Jeg fik Mette til at tisse

SPAR MANGE PENGE

Mette kigger på mig med store øjne og sidder helt stille. “Rejs dig!” siger jeg igen med hård stemme. “Du skal kneppes i røven!” Hun tøver lidt og siger så med meget stille stemme…

En lun sommer aften, det er stadig lyst og ikke en vind rør sig, kort sagt en dejlig aften.

jeg er på vej hjem fra bestyrelsesmøde i boligforeningen, med mig går Mette som også sidder i bestyrelsen. Vi går og snakker lidt om mødet og de ting vi snart skal have ordnet.

Da vi når til min opgang, fortsætter vi med at med at snakke om mødet. Mette er ikke helt glad for vores kvindelige formand. Mens hun står og beklager sig over vores formands sidste nye påfund, står jeg og betragter hende.

Mette er en ung kvinde, nok omkring de 25, har aldrig rigtigt fået spurgt til hendes alder. Hun er rødhåret, naturlig tror jeg, om ikke andet så har hun huden til det. Hun er slank, med en lille fast røv og bryster lidt under en hånds størrelse. Hendes hår er langt og hænger i lange krøller ned over hendes skulder.

Jeg står og betragter hende mens jeg husker at svare “ja” og “hun er også underlig” på de rigtige tidspunkter, alt i mens Mette forsat beklager sig over formanden. Jeg ligger mærke til at hun står og tripper lidt, syntes at det er lidt underligt, da det jo ikke er koldt.

Hun må have lagt mærke til at jeg kiggede underligt på hende, for hun spørger mig “Hvorfor kigger du sådan på mig?”, “Jeg undrede mig bare hvorfor du stod og trippede, det er jo ikke lige frem koldt?”

“Det er fordi jeg skal tisse” siger hun lidt svagt, virker lidt flov ved at skulle sige det.

Jeg smiler lidt ved mig selv og tænker at, det kunne jeg da godt få lidt sjovt med, gad vide hvor lang tid jeg kan holde hende med snak før hun må løbe hjem for at tisse?

Jeg drejer hurtigt samtalen over på emnet om formanden sidste påfund, og udtrykker at jeg ikke helt forstår problemet med det hun forslog. Det sætter ild under Mette, hun begynder straks at forklare mig om alle de problemer der er ved det formanden forslog.

Jeg begynder i det små at give Mette ret, dog ikke for hurtigt vil jeg gerne se hvor langt jeg kan trække samtalen. Mette bliver mere og mere urolig og hendes små trip bliver til næste Aerobic trin, mens hun stædigt forsvarer hendes synspunkt om formanden.

Der går 15-20 minutter, hvor hun et par gange ligger an til at gå, men hvor jeg forsat holder hende fast i samtalen. Pludselig stopper hun med at gå fra siden til siden, men står bare med krydsede ben og næsten bukker sig forover for at holde sig. Jeg kan ikke lave være med at smile af hende.

“Nu skal jeg virke lige tisse” siger hun “Men jeg tror ikke at jeg kan nå hjem” denne gang med lidt mere desperation i stemmen. Jeg svare ikke men kigger bare på hende. Hun begynder at kigge rundt efter alternativer.

Vi har en lille lukket parkeringsplads tilknyttet boligerne, med høje træer og buske. Som jeg peger på mens jeg siger “Du kan da bare sætte dig mellem et par af de varevogne som holder der”

Hun kigger på mig tøvende, men begynder at gå over mod varevognene, mens hun prøver at holde hendes ben krydset. Det så rimelig sjovt ud og var i sig selv det hele vær. Men nu havde jeg fået færten af noget som jeg har fantaseret om længe. Er altid blevet tændt af piger som tissede, men har endnu ikke set det Live. Dertil kom det at jeg gerne ville se mere af hvordan Mette så ud. Så mens hun bevægede sig over på parkeringspladsen, gik jeg stille og roligt efter hende.

“hvorfor følger du efter mig” spurgte hun, da hun lagde mærke til mig. “Tænkte du gerne ville have en til at holde vagt for dig, men du tissede” svarede jeg med det meste oprigtige ansigtsudtryk jeg kan klare.

Hun godtager min forklaring og gå ind mellem de to parkerede varevogne. Jeg følger lydløst efter hende. Mette gå ned for enden for at kigge bag varevognene og gå så to skridt baglæns, mens hun knappede sine bukser op. Hun har ikke hørt mig og giver et hvin fra sig, i det hun, samtidig med at hun satte sig på huk også vendte sig om.

“Hvad laver du?!” spurgte hun overraskede med bukser og trusser nede og knæene og på nippet til at tisse.

Jeg er blevet rimelig tændt at tanken om en flot pige som sidder og skal tisse for an mig og om det er hele situationen eller hvad, ved jeg ikke, men pludselig gåt en lille djævel i mig.

Uden at svare åbnede jeg mine bukser og fiskede min halv stive pik frem.

SEX I DAG?

Mette stirrer på mig og åbner munden for at sige et eller andet, men jeg kom hende i forkøbet. “Sut” siger jeg, mens jeg før min pik hen til hendes mund. Mette begyndte at rejse sig, men jeg tager hurtigt fat med venstre hånd i hendes hår og med højre, trykker jeg pikken mod hendes mund.

“Sut!” siger jeg igen, denne gange noget hårdere. Hun åbner munde, som for igen at forsøge at sige noget, men hun nåede ikke at få et ord frem, før jeg greb chancen til, med højre hånd, at føre mig pik ind i hendes mund og med venstre hånd, presse hendes hoved ind mod min pik.

Til at begynde med, stritter hun lidt imod, men jeg guider bare stille men fast, hendes hoved frem og tilbage om min pik. Hold kæft hvor har hun en dejlig mund! Og der går heller ikke lang tid før hun selv gør bevægelserne uden jeg skal “tvinge” hende.

Da der er gået et minuts tid, hvor hun for alvor er i gang med at give mig et blowjob, ligger jeg mærke til at hendes ene hånd har bevæget sig ned mellem hendes ben. “Nå så hun rigtig nyder det” tænkte jeg. Men siger til hende “Du kan godt tisse mens du sutter” mens jeg stadig har godt fat i hendes hår sig ikke kan smutte væk.

Hun kigger op på mig, med lidt bedende øjne. Men jeg kigger bare hårdt tilbage og skubber lidt med hoften, for at indikerer at hun skal fortsætte med at sutte. Hun stopper op for et kort øjeblik, som for at koncentrer sig og pludselig kan jeg høre at hun tisser.

Hvilken fantastisk lyd! Det har altid kunne tænde mig, bare tanken om at være tæt på en pige som tissede. Og her står jeg og får et blowjob af en flot pige mens hun tisser og sikkert også tilfredsstiller sig selv, for hendes hånd er stadig mellem hendes ben.

Det tænder åbenbart også hende, for jeg kan mærke at hendes sutten af min pik, bliver mere og mere intens. Hun giver et suk fra sig, samtidig med at jeg kan høre at hun stopper med at tisse. Det var en ordentlig tisse tår, den varede næsten 2 minutter. Men nu har jeg brug for at kneppe hende, så jeg trækker hende hoved tilbage og tvinger hende til at kigge op på mig, mens jeg siger “Rejs dig op, jeg vil kneppe dig i røven!”

Mette kigger på mig med store øjne og sidder helt stille. “Rejs dig!” siger jeg igen med hård stemme. “Du skal kneppes i røven!”

Hun tøver lidt og siger så med meget stille stemme, mens hun forsøger at dreje hovedet som jeg stadig holder fast via hendes hår. “Der er ikke plads…”

“Hvad mener du med at der ikke er plads?” spørger jeg, igen med hård stemme.

“Jeg skal på toi…” svar hun, det sidste for lavt til at jeg kan høre det. “hvad skal du?” spørger jeg.

“Jeg skal på toilettet, før der er plads til….” svare hun ild rød i hoved.

“Ah” tænker jeg “hun har ikke været på toilettet i et stykke tid, gav vide hvor langt jeg kan presse hende?” tænker jeg med stille smil.

“Du kan bare tømme dig her” siger jeg til hende, med en stemme som om det ville være det mest naturlige i verden. Mette kigger måbende op på mig og åbner munder for at sige noget, men jeg giver hende ikke chancen til det. Med et godt tag i hendes hår, hvor jeg holder hende på huk og tvinger hendes hoved tilbage så hun ikke kan undgå at kigge på mig, siger jeg med fast og kommanderende stemme “Skid!”

Hun forsøger at vende hovedet væk og kigger ned, mens hun igen forsøger at få et ord indført.

“Kig på mig når jeg taler til dig! Skid nu og bliv ved med at kigge mig i øjne mens du gør det!” siger jeg med hård stemme, mens jeg tvinger hendes hoved tilbage på plads.

Mette kigger målløs på mig, jeg kan se på hende at tankerne flyver rundt i hovedet på hende. Her sidder hun på huk, med bukser og trusser nede om knæene, har lige tisset foran en mand mens hun gav ham et blowjob og selv om det nok tændte hende at blive domineret på den måde, så er det jeg forlanger meget grænse overskridende.

Jeg gav hende et halv minut til at tænke tankerne igennem, hvor efter jeg siger “Bliver det snart til noget?” Jeg kan se at hun acceptere mit krav, da hun synker en gang og flytter hendes fødder mere fra hinanden.

Mette sidder nu helt stille og stiger på mig, jeg kan se at hun koncentrer sig og bliver mere og mere rød i ansigtet, mens hun begynder presse. Pludselig kan jeg høre noget stort og tungt dumpe ned på den våde jord under hende. Hun giver et lille suk fra sig da det sker men bliver ved med at se mig ind i øjnene. Tre gange tid hører jeg lyden af en lort ramme jorden under hende og efter den tredje begynder hun at se lidt urolig ud, hendes øjne flakker lidt som om hun ikke ved hvor hun skal kigge hen, nu hvor hun er færdig med at skide.

“Rejs dig og vend røven til mig” siger jeg kommanderende. Mette rejser sig op, vender sig rundt og bøjer sig frivilligt for over med hovedet ned mod hendes fødder. Jeg tager igen fat i hendes hår og tvinger hoved op, så hun står med svajende ryg og røven pegende lige mod min pik, som aldrig have været hårdere.

“Tag fat med begge hænder og spred dine baller!” siger jeg, mens jeg stadig holder hendes hår med venstre hånd.

Mette spreder hendes baller og blotter derved hendes røvhul, Fuck hvor er det frækt, jeg kan se er der er en lille smutte lort omkring hulet men det er ikke noget problem, så med højre hånd om pikken, føre jeg den imod hendes fisse som stadig er våd fra hendes tisse tur og sikkert også hendes egne safter og uden at stikke den indenfor, sørger jeg for at den bliver rigtig våd og glat.

Mette giver sig og svinger let med røver, hver gang jeg rammer hendes klit med pikken, men holder troligt fast med begge hænder på hver balle og spreder den så meget hun kan.

Jeg placer pikhovedet mod hendes røvhul og presset til. I en langt og dyb bevægelse, presser jeg min pik i bund. Det skubber åbenbart Mette ud over kanten for hun kaster hovedet endnu mere tilbage og giver et halvkvalt skrig fra sig mens hun begynder at ryste over hele kroppen.

Jeg giver hende 2 sekunder til at komme sig inden jeg begynder at kneppe hende. Først med lange dybe bevægelser, men så hurtigere og hurtigere. Jeg har sjældent været så liderlig og der går da heller ikke længe før jeg kommer op i hende man lange seje sprøjt.

Jeg sunder mig lidt hvor efter jeg trækker mig ud af hendes røv og slipper hendes hår. Mette falder lidt forover med holder stadig fast i hendes baller. Jeg havde ikke lagt mærke til det før, men hun står om hiver efter vejret som om hun lige har løbet 10 km.

Jeg går et par skridt, men tænker så “Dette skal da foreviges” Vender mig om og taget min mobil frem.

“Mette?” siger jeg mens jeg peger på hende med mobilen.

Mette vender langsomt hovedet og kigger på mig med et meget rødt og stakåndet ansigt udtrykt.

“Klik” siger det og jeg vender mig for at gå, mens jeg lige kigger på det billede jeg tog og hvilket billede!

På billedet ser man den ellers sød og stille Mette, med bukser og trusser nede om knæene, kiggende over højre skulder ild rød i ansigtet, mens hun med begge hænder spreder sine baller, hvor man kan se sæden løbe ud af hendes store udspilede røvhul og videre ned på hendes bukser og trusser. Hendes fødder står på en stor våd plet på jorden og den ene fod er plantet midt i en rimelig stor lort!

Så kan dagen da ikke bliver meget bedre 🙂

porno med danske piger