Gigolo med maske på, kneppede sin egen mor!

SPAR MANGE PENGE

Job som Gigolo

Hej med jer, lige lidt om mig selv, jeg er 46 år og blevet skilt for et lille år siden. Jeg bor i dyrt hus i Svendborg, så hvad gør man så. jo man laver nogen hurtige penge.. man tager penge for at bolle kvinder (der er penge i det) jeg oprettede en annonce på en side online.

Det går ikke mere end en dag før telefonen ringer, kvinden hedder Hanne, hun vil gerne bolles og så har hun lige et spørgsmål til mig efter vi har bollet.

Hanne er en 64 årige kvinde fra Odense. hun elsker sex og hun for alt hvad jeg kan på den time hun har betalt for, hun spørg mig om jeg vil tjene mange penge og jeg siger ja. Opgaven går ud på at jeg skal opvarte 5 kvinder, som hun skal holde selskab for, jeg siger ja til opgaven, skal møde kl. 23 på en adresse i Odense.

Jeg møder den aftalte dag og tid, for min sikkerhed vil jeg have en maske på så de ikke kan se hvem jeg er. Jeg kommer ind i stuen og der sidder 5 kvinder og snakker og griner, jeg hilser på dem og siger jeg hedder Mads.

Men det går ikke efter planen en af gæsterne er min mor! Jeg bliver nød til at opføre mig prof. Hanne starter med at trække mine underbukser af og leger med min pik, hun sutter mig stiv og 1-2-3 så er alle kvinder af tøjet også min mor. kvinderne leger med mig og med hinanden, lige pludselig er det min mor som kysser mig, rigtige lange tungekys, Hun sutter min pik, til den sprøjter og hvisker i mit øre, voldtag mig. Der for en djævel i mig og jeg røvpuler hende hårdt og længe, selvom hun skriger. Da vi var færdig sagde hun det var dejlig og hun gerne vil møde mig alene…

Gwen Summers Aka Filthy Whore, Scene 2 Opdag grænserne for dit begær i den hede og forførende film, Gwen Summers Aka Filthy Whore, Scene 2. Gør dig klar til at blive overvældet af intens lidenskab og eksplosiv erotik, når en heldig hungigolo får selskab af en sensuel sort skønhed og en fræk ung brunette i en dampende trekant.Forbered dig på at blive sendt i en verden af vanedannende nydelse, hvor ingen grænser eksisterer. Disse lystfulde kvinder, der har lært alle tricksene fra en moden MILF, vil tage dig med storm og bringe dig til nye højder af ren ekstase. Blandt de medvirkende kan du forvente at opleve uimodståelige cumshots, der vil efterlade dig ude af stand til at modstå fristelsen.Lad dig forføre af den intense passion og den sorte piks uimodståelige kraft. Den frække trekant vil give dig mulighed for at udforske dine dybeste fantasier og opleve nydelsen ved at være midtpunktet for uendelig tilfredsstillelse. Så hiv fat i fjernbetjeningen og gør dig klar til at blive revet med af Gwen Summers Aka Filthy Whore, Scene 2. Du vil blive fuldstændig overvældet af de endeløse muligheder for fornøjelse, der venter dig i denne erotiske odyssé. Tag et skridt ind i en verden af uimodståelige fristelser og fornøjelse, der vil efterlade dig tørstende efter mere.

Jeg får mine penge og køre hjem.

SEX I DAG?

Da jeg en uge efter var på besøg hos min mor, gik hun rundt i badekåbe, på et tidspunkt voldtog jeg hende da hun stod med røvet lige i vejret. Hun råbte og skreg som en vild, men efter 2-3 min. stønnede hun som en gal og hun fik en mega orgasme samtidig med jeg fik min udløsning. Efter 5 min var hun meget sur og skældte mig ud indtil jeg spurte hende om hun ikke havde været far utro. hun blev underlig… og hun sagde boller du kvinder for penge????

Ja det gør jeg..!

Denne historie er sand og ja jeg har boller min mor mange gange siden og hendes veninde Hanne.

Jeg er stoppet med at søge efter kvinder på nettet. jeg har en fast kundekreds nu, den består af 7 modne kvinder i alderen 60-68 år og så lige en på 28 år (kommer til sidst i historien)

Hanne som er 60 år kommer 2 gange om måneden, hun vil bare slikkes og have noget pik, jeg har ikke tid på så det bliver omkring 3 timer.

Else er 68 år hun kommer kun får at få massage (krop)kommer hver mandag og torsdag.

Karina er 68 år, hun kommer for at blive slikket, efter jeg har barberet hende, kommer kun den 1 i måneden.

Eva er 62,hun kommer når hun trænger til sex og det er tit.

Bente er 67,hun kommer også bare for at få massage.

Gitte er 65 hun kommer når hun trænger til sex, 3 -4 gange om måneden.

Ulla er 66 år hun er en frækkert, sidste gang have hun sit banebarn på 28 år med, jeg gik med til at hun måtte se på. jeg slikkede og bollede Ulla, da jeg havde hende oven på og jeg slikkede hende kryb, den 28 årige skønhed på min store stive pik. siden den dag har jeg været forelsket i den dejlig 28 årige kvinde, som gør at jeg ikke tilfredsstiller nogen kvinder mere.

porno med danske piger