Min svigerfar kneppede min kone (hans datter)

SPAR MANGE PENGE

Svigermor havde været syg i længere tid, og efter hendes død var svigerfar nu alene i huset. Min kone og jeg besøgte ham naturligvis derfor lidt oftere end før, og kom derfor naturligvis også tættere på ham end vi havde været før.

Min kone har i længere tid haft en fantasi om at prøve en sandwich med en ældre herre, og vi snakkede da også om det når vi lagde op til hinanden, men mere skete der ikke.

Årene gik og svigerfar blev ældre, og helbredet dårligere, så han spildte f.eks nogle gange når han spiste eller drak.
Den ene dag var det sådan, og min kone ville selvfølgelig gerne hjælpe ham med at tørre kaffespildet op fra bukserne. Så hun hentede et viskestykke i køkkenet og satte sig foran ham på gulvet for at tørre plettet på hans lår.

Bevidst eller måske ikke helt ubevidst kom hun til at strejfe hans pik nogle gange, hvilket gjorde at den rejste sig lidt hver gang.

Jeg sad i stolen lige overfor og kunne ikke se dette, da min kone jo sad foran ham, men kunne se svigerfar ændrede sit ansigtsudtryk – men jeg lagde intet i det.

Min kone tændte naturligvis på at hun kunne gøre sin fars pik stiv, så hun åbnede stille og roligt bukserne, mens svigerfar sad roligt og nød behandlingen.
Så vendte hun sig om til mig og spurgte om det var ok hun lige løsnede sin fars livrem – med et blink med det ene øje vidste jeg lige pludselig hvad der skete, og sagde naturligvis at det var helt ok med mig, og rykkede lige så stille stolen lidt til siden, så jeg kunne nyde synet af hendes indsats.

Og hun fik nemt lynet lynlåsen helt ned, løsnet bæltet og knappen i bukserne, så hun kunne få hevet svigerfars stive pik frem – for nu var den blevet pænt stiv.
Svigerfar kiggede på mig og jeg smilede bare og sagde det var helt ok.
Så fik hun den frem i lyset, hvilket ikke gjorde den mindre stiv, da han jo nu nok havde gættet hvor det bar hen, så han nød behandlingen, mens han begyndte at rode i min kones hår.

Så foreslog min kone han lettede sig lidt, så hun kunne hive bukserne lidt længere ned, så hun kunne komme til – hvilket han naturligvis intet havde i mod. Så hun fik hevet bukserne ned til knæene og nu stod svigerfars pik stiv lige op i luften.

SEX I DAG?

Min kone begyndte naturligvis straks at kæle for den mens hun stod og lænede sig lidt ind over ham. Så kunne han ikke nære sig, og begyndte at kæle for hendes ene bryst. Det kan hun godt lide, så hun kiggede på sin far og sagde det var dejligt og at han gerne måtte lege med dem begge – så om han ikke lige ville åbne skjorten så han kunne komme bedre til. Dette tog dog sin tid, da ældre mænd ikke er så gode til knapper – særligt ikke når man får kælet sin pik samtidig af sin datter !!, men det lykkedes, og DD skålene blev kælet og krammet.

Så var det på tide jeg legede med. Så jeg hev i bordet, så jeg kunne komme om bag min kone. Så fik jeg åbnet hendes bukser, og hevet dem af hende. Så begyndte jeg at tage hende på inderside af lårene, for at arbejde mig op mod hendes fisse, som var blevet hamrende våd af deres leg. Så begyndte jeg at trække trusserne af hende, naturligvis uden nogle protester fra hendes side.

Så stak jeg en finger op i hendes våde fisse, hvilket udløste et grynt. Svigerfar spurgte nu om det vi lavede var ok med os begge, hvilket vi jo kun kunne sige ja til. Og min kone spurgte ham hvornår han sidst havde kælet for en våd fisse.
Det var jo nogle år siden, og han var ikke sen til at komme med en finger, som han kørte lidt rundt på skamlæberne inden han stak den lidt ind i hende. Hun var i totalt ekstase og nød behandlingen.

Men med svigerfars finger oppe i hendes fisse, var der jo kun en mulighed for mig. Så jeg begyndte at lege med det ledige bryst med den ene hånd, mens jeg pressede en finger mod hendes røv, og hun elsker at blive kneppet i røven, så endnu et grynt kom over hendes læber.
Så begyndte svigerfar og jeg vores leg med hendes huller, og det var total nydelse for os alle.
Efter et kort stykke tid sagde min kone dog stop, da hun var ved at komme. Så kiggede hun på sin far og spurgte om det ikke var lang tid siden han havde fået fisse – og det var det jo.

Så er det vist på tide at du får noget sagde min kone så, og bad ham rykke ind midt på sofaen så hun kunne ride ham.
Et par sekunder senere sad svigerfar midt på sofaen, og min kone tog fat om hans pik og gled stille og roligt ned over den. Totalt nydelse for svigerfar, som med det samme tog fat om hendes røv, og æltede hendes baller mens hun begyndte at ride ham i roligt tempo.

knepper sin datter hårdt

Hvilken oplevelse ! , min kone var totalt liderlig og svigerfar tydeligvis også.. men jeg ville også være med,
Så jeg fik smidt bukserne og fik smurt noget af min kones fisse saft omkring hendes anus, og smurt min pik ind, nu skulle det være! I sin ydelse fik min kone spurgt om jeg mente hun kunne tage mig, og det mente jeg nok, så hun lænede sig yderligere ind over svigerfar så jeg tydeligt kunne se hendes glinsende anus. Bare frækt at se, mens en anden mands pik kører ind og ud af hendes fisse!!, så min pik kunne ikke blive stivere.
Jeg fik placeret mig bag min kone, og svigerfar fandt nu ud af hvad der skulle ske. Han spurgte min kone (hans egen datter) om der var noget han skulle gøre. Min kone svarede at han bare skulle kneppe hende stille og roligt. så var resten op til hende og mig. Det mente han ikke var noget problem, så han fortsatte med at kneppe hende i dybe rolige stød.

Jeg begyndte så stille og roligt at presse mig stive pik ind i min kones røv, i små nøk for at hun kunne vende sig til at have en pik i begge huller.
Det gik uden problemer, og da jeg var helt inde kom udbruddet : For satan hvor er det dejligt !! knep mig begge 2 !!
Det skulle hun ikke sige 2 gange, så vi begyndte at kneppe hende i begge huller.. hold kæft hvor godt! Det var for meget for svigerfar som sagde at nu kom han snart og om hun ville af ? – nej sagde hun, du skal komme oppe i mig. Så gav svigerfar los og kneppede hende nogle gange extra dybt. hvorefter man kunne se og mærke at han spændte i sin gamle krop for at fyre alt af oppe i sin datter.
Det var så frækt, at min kone kom voldsomt da han var færdig, og rystede over hele kroppen. Denne totale oplevelse gjorde at jeg kneppede hende et par gange dybt i røven, for så at tømme mig totalt oppe i hende….fantastisk!!.

Efter nogle sekunder, hvor vi alle havde sundet os, trak jeg min pik ud af røven på min kone, og svigerfar gav slip på hendes røv, så hun kunne komme af hans tømte pik.
Han var en smule forlegen og spurgte om det var i orden med os begge, hvilket vi naturligvis forklarede ham at det var, og at han kun skulle være stolt af at han stadig kunne fremvise sådan en dejlig stiv pik. Naturligvis kom han også ind på at han jo nu havde kneppet sin egen datter – faktisk kommet oppe i hende, men inden han blev færdig spurgte min kone ham om det ikke var dejligt at mærke en våd fisse og blive redet til han kom. Det kunne han jo kun sige jo til, så vi aftalte naturligvis at holde det mellem os.
Så begyndte vi at klæde os på igen, og min kone gik over og hviskede til sin far at han havde gjort det godt, og om han godt kunne lide at lege med hendes bryster og fisse, han svarede at det var rigtig dejligt, hvorefter hun kælede lidt for hans slappe pik, og hjalp ham så bukserne på igen og fik sat hans tøj pænt.

Da vi alle havde tøj på igen, måtte svigerfar, med et glimt i øjet, konstatere at kaffepletten på bukserne, som det hele startede med, nok først gik af i vask.

 

porno med danske piger