk sige nej til, selvom han nu tænker på hvad han har gjort, og på hans kæreste!

porno med danske piger