Min drengeven P del.2

SPAR MANGE PENGE

Hans hånd vandrede ned over min røv mens den forsigtigt berørte mine tynde shorts – forsigtig kom hånden nærmere mit skridt og min pik fik et lille klem…

Mine første erfaringer med vennen P.

Jeg var spejder – det var sommer og solen stod højt på himlen en af mine bedste venner P. og jeg var taget i troppens hytte for at hygge os og slappe af – en helt vanlig tur som vi havde gjort hundrede gange før.-

Varmt var det og vi havde ikke mere tøj på ind nødvendig P. og jeg var lige gamle 15 somre og havde kendt hinanden nogle år – jeg var begyndt og se ham som andet ind bare P. nej han var min P. . jeg var kommet i den alder hvor man begynder at onanere efter frække blade min mine blade var ikke med piger mine blade var med mænd voksne mænd med hård både her og der – men frækt var det.

P. var i mine tanker hans dejlige lille røv – hans stramme shorts – og bulen af drenge-pik i bukserne . jo P. var i mine tanker.

Som jeg stod der i mine egne tanker mærkede jeg en hånd på min ryg det gav et sæt i mig min pik var stiv og stod der som en flagstang under mine tynde lyse shorts P. havde set det …

Hans hånd vandrede ned over min røv mens den forsigtigt berørte mine tynde shorts – forsigtig kom hånden nærmere mit skridt og min pik fik et lille klem …. Av – jeg var blevet varm i hele kroppen.

Jeg vendte mig forsigtigt om P. smilede som han altid havde for vane – han spurte kan du li jeg røre ved dig .. jeg var stum men nikkede blot – nu opdagede jeg hans bule i de små shorts – den var større ind jeg nogen side havde set.

P. sagde du må gerne røre ved mig også – hvis du har lyst – og inden der var gået lang tid stod vi der ikke kun og befamlede hinanden – men og kyssede og kælede så verden forsvandt.

SEX I DAG?

P. havde løsnet sit bælte og ladet sine shorts falde ned om de tynde ben og for første gang kunne jeg se hans pik og hans sorte hår omkring pungen … min hånd gik på vandring i mellem hans ben – og han var begyndt at massere min drenge pik som nu vokse og dunkede som aldrig før – jeg holdt vejret – sagde nej … men for sent jeg sendte en ladning af min varme sperm ind i hånden på P. – og ind i mine små hvide underbukser som med et blev plask våde … som havde jeg tisset i dem …

Min hånd kørte nu frem og tilbage – jeg onanerede på P. så han var ved at tabe vejret – mine fingre legede med hans kugler nu rykkede det i hans spændte pik og jeg kunne mærke hvordan han tømte en ladning ud i lokalet – ud på gulvet han holdt vejret gispede og smilede igen.

Var det godt spurgte han – jeg kunne ikke svare men nikkede blot – vi samlede vores tøj og fortsatte vores sædvanlige hygge … lidt mere varme lidt mere øvede lidt klogere.

Mens disse ord bliver til er min nu voksne mande pik blevet stiv og står som en flagstang op af min mave – jeg tænker på P. kan ikke komme videre – min hånd forlader tastaturet og løsner mine bukser TAK P. jeg vender tilbage til dig igen.

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger