Min bedste ven tilbyder at hjælpe med at kneppe min kone 🍑🍆

SPAR MANGE PENGE

Min hustru og jeg har været gift i snart syv år og hun er stadig sexet at se på. Jeg havde længe gået med tanken om, at se min hende have sex med en anden mand. Til at begynde med gik jeg stille med det, men efter jeg en nat nævnte det, har vi snakket en del om det. Vi havde været ude at spise på en af de fine restauranter med hele to stjerner. Det var ikke fordi jeg syntes om de pænt pyntede tallerkner, jeg satte mere pris på at mærke jeg blev mæt. Men hun blev behørigt overrasket da jeg ledte hende ind på stedet. Det satte hende i en særlig stemning og da vi kom hjem gik turen direkte i seng og sikke livlig hun var. Det var mens vi lå og pustede ud jeg nævnte det med en anden mand i sengen.

Jeg havde troet hun ville blive en smule vred eller noget, men hun kiggede på mig med store øjne. Så smilede hun skævt og så en smule fjern ud i øjnene. Før jeg kunne spørge hvad hun tænkte på gav hun mig et saftigt kys og inviterede mig med ud under bruseren. Lad mig lige prøve at beskrive hende. Hun er næsten 170 cm høj og vejer omkring 65 kg og har langt, krøllet hår. Udover sine flotte bryster er hendes bedste træk de lange, flotte ben.

Hun var ved at varme op for den ide, men var ikke helt sikker på hun kunne have sex med en anden mand, hvis jeg var der. Det var de ord hun brugte. Når jeg nu sidder her og skriver om det her, undre det mig, at jeg ikke blev opmærksom på de ord hun brugte. Men jeg skulle snart blive klogere. Emnet kom op en gang i mellem og jeg ville ikke tvinge hende min ”besættelse” mere på end jeg kunne tåle. En slog en tanke ned i mig. Jeg foreslog hende, at hun med min accept kunne have sex med en mand for at bryde isen, som man siger. Så ville hun måske slappe mere af når jeg var der. Hun skulle bare fortælle mig alt om det bagefter. Men det overtalte hende ikke.

Jeg fik også en snak med min bedste ven, Søren, om den fantasi jeg havde leget med. Jeg fortalte ham, hvor kinky jeg syntes det ville være, at se min hustru have sex med en anden mand, uden at hun vidste jeg var der. Jeg var på det tidspunkt meget ivrig for at se hende have sex med en anden mand, faktisk så meget, at jeg var ør i hovedet ved tanken. I dag ved jeg bedre. Det kunne godt være hun ikke var parat til den slags, men for fanden, det var jeg. Det var nærmest det eneste jeg tænkte på når vi havde sex. Eller sad og spiste.

Uden at bruge særlig meget tid på at overtale ham, tilbød han sin hjælp. Vi snakkede frem og tilbage og mente nok vi havde en form for plan. Det var ikke den bedste plan, det ved jeg godt. Men jeg var så liderlig ved tanken om at se hende have sex, at jeg ikke fik tænkt mig særlig godt om.

Vi mødtes med Søren hjemme hos os før vi skulle ud at spise. Vi skulle bare have en lille hyggelig aften sammen, men jeg havde på forhånd sagt, at jeg var nødt til at tage hen i min fiskeklub. Jeg skulle bare aftale vores næste udflugt med gutterne. Jeg spurgte om Søren kunne blive til jeg kom tilbage. Det gik han med til velvidende, at jeg faktisk var på vej ud af døren for så at snige mig tilbage og gemme mig under trappen, hvor der var et knasthul, hvor man kunne se ind i rummet på den anden side. Det var mens jeg gemte mig jeg hørte de kom gående. Jeg kunne ikke se dem, kun høre dem.

”Margit, du må tilgive mig. Men jeg har altid syntes du var særdeles lækker. Jeg ved din mand har en fantasi om at se dig have sex med en anden mand. Det ville jeg mægtig gerne gøre.” Hun stoppede op og jeg kunne høre hun havde drukket en del vin. Hun har nemt ved at blive sløret i stemmen når hun har drukket. Jeg hørte hun sagde, at han var en ven af mig, så det ville ikke være en god ide. Da jeg hørte hun gispede mistænkte jeg Søren for at gramse på hendes tunge bryster, men da jeg hørte smask vidste jeg de stod og kyssede.

”Kom, lad os gå ind i gæsteværelset,” hørte jeg hendes slørede stemme. Sløret, men ophidset og det gik rent ind hos mig. Jeg elsker når hun er liderlig, for det har hun aldrig været god til at skjule. Jeg stod som klinet op ad knasthullet og så nu, at hun satte sig på kanten af sengen. Søren stillede sig op foran hende og jeg så hvordan hun nærmest flåede hans bælte op og hev ned i hans bukser. Bulen i hans underbukser var ikke til at tage fejl af. Da pikken slap ud slog Margit hånden for munden. Det samme var jeg ved. Fuck! Sikke en stor pik!!

Min pik er 17 cm, men hans var tættere på de 25 cm!! Bare synet af den pik fik min egen til at rejse sig desperat i bukserne. Jeg har altid syntes om synet af en stor pik. Der er sgu noget dragende over sådan en størrelse. Og for det ikke skal være løgn, følte jeg mit røvhul trække sig som om jeg ville lade så stor en pik op i røven. Margit elsker at lade en finger eller to smutte op når hun sutter pik på mig. Det synes jeg selv er frækt og jeg kommer som en gejser hver gang. Jeg elsker at se hendes smukke ansigt med så meget af min sperm.

Margit sad med åben mund og stirrede på den store pik. Tøvende lagde hun en hånd om pikken og synet af de lange, røde negle gik rent ind. Min pik var begyndt at dryppe i bukserne. Så kørte hun frem og tilbage og den tynde forhud kørte med. Jeg elsker at se forhud på en pik. Min er omskåret og selvom hun siger min pik er flot, synes jeg selv en stor pik med forhud er så meget flottere. Jeg følte mig draget af den store pik. Jeg kunne næsten ikke synke. Hun sad og smilede op til ham, men mere til pikken tænker jeg. De tunge nosser gyngede frem og tilbage.

Da hun åbnede munden hørte jeg dem begge sukke. Hun skød tungen frem og lod pikken ind i munden og gjorde den våd med sit spyt. Først lidt prøvende, men snart overgav hun sig og den fik ikke for lidt. Hun suttede ham hårdt og lige på. Hendes lille hånd kørte frem og tilbage i en herlig rytme, som var det hendes egen fantasi at slikke på en særdeles stor pik! Det fortalte hun senere, mens hun så på mig med glæde i sine smukke øjne. Da hun tog fat om nosserne på ham gispede han og hev efter vejret. Så lod hun sine lange negle blidt kradse ham og han sukkede.

De blev i den stilling et godt stykke tid. Han lod hende forlyste sig med sin pik og stod bare og smilede ned til hende. Men han ville have noget mere. Blidt skubbede han hende ned i sengen. Modvilligt slap hun pikken ud af munden og fik tørret sin hage for savl. Han trak op i hende kjole og afslørede hendes utroligt flotte ben. Langsomt trak han hendes trusser ned og hun trak vejret tungt. Da han stod med trusserne i hånden begravede han næsen i dem og hev deres duft helt ned i lungerne. Fuck, det så kinky ud.

Så gik han på knæ og begravede sit ansigt i hendes skød og hun hvinede af fryd og hev sine ben højt i vejret. Der gik mindre end et par minutter før hun kom i munden på ham. Hun hev fat om hans hoved og trykkede det ned mod fissen mens hun stønnede sin orgasme ud i rummet. Så trykkede hun sine lår om hans hoved og bad ham blive ved at slikke før hun begyndte at bevæge underlivet i ren ekstase. Til sidst kunne hun ikke mere. Hun skubbede ham væk fra fissen og bad ham indtrængende om at stikke den der store pik han havde, hans store smukke pik, op i hende. Hun ville mærke hans store pik og det skulle være nu.

De kravlede op i sengen begge to og Søren fik hende lagt sådan, at jeg kunne få set så meget som muligt. Så langt, så godt, han fulgte planen vi havde lagt. Så tog han fat om sin lange pik og kørte den op og ned på de fugtige skamlæber. Det store pikhoved glinsede og jeg forstod hvorfor Margit havde elsket at kysse på det hele tiden. Så tabte hun tålmodigheden og tryglede ham om at kneppe hende. Hun ville så gerne kneppes af hans store pik. Måden hun hele tiden sagde ”store pik” gik rent ind hos mig og jeg bildte mig ind det var med mig hun havde sex.

Margit skød underlivet op mod den store pik og lod sig spidde af den. Så hev hun fat om hans balder og trykkede ham helt i bund. Jeg så de lange negle på hans hvide røv og så dem bore sig ind. Han var knapt indenfor før han stoppede for at lade hende vænne sig til størrelsen. Men hun ville mærke den her og nu og tiggede ham om at trykke den helt i bund. Han nærmest bankede den i mål og hun hylede af lige dele smerte som fryd. ”Så knep mig, sgu da for helvede,” hvinede hun før hun satte tænderne i hans skulder.

Der var ikke plads i bukserne til min pik mere. Synet af en anden mands pik, en herligt stor pik, der forsvandt op i min kones ivrige fisse var næsten for meget. Hendes lille krop forsvandt under hans og hun slog sine smukke ben om hans krop og holdt på ham. Hendes grådige fisse klemte livet ud af hans store pik og han stønnede tungt. De fandt hinandens mund og tungekyssede vildt mens hans underliv kørte frem og tilbage. Han trak sig så langt ud han turde før han med fuld fart bankede den i mål. Sengen var begyndt at knirke og lagnet var totalt krøllet.

Jeg var mindre end to meter fra dem og så han var begyndt at svede. Han skar tænder mens han kørte frem og tilbage i hendes indre. Margit var helt væk. Hun lå der og ville hele tiden have mere. Hun tiggede ham om at holde længe, for den pik var bare så herligt stor. Hun havde aldrig ligget med så stor en pik, blev hun ved med at stønne. Hun overgav sig til ham og lod ham gøre med hende som han ville. Hun ville sige ja til alt han havde lyst til. På det her tidspunkt måtte jeg bare have min pik ud af sit fængsel. Det var så også her det gik op for mig han lå og kneppede hende uden kondom!

Tænk, hvis han kom oppe i min kone! Men jeg bildte mig ind han ville trække sig ud og give hende en chance for at smage hans fede sperm. Lige som på film, for pokker. Det er jo det man gør. Jeg stod og glædede mig til at se hans nosser tømme sig i fjæset på hende. Stor pik er altid lig med masser af sperm! Men hvis han nu kom i hende, ville hun så lade ham? Jeg så Søren hive op i hendes flotte ben og ligge dem på hver side af sit hoved. Det gav også mig et bedre syn, så jeg for alvor fik set hvor meget af hans store pik hun fik. Han satte farten op og lyden af hans nosser, der slog mod hendes mellemkød fyldte rummet. Han kneppede hende uden pause i henved femten minutter.

SEX I DAG?

Margit lå bare og tog imod de dybe stød og var helt rød i hovedet. Til min store overraskelse hev hun fat i hans svedige ansigt og lagde sin mund op mod hans øre. Hun prøvede at hviske, men var alt for liderlig. ”Søren, du skal lade din store pik blive oppe i fissen. Du skal sprøjte i min fisse!”

Jeg gik helt i stå. Jeg havde stået og gnedet pik mens de kneppede, men lige pludselig kunne jeg hverken mærke min hånd og da slet ikke min pik, der helt sikkert aldrig havde været så stiv! Hun, min kone, min elskede hustru, lå der og tiggede en fremmed mand om at lade sin store pik sprøjte sperm i hendes våde fisse! Men det ville Søren da aldrig gå med til, var jeg helt sikker på. Vi havde været venner i flere år, for pokker da. Fanden og satan! Jeg kunne jo hellere ikke give lyd fra mig for så ville hun vide jeg havde sat det hele i scene, mere for min skyld end for hendes. Men knap havde jeg tænkt det, før jeg hørte ham stønne til hende, om hun nu var sikker.

Hun trak sig væk fra hans øre og nærmest sugede hans mund ind i sin. Så kiggede hun ham dybt i øjnene og bad ham om at gøre hende gravid! For fanden da. Hele min verden brød sgu sammen. Jeg kunne knap stå op. Jeg havde det som at være på en karrusel, der ikke satte farten ned selvom jeg indvendigt hylede og skreg. Uden at misse et dybt stød lå Søren bare der og hvis ikke jeg var så lamslået, ville jeg have beundret hans evne til at bevæge underlivet som han gjorde. ”Gravid? Mener du det?” ville han vide. Som svar tungekyssede hun ham ivrigt og da hun slap ham sukkede han. ”Det er du selv ude om. Vil du have min sperm, får du det.”

Hun slap hans hoved og lå med åben mund og hans underliv kørte frem og tilbage i et rasende tempo. Så begyndte han at grynte. ”Så skatter, din liderlige kone, nu kommer det sgu! Åh, shit! Fuck en stram fisse!” Han bankede underlivet helt i bund og jeg kunne se hans nosser trække sig sammen og jeg vidste han nu ville komme i hende. Sammen lå de og stønnede og gispede uden omtanke for resten af verden, inklusive mig der stod og lurede. Jeg blev svagt klar over, hvor stiv min pik stadig var og skældte den ud for ikke at have fattet hvad der gik for sig.

Søren kom først. ”ÅH, fuck i næbbet, for helvede. Jeg kommer sgu! Jeg fylder din stramme fisse med min sperm!”

Margit var lige efter ham. ”Ja, for fanden! Jeg kan mærke din sperm. Fuck, der er bare så meget! Fuck, jeg elsker det!” Så slog hun sine ben om livet på ham og trykkede ham endnu mere i bund. Jeg kunne se de begge lå og rystede gennem deres orgasmer. Han blev liggende ovenpå hende et stykke tid efter. Uden jeg holdt om min pik kom jeg nu i den mest fyldestgørende orgasme i mit voksne liv. Jeg kunne høre sprøjt efter sprøjt ramme væggen lige foran mig og var stolt over al den sperm. Og bedrøvet på en måde der var ny for mig.

Med slørede øjne så jeg hvordan han trak sig ud af hende. Det var utroligt at se hvor stor pikken stadig var. Før han kom for langt væk greb Margit fat om den og smuttede den i munden og han gispede. Hun suttede den ren for safter og det var imponerende at se hvor stor den voksede sig i munden på hende. Så bukkede han sig ned og kyssede hendes spermsmurte læber før han samlede sit tøj sammen og hun gik i bad.

På rystende ben smuttede jeg ud af det lille pulterkammer under trappen til førstesalen, og listede ud af bagdøren. Jeg blev ude i den friske luft en små tyve minutter, dels for at give dem tid til at komme sig, men også for at finde mig selv. Fuck, det havde været endnu mere kinky og sexet end jeg havde turde håbe på. Og synet af så stor en pik var noget jeg måtte indrømme jeg længe havde tænkt over. Men det der med at han kom oppe i hende gik mig en smule på. Det var sexet på en måde. Tanken om at slikke og sutte al det sperm ud af hende blev pludselig det jeg mest af alt tænkte på. Jeg havde aldrig været så liderlig i årevis.

Da jeg kom ”hjem” igen havde de begge fået tøj på. Jeg ville vide om de var klar til at tage ud at spise. Hvorfor jeg blev ved at spille med forstår jeg ikke i dag, men den gang følte jeg mig fanget i en slags malstrøm. Sammen gik vi ud i bilen og kørte. Til at begynde med var vi alle stille, men på en eller anden måde kom emnet sex op. Når nu jeg sidder her og skriver dette, går det op for mig, at det var Margit der begyndte. Hun sagde, nærmest henkastet, at hun havde tænkt en del over mit ønske om at have sex med en anden mand. Jeg skulle bare finde en jeg kunne stole på. ”Sådan en som Søren, måske?” prøvede jeg. Hun kiggede op i sit pyntespejl og kiggede bagud på ham og sendte ham et ”vi-har-en-hemmelighed-sammen type smil. Men det vidste jeg jo alt om.

Vi fik vores bord og fik bestilt. Det var ikke det sted med de to stjerner, men et sted hvor jeg vidste man kunne blive mæt for de samme penge. Mens vi ventede på maden havde jeg behov for et lille toiletbesøg. Da jeg nærmede mig vores bord så jeg Søren side og kæle Margit på inderlåret. Jeg stoppede op og blev stående bag den høje plante og kunne lige akkurat hører dem. Jeg så Søren læne sig frem. ”Hvad om vi to lister ud i bilen og knepper som liderlige kaniner og kommer tilbage før han ved af det?”

For fanden da. Der sad min bedste ven og lagde planer for at kneppe min kone uden jeg vidste det. Men jeg blev mere chokeret da jeg hørte hende sukke et nærmest længselsfuldt ja! Uden at tøve rejste de sig begge og gik ud til bilen. Det er altid hende der holder nøglen, da vi længe har haft den aftale, at hun kører hjem. Jeg fik listet mig tættere på. Bilen holdt omme bag restauranten og der var ikke megen trafik. Det lykkedes mig at liste tættere på og jeg fik set dem gå i gang.

Det var en lummer aften og af den grund havde jeg glemt at køre alle vinduer op da jeg parkerede. Jeg kunne høre dem mens de kyssede dybt og inderligt. Han gramsede helt vildt på hendes ypperlige barm og jeg kan godt forstå ham. De er herlige at gramse på. ”Vis mig din store pik!” hørte jeg hende klukke. Han kæmpede med pladsen, men det lykkedes ham at hive ned i sine bukser og synet af hans stive pik gav et hvin af fryd. ”Fuck! Den er sgu bare så vidunderlig stor!” Selv hev hun op i kjolen og trak trusserne lidt til side og fik sat sig over pikken, der smuttede op uden den store forhindring. Hun måtte være sjaskvåd.

Snart red hun ham mens hun tog hårdt fat om hans ansigt og kyssede og slikkede hele hans hoved. Imens stønnede hun det samme hele tiden. ”Åh, hvor er din pik stor! Fuck, jeg elsker din store pik! Jeg vil ride din store pik til du kommer i fissen på mig!”

Hvor liderligt det end var at se to der havde sex, gik jeg helt i stå. være med, at hun var min hustru gennem syv år; være med, at Søren havde en herligt stor pik, men her sad hun sgu og bad min bedste ven om at komme i hendes fisse. For anden gang på under to timer! Alligevel blev jeg noget så liderlig. Margit hoppede op og ned på hans store pik og han havde fisket et af hendes store bryster frem og krammede det mens han bed i den liderlige brystvorte. Så begyndte hun at stønne for alvor. ”Kom nu, Søren. Giv mig din sperm! Skyd din fede sperm i min kusse. Gør mig gravid, for pokker!”

Der kom den igen. Hun ville have et barn med ham! Så gik den på hende. ”Så, Søren! Jeg kommer! Kom sammen med mig! Giv mig alt det sperm du har! Fuck, din pik er sgu så stor. Den fylder mig sgu helt ud!”

Søren slap hendes fyldige bryst og førte sine hænder op under hendes kjole og tog godt fat om livet på hende. Han løftede og sænkede hende og stødte igen op i hende og jeg kunne høre deres varme kroppe slå mod hinanden. Så kom han. Han så helt forkert ud i ansigtet og jeg forestillede mig den store pik med det særdeles indbydende pikhoved sprøjte sin livlige sperm op i hende. Margit stønnede højlydt. ”Sådan, skatter. Giv mig alt det sperm du har i din vidunderlige pik. Gør mig gravid. Jeg vil have alt din sperm!” Og det fik hun.

Hun blev siddende ovenpå ham mens de kyssede dybt og inderligt. Selv dristede jeg mig til at hive pikken frem og gav den en omgang. Men jeg måtte hellere komme indenfor igen før de to gjorde. Da de kom ind lod jeg som om jeg havde ledt efter dem. Lettere febrilsk fortalte Margit, at de var blevet inviteret ud for at møde kokken. Før jeg kunne sige mere gled Margit helt op ad siden på mig og pressede sine store bryster op mod mig. Hendes parfume nærmest hypnotiserede mig. ”Jeg har tænkt over det. Jeg vil gerne have sex med en anden mand. Det skal være Søren!”

Jeg spurgte om hvornår og var chokeret da hun ville have ham nu! Jeg anede slet ikke hvad der ramte mig. Jeg var bare fyldt med liderlige drømme. Fantasier der skulle udleves. Malstrøm eller ej, utroskab eller ej. Vi aflyste vores bestillinger og suste hjem. Knap var vi kommet indenfor før de to begyndte at klæde hinanden af. Direkte foran mig! På en måde lykkedes det at komme op i det store soveværelse. Jeg fik sat mig i den dybe lænestol og så hvordan de to nærmest flåede det sidste tøj af. Da Søren stod helt nøgen ville Margit have jeg for alvor skulle se den store pik. Han kom hen til mig med et skævt smil og hun lå på knæ ved siden af og fremvist hans pik med slet skjult stolthed.

Det var sgu en stor pik når den var så tæt på. Var jeg gledet ned af lænestolen kunne jeg have taget den i munden, men Margit kom først. Hun så vidunderlig ud med sine læber om det store pikhoved og jeg var ved at gå til. Det var første gang og samtidig sidste gang, jeg havde lyst til at prøve at slikke pik. Hun lå der og kiggede på mig hele tiden mens hun suttede og slikkede pik. Tanken, visheden om, at netop den mund havde jeg kysset i tusindvis af gange og nu lå hun der og slikkede pik på min bedste ven, gjorde mig kulret. Der var et særligt glimt i hendes øjne jeg nok aldrig havde set før. Men jeg nåede ikke så meget mere. Søren fik hende lagt op i sengen og hev hendes ben højt op og nærmest bankede sin store pik op i hende. Hun hylede af fryd og lagde ikke noget på hylden.

Søren spildte ikke tiden. Han høvlede den fisse som fik han betaling for det. Men han kunne ikke gøre hende noget hun ikke selv ville. De lå der en lille times tid og på det her tidspunkt havde jeg fundet min egen pik frem og sad åbenlyst og legede med. Første gang jeg var ved at komme tilbød jeg Margit en mundfuld og hun lod munden glide om pikken mens Søren kneppede hende bagfra. Synet af hendes store patter, der svingede frem og tilbage fik mig over kanten og jeg kom hårdt i munden på hende.

Hun var sød nok til at sige tak og slikkede pikhovedet for sperm før hun igen overgav sig til den største pik i værelset. Da hun lidt senere red ham lå jeg lige bagved og fik kigget på hendes røv der kørte op og ned. Tanken om analsex kom op i mig og jeg spurgte om jeg måtte. Det var noget hun selv havde foreslået et par måneder tidligere og havde syntes om det. Men hun kiggede bare på mig og sagde hun hellere ville slikke endnu en mundfuld af min sperm. Igen fik hun en mundfuld eller i hvert fald nok til at dække hendes ivrige tunge. Jeg gav hende et kys og smagte min egen sperm.

”Åh, Søren. Jeg er ved at komme igen. Kom sammen med mig. Du må ikke trække din store pik ud!” Han svedte bravt mens han lå bag hende og kneppede. Men nu begyndte korthuset at vælte. ”Åh, Søren. Knep mig som du gjorde tidligere. Knep mig hurtigere. Kom med din sperm inde i mig, som du gjorde tidligere!”. Hun var helt væk og tænkte ikke over hvad hun sagde eller, at hun sagde det mens jeg var der. Søren var også helt tabt. Han stønnede og prustede. ”Ok, skatter. Du skal få så meget sperm, lige så meget som du fik i bilen. Jeg vil give dig alt den sperm, der skal til for at gøre dig gravid!”

”Ja, for helvede, Søren. Knep mig, skatter. Skyd din flotte, fede sperm op i min liderlige fisse. Fyld min kusse med sperm! Jeg vil have dit barn. Det vil jeg virkelig! JEG ELSKER DIG!”

Der kom det, det berømte korthus. Det ramlede ned foran mig. Havde jeg netop hørt hvad hun sagde? Var jeg gået glip af noget? Men for at det ikke skulle misforstås gentog Margit sin erklæring. ”Åh, Søren. Jeg elsker at blive kneppet af din store pik. Det har jeg gjort i månedsvis, jeg kan ikke længere skjule det. Jeg elsker din store pik og vil så gerne have et barn med dig!”

Bag hende lå Søren og kørte løs og trykkede hårdt alt det pik han havde op i hendes fisse og bekendtgjorde, at han sprøjtede sperm. Hans øjne forsvandt om bag i hovedet og jeg stod bare der med en øm pik. Margit holdt ikke igen og takkede for al det sperm han gav hende.

Da de begge havde sundet sig så Margit på mig. ”Jeg har kneppet med Søren i flere måneder nu. Jeg elsker ham og endnu mere hans store pik. Prøv lige at se den. Det var på samme tid du fik lov til at prøve at tage mig i røven. Husker du det? Havde jeg vidst jeg kunne lide det så meget havde du fået lov for flere år siden, men da jeg så Sørens pik første gang ville jeg så gerne prøve den i røven. Det vidste jeg bare jeg ville elske. Men se lige hvor stor den er. Derfor fik du lov med din lille pik. Jeg skulle prøve noget at vænne mig til. Men det korte af det lange, jeg elsker ham. Og jeg vil gerne have et barn med ham. Vi vil gerne være sammen. Jeg ved alt om dit knasthul og vidste du kiggede os ud. Håber du fik noget ud af det. Og nu vil jeg skilles!”

Hun fik sin skilsmisse og de blev gift kort tid efter hun fødte en lille søn.

Forfatter: digitalo

porno med danske piger