Jeg har fået en ny ven

SPAR MANGE PENGE

Hun foregav at skulle tisse, men det offentlige toilet blev ved at være optaget. Mens kameraet rullede tissede hun bag ved et hus. Flot så det ud. Meget flot…

Jeg har fået en ny ven på nettet. Han er en dejlig fyr, tror jeg nok, vi mailer bare sammen, og så er den ikke længere. Tror egentlig vi ”fandt hinanden” fordi han kommenterede noget af det jeg tidligere har skrevet bl.a. om tissesex. Det er i hvert fald en af vores fælles passioner.

Vi startede med bare at maile noget om interesser og oplevelser osv. Jeg har – som jeg tidligere har skrevet om – en del erfaringer, som jeg gladelig deler ud af. Vi mailede også om steder på nettet hvor man kunne se film og filmklip netop med vores specielle lille lyst. Det var ikke mange jeg kendte, men min nye ven kendte flere.

Han var sød til at dele dem med mig og det udviklede sig til, at vi hver for sig, når vi var alene hjemme, sad og så tissefilm og bagefter fortalte hinanden om dem og hvordan vi syntes om dem osv. Vi så ofte de samme film, så det var ret hyggeligt.

Selvfølgelig udviklede det sig også til at vi andre genrer af film og på den måde fandt ud af, at vi faktisk på mange områder havde fælles seksuelle interesser.

Det skal siges, at vi begge er gift, og ikke kan/tør/vil involvere vore partnere i den aktivitet vi udfolder på nettet. Samtidig skal det retfærdigvis tilføjes, at vi ikke har inddraget hverken hinanden eller andre fysisk i det vi laver.

Jeg vil fortælle om en af de aftener vi begge sad og så film og mailede frem og tilbage. Vi bruger af forskellige grunde ikke MSN, det er ligesom vi er for bange for at komme for tæt på, men mailsystemet virker fint for os.

Jeg havde i løbet af eftermiddagen fået en mail fra Torben, som min ven hedder, han havde dagen før set en film med en engelsk pige, som møder en fyr der går rundt og filmer. De kommer rundt nogen forskellige steder, og flere gange undervejs tisser hun i bukserne.

Filmen lød spændende, og da jeg vidste jeg skulle være alene hele aftenen, havde jeg  hele eftermiddagen glædet mig til at skulle se den.

SEX I DAG?

Dårligt var jeg kommet indenfor før jeg fik tændt computeren. Jeg tastede mig hurtigt frem til den pågældende film, og satte mig godt til rette. Filmen var virkelig dejlig. Pigen var smuk, et par og tyve, iført en blå kjole, så våde pletter virkelig kunne ses. Hun foregav at skulle tisse, men det offentlige toilet blev ved at være optaget. Mens kameraet rullede tissede hun bag ved et hus. Flot så det ud. Meget flot, og hun så i sandhed ud som om hun nød det.

Det påvirkede bestem også mig. Undervejs i filmen tog jeg mine lange bukser af, og hev en nederdel på. Syntes det ville være for grænseoverskridende at sidde uden bukser her midt på dagen. Men nederdelen gav mig mulighed for at klemme hårdt mod min fisse og klemme lårene hårdt om min hånd. sad virkelig, spændt som en fjeder, og fulgte pigens tisserier.

Senere i filmen tog de hen til en lille fiskerihavn, hvor pigen igen tissede, stående på kajen, mens en flok fiskere stod og arbejdede på en fiskekutter lige nedenfor. Det var så frækt og jeg sad og blev mere og mere tændt.

Det hører lisom med til historien, at filmen også indeholdt en masse snak mellem kameramanden og pigen, hvor hun fortalte om hvordan hun følte det at tisse på offentlige steder og hvordan det påvirkede hende seksuelt. Det er nok noget af det bedste ved lige netop de tissefilm.

Senere igen tager parret til stranden, hvor pigen igen tisser, drikker øl og tisser. Beder også fyren om at tisse på hende, hvilket virkelig gav mig røde kinder, hvis ikke jeg havde haft det før. Det var så dejligt og tydeligt at se i sandet hvor hun havde tisset. Filmen sluttede med at de tog et helt andet sted han hvor de bollede og hvor det var helt tydeligt at pigen var beruset og meget meget liderlig.

Meget meget liderlig var jeg bestemt også. sad stadig og kælede for min fisse uden på trusserne, og stak nu og da hånden ned og mærkede hvor våd min glatbarberede fisse var. Lækkert føltes det og det forstærkede yderligere fornemmelsen af liderlighed næsten til det uudholdelige.

Jeg lukkede for pc´en og gik lidt rundt i huset. Jeg forsøgte ligesom at ordne noget praktisk, men det lykkedes ikke rigtigt. Tankerne var et helt andet sted.

Selvfølgelig endte jeg på badeværelset. Jeg skulle selvfølgelig tisse. Satte mig på toilettet, blev grebet af lysten til ikke at trække trusserne ned. Men allerede inden jeg begyndte at tisse havde jeg rejst mig igen.

Jeg gik over til badekarret. stod op i karret og løftede nederdelen op. Kørte kælende den ene hånd op og ned over mit venusbjerg. Følte, at nu var det lige før. Mærkede at nu piblede det, og nu slappede jeg af i bækkenbunden. Det løb hurtigere. jeg lod nederdelen falde, og samlede den om mine ben og samlede benene. jeg kunne nu mærke tisset løbe ned af mine lår, hvilken vidunderlig fornemmelse, og jeg kunne se gul tis løbe ud over mine fødder og ud i badekarret. løftede atter nederdelen, nød synet af en ganske lille stråle, som piblede ud gennem det tynde stof i mine trusser, jeg lade hånden over og det flød mere ud til siderne og jeg blev våd på maven, listede en hånd indenfor i trusserne og holdt den til side, så tisset uhindret kunne strinte ud og ned over mine fødder. Blev opmærksom på den varme fornemmelse det gav i tæerne. Det var helt fantastisk. Også at se på.

Heldigvis var jeg rigtig meget trængende, og jeg pressede ikke på, ville nyde det så længe som muligt. Både mine trusser og min nederdel var gennemsjasket af tis nu, og jeg nød at mærke det inden det blev koldt.

Da jeg ikke længere kunne tisse stak jeg hånden ned i mine trusser og kælede for min klitoris. Jeg kunne tydeligt mærke, at der ikke skulle meget berøring til for at fremkalde en dejlig orgasme, og ganske rigtigt, jeg kørte en fingerspids rundt på den våde klit bare 2 minutter og så begyndte jeg at ryste. Benene nærmest saksede under mig, og jeg var på nippet til at falde om. Jeg krampede i fissen og i underlivet og knækkede helt sammen.

Stod sådan foroverbøjet med fingeren på klitoris indtil de værste kramper fortog sig. Længe længe siden en orgasme havde været så voldsom. Og bare det at tage fingeren væk fra klitten udløste atter krampetrækninger og strømme af ild og varme gennem hele kroppen.

Jeg fik omsider tøjet helt af, det er ikke let at trække gennemblødte trusser af, det siger jeg bare, men dejligt var det. Jeg var, på trods af den kraftige orgasme ikke ”blevet mæt” og straks jeg havde trukket i tørt tøj satte jeg mig igen ved PC´en og fandt en film.

Hvad den handlede om, og hvad der siden skete, det må vente til en anden fortælling.

porno med danske piger