Min kone som sygeplejerske

SPAR MANGE PENGE

De spurgte, er du pervers, nej svarede jeg. de bandt min og nosser sammen, de trak i dem jeg skreg av de grinede og band dem fast til en krog nede i gulvet og gav mig en gag i munden…

Jeg er en mand på 35 år som kan lide bondage. en dag min kone var taget på arbejde, ville jeg lege lidt med selvbondage og gik ind i soveværelset og fandt min hemmelige kasse med bondageting,

Jeg tog en buttplug og proppede op i røven og bandt mine fødder til sengestolperne og en ballgag i munden og bind for øjnene og til sidst tog jeg et sæt håndjern og spændte mit ene håndled fast til sengestolpen, så kun jeg havde den ene hånd fri.

Jeg gav mig til at lege med min dejlige stive pik da jeg var lige ved at komme fik jeg en lussing og min hånd blev bunden fast til den sidste sengestolpe. Der lå jeg så fuldstændig hjælpeløs og kunne ikke gøre noget.

Så skete der ikke noget i ca. en halv time.

Så blev min hånd løsnet som hun havde bundet og ført om bag ryggen inden hun løsnede håndjernet og låste mine hænder sammen omme på ryggen.

Så løsnede hun mine ben.

Hev mig ud af sengen, rev mig i håret og førte mig udenfor og proppede mig ind i en varebil og bandt mine ben sammen for derefter at binde dem sammen med mine hænder.

Vi kørte i ca. en time før vi stoppede og mine ben blev løsnet, og jeg blev ført af sted ned i en kælder hvor jeg blev bundet fast mellem to stolper og efterladt.

Efter et stykke tid kom to kvinder klædt ud som nazi officer de tog mit tørklæde af så jeg kunne se noget, jeg missede med øjnene de var smukke så min pik reagerede med det samme de grinede af mig.

De løsnede min gag og sagde, ikke et ord, og vi vil proppe den ind igen forstået, jeg nikkede.

De spurgte, er du pervers, nej svarede jeg. de bandt min og nosser sammen, de trak i dem jeg skreg av de grinede og band dem fast til en krog nede i gulvet og gav mig en gag i munden igen, så jeg ikke larmede. så sagde de, du lyver og de gav mig klemmer på brystvorterne jeg prøvede at skrige men det var kun nogle lyde som man næsten ikke kunne høre og så gav de sig til at piske mig til min røv var fuldstændig rød.

Der lod de mig så hænge en halv times tid før de kom og løsnede mig jeg faldt sammen og lå på gulvet de tvang mig til at kravle efter dem til vi kom til et andet rum der lignede et lægerum de tvang mig op på en briks hvor de spændte mig fast, med en masse remme mine ben blev spændt fast i nogle bøjler der lå jeg fuldstændig hjælpeløs.

SEX I DAG?

De gav mig bind for øjnene så jeg ikke kunne se noget.

Der lå jeg og ventede og pludselig var der en der rørte ved mig og nussede min pik så den blev helt stiv hvorefter min buttplug blev fjernet og erstattet med en slange hvorefter der løb noget væske op i min røv og min gag blev udskiftet med en med hul i. pludselig løb der noget væske ned i min mund som jeg var ved at kvæles i men jeg fik min vejrtrækning under kontrol og slugte al væsken.

Jeg følte min mave var ved at eksplodere da slangen blev fjernet fra min røv, jeg kunne ikke holde på det og min tarm var pludselig tømt for alt hvad der var i den.

Hun sagde så kan du have en meget større dildo oppe i dig og proppede en stor dildo op i min røv jeg skreg alt hvad jeg kunne men der var meget små lyde der kom ud af det. hun satte et rør ned i mit urinrør med en slange i og sprøjtede noget væske ned i min pik for derefter at sætte en klemme på og sprøjtede noget saltvand ned i mine nosser som voksede sig til dobbelt størrelse.

Hun løsnede min gag jeg bad til at jeg måtte tisse. Hun flytte en slange op i min mund og sagde så må du jo drikke det, jeg nærmest råbte ja ja bare lad mig tisse.

Da jeg var færdig fik jeg noget som bedøvede mig jeg var fuldstændig væk.

Da jeg vågnede lå jeg på min seng og var bunden, som jeg var inden jeg blev kidnappet, så jeg ville lige lege med mig selv inden jeg løsnede mig som jeg lige var begyndt at lege med mig selv kommer min kone ind og sætter sig ved siden af mig og fjerner min hånd og løsner min gag og spørger om hvad jeg laver?

Jeg svarer kan du ikke bare løsne mig?

Hun binder min hånd fast og siger at hun synes at det er frækt når jeg ligger der fuldstændig hjælpeløs.

Hun siger vi har vist en masse vi skal snakke om samtidig med at hun nusser min pik.

Hun siger fortæl hvad der er sket med dig. har du været ved luder sådan som du ser ud?

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige men så napper hun i mine brystvorter og jeg fortæller hvad der er sket.

Hun spørger om det var noget jeg kunne lide eller om det var for voldsom.,

Jeg svarede at det var fedt det med ikke at kunne gøre noget og ikke vide hvad der skulle ske.

Hun red mig til min største orgasme nogensinde og tvang mig til at slikke hende ren bagefter.

Hun sendte mig i bad hvor vi bagefter fik en kop kaffe og snakkede om hun måtte gøre det samme ved mig som var sket.

Jeg sagde at det ville jeg meget gerne at hun gjorde.

To dage senere var det fredag jeg havde fået en sms fra min kone at når hun kom hjem fra arbejde skulle jeg stå bunden inde i stuen med bind for munden og øjnene og hænderne i håndjern omme på ryggen.

Da hun kom hjem stod jeg og ventede på hende i stuen.

Hun kom hen og satte et halsbånd på mig og trak mig ud mod døren og førte mig ud i en varebil og bad mig ligge pænt men det var ikke min kone kunne jeg høre.

Vi kørte en times tid før vi stoppede og jeg blev ført ned i en kælder, og bunden mellem to stolper så jeg stod som et X der kom min kone så og løsnede tørklædet jeg havde for øjnene og der stod hun klædt ud som en sygeplejerske og de to nazi officer var der også hun sagde når ja du har vist hilst på mine veninder.

Hun sagde når hvad har slaven så lyst til i dag og grinede.

porno med danske piger