Husk at slette mailen

SPAR MANGE PENGE

Jeg mærkede hvordan min åbning atter blev udvidet, mens hånden uendeligt langsomt gled ud. Mine væsker flød med. Jeg kunne se Morten sidde på knæ bag Ditte…

Det hele startede med, at jeg lige skulle checke vores mails. Mens jeg sad der, dukkede en mail op fra min veninde Ditte.

Ditte er min bedste veninde, vi har været veninder siden gymnasiet. Hun ville høre, om jeg var med på en tøseaften. Hun skulle ud og finde noget mand.

Ditte bor alene, og vi tager af og til i byen sammen på tøseaften. Selv er jeg lykkelig gift, så når det begynder at blive for intimt, plejer jeg at tage hjem.

Ditte er til lidt af hvert. Også af til til en kvinde. Selv har jeg prøvet at kæle med hende i en gymnasie-brandert, og vi har da også af og til delt en fyr da vi var unge.

Netop denne weekend skulle børnene på weekend tur, så Morten og jeg havde huset for os selv.

Vi har for længe siden fundet ud af, vi begge tænder på bindelege. Kun bindelege. Ikke noget med smæk og smerte. For et stykke tid siden havde vi under bruseren fundet ud af, at jeg får nogle kraftige orgasmer, når jeg står op.

Min Handy mand Morten havde derfor lavet et lampeudtag i loftet inde i soveværelset (uden strøm), hvor der kunne skrues en krog op i.

Det var meningen, dette skulle afprøves i weekenden, når børnene ikke var hjemme.

Jeg svarede Ditte, at vi havde andre planer, da børnene var ude.

Svaret kom straks: “Nååh noget med silkelagner og sådan”

Jeg svarede: Nej lidt mere spændende. Morten har opfundet noget nyt og spændende.

Dittes svar kom igen med det samme: Har han fundet på nogle nye knuder”

Ditte vidste godt, vi var til bindelege.

Jeg skrev tilbage om Mortens nye påhit. Det er mærkeligt, som det er lettere at skrive over nettet.

Ditte var hurtig i dag: “jeg dropper tøseturen og kommer over til jer, vi kan vel dele”

Så fulgte lidt mere saftig mailen, som absolut ikke var læsbart for børn, om hvad Mortens påhit kunne bruges til. Til sidst blev vi enige om at logge af. Jeg ønskede hende held og lykke med hendes tur i byen.

Herefter gik jeg ind i “sendte mail”, slettede disse samt de mails, jeg havde modtaget fra Ditte.

De var for private til, andre skulle læse dem.

Dengang vidste jeg IKKE, at man stadig kunne se disse mails under “slettet mail”

Det fandt jeg først ud af senere, da Morten fortalte det.

Lørdagen oprandt. Børnene var taget afsted fredag sidst på dagen, og vi havde huset for os selv. Morten lavede kaffe og dækkede bord med blomster. Han er meget romantisk anlagt.

Mens Morten var ved bageren efter rundstykker, besluttede jeg at barbere min mis. Det skulle være min overraskelse til ham. Ikke at forstå, jeg ikke havde gjort det før, jeg går bare ikke rundt med en glatbarberet mis hele tiden.

Jeg sæbede den omhyggeligt ind og begyndte at fjerne hårene. Som altid tændte det mig. Jeg overvejede at lege lidt med mig selv, men besluttede at den fornøjelse skulle Morten have. Alligevel kunne jeg ikke lade helt være. Jeg lod stille en enkelt finger glide ind. Jeg var våd, mere end jeg havde troet. Barberingen og forventningerne til vores leg påvirkede mig. Jeg lod fingeren dreje rund og lege lidt, inden jeg langsomt tog den ud. Jeg måtte hellere stoppe nu. Omhyggeligt gjorde jeg mig færdig. Skyllede sæben af med håndbruseren og tørrede mig grundigt. Lidt efter kom Morten med rundstykker, og vi tog vores morgenkaffe.

Bagefter tog vi bad sammen. Der var meget nussen, kælen og kyssen, men ikke længere end dertil. Morten frotterede mig over hele kroppen. Jeg var spændt af forventning. Mine bryster blev grundigt tørret. Jeg kunne mærke, hvordan mine brystvorter blev stive. Flere gange blev min glatbarberede mis “tilfældigt” tørret. Jeg var ved at være godt våd og tændt.

Morten førte mig ind i soveværelset. Der var levende lys og en dejlig varme. Krogen var skruet op, og der hang en par bløde reb og dinglede. Jeg dirrede af forventning og kunne se, Morten også var mere end klar.

Han bandt mine hænder sammen, hejsede mig forsigtigt op i krogen og bandt mig fast. Jeg kunne mærke en dråbe fra min våde mis løbe ned ad det ene lår.

Morten kyssede mig. Så åbnede han et skab og tog et af mine tørklæder frem. Han bandt det for mine øjne og kyssede mig atter.

Der stod jeg. Fuldstændig udstrakt og nøgen. Klar til at tage imod uden at kunne gøre noget. Mine sanser var skærpede, da jeg ikke kunne se. Jeg dirrede af forventning.

Morten kyssede mig i nakken. Det kildrede. Langsomt kyssede han mig ned ad ryggen, mens han nulrede mine bryster. Han skilte mine baller og slikkede helt til bunden af ryggen. Jeg stønnede af nydelse. Bare stå der uden at kunne gøre noget, og ikke kunne se det næste skridt.

Morten vente mig og kyssede mine bryster. Han sugede mine vorter ind i munden, bed blidt i dem og lod dem langsomt glide ud. Han kyssede længere ned ad min mave. Jeg vidste, hvor han var på vej hen. Jeg prøvede at løfte mine hofter, for at få ham til at slikke mig. Han kyssede mig drillende. Jeg stønnede af længsel. Jeg var efterhånden sjask våd. Jeg kunne mærke mine egne safter løbe ned ad mit lår.

Morten drillede mig stille med fingrene, kyssede mig over hele kroppen, strejfede af og til min klitoris.

Så skete det uundgåelige. Det ringede på døren. Morten stoppede sin leg med min krop.

Det er garanteret dine forældre, sagde Morten, og jeg måtte give ham ret.

Lad være at åbne bad jeg. Jeg var virkeligt tændt.

SEX I DAG?

Morten sagde: “De går ikke bare igen, de kan se bilen i carporten. – Jeg siger du er ude at shoppe med en veninde, og jeg også skal af sted, så kører de nok igen.”

Jeg kunne høre det raslede, da han tog bukser på.

Jeg bad ham løsne mig, men kunne høre døren til soveværelset blive lukket stille.

Det ringede igen, og nu kunne jeg høre Morten lukke op.

Nu kunne jeg høre nogen tale ude i køkkenet. Åhh nej han havde lukket dem ind. Men det blev værre endnu. Lidt efter kunne jeg høre vandhanen købe, og kaffemaskinen begyndte at snorke. Den skiderik – han inviterede dem på kaffe.

Jeg kunne være krøbet i et musehul, hvis jeg da ikke stod her splitter nøgen, og var bundet fast til en krog i loftet

Døren til soveværelset gik op. Morten kom hen og hviskede mig i øret, jeg bare skulle være stille. Jeg hviskede tilbage, han skulle få mig fri. I stedet kunne jeg høre ham åbne et skab, og jeg mærkede hans fingre skille mine skamlæber. Mærkeligt nok var jeg stadig smask våd og liderlig. Hvad havde han gang i. Mine forældre sad ude i køkkenet. Jeg hviskede igen, han skulle binde mig op. I stedet mærkede jeg, ham sprede mine skamlæber lidt mere og presse noget mod min stadig våde mis. Det var mit æg. Jeg kunne mærke det glide ind mellem mine skamlæber, for langsomt at blive presset helt op. Jeg protesterede hviskende. Han samlede mine ben og bandt en snor omkring knæene, så de blev holdt samlet. Jeg var trods den pinlige situation smask liderlig. Måske var det spændingen, der påvirkede mig. Endnu en dråbe trængte ud og løb ned ad mit lår.

Morten gik ud af soveværelset igen og lukkede heldigvis døren.

Jeg kunne høre ham tale med nogen oppe i køkkenet.

Det var pinligt. Sæt min mor eller far så mig i denne situation. Hvorfor havde han ikke også bare løsnet mig.

Pludselig mærkede jeg ægget begynde at snurre. Den skid, han havde taget fjernbetjeningen med, og nu sad han der og legede med mig oppe fra køkkenet. Det snurrede helt vildt. Jeg kunne mærke, hvordan mit underliv begyndte at trække sig sammen, mine ben begyndte at ryste, jeg prøvede at undertrykke en stønnen. Alle mine sanser var koncentreret om mit underliv og det snurrende æg.

Jeg prøvede at fortrænge den kommende orgasme, men vidste det var umuligt. Og så – lige så pludseligt som det var startet, holdt det op. Han havde slukket igen, lige inden jeg kom. Mine ben dirrede stadig. og jeg længtes bare efter at komme, uanset hvad. Ægget startede igen, men kun for at blive slukket med det samme. Dette gentog sig nogle gange. Af og til snurrede det lidt længere tid. Hver gang håbede jeg på, det ville fortsætte. Jeg længtes bare efter at få lov til at komme, men kunne ikke gøre noget for det selv. Jeg prøvede at klemme omkring ægget, men det hjalp ikke.

Jeg hørte igen døren til soveværelset gå op, og begyndte hviskende at brokke mig. Morten sagde ikke noget, men jeg kunne høre ham tage tøjet af. Han måtte have fået dem ud – dejligt, endelig kunne vi komme videre.

Han lukkede for mit brokken ved at kysse mig på munden. Jeg kunne mærke hans legende tunge. Han pirrede mig igen ved at presse sin stivert mod min våde mis. Jeg prøvede at presse igen. Måtte mærke ham. Pludselig fornemmede jeg endnu en person i soveværelset. Hvad havde han gang i. Jeg blev grebet af panik, selvom jeg godt vidste Morten ikke kunne finde på noget, jeg ikke kunne lide.

Jeg mærkede et par hænder gribe omkring mine bryster bagfra og klemme mine vorter, som omgående rejste sig. Så mærkede jeg et par bløde fyldige bryster mod min ryg. – Det var en kvinde!!!

OG SÅ Dittes stemme hviske i mit øre.

“Du skal huske også at slette under slettet mail. Morten har læst det hele.”

Så vidste jeg med et, hvordan det hele hang sammen. Jeg drejede hovedet lidt og Ditte pressede sin mund mod min. Jeg tøvede lidt, hvad skete der, men skilte så mine læber og vores tunger begyndte at lege med hinanden.

På en eller anden måde var det ikke forkert, selv om det var noget, jeg aldrig havde kunnet finde på at gøre ellers. Det var ligesom min situationen tillod alt i dette øjeblik. Alt var uvirkeligt, men også tilladt.

Morten begyndte igen sin vej ned over mine bryster med sine læber og tunge, og Ditte vandrede samme vej på min ryg mens hun masserede mine bryster.

Jeg mærkede ægget atter blev tændt. Åhh Gud – jeg havde aldrig forestillet mig sex på denne måde.

Ægget vibrerede vildt oppe i min skede, Ditte begyndte at lege med mine skamlæber, mens hendes anden hånd stille kildrede mit bagerste hul. Jeg mærkede Mortens læber og tunge omkring min klitoris, Så begyndte han at slikke. Han slikkede og legede med sine fingre omkring min mis og klitoris. drillende og pirrende. Det begyndte at sitre i hele min krop, Morten slikkede og sugede let på klitoris. Ditte nulrede og kildrede skamlæberne, og jeg hang bare der og kunne bare tage i mod, uden at kunne gøre noget. Alt var koncentreret om min dunkende fisse. Der fandtes ikke andet. Jeg kunne mærke, at en orgasme ikke var langt væk.

Så stoppede de begge. Pleace bad jeg. De sagde ikke noget. Jeg kunne høre dem kysse hinanden. Ditte brummede kælent. Jeg kunne høre sengen give sig, da de lagde sig på den. Mærkeligt nok var jeg ikke jaloux. Selvom det var min mand med min bedste veninde. Jeg var jo også med, selvom jeg stod bundet uden at kunne se.

Jeg kunne høre dem begge stønne stille. Sengen gav sig lidt. Hvad lavede de. Det var vildt ophidsende. De havde sex lige ved siden af mig. Ægget startede igen. Mine væsker løb ned ad mig af ophidselse. Jeg længtes efter at kunne mærke dem omkring mig – få min afbrudte orgasme. Jeg prøvede at knibe sammen omkring ægget oppe i mig for bedre at mærke det snurre. Ditte stønnede højere. Så stoppede ægget igen. Jeg kunne høre dem sukke.

Endelig mærkede jeg deres kroppe omkring mig. Ditte krammede mig. Jeg kunne mærke hendes bryster. Morten pirrede mit bagerste hul med en finger. Jeg mærkede ægget begynde at snurre igen. Morten skiftede fingeren ud med sin pik. Den pressede blidt mellem mine baller. Ikke krævende. Ditte kyssede mine bryster og gled længere ned. Jeg prøvede at sprede mine ben, men rebet omkring dem tillod det ikke. Ditte slikkede op mellem mine skamlæber. Hun slikkede drillende omkring klitoris. Jeg sitrede over det hele. Prøvede at fange hendes tunge ved at vride mig. Det dunkede i min fisse omkring den vibrerende æg. Endelig slikkede hun mig rigtigt. Et stød gik gennem mig da hendes tunge begyndte at slikke min opsvulmede tap. Jeg kunne endelig mærke min orgasme komme snigende. Ægget vibrerede oppe i mig. Morten stod stadig bag mig med pikken pirrende mod mit bagerste hul. Han krammede mine bryster og nev forsigtigt mine vorter. De var helt stive. Endelig mærkede jeg orgasmen komme rullende og lod det ske. Jeg stønnede og skreg hæmningsløst. Aldrig havde jeg oplevet så kraftig en orgasme. Morten og Ditte blev ved. Orgasmen blev ved. Min mave, mellemgulv og min fisse trak sig sammen i orgasmens kramper, mine ben sitrede og kildrede. Min krop rystede.

Mortens tunge blev ved. Ditte – eller var det Morten, pressede en finger op i min fisse til ægget. en anden finger blev presset op i mit bagerste hul, ægget snurrede stadig.

Min orgasme fortsatte over i den næste, jeg skreg igen. Deres fingre legede stadig oppe i mig. Jeg kunne mærke både min fisse og mit bagerste hul trække sig sammen om de arbejdende fingre. Orgasmen rullede videre. Til sidst sortnede det for mine øjne bag tørklædet. Mine ben gav efter, og jeg hang bare slapt i rebet fra loftet. Fuldstændig mat, men tilpas.

Jeg blev stille løftet ned fra krogen og lagt over på sengen, stadig fuldstændig slap. Jeg kunne mærke mine egne safter løbe ud fra fissen – og nu var det virkelig fissen – ikke længere bare en mis.

Bindet for mine øjne blev fjernet. Morten og Ditte lagde sig på hver side af mig og nussede mig stille. Stadig udmattet og bundet drejede jeg mig om på siden, så jeg lå med front mod Ditte. Hun trak mig ind til sig, og jeg kyssede hende. Jeg kunne mærke hendes fyldige bryster presse mod mine noget mindre. Morten lagde sig bag mig og nulrede mig stille. Vi lå bare sammen og nød stilheden. Så krøb Morten stille ned mellem mine ben, skilte mine skamlæber med fingrene og trak uendeligt langsomt ægget ud. Jeg stønnede let, da det pressede indefra og svuppede ud. Kunne jeg virkelig stadig være liderlig. Morten havde også bemærket det.

Han tog rebet af mine sammenbundne ben, men bandt mine hænder til hver sit hjørne af sengen over mit hoved. Herefter bandt han mine fødder op til mine hænder. Mit underliv lå nu helt blottet. Som dette ikke var nok, bandt han et reb fra hver af mine knæ ud til siderne. Mine ben var nu vidt spredte. Min fisse føltes vidt åben. Jeg blev igen stang liderlig. Ligge her fuldstændig blottet til fri udnyttelse. Jeg mærkede igen mine safter løbe ned ad mine baller. Ufrivilligt begyndte jeg at rotere underlivet. Jeg ville mærke Mortens stive pik. Den havde jeg endnu ikke haft oppe i mig.

Ditte kyssede mig dybt. Vores tunger legede med hinanden. Så begyndte hun at kravle ned over min mave, for til sidst atter at koncentrere sig om min våde fisse. Jeg mærkede hende let presse en finger ind i min udspilede fisse. Endnu en finger gled ind. Hun kørte dem forsigtigt frem og tilbage og skilte dem let. Legede med mig oppe i fissen. Jeg mærkede hvordan den tredje finger blev efterfulgt af den fjerde finger. Hun begyndte at arbejde systematisk frem og tilbage, mens hun drejede fingrene rundt. Udvidede mig mere og mere. Jeg stødte i mod kunne ikke få nok. Skulle bare mærke noget i fissen. Til sidst mærkede jeg hende prøvende at presse den sidste finger op. Langsomt gav jeg mig. Jeg stønnede vildt. Ville ikke, men kunne ikke lade være.

Jeg mærkede Dittes hånd presse sig uendeligt langsomt op i min i forvejen udspilede og sjask våde fisse, mærkede hvordan den til sidst gled ind og mine læber lukke sig omkring hendes håndled. Jeg stønnede. Var det af smerte eller nydelse, Jeg vidste det ikke.

Ditte begyndte at køre hånden frem og tilbage. Jeg mærkede hvordan det trykkede mod min åbning, hver gang hun trak hånden tilbage. Jeg var fuldstændig udspilet. Følte hvad det ville sige at blive pulet.

Ditte vendte hånden, og jeg mærkede, hvordan hun ramte mit G-punkt. Hun gnuppede hånden mod det. Jeg stønnede højt, stødte imod, måtte mærke mere. Hele mit underliv dunkede omkring Dittes hånd. Og så med et mærkede jeg hendes tunge mod min klitoris. Hun slikkede og sugede, drillede og pirrede med tungen, Hånden der masserede mit G-punkt i min totalt udblokkede fisse. Det slubrede, hver gang hun drejede og stødte med hånden. Jeg mærkede Morten løfte min bagdel og stoppe en blød pude under min numse. Dette øgede alle mine sanser i fissen, det hele strammede bare endnu mere. Jeg trak mig sammen, roterede, stødte. Det dunkede og pulserede i min fyldte fisse omkring Dittes hånd

Og så lige så langsomt trak Ditte sin hånd ud igen. Jeg prøvede at trække mig med. Hun måtte ikke stoppe. Men rebene holdt mig. Jeg mærkede hvordan min åbning atter blev udvidet, mens hånden uendeligt langsomt gled ud. Mine væsker flød med.

Jeg kunne se Morten sidde på knæ bag Ditte. Hans fingre legede med hendes mis. Hans anden hånd legede med hendes bryster, der hang ned under hende. Mit underliv roterede på puden. Jeg ville have mere. De måtte ikke afbryde nu. Tryglede Morten om at komme op i mig. Han vendte sig fra Ditte. Han pressede sin store stivert mod mit i forvejen udblokkede hul. Han gled nemt ind. Jeg mærkede ham glide helt op. Holde den presset oppe i mig inden han begyndte at støde frem og tilbage. Helt i bund hver gang. Jeg prøvede at støde imod så godt jeg kunne. Måtte have ham længere op. Jeg stønnede og vred mig. Ditte kyssede mig. Så gled hun igen ned over min mave. Kunne mærke hende lege med min klitoris mens Morten stødte oppe i mig. Jeg var ikke langt fra at komme. Jeg stønnede højere. Klemte omkring Morten. Så skete det igen. Morten trak sig ud. Ditte stoppede sin legen. De kyssede mig over min sitrende krop. Kyssede hinanden over mit hoved. De legede over mig som jeg lå der bundet og udstillet. Kyssede og kælede. Det var jo min fisse og min lyst de havde gang i. Jeg stønnede, bad dem fortsætte. Min krop begyndte at falde til ro.

Så mærkede jeg atter Ditte lege med mine skamlæber, nulre min tap. Hendes hånd pressede igen mod åbningen til min fisse. Mine ben var vidt spredte. Jeg kunne ikke selv sprede dem mere. Denne gang prøvede hun ikke med en finger først. Langsomt mærkede jeg, hvordan jeg åbnede mig mere og mere, mens hun pressede hånden op. Jeg mærkede igen hånden glide helt ind, og min fisse lukke sig om hendes håndled. Det var en fantastisk følelse. Jeg havde det, som jeg var ved at sprænges, men ville alligevel mærke mere. Jeg var fyldt.

Langsomt begyndte hun at arbejde med hånden, dreje den støde med den, Jeg kunne mærke hende knytte hånden oppe i mig, for til sidst at begynde at massere mod mit G-punkt. Åhh Gud det var skønt. Morten lagde sig langs min side og begyndte med fingrene at massere min dunkende tap. Drillende og pirrende. Han flyttede fingrene. Nej det måtte han ikke. Så mærkede jeg i stedet Dittes tunge. Hun kunne næsten ikke komme til for hånden. Morten kom til med fingrene igen. Han bed i mine bryster. Min fisse dunkede. Hele mit underliv dunkede. Det kildrede i hele kroppen Ditte arbejdede hurtigere og hårdere. Mortens fingre masserede min klitoris. Så meget koncentration omkring min fisse.

Og så kom den. Orgasmen begyndte at rulle ind over mig. I mit mellemgulv min mave, det kildrede og trak sig sammen, ville ikke stoppe, og så kom jeg helt. Jeg mærkede hvordan min skede trak sig sammen omkring Dittes hånd i orgasmens kramper. Morten lå og kyssede mig og nev mine bryster. Jeg havde bare ikke sanset det. Der var kun min fisse og dens følelser. Det hele dunkede sammen med mine pulsslag. Jeg rystede over hele kroppen i orgasme. Det blev ved og ved for til slut langsomt at ebbe ud. Jeg faldt tilbage igen – Ditte kom atter op og lagde sig med hovedet på min mave. Langsomt kyssede hun mine bryster, inden hun kom op og kyssede mig på munden.

Jeg kunne smage mine egne safter. Jeg kyssede hende igen. Morten kom op og lagde sig. Vi kyssede alle tre. Mig bundet i midten.

Ditte lå stadig med hele hånden oppe i min udspilede fisse. Det dunkede stadig svagt.

Morten begyndte igen at rumstere nede ved mine baller. Jeg kunne se hans stive pik. Ditte greb den om roden med sin frie hånd og legede lidt med det blotlagte hoved. Det gjorde mig ikke noget.

Jeg kunne mærke Morten løfte min bagdel endnu mere og presse sig ind under mig. Hvad havde han nu gang i?

Så mærkede jeg hans stive pik presse mod mit bagerste hul. Mine baller var spredte.

Neeej det måtte han ikke. Det kunne jeg ikke klare. Ditte havde stadig hånden oppe i min udspilede fisse. Langsomt pressede han sig ind. Uden at ville det prøvede jeg at støde ham op i mig. En hel hånd i fissen og en stiv pik på vej op i mit bagerste hul.

Han kunne ikke. Så kravlede han om bag Ditte. Jeg så hans pik glide op i hendes våde mis. Morten kørte stille frem og tilbage. Ditte gyngede i hans rytme, mens hun stønnede svagt. Så trak han sig atter ud.

Igen løftede han min bagdel og pressede pikken mod mit bagerste hul. Nu gled den lettere. Hvor vildt. Han brugte Dittes safter. Jeg kunne mærke ham presse mod min ringmuskel. Langsomt kunne jeg mærke den give efter. Dette var ikke muligt. Jeg kunne ikke rumme det, men alligevel ønskede jeg det. Langsomt kunne jeg mærke ham glide ind. Han gled helt ind. Han var helt oppe. Dittes hånd legede i min fisse. Der var ikke plads, men det var der alligevel.

Jeg roterede med hele mit underliv. Ville have mere. Ditte flyttede sig. hendes ansigt kom igen ned til min fisse. hun begyndte at slikke. samtid med hun igen drejede hånden, så den fandt mit G-punkt. Morten stødte forsigtigt frem og tilbage i mit helt udspilede bagerste hul. Jeg blev ved med at støde imod. Ville have mere. Mortens pik stødte frem og tilbage. Ditte pulede mig med hånden. Jeg ville bruges. Dittes hånd. Mortens pik. Dittes tunge mod min klit, hendes fingre eller hånd mod mit G-punkt. Det hele samlet i mig. Det rullede ind over mig. Jeg skreg i orgasme. Alting dunkede. Min fisse trak sig sammen omkring hånden. Jeg mærkede hvordan mit bagerste hul strammede omkring Mortens pik. Mærkede den vokse oppe i mig. Min mave mit mellemgulv, min fisse – det hele trak sig sammen i en nydefuld krampagtig orgasme. Mortens pik voksede og pressede endnu mere i mit stramme hul. Jeg kunne mærke ham sprøjte langt op i mig, inden jeg faldt total sammen.

Jeg mærkede Morten uendeligt langsomt trække sig ud. Safterne løb ned ad mine baller. Ditte trak ligeledes sin hånd meget langsomt og pirrende ud. Jeg stønnede svagt, men lykkeligt. Kunne ikke klare mere. Jeg mærkede rebene blive fjernet, og jeg strakte mig i velbehag.

Både Ditte og Morten lagde sig på hver side og kyssede mig. Jeg rullede rundt og krammede Ditte. Kunne atter mærke hendes fyldige bryster presse mod mine, noget mindre. Vi lå sådan længe – bare mærkede hinanden. Så lod jeg mig glide ned og kyssede hendes bryster. Det føltes helt rigtigt.

Jeg gled længere ned. Kunne mærke Morten mod min ryg. Han kyssede Ditte over mit hoved. Hans pik var atter stiv, kunne jeg mærke mod min ryg. Jeg spurgte om han var klar igen. han gryntede samtykkende.

Jeg kyssede Dittes bløde mave og nåede endelig ned til hendes mis. Den var glatbarberet lige som min, men med en lille aflang trekant foroven. Forsigtigt skilte jeg hendes skamlæber, hun stønnede. Hun var mindst lige så våd, som jeg havde været, eller var.

Jeg stak forsigtigt tungen ind mellem hendes læber og slikkede. Det smagte både salt og sødt, men dejligt. Dette havde jeg aldrig troet skulle overgå mig – Jeg var jo hverken lesbisk eller bi. Jeg var en lykkelig gift kone.

Jeg lod tungen cirkle omkring hendes tap. Hun roterede lidt med underlivet. Pressede mit hoved tættere til. Jeg bad Morten ligge sig bag Ditte. Han gjorde som jeg sagde. Jeg greb ham om pikken. Masserede den blidt inden jeg førte den ind mellem Dittes skamlæber. Morten lod den hvile der. Mens Ditte prøvede at presse den ind. Så gled den langsomt ind. Da jeg så Morten begynde at støde, krøb jeg atter ned og slikkede Ditte. Det var dejligt. Jag havde aldrig slikket en kvinde før. Det hele foregik helt stille. Morten gled langsomt frem og tilbage mens jeg slikkede. Ditte pressede mit hoved tættere ind til sit skød med hænderne. Jeg slikkede og sugede det bedste jeg kunne. Så mærkede jeg Morten vokse. Han sprøjtede oppe i hende. Safterne løb ud, mens jeg stadig slikkede. Ditte begyndte at ryste hæmningsløst, mens hun maste mit hoved endnu mere op mod sit skød. Så skreg hun orgasmen ud over vores soveværelse.. Så lagde vi os alle tæt sammen i vores dobbeltseng. Da jeg vågnede var der blevet mørkt. Jeg kiggede på Morten og Ditte. De sov stadig. Det hele føltes så rigtigt.

Skrevet af Jette sammen med hendes mand.

porno med danske piger