Min uartige bedstemor var gavmild

SPAR MANGE PENGE

Denne historie foregår i midten af 80erne, Jeg var dengang 17 år, men kunne godt ligne en på over 20 år.

Skolesommerferien var netop startet og jeg havde fået lov til at låne, mine forældres sommerhus i Hornbæk. Vi boede i København, så problemet var at jeg skulle med bus og tog derop med hele min bagage.

Dagen før afrejsen kom min bedstemor på besøg og tilbød at køre for mig. Min bedstemor var dengang 66 år, men en pæn og nydelig dame med en rigtig flot krop, store bryster og altid ret moderne i hendes påklædning. Det var meget varmt om formiddagen, da vi skulle af sted og hun ankom i en meget tynd nedringet sommerkjole, hun var kørende i hendes morris mascot, hvilket ville sige at der var meget trang plads i bilen, til mine lange ben. Jeg havde taget et par shorts på som strammede en smule da jeg satte mig ned i sædet.

Vi snakkede lidt om vind og vejr da vi kørte op ad strandvejen. På et tidspunkt kom samtalen ind på sex. Bedstemor spurgte om jeg havde prøvet og være sammen med en pige, hvilket jeg svarede nej til. Jeg rettede mig lidt op i sædet og mit knæ kom til at strejfe hendes lår, hendes lette kjole var gledet op så man kunne se hendes dejlige lår. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at rumstere inde i mine shorts. Uha – tænkte jeg, bare ik´at hun opdager noget, jeg kom igen til at strejfe hendes dejlige lår. Hun kiggede på mit skridt og så at jeg havde fået rejsning.

SEX I DAG?

Hun sagde: hva´fanden er det dog for noget med dig knægt, du sidder vel ik´og får ståpik lige ved siden af din bedstemor? Jeg ku´ha´krøbet ind i et mussehul, neeej hvor blev jeg flov. Hun kørte ind til siden og smurte mig en flad lussing – av for fanden – sagde jeg. Og vi talte ikke sammen før vi var ved sommerhuset. Vi gik ind og fik noget saftevand, satte os ude i haven, jeg på en bænk og bedstemor i en havestol lige overfor mig.

Hun sad med let adskilte ben, som jeg havde meget svært ved at holde mine øjne væk fra. Jeg opdagede nu at hun ikke havde trusser på, min pik begyndte straks at røre på sig igen. Jeg spurgte hende nu ligeud om det var længe siden at hun havde fået pik? ja, det er mange år siden svarede bedstemor, men kunne du da godt tænke dig at mig noget ? jeg gik hen til hende og tog hende på hendes dejlige bryster og gav hende et ordentligt tungekys.

Hun tog fat om buler i bukserne og sagde: nu bliver din pik altså lukket ud, hvorefter hun trak min pik frem og begyndte at sutte løs på pikhovedet, ihhh hvor skønt sagde jeg imens jeg tog min hånd ned til hendes fisse som var helt glatbarberet og våd.

Vi lagde os ned på græsset og jeg legede med hendes klitoris med min tunge, imens hun suttede videre på min store pik. Jeg kom i store kaskader i bedstes mund, og nu ville hun have min pik i fissen, åhhh hvor vi kneppede – vi kom begge i en stor orgasme, ihh hvor var det skønt.

Dette benyttede vi os af et par år længere frem tiden.

porno med danske piger