>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<

I jomfruens tegn

Udskriv

     

Forfatter: Tyren

 

Jeg havde et par gange set en ret flot, ung fyr i svømmehallen. En søndag morgen hændte det, at vi sluttede samtidig og gik i saunaen, for at få varmen. Medens vi sad der, kunne han slet ikke holde sin pik nede. Jeg spurgte, om han var til fyre. Han svarede, at han ikke vidste det, men piger sagde ham intet. Han havde ikke prøvet noget før, for han gad ikke gå på en chat-side, og var for genert til saunaerne.

 

Vi besluttede at gå hjem til mig. Vi satte os i sofaen, og snart begyndte jeg at nulre hans brystvorter, det var tydeligt, at det tændte ham. Vi gik ind i soveværelset og fik hurtigt tøjet af. Jeg var nu også liderlig, og vi lagde os på siden i en 69'er. Jeg suttede hele hans store pik i lange seje tag, medens han først forsigtigt tog mit pikhoved i munden. Da han fandt ud af, at det smagte dejligt, fik han også hele skaftet ind.

 

Han var ikke længe om at komme, og fyldte hele min mund med saftig sperm. Jeg trak mig ud, og rullede ham om må maven. Jeg masserede hans hul med fingrene, og han stønnede liderligt. Med lidt creme  på stak jeg en finger op i ham, og jeg mærkede hans muskel trække sig sammen om den. Lidt efter gav jeg ham to fingre, og han sukkede dybt.

 

Nu kunne jeg ikke vente længere og fik hurtigt en kondom på. Jeg smurte pikken godt og gav også ham en ladning creme i hullet. Forsigtigt stak jeg pikken ind i ham og overvandt langsomt hans modstand. Han gav et dybt støn fra sig, da jeg kom gennem musklen og fik mit stempel helt i bund. Jeg kneppede ham med lange tag, næsten helt ud hver gang, og han fulgte mine bevægelser. Det var vidunderligt, men tog desværre alt for kort tid, inden kondomet blev fyldt.

 

Vi lå og slappede af, indtil det igen var tid at elske. Jeg forklarede ham, at det er normalt, at man bruger gummi, men da han var ny i faget, ville jeg for denne gang gøre en undtagelse. Jeg smurte ham ind, og skød en solid dosis creme op i mig selv. inden jeg tog ham op i mig. Han fyldte mig helt ud, og jeg red ham i lange tag, så jeg fik fornøjelse af alle hans ca. 20 cm. Han kom med et brag og fyldte mig med hans sperm.

 

Nu var jeg igen liderlig, og efter at have vasket mig, lod jeg ham tage mig i munden. Det herligt at mærke hans sperm løbe ud af mig, medens han gav min pik hvad den havde godt af. Jeg fik en skøn orgasme i hans mund, og han sagde, at det havde smagt godt.

 

Det var tid for dagens andre opgaver, men vi var enige om, at det ikke var sidste gang, vi havde været sammen.

 

 

 

Forfatter: Tyren

 


>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<


SE DANSKE PIGER I HELE SEXFILM ONLINE
<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>

   FIND EN FRÆK DATE NU   ALT I SEXLEGETØJ OG DVD PORNOFILM


<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>