Min søde Mia

SPAR MANGE PENGE

Hun kom med et stort brag og rystede sig meget stærkt. Mia gik over til Tom og begyndte med at sutte hans pik. Mens hun gjorde dette, gik jeg bagfra og fik min pik op i hende…

Min søde Mia Vi har haft mange rigtig varme dage. Denne weekend var der planlagt stor fest, der var stor festtelt og en openair scene. Der var stor adgangskontrol til arealet, der blev lavet kropsvisit og taskerne blev grundigt gennemsøgt. Der måtte ikke tages spiritus og lignende i flasker med ind, heller ikke noget der kunne bruges til at kaste!

Hos „Mia” burde der ikke laves kropvisit, hun havde en meget stram siddende hvid sommerkjole på. Hun havde ikke noget under denne kjole, fordi man kunne se alt, hvad der var under kjolen. Mia er kønsbaberet og derfor var der ikke noget at se dernede. Men hendes mørke brystvorter glimte lidt igennem kjolen. Men hun blev selvfølgelig også visiteret.

SEX I DAG?

Vi stod udendørs og lyttede til det der forgik på scenen. Vi stod meget tæt på hinanden. Jeg stod bag Mia og havde greb om hendes mave. Nogle gange greb jeg med hænderne på hendes bryst og kælede dem lidt. Jeg trykkede min spyd op ad hendes stramme røv. Vi var rigtig blevet liderlig og ville gå ind til festteltet. Pludselig kom der et stort brag fra himlen og rigtig kraftig lyn. Med det samme begyndte det at øse ned med store dråber. Vi blev rigtig våd, før vi var nået frem til teltet. Som sædvanlig blev de fleste stående i nærheden af indgangen. Derfor gik Mia og jeg op til dansegulvet.

Her drejede jeg mig mod Mia og så, at hendes hvide kjole var fuldstændig våd, den var så stærkt gennemvandet, at man kunne se hele hendes vidunderlige krop, som om hun var nøgen. Jeg tog hende i armen, for at skjule hende lidt for de andre. Men Mia løste sig og dansede frit, til stor glæde af die meste. Hendes kjole rutsjede meget langt op. Skjulte næsten intet. . Efter et lille stykke tid fik vi en plads oppe ved baren, der fik vi os nogle drinks. Mia sad på en barstol og gik meget med musikken. Hun bøjede hendes krop meget langt tilbage og nåede næsten med hænderne ned til gulvet. Idet hun gjorde det, rykkede kjolen næsten op til maven og gav et flot syn til hendes barberede pussy. Idet de andre gutter klappede for hendes indlæg, blev hun ved med lignede gymnastik øvelser. Jeg betalte og fik fat i Mia. Vi var på vej hjemad, fordi hun var godt fuld. Det regnede forholdsvis stærkt, vejen til bus holdested var ikke langt, men det var langt nok, til at blive sjask våd.

Vi nåede lige at hoppe på bussen og måtte stå, der var ingen siddeplads I øjeblikket. Jeg stod bag Mia og holdt hende stående med begge hænder om maven. Hun gled lidt ned gennem armene, såleds at kjolen rutsje opad og gav synet frit til hendes fisse. Jeg rettede ikke på kjolen, jeg registrerede gerne, at de to fyre der sad overfor os, havde et flot syn og glæde sig. Efter tre holdesteder, blev der to siddepladser I min ryg fri. Jeg ville sætte mig, men Mia ville nyde blikket fra fyrene og ville ikke sætte sig. Jeg gav slip på Mia og satte mig. Det varede ikke mange sekunder, så kom Mia næsten til at falde, da bussen satte farten op. Hun lod sig falde ind på sædet ved siden af mig. Hun lå med hovedet på mine ben med en kjole der var kravlet et godt stykke op over venusbjerget. Jeg lagte min hånd på hendes fisse for at skjule den lidt. Mia begyndte til at trykke mod min hånd og sprælle med benene. Jeg begyndte med at kæle for hendes klitoris og kønslæber. Fyrene på den anden side af gangen viste ikke hvor de skulle blive med øjnene. Efter yderlige fire stoppesteder og en kæmpe orgasmus fra Mia hoppede vi fra bussen.

Vi vakte meget opsyn, på vores hjemvej. Mia kunne næsten ikke gå alene. Men med min støtte til hende gik det, men jeg havde også altid fat i hendes kjole, den rutsjede opad og gav syn på Mias kønsdele og gjorde mange nysgerrige. Der var nogen der fulgte os et godt stykke vej. Da vi var kommet til mit parcelhus, gjorde jeg Mia klar til at få brusebad. Jeg stillede hende under bruseren og lod varmt vand skylle over hendes nøgne krop. Jeg tørrede Mia og var på vej til soveværelset med hende, da det ringede på dørklokken. Jeg lagte Mia på sengen og åbnede døren. Der stod to af mine venner, de ville kigge om jeg havde tid til dem og noget at drikke. Jeg bad dem indenfor. De smed jakken mens jeg lagte Mia ordentlig i sengen.

Jeg stillede nogle øller og også hårdere drinks på bordet. Vi fortalte, det vi har oplevet i den sidste tid, jeg fortalte om dagens oplevelse. Vi har siddet der ca. 1,5 timer og drukket meget. Vi alle tre var næsten fulde. Pludselig stod Mia i værelset. Hun stod der som gud har skaffet hende, nøgen og meget lækkert. Mia var ikke klar endnu, men hun kom over til mig i sofaen og lagte sig med hovedet på min skød. Hun åbnede bukserne og fik min store pik ud og begyndte at sutte den. Hun var rigtig god til det. Det varede ikke længe før jeg kom med en stor ladning i munden på Mia. Mens vi drak kælede jeg for Mia og lavede hende det med 2 fingere. Hun kom med et stort brag og rystede sig meget stærkt. Mia gik over til Tom og begyndte med at sutte hans pik. Mens hun gjorde dette, gik jeg bagfra og fik min pik op i hende og hamrede den hårdt op. Jeg nød denne omgang og bad Ben om at tage en omgang med Mia. Vi bankede Mia flere gange på skift, vi var meget hårde med hende, men hun gipsede mens safterne løb ud af hende. Lidt senere gik vi alle i min dobbeltseng og lavede videre, til vi faldt i søvn. Den næste morgen var Mia og jeg de første der vågnede. Vi begyndte med at lave morgenmad. Før vi satte os sammen med de andre, fik jeg fat i Mia, jeg var rigtig liderlig og tænkte på det vi har lavet de seneste 24 timer. Jeg trængte til at trække Mia over min spyd. Jeg satte Mia op på køkkenskabet og trængte langt op I hende. Det var dejlig at føle hendes varme safter. Tom og Ben kom ud i køkkenet, så vi stoppede. Vi spiste morgenmad i fællesskab. Tom og Ben takkede for det flotte samvær og gik hjemad. Jeg fulgte dem til døren.

Da jeg kom tilbage stod døren ud til haven åben. Ude i haven lå Mia splitternøgen og tog sig et solbad. Jeg stod og kiggede på hende og var meget stolt over min dejlige pige. Jeg kunne ikke undgå at tænke på alt det jeg kunne lave sammen med Mia lige nu, men hun skulle lige slappe af. Senere mere!

porno med danske piger