Aprilsnar mod min kæreste, endte i sex med svigerinde (Utro)

SPAR MANGE PENGE

Jeg er ikke en stor forfatter, men jeg har brug for at dele dette med nogen!

Jeg har været sammen med min kæreste i syv år nu, siden vi var 16. Vi har et godt forhold, og vi har boet sammen i 3 år. Gennem disse 7 år har jeg lært min svigerinde (2 år yngre end mig og min kæreste) rigtig godt at kende. Vi har meget ens humor, og nogle gange oplever jeg endda, at jeg får det bedre sammen med hende end med min kæreste. Ved hver familiesammenkomst har vi altid let drillet min kæreste sammen.

Hun kom for at bo i vores lejlighed i en uge tilbage i slutningen af ​​marts i år, da vi bor i forskellige byer. Alt var normalt, som det altid er indtil 1. april, dagen før hun skulle afsted. Min kæreste var på højskole, så jeg var alene med min svigerinde, indtil min kæreste afsluttede sine timer om eftermiddagen.

En time før min kæreste skulle komme hjem, kommer min svigerinde, i tanke om at det er aprilsnar, og hun vil gerne tage gas på sin søster, når hun kommer tilbage. Vi havde brugt godt 30 minutter på at tænke og foreslå sjove pranks til hinanden, mens vi så tv på sofaen, pludselig udbryder hun og foreslår, at vi lader som om vi sover sammen i sengen, når hun kommer tilbage.

Spol 25 minutter frem og vi går ind i min og min kærestes dobbeltseng med tøj på. Efter et par minutter under lagnerne foreslår hun, at vi klæder os af til vores undertøj, kun fordi det ville virke mere realistisk, men også fordi det var en rigtig varm dag, og vi kogte under lagnerne. Som sagt har vi det meget godt og har været på ferie sammen, så det ville ikke være første gang, vi så hinanden i vores undertøj.

Jeg tager min t-shirt og shorts af, så jeg bare er i mine boksere, og hun klæder sig af i sit undertøj. Hun var iført en hvid bh og en sød blå blondestreng. Det er lidt akavet, og vi fniser lidt i starten, og begge nævner, at vi ikke kan vente med at se hendes ansigt, når hun kommer tilbage. Hendes krop er, ligesom hendes søsters, meget flot og passer med nogle faste C-kopper. Da jeg lå ved siden af ​​hende, blev jeg lidt oprejst, men heldigvis var lagenerne tykke nok til at hun ikke lagde mærke til det.

SEX I DAG?

Efter at have ventet i vores undertøj i omkring 15 minutter eller deromkring og undrede mig over, hvorfor hun ikke er kommet tilbage endnu, får jeg en besked fra hende, der siger, at hun gik ud og spiste med nogle venner fra sin klasse, og at hun ikke kommer tilbage i en time mere. Min svigerinde og jeg er meget skuffede, men samtidig meget komfortable i sengen, så vi ender med at ligge der og se tv sammen.

Jeg støder ved et uheld mit ben ind i hende under lagnerne og undskylder hurtigt. Hun støder benet ind i mig og siger, at det var lige nu. Vi begynder spøgende at støde ind i hinanden frem og tilbage, og det bliver hurtigt til en kildrende kamp. Til sidst kommer hun kildende oven på mig, og hendes røv rører ved et uheld min nu fuldt oprejste penis. Vi holder pludselig begge op med at grine og kildre hinanden. Begge vores ansigter bliver røde og endnu en gang undskylder jeg og siger, at jeg ikke kan lade være med at ligge ved siden af ​​en halvnøgen dame. Hun smiler og fortæller pinligt, at hun også blev ret varm, da hun lå ved siden af ​​mig.

Vi stirrer begge stille på hinanden i cirka 10 sekunder, før hun igen glider sin røv ned fra min mave og ned på min penis. Jeg mærker hendes varme fisse gennem vores undertøj, og min pik føler, at den eksploderer. Efter nogle intens sekunder, glider hun længere ned, indtil hendes hoved er lige over mine boksere. Vi har stadig ikke sagt et ord, bare stirrede hinanden ind i øjnene, mens hun trækker ned i mit undertøj og afslører min hårde pik. Efter at have set på den et øjeblik, tager hun fat i mit skaft og stryger mig blidt op og ned. Jeg lægger hovedet tilbage på min pude og stirrer op og spørger, om det virkelig sker. Det er, når jeg mærker hendes tunge røre mine nosser og arbejde sig op til spidsen. Hun putter spidsen i munden, og jeg ser tilbage i hendes store øjne, mens hun går dybere og dybere.

Efter hun har suttet mig i et par minutter, siger jeg stille og roligt til hende, at jeg også vil smage hende. Hun fjerner sine trusser afslører hendes barberede lille fisse, hun rejser sig og bevæger sig op til mit hoved og sætter sig langsomt ned på mit ansigt. Følelsen af ​​hendes gennemblødt våde varme fisse er noget, jeg aldrig vil glemme, og jeg vil heller ikke glemme den søde smag. Hun sidder på mit ansigt og jeg slikker hendes dejlige våde fisser grundigt, efter nogle minutter stønner hun, at vil have mig ind i sig. På dette tidspunkt er jeg allerede på kanten af ​​at komme.

Jeg fjerner hendes bh og får endelig et kig på hendes smukke bryster, hendes brystvorter er stenhårde, og hun stønner, mens jeg forsigtigt sutter på dem. Hun lægger sig så på ryggen, og jeg stikker langsomt min pik ind i hende, fuck hun er våde og stram. Hendes bryster hopper frækt, mens jeg knepper hendes guddommelige fisse. Jeg knepper hende et stykke tid i missionær, før hun kommer på toppen og rider mig. Hun er super våd og stønner så højt, at jeg er nødt til at sige #stille” til hende mere end én gang. Jeg smutter en finger i hendes super stramme røv, mens hun rider på mig, og hendes ben begynder at ryste, mens hun kommer. Jeg trækker mig så ud, og hun sutter min pik, indtil jeg sprøjter i hendes mund.

Efter hun har slugt de sidste dråber, fortæller hun mig, at hun vil have mere, så jeg går lige på og knepper hende doggy. Mit syn på hendes lille velformede røv, mens jeg kneppede hende bagfra var fantastisk, jeg skubbede endnu en gang en finger ind i hendes stramme røv, og hun stønner højere. Jeg banker hende bagfra i godt 5 minutter, før jeg fortæller hende, at jeg skal komme igen, og hun siger, at hun vil have, at jeg skal komme inde i hende. At høre disse ord får mig øjeblikkeligt til at blæse min anden ladning dybt i hendes fisse.

Vi lå udmattede på ryggen i sengen, da vi ser, at der er gået næsten en time, og min kæreste er snart tilbage. Jeg skynder mig i bad, og får hurtigt vasket min pik, tager tøj på og går og ser tv på sofaen, mens min svigerinde bliver i badet.

ca. 5 minutter efter jeg satte mig ned kommer min kæreste glad ind af døren, jeg giver jeg hende et kys og fortæller hende, at hendes søster er gået i bad. Et par timer senere fortæller min svigerinde os, at hun skal køre hjem i dag i stedet for i morgen tidlig, da hun “har nogle ting, hun skal tage sig af”.

Da hun går, giver hun mig et skjult klem på pikken og siger vi ses!  Senere på aftenen ender jeg med at kneppe min kæreste med den pik der kort forinden havde været i hendes søsters mund og fisse.

porno med danske piger