Historien gentager sig?

SPAR MANGE PENGE

Vil ha’ din pik op i mig lige nu! Hviskede hun, mens hun med den ene hånd gned min pik og med den anden trak sine store skovtrusser ned til knæene. Så vendte hun hun ryggen til…

Da jeg som 17 årig knægt fik job efter skole i en kiosk med udbringning af øl og vand, var min lykke gjort.
Jeg var en fræk knægt som havde det meste i munden, f eks kunne jeg finde på at sige: Ihh altså hvor ser du godt ud! eller: Er de bryster ikke meget tunge at bære rundt på? -skal jeg hjælpe?
Så en dag da jeg stod og hang ud med et par venner, kom fru Jørgensen ud fra grønthandleren, hun tabte sine indkøbsposer så hendes varer trillede ud på hele fortovet. Hurtigt var vi henne og hjælpe hende med at samle op, og jeg kunne ikke dy mig for en frisk bemærkning da jeg samlede 2 store agurker op: Nå fru Jørgensen, man skal nok hjem og hygge sig, med lidt stor agurk? Hun kikkede på mig og svarede: Du har vist slet ikke fantasi til at forestille dig hvad sådan en kan bruges til, mens hun smilede til mig.

Et par dage efter fik jeg besked på at køre 2 kasser øl og 4 kasser vand over til Fru Jørgensen. Hun stod i døren og tog imod mig, da jeg parkerede Long-john’en udenfor. Du skal sætte dem ned i kælderen for mig, tror du du kan klare det?
Ja selvfølgelig, jeg er stærk som en ost.
Jeg hankede op i øllet og fulgte efter fru Jørgensen ind i huset, hun åbnede en dør ind i stuen og sagde: Jeg hjælper lige knægten ned med varerne.
Så åbnede hun en anden dør og viste mig vej ned.
Ja, min mand er syg, så han kommer ikke og forstyrrer os.

SEX I DAG?

Jeg fik slæbt alle kasserne ned i kælderen, og vendte mig mod fru Jørgensen og sagde:
Så er den klaret, var der andet jeg kunne behage fruen med? og sendte hende det frækkeste blik jeg kunne.
Hun kikkede på mig og sagde: Ja, jeg har faktisk et ønske mere. Hun trådte et skridt nærmere og tog fat i mit ansigt med begge hænder, så lænede hun sig frem og hviskede: Har du ikke en stor agurk til mig?
Jeg fattede godt hvad hun mente, og lagde mine hænder på hendes brede hofter, hun spandt nærmest som en kat, og kyssede mig grådigt. Hendes hænder gled hurtigt ned over mit bryst og inden jeg kunne nå at tænke, havde hun fisket min pik frem og stod nu og gned den.
Jeg vil ha’ din pik op i mig lige nu! Hviskede hun, mens hun med den ene hånd gned min pik og med den anden trak sine store skovtrusser ned til knæene. Så vendte hun hun ryggen mod mig og lænede sig forover, mens hun hev op i kjolen og afslørede hendes store hvide røv. Hendes fisse var dækket af en kraftig hårvækst, men hun spredte benene og stak en hånd ned mellem benene og spredte sine skamlæber.
Her stod jeg med stiv pik og kikkede direkte op i fissen på en dame der var gammel nok til at være min mormor, men det forhindrede mig ikke i at rykke nærmere og stikke pikken hen til den ventende fisse.

Det gav et ryk i hende da jeg stak pikken ind i hendes varme, jeg begyndte at kneppe hende i et roligt tempo. Fru Jørgensen brugte sine fingre flittigt, dels på mine nosser og dels på hendes klitoris som fik en ordentlig rystetur. Hendes vejrtrækning blev mere og mere voldsom, og pludselig rystede hun og trak sig væk fra mig, så pikken røg ud af hende. Hun puttede 2 fingre ind i fissen og kørte frem og tilbage i rasende fart, mens hun rystede og stønnede kraftigt, det var tydeligt at hun fik en enorm orgasme.

Da den var klinget lidt af, og hun stadig stod med røven mod mig, var jeg ikke sen til at ryge på hende igen, denne gang kneppede jeg alt hvad jeg kunne. Lyden af hud der klaskes mod hinanden fyldte kælderen, og jeg kunne mærke at jeg snart ville sprøjte, og sagde: Jeg fylder dig med sperm fru Jørgensen!
Jeg lavede et par stød mere, så kom jeg, i noget der føles som en evighed, inden jeg stoppede og trak pikken ud. Fru Jørgensen trak op i sine trusser og vendte sig om mod mig og hviskede: Det var dejligt, nu siger du ikke noget til nogen, vel?
Selvfølgelig ikke, Fru Jørgensen, så kunne jeg jo ikke komme igen en anden gang vel?
Hun gav min pik et lille klem inden jeg hældte den tilbage i bukserne.

Dette blev starten til en herlig tid, jeg kneppede Fru Jørgensen i hvert fald 1-2 gange om ugen. Fru Jørgensen var med på den værste, f eks kneppede jeg hende i deres køkken, mens manden sad i stuen, som han plejede, uden at ane noget.

Ja, nu er jeg selv blevet en ældre mand, som sidder hjemme med det ene ben i gips efter en ski tur. Her forleden kommer min kone så og fortæller at hun havde fået genboens 19 årige knægt til at hjælpe hende med at rydde loftet, og hun kom ned igen efter en times tid med røde kinder og lidt uglet hår…

porno med danske piger