Kursus i Hamburg

SPAR MANGE PENGE

Hans hænder kom hurtig på mine lår og kælede dem helt op til fissen. Jeg spredte benene så han bedre kunne komme til, jeg var rigtig liderlig. Hendrik begyndte at skikke fisse…

SEX I DAG?

Jeg var på EDB-kursus i Hamburg. Hamburg er en virkelig flot by der har mange kanaler og andre flotte steder som feks. Alstervandet. Onsdagen, havde vi hele eftermiddagen fri. Det var en virkelig fin og varm sommerdag, jeg besluttede mig at gå en tur i byen og op langs Alstervandet. Jeg fik min korteste cowboynederdel frem og fik en hvid bluse på. Jeg "glemte" at tage trusser og bh på. Mine brystvorter skimtede gennem den hvide bluse. Nederdelen dækker lige ballerne og min fisse.

Der var mange mandfolk der rigtig stirrede på mig. Nogen kom over med flotte ord og komplimenter. Jeg smilede og gik min tur. Jeg kom forbi ved et varehus med store vinduer ud mod gaden. Ruderne var som en spejl. Jeg trak mit nederdel lidt længere op, således at min fisse kigge frem. På strøget var der nogen der lagte mærke til mig og overhalede mig, for at komme forfra igen, for at tage et glimt mere. Jeg gik ind i et varehus. På rulletrapperne var der flere, der kunne tage et glimt under min nederdel. Jeg gik ud igen og tog en tur mod parkarealet langs Alstervandet. Der var ikke mange der hyggede sig her langs vandkanten. Her mødte jeg Hendrik, en fyr fra mit kursus, han kommer i øvrigt fra Sønderborg. Han lå bag en stor rhododendron og fik sig en middagssøvn. Jeg gik hen mod ham og stillede mig sådan, at der faldt skygge på hans ansigt. Han åbnede øjnene og fik syn på mig og min herlighed. Jeg spurgte, om jeg måtte tage plads. Det måtte jeg gerne. Hendrik kom hurtig til det jeg trængte til. Hans hænder kom hurtig på mine lår og kælede dem helt op til fissen. Jeg spredte benene således at han bedre kunne komme til, jeg var rigtig liderlig. Hendrik begyndte at skikke fisse, det var han rigtig god til, jeg var blevet meget våd og kom med et brag, orgasmen rystede igennem hele kroppen.

Jeg tog Hendriks hårde spyd ud af bukserne. Han havde en rigtig stor en og den var tyk. Jeg reagerede forbavset og stønnede. Hendrik fortalte, at det er en 24 cm lang og 4,5 cm tyk stang. Jeg satte mig på pikken og red den forsigtig. Var aldrig før blevet fyldt sådan ud, vi var meget forsigtige for ikke at blive opdaget. For at nyde Hendrik og hans kæmpe stang, bad jeg ham at følge med mig hjem. Det gjorde han og vi fik en fræk aften og nat ud af det, hvor han fik mig til at komme igen og igen på højder jeg aldrig havde troet jeg kunne komme op!

Det var ikke sidste gang vi mødtes. Vi mødtes også hjemme i København hos mig.

porno med danske piger