Jane og Camilla i sommerhuset del.1

SPAR MANGE PENGE

Du er nødt til at fortælle ham at du har ligget og knaldet med 3 perkere nede på stranden! Jeg behøves ikke at fortælle Anders en skid og du holder bare kæft…

SEX I DAG?

Jane havde altid været den tykke pige i klassen mens Camilla altid havde været hende den søde og smukke som alle kunne lide, specielt drengene jo ældre de blev…
Camilla havde den perfekte krop, lange ben, slank, langt lyst hår og et par store DD bryster samt et perfekt smukt ansigt. Jane havde for meget på lårene, for stor en røv og en stor mave, hun havde dog et par kolo enorme bryster str. J-skål, de sad helt perfekt og nu hvor hun ikke kunne være tilfreds over noget andet ved sig selv, var hun egentlig temmelig tilfreds med sine bryster, som hun gerne fremviste i BH’er der var mindst et nummer for små. Det fik da lidt opmærksomhed fra drengene, typisk ville de bare i seng med hende og så ikke mere, men det havde da lykkes at få en af drengene til at blive hende kæreste. Camilla kom selvfølgelig sammen med skolen mest populære dreng, men Jane måtte nøjes med en af de mere uheldige af slagsen. 
Camilla og Jane havde været veninder siden de var små da deres fædre var kollegaer, Jane havde ofte tænkt at det var den eneste grund til at Camilla stadig gad ses med hende og hun havde lidt afsky overfor Camilla pga. dette. 
Jane’s forældre havde et sommerhus oppe nordpå som de to par havde fået lov at låne for en forlænget weekend i sommerferien. De var gladelig mødt deroppe alle fire og fået indlogeret sig godt, da pigerne ville på stranden, drengene ville hellere ind til byen og spille minigolf og handle til middagsmad. 
Pigerne røg i bikinierne og tog frejdigt mod stranden, de havde fundet en dejlig klitte hvor de kunne ligge ugeneret. Camilla smed toppen så hun ikke ville få ”bikini linier” på brysterne, Jane var noget mere blufærdig og beholdt sin på, hendes kæreste ville jo nok knalde hende alligevel, det skvat!
Da de havde ligget der en halv times tid bliver stilheden pludselig aflyst af larm og råben, Jane kigger op og ser 3 indvandrer drenge på en 17-18 år, rende og spille bold, de får hurtigt øje på Jane og ikke mindst hendes kæmpe kloder der nærmest vælter ud over bikinien, de mister helt koncentrationen om bolden og stirrer bare på Janes kæmpe bryster. Jane samler armene foran sig så brysterne vælter endnu mere frem. Camilla spørger ”hvad laver du Jane?”. ”Der er nogle fyre der kigger på os”. Camilla tager hurtigt sin bikini på og sætter sig op. ”Nej det mener du bare ikke, de er jo mørke!” Jane blev helt dårlig og irriteret over Camilla’s udbrud, hun kunne jo sagtens sådan som alle fyrene altid kiggede efter hende og nu hvor Jane endelig fik lidt opmærksomhed, så skulle hun straks nedgøre det! Typisk Camilla, Jane havde hende inderste inde for den måde hun behandlede hende på, men fandt sig i det da det var den eneste rigtige veninde hun havde. I trods vinkede Jane drengene over, det tog dem ikke mange sekunder at komme over klitterne og stå og overbeglo de to piger, specielt lagde Jane mærke til at deres fokus hurtigt var skiftet til Camilla’s dejlige krop, de startede hurtigt med at spørge ind til hvor Camilla boede og om hun var derfra osv. Camilla svarede hurtigt og løst og så sagde hun til Jane at hun ville tage en dukkert alene i bølgerne, hun svansede hurtigt fra deres håndklæde og Jane bemærkede at drengens blik var fæstet til Camilla’s dejlige røv og store gyngende bryster. Jane blev rasende indeni, ikke engang dette kunne hun unde mig…
Jane kiggede op på drengene og bemærkede de voksende buler i deres badebukser, hun tog resolut fat i to af drengenes badebukser og rev dem ned, fik fat i en pik i hver hånd og begyndte at spille dem af, drengene kigge forskrækket ned og Jane sagde ”kig nu på hendes dejlige krop, jeg ved jo I vil há den!”. Drengene kiggede på Camilla der slentrede ned mod vandet, den sidste af drenge tog sin pik frem og rettede den mod Janes ansigt, hurtigt fik hun den i munden og begyndte at sutte grådigt på, den mens hun rev den af på de to andre drenge. Jane var god til at sutte pik, så der gik ikke længe før han kom i munden på hende, hun slugte og slugte men stadig løb der en stråle ned ad kinden og hagen på hende, hun tog hurtigt den andens pik i munden og begyndte at sutte voldsomt på den, den tredje drenge tog hårdt fat om hendes enorme kloder og væltede dem ud af bikinien mens han æltede løs, der gik ikke længe før nummer to skød en ordentlig ladning i halsen på hende, hun slugte alt hvad hun kunne mens den tredje pressede sin pik ind til et blowjob, Jane nød det, nu var det hende der fik opmærksomheden og ikke den lille ”pretty-girl” Camilla! 
I løbet af et øjeblik sprøjtede den sidste også en stor ladning i munden på Jane, den første dreng var begyndt at ælte hendes bryster bagfra og da den tredje havde trukket sig ud af hendes mund begyndte han at presse hende forover så hun røg med næsen i sandet og benene bagud, hendes bryster blev presset mod sandet så de væltede ud til hver side, hurtigt pressede indvandrer drengen sit stive lem mellem lårene og op i Jane’s våde fisse. Han pumpede løs mens han pressede hende mod sandet, nummer to tog fat om hovedet på hende og maste sin halv stive pik i munden på hende. Hun kunne mærke at den tredje var gået i knæ ved siden af hende og han trak hendes hånd hen til sin pik og fik hende til at gøre den stiv igen. Alt for vildt som det havde taget overhånd, tænkte Jane, her lå hun med 3 indvandrer drenge hvor den ene pumpede løs i fissen på hende mens hun suttede den anden og rev den af på den tredje, efter hver af dem havde fået et blowjob. Hun var jo nok selv ude om det… Pludselig lyder Camilla’s stemme, ”Add Jane, hvad har du gang i?!?” Drengene trækker sig hurtigt ud, men hun holder fast i den sidste pik. ”Hvad med din kæreste, Anders?” ”Fuck Anders, den lille pik-spiller, jeg har set hvordan han altid kigger på dig, fik han chancen var han over dig som et lyn!”.  Hvad er det for noget frygteligt noget at sige, nu går jeg altså tilbage til huset, vi ses snart!”. Camilla river sit håndklæde og sin taske til sig løber ned ad klitten. De tre drenge kigger liderligt efter hende, det sætter virkelig Jane pis i kog, ”så knep mig dog!”. De tre indvandrer drenge vender hende hurtigt om på ryggen og begynder hvor de slap. Jane kan se at ham der har pikken i munden på hende kigger langt efter Camilla og begynder at mundkneppe hende hurtigt og brutalt ned i halsen hvor han hurtigt kommer i lange sprøjt. Nummer et køre hurtigere og hurtigere i fissen på hende mens han ælter hendes store patter til han kommer, samtidig med at nummer tre sprøjter ud over dem så han får æltet spermen rundt mellem de store kloder der bare vælter rundt.
Jane ligger nu og føler sig godt og grundigt udnyttet af de tre indvandrer drenge der stadig kaster lange blikke efter Camilla. 
”Kunne I godt tænke jer at få lov at kneppe hende?”. 
Drengene kigger lidt forundret på Jane. ”Jamen hun virkede jo ikke specielt begejstret for os?”.
”Nej, men Camilla er en rigtig ludertøs, hun vil bare ikke vedkende sig det, kom i aften kl. 20.00 til den her adresse, så skal I nok få alt den fisse på hende som I lyster”. Smiler Jane skummelt.
Drengen smiler og siger det er en aftale.
Inden de går, flår den ene af drengen Jane op i håret, spytter hende i ansigtet og siger: ”Du er en rigtig luder-so”.  Jane ved ikke helt hvorfor men det tænder hende, hun ligger jo også med sperm sejlende ud af fissen oversmurt på brysterne og dryppende ud af munden. Der kommer et ældre ægtepar forbi, hvor manden glor helt vildt på hendes kæmpe bryster, Jane presser dem sammen og giver sin ene brystevorte en slikketur. Manden falder næsten over sine egne ben for at få det hele med, mens konen trækker surt i ham. Ham finder jeg senere tænker Jane liderligt…
Tilbage i huset:
”Hvad har du gang i med de klamme perkere Jane?”
”Slap dog af, de var jo søde nok!”.
”Hvad med Anders? Ham og Ronni er først tilbage i morgen eftermiddag men så bliver du jo nødt til at fortælle ham at du har ligget og knaldet med 3 perkere nede på stranden!”
”Jeg behøves ikke at fortælle Anders en skid og du holder også bare kæft omkring det!”.
”Det ved jeg ikke om jeg kan, synes virkelig du er gået over grænsen her og så du hvordan se gloede efter mig, jeg var sgu helt bange for at de ville voldtage mig!”
Det fik virkelig Janes blod i kog, her fik Camilla det til igen at handle omkring hende og hvordan fokus skulle rykkes over på hende altid. Jane tog et fast tag i håret på Camilla og gav hende en flad så hun væltede omkuld, så træk hun hende i deres soveværelse hvor hun havde sin bagage, heriblandt hendes nye sexlegetøj som hun havde tænkt sig at brug på Anders den lille vatpik. Camilla begyndte at skrige og græde, så Jane pressede lårene sammen om hovedet på hende mens hun fandt håndjernene frem fra tasken så lænkede hun Camilla til sengen mens hun pressede hårdere og hårdere med sine fede lår om hendes hoved,. Pludselig kæmpede Camilla ikke imod mere og blev helt slap, Jane gik i panik, men tjekkede hurtigt hendes puls, tænk hvis hun var død, pulsen var der, Camilla var bare besvimet. Jane trak hende op i senge og lænkede hende til hovedgæret så proppede hun en Gagball i munden på hende, hvorefter hun tog påspændings dildoen på, det var egentlig meningen det skulle have været Anders hun ville have lokket i denne her fælde og så kneppet ham i røven som den lille vatpik han var, men nu ville det blive Camilla’s tur først! Så var hun også klar til drengene når de kom senere. Jane slikkede på to fingre og stak dem op i fissen på Camilla, hun var godt nok stram den lille møgfisse. Det ville komme til at gøre ondt med den store dildo hun havde på, men fuck det, hun havde sgu fortjent det!
Jane smører lidt glidecreme på og presser dildoen hårdt op i fissen på Camilla, Camilla vågner med et sæt!
Hun skriger men der kommer ikke meget lyd ud gennem Gagball’en, hun begynder at vride sig rundt, så Jane vælter ind over hende og presser hende dybt ned i madrassen med sin fede krop og sine kæmpe patter der omsvøber Camilla’s runde faste bryster. Så begynder Jane at kneppe hende hårdt og voldsomt med den store påspændingsdildo. Det tænder Jane meget mere end hun havde regnet med og hun kan blive ved meget længere end hun havde troet, men pludselig får hun set ud af vinduet, der står de tre drenge nede fra stranden og kigger ind med store øjne. Jane vælter hurtigt af Camilla og går hen og åbner døren. ”Det er godt nok frækt det I har gang i”, siger den største af drengene mens han tager pikken frem, den anden går hen til Camilla der ligger helt udmattet på sengen mens den tredje presser Jane ned i knæ, hun får hurtigt en pik i munden og den tredje går i knæ og begynder at tage fat i hendes kæmpe kloder og patte på dem som en spæd. Jane er så liderlig som hun aldrig har været før, ”Knep mig, knep mig!”. Nummer tre vælter hende om på siden og presser hendes fede lår op mod hendes vældige mave, samtidig med at han fyrer pikken op i hende og knepper hende voldsomt, den første dreng går i knæ og løfter hendes hoved op så han kan mund-kneppe hende, alt imens hun kan høre den anden er stærkt i gang med at kneppe den hjælpeløse Camilla oppe i sengen…
”Jeg vil altså også kneppe hende den lækre i stedet for hende den fede her!” Siger den store af indvandrer drengene og trækker pikken ud af munden på Jane. Han kravler op i sengen og sætter sig overskrevs på Camilla hvor han planter pikken mellem hendes store patter, presser dem sammen og begynder at kneppe hende mellem patterne mens den anden stadig knepper hende hårdt i fissen. Camilla ligger stille og hulker. Jane bliver nu vendt om på ryggen og han puler hende hårdt alt imens dildoen klasker frem og tilbage mellem deres maver, Jane synes det ser lidt komisk ud, men det virker som om at det tænder knægten for han bliver bare vildere og vildere mens han kalder hende en billig fed luder spytter og klasker hende i ansigtet. Jane begynder bare at ælte rundt i sine kæmpe patter indtil det bliver for meget for knægten og han tømmer sig langt oppe i hende, hun kan høre at de to andre også er kommet den ene oppe i fissen på Camilla og den anden ud over hendes store flotte runde bryster. De to går fra Camilla og ud i køkkenet efter noget at drikke, ham der har kneppet Jane lægger sig udmattet på maven på gulvet. 
Nu skal det være tænker Jane, den lille snothvalp skal ikke slippe ustraffet fra at kalde mig en fed billig luder, så hun springer over ham og presser ham ned med al sin vægt samtidig med at hun presser dildoen mod røven af ham, hun hugger alt hvad hun kan med underlivet og presser den store dildo op i røver på ham, der kommer et vræl fra den lille perker knægt. De to andre kommer løbende tilbage til værelset men Jane er allerede i gang med at give ham nogle dybe hug i røven, da de to andre opdager hvad der sker, er de flade af grin. ”Så kan du lære det Mustafa!”
De står begge to og begynder at gnide på deres pik mens de kigger på Jane voldtager deres ven i røven, så tager den store knægt glidecremen og smører det ud på pikken, går i knæ og begynder at presse den mod Jane’s røvhul, Jane stopper lidt og lader ham glide ind, så begynder de at kneppe i takt, den anden går hen til fronten af Jane og presser pikken i munden på hende hvor han hårdt mundknepper hende. Mustafa, får den i røven samtidig med at Jane får i hoved og røv! Hvem er en billig luder nu mumler Jane!
Da de var færdige gik Mustafa i vrede, de to andre fik deres drikke og Jane gik ind til Camilla og satte sig overskrevs på hende så hun kunne køre dildoen rundt i spermen mellem brysterne på hende. ”Kan du nu se at du ikke rigtigt kan fortælle Anders og Ronni noget nu?” ”Nu har du jo selv fået perker pik og når de har sundet sig så skal du have mere, for du skal også prøve at få den i røven og sutte sperm!”. Camilla fældede endnu en tåre som Jane fangede og suttede af sin finger, så tog hun hårdt fat i Camilla’s patter og kørte dildoen hårdt imellem dem til spermen skummede. Så tog Jane Gagball’en ud og pressede dildoen ind i munden på Camilla og kneppede hendes mund, ”umm, nu får du måde perker sperm og rester fra den lille perkers røvhul”. ”Du er sgu en rigtig sperm-so!” grinede Jane og pressede Gag’en tilbage. Hun gik ud til drengene i stuen hvor hun satte sin fede røv til rette i sofaen, spredte benene og begyndte at lege med sig selv foran de to indvandrer drenge…

porno med danske piger