Min kones første trekant

SPAR MANGE PENGE

Da jeg vendte tilbage sad min kone ovenpå Michael og red ham med lange og rolige bevægelser. Hun holdt hans arme fast, så han ikke kunne røre ved hende – og han nød det…

Historien her skyldes i bund og grund, at jeg har for vane at give min kone, Sara, gaver i ny og næ. Det kan være en buket blomster, et par øreringe, men ofte – må jeg indrømme – tager jeg også hensyn til mig selv, når jeg er på gavejagt. Og så bliver det til et par af de helt ægte nylonstrømper, en lækker parfume, en kort nederdel eller kjole, eller et elegant sæt lingeri.

Til alt held er min kone bestemt ikke snerpet. Tværtimod tager hun i reglen mod gaverne netop i den ånd, som de er givet i. Hun elsker at få gaver! Og det er med til at give os et godt og frækt sexliv. F.eks. har vi helt fast en aften om måneden, hvor ungerne bliver passet ude, så vi får god tid til uforstyrret at nyde at flirte, dyrke et langt forspil og endelig bolle til vi falder udmattede om i en lang og tung søvn. Det kan anbefales i alle parforhold!

Det var netop sådan en dag – en fredag – historien tog sin begyndelse. Sara havde allerede fri ved middagstid, mine forældre skulle hente børnene i børnehave og fritidsordning. Jeg havde et par dage i forvejen fået timet, at posten, der dukker op ved 13-tiden, skulle levere en pakke til min kone. På det tidspunkt var hun formodentlig netop kommet hjem og slappede lidt af, før hun begyndte forberedelserne til en fræk aften.

Jeg havde været på nettet og købt en naturtro, sort dildo i almindelig størrelse. Den var blevet sendt i min kones navn. Jeg var spændt; men succesen var hjemme, skulle det vise sig.

Da jeg kom hjem med en flaske champagne under armen, fik jeg en endog meget varm modtagelse.

Vi plejer gerne at spise lidt lækker mad, inden vi kaster os ud i de mere intime lege. Men den fredag aften havde hun bestilt bord på en restaurant – betroede hun mig, inden hun tog fat i kraven på mig og trak mig ind til sine læber. ‘Så kan vi nemlig nå et lille put inden’, hviskede hun, mens hun førte min hånd op under sit korte silkeskørt. Hendes fisse var både meget varm og våd.

‘Tak for gaven, skat’ sagde hun med et lille fnis.
‘Var prøvekørslen tilfredsstillende?’, spurgte jeg, mens jeg bar hende ind til sengen. Jeg behøvede ikke noget svar. Da min tunge fandt fissen, røbede hendes reaktion, at hun havde været godt i gang. Det var endda lige før, jeg syntes, at smagen af hendes safter måtte stamme fra et rigtigt samleje, så salte de var. Men til min egen overraskelse gjorde dette mig blot endnu mere ophidset. Hun kom hurtigt, jeg lagde mig på ryggen og trak hendes op på mig, så hun kunne ride mig. Silkeskørtet skjulte, hvad der skete, men det skærpede bare følesansen – og jeg eksploderede i orgasme.

Den efterfølgende middag var nærmest pinlig. Vores tanker handlede mest om emner, som man næppe kunne tillade sig at drøfte på en fredagstravl thai-restaurant i København, så samtalen var begrænset, og de andre gæster kunne sagtens have troet, at vi havde været oppe at skændes.

Da vi steg ind i Taxien på vej hjem, fik jeg placeret min hånd, så hun satte sig oven på den. Saras første reaktion var, at hun ville flytte sig, men så greb hun idéen og satte sig tilrette, så jeg kunne lirke min pegefinger ind under trusserne. Hun var stadig våd. Min fugtige finger legede skiftevis med klitorisen og mellemkødet, mens vi forsøgte at ligne et helt almindeligt par, der blot kunne lide at sidde tæt sammen på bagsædet.

Med vilje trak jeg tiden ud, da vi kom hjem. Jeg lavede en kop kaffe til os og tændte en joint, som vi delte. Jeg ville simpelthen nyde hende så længe som muligt. Den frække påklædning kombineret med en stemning af sensuel afslappethed, hvor hun både udstrålede seksuel tilfredsstillelse og lyst til meget mere.

Da jeg kom tilbage til stuen efter en tur på toilettet var Sara væk – i sofaen lå kun et par sorte blondetrusser. Jeg fandt hende siddende på knæ i sengen kun iført hofteholder, strømper og højhælede sko.

Hun stoppede mig med en håndbevægelse, da jeg gjorde mine til at kaste mig over hende – ‘Du skal strippe for mig’ kommanderede hun insisterende med næsten hviskende stemme.

Lige da hun sagde det, kunne jeg ikke tage det alvorligt, men noget i hendes attitude fortalte mig, at hun sgu mente det. Så jeg forsøgte mig.

Hun så på mig med halvt lukkede øjne, mens hun med en let finger kørte henover sin klitoris. Jeg gør mig ingen tanker om, at jeg skulle være nogen særligt fremragende mandestripper, men jeg lod mig suge ind i hendes stemning. Det var fedt, at hun satte dagsordenen, stillede kravene, og jeg var villig til at gå langt for at opfylde dem.

Da mine underbukser var faldet, trak hun mig ned til sig på sengen. Hun tog pikken i munden og langsomt – ligesom undersøgende – slugte hun den og lod den glide langsomt ud igen. Vi fandt sammen i en 69er, med hende siddende på knæ.

Med det yderste af neglene kunne jeg lige få fat i dildoen, som lå på hendes natbord. Jeg tændte den på lave omdrejninger, og lod den glide ind i hendes våde fisse. Hun slap min pik og drejede stønnende hovedet, mens jeg lod dildoen gå i bund. Hun begyndte at bevæge sit underliv for at få rytme i både mine slik og stødene med den sorte attrap.

‘Hvad med min pik?’, spurgte jeg insisterende, og hun tog atter fat med læber og tunge.

Men hendes koncentration blev hurtigt brudt igen, og kort efter kom hun med en lang, dyb stønnen.
Jeg gav hende ikke tid til at ‘komme ned’ igen. Jeg stillede mig bag hende på knæ, og trak hende op mod mig med et fast tag i hofteholderen. Pikken nærmest sejlede i bund. Jeg hentede en hel del saft fra fissen og begyndte at gnide hendes bageste hul, hvor ringmusklen villigt gav sig. Atter greb jeg dildoen og lod den langsomt, men bestemt bearbejde hendes snævreste indgang. Efter et kort stykke tid begyndte hun at støde røven bagud, og dildoen gled langsomt millimeter for millimeter ind. Et par cm. inde at kunne jeg mærke dildoen med pikken, og jeg kom med et brøl. Sara skød røven bagud et par gange mere, inden også hun måtte overgive sig. Jeg lå i et stykke tid fuldstændig afspændt og lod tankerne svæve et sted mellem drøm og virkelighed, inden jeg umærkeligt gled over i søvnen.

Denne seance skabte en ny sexuel spænding mellem os; vi blev frækkere over for hinanden i hverdagen; flere antydninger og udfordringer. Min kone var virkelig blevet tændt på at have mig og dildoen samtidig, og efter et stykke tid spurgte jeg hende en aften rent ud, om hun i virkeligheden var til to mænd samtidig. Hun svarede undvigende: ‘ Arh, jeg ved ikke rigtigt. Det bliver alligevel aldrig til noget’ og lukkede samtalen ved at erklære, at nu ville hun sove.

Det var godt nok et svar, der kunne tolkes, så det fik jeg lidt tid til at gå med – og hvad syntes jeg for eksempel selv om evt. at skulle dele Sara med en anden mand?

SEX I DAG?

Konklusionen blev, at jeg ville teste hende af. Hun skulle sættes i en situation, hvor hun kunne slå til, hvis hun havde lyst, men selvfølgelig også have muligheden for at lukke af, hvis det hele skulle holdes som en fantasi og en leg.

Jeg opsøgte en af mine gamle venner, Michael. Vores venskab inkluderede en ret fri omgangstone – også hvad angik vores seksualliv.

Vi havde i alle årene været enige om, at vi ikke gad have vores kvinder på slæb i vores venskab. Derfor havde min kone og Michael aldrig mødt hinanden – kun talt sammen i telefon, når Michael ringede til mig. Så det var ikke så lidt af en overvindelse at skulle spørge, om han ville stille op til en så intim omgang; det var virkelig en overskridelse af de hidtidige grænser i vores venskab.

På den anden side vidste jeg, at jeg kunne stole på ham. Hvis han ikke ville, var vi sgu lige gode venner for det, og hvis han ville, var jeg sikker på, at han ikke ville være illoyal.

Da Michael igen kom til København på forretningsrejse, havde jeg inviteret på herretur i byen. Mellem femte og sjette drink kastede jeg min plan på bordet. ‘Er du med?’, sluttede jeg af. Svaret kom i flere omgange: først et ‘HMMMM’, så ‘du mener det sgu!’, lidt senere ‘har du tænkt det igennem?’ og endelig efter min bekræftelse ‘OK, vi gør det fandeme – tror du hun vil være med?’. ‘Jeg ved det ikke, men hun skal ha chancen!’, svarede jeg.

Scenen blev sat ved den næste månedlige friaften, hvor børnene blev passet. Michael skulle ankomme et kvarters tid før mig under påskud af, at han skulle aflevere nogle penge, han skyldte mig fra sidste gang, han var i byen – hvilket faktisk var sandt. Jeg skulle så spille overrasket, vi skulle tage en drink sammen og se, hvordan det udviklede sig. Men, pointerede jeg, hvis Sara så meget som begyndte at bakke ud, skulle det respekteres.

Det første gode tegn viste sig, da jeg kom ind i entreen. Min kone kom mig i møde iført den korte velournederdel med slids i siden, åbenstående skjortebluse, som gav indsigt til både barm og rød blonde-bh og på fødderne de høje stiletter. Hun havde altså ikke valgt at skifte tøj til noget mindre
udfordrende efter Michaels ankomst.

‘Så fik jeg endelig Michael at se – han sidder inde i stuen’ sagde hun efter et varmt velkomstkys.

Jeg lød overrasket. ‘Det er noget med nogle penge, han skylder dig. Kom med ind og få en drink’, hun trak mig ud i køkken-alrummet, hvor Michael ganske rigtigt sad bænket med en gin-tonic og smilede til mig. ‘Arh Michael for fanden, du havde sgu da ikke behøvet at betale tilbage så hurtigt’, hilste jeg. ‘OK, men så canclede de mit fly til Århus, så jeg først kommer med kl. 23.15. Så jeg tænkte, at jeg lige kunne slå et smut forbi og overraske dig. Du har i øvrigt aldrig fortalt mig, at din kone var så smuk’, Michael rullede sig rigtig ud, og historien lød plausibel. Henne fra komfuret henvendte min kone sig til Michael: ‘Der er nok til, at du også kan spise med.’

En drink mere inden maden var med til at sætte den rette stemning – hæmningerne var dæmpet ned, og tonen var uformel, men der lå en spændt atmosfære. Var hun med på den værste? Havde hun allerede gættet, at det hele var aftalt spil? Eller var hun bare den gode hustru, der tog godt imod en af mine venner?

Men snakken gled fint sammen med min kones lette, men velsmagende retter. Michael og jeg tog af bordet og lavede kaffe, mens hun dækkede op i stuen. Michael hviskede ‘Wow – sikke en sild, du dér har scoret’ Jeg smilede: ‘….og jeg tror sgu, hun er varm’.

Da vi kom ind i stuen med kaffen sad hun i lænestolen og havde dækket op til herrerne overfor i sofaen. Slidsen i hendes nederdel fremviste en flig af hendes røde hofteholder og hele blondekanten på de sorte nylonstrømper. Hun tændte en joint, tog et par sug og rakte den hen over sofabordet med et tvetydigt: ‘Har I lyst?’ Efter nogle pjattede minutter, hvor jointen sammen med den gode mad og vinen spredte et afslappet velvære, syntes jeg, at det var på tide at afslutte marchen om den varme grød:

‘Har du ikke lyst til at komme over og sidde mellem os?’

Hun så mig dybt i øjnene et øjeblik, så rejste hun sig. Jeg tog hendes hånd og førte hende rundt om bordet og hen forbi mig. Hun kyssede mig vådt på munden, mens hun satte sig.

Jeg lagde min højre hånd på hendes lår og arbejdede mig langsomt og kælent op mod det bare stykke med den allerblødeste hud.

Michael fulgte interesseret min hånd med øjnene og gik også i aktion. Han koncentrerede sig om at knappe Saras skjortebluse op, så han kunne forlyste sig med brysterne.

Sara sukkede. Jeg var nået frem til de spindelvævstynde blondetrusser. Min finger fandt frem til revnen og masserede hende gennem trusserne, sådan som jeg vidste hun kunne lide det.

Velkoordineret lagde hun en hånd i skridtet på os begge og begyndte at gnide. Efter kort tid begyndte hun at åbne Michaels bukser. Jeg lod mig glide ned på knæ foran hende, skubbede hendes trusser til side og begyndte at slikke hende. Hun fik bakset Michaels pik ud af bukserne og masserede den blidt til den stod strunk, mens hun kyssede ham

Hun rejste sig: ‘ Nej, det her er sgu for upraktisk’, sagde hun, mens hun hurtigt smed trusserne. Hun kommanderede mig op at ligge på sofaen og satte sig selv på mit ansigt. Da jeg begyndte at slikke hende bøjede hun sig forover og tog Michaels pik i munden. Hendes bevægelser op og ned ad det stive skaft forplantede sig også til hendes underliv, så hun på det nærmeste red ovenpå min mund. Jeg begyndte at tungekneppe hende. ‘Du skal rigtigt ind i mig’ afbrød hun sin franske eksercits med Michael. Jeg var ikke sen til trænge ind i hendes fisse. Hurtigt efter måtte Michael skubbe Sara bort, for – som han bemærkede – ellers ville han være kommet alt for hurtigt.

Jeg vidste imidlertid et par sandheden om hende, når hun er i dét hjørne. Med pikken dybt plantet i hendes kusse, førte jeg min højre ånd ned til hendes klitoris, og den dobbelte påvirkning gjorde hurtigt sit udslag. Orgasmen rullede gennem hendes krop. Min erfaring sagde mig, at nu begyndte det rigtig frække først – nu var hun grådig.

‘Lad os give hende en rigtig sandwich’ foreslog jeg Michael, mens jeg forlod sofaen for at hente creme.

Da jeg vendte tilbage sad min kone ovenpå Michael og red ham med lange og rolige bevægelser. Hun holdt hans arme fast, så han ikke kunne røre ved hende – og han nød det tydeligvis i fulde drag.

Jeg gik om bag hende og lagde mig på knæ med det højre ben i sofaen og satte venstre fod i gulvet. Jeg varmede cremen mellem mine hænder, mens jeg iagttog deres smukke sensuelle ‘koreografi’. Så begyndte jeg at smøre hendes bageste hul – først rundt i kanten og så med tommelfingeren ca. et led inde. Hun standsede sine bevægelser og udstødte en lang tilfreds stønnen. Mens cremes let bedøvende virkning begyndte at virke, smurte jeg ligeledes min pik ind og satte den derefter i stilling. Langsomt og forsigtigt pressede jeg mit stive lem ind i hendes røv. Cremen havde gjort sin virkning: Hun var stram og blød på samme tid. Et stykke inde begyndte jeg at kunne mærke Michaels pik gennem den tynde væg.

Kun jeg bevægede mig, indtil jeg kom i bund. Efter en lille pause begyndte både Michael og jeg at kneppe hende. Til at begynde med var det ikke videre succesfyldt, men snart fandt vi ind i en rytme, hvor Sara hele tiden havde en pik i bund – enten i fissen eller i røven. Det var en fantastisk fornemmelse. Vi var højt oppe alle tre at bedømme ud fra de lyde, der kom ud af vores munde.

Michael holdt kun et par minutter, så brølede han sin orgasme ud. Mindre end et minut senere fulgte min kone efter. Under dyb stønnen gav hendes arme efter og overkroppen faldt ned over Michael, hvorved hendes røv stak endnu højere op. Nu havde vi den helt perfekte stilling for en ordentlig omgang græsk. Mens Michael gnubbede hende klitoris satte jeg tempoet i vejret. Jeg kunne simpelthen ikke holde længere. Jeg tvang dog mig selv til at fortsætte med at kneppe hende, mens orgasmen rullede gennem mig. Sperms smøreevne i en pigerøv er uforlignelig! Hun begyndte at ryste og kom for anden gang inden for et par minutter.

Stakkels Michael havde nu både Saras og min vægt hvilende ovenpå sig. Men så man på hans ansigt, var der ikke tegn på overbelastning; han havde et saligt smil på.

Jeg fulgte Michael ud til taxien. ‘Hold da helt kæft. Du er sgu god til at finde på,’ sagde han, mens han gav mig et knus. Det måtte han nok sige!

Da jeg vendte tilbage til stuen halvt sad, halvt lå Sara på sofaen. Hun så temmelig hærget ud. Både læbestiften og mascaraen var tværet lidt ud, skjorten var krøllet, og bh’en var krænget ned, så hendes brystvorter var synlige. Kun hofteholderen og strømperne sad tilsyneladende perfekt på trods af den livlige aktivitet, der havde udspillet sig i og omkring hendes underliv.

Hun matchede én af mine fantasier – den billige, brugte tøs – en arketype i luderfantasierne. Min pik reagerede og rejste sig med foruroligende hast. ‘Det er faktisk forkasteligt,’ indledte jeg lidt teatralsk bebrejdende, ‘at du suttede Michaels pik, men ikke min’ . Hun smilede lidt, men blev så alvorlig. ‘Var det et set-up, det her? Hun så mig dybt i øjnene for at besværliggøre en eventuel løgn.

Helt unødvendigt. Rent faktisk havde jeg absolut ikke dårlig samvittighed. For det første fordi hun havde nydt det i fulde drag, og for det andet havde hun haft klar mulighed for at sige fra undervejs. Jeg indrømmede villigt, at der havde været tale om et surprise party for hende, men også at ethvert udtryk for ulyst fra hendes side ville have betydet afblæsning af manøvren.

Hun trak mig tættere hen mod sofaen og tog fat i min pik, der ikke helt havde kunnet bevare koncentrationen under de mange ord. ‘Vi skal lige have den vasket’, sagde hun og trak mig ud på badeværelset. Hun gjorde vasken til en sensuel nydelse. Med skumfyldte hænder gned hun op og ned langs skaftet, blidt, men bestemt.

Hun skyllede mig af, og jeg satte mig ned på toilettet med kraftigt strittende pik. Hun bøjede sig ned og slugte mit lem.

porno med danske piger