Skøn ferie sex med mine forældres søn

SPAR MANGE PENGE

For nogle år siden var jeg i Australien sammen med mine forældre, deres venner og deres to børn jeg var nok 16. De to andre børn var 16 og 12. Frederik der var 16 gik jeg i klasse med… Vi havde kendt hinanden i mange mange år.

Vi skulle være på ferie i 3 uger, vi boede på hoteller alle selvfølgelig med pool.
Frederik og jeg ville gå ned og bade, hans søster ville gerne med. Vi klædte om og gik ned til poolen. Jeg svømmede rundt der i min bikini, pludselig mærkede jeg en hånd over min mave, bare et kort strøg. Jeg kikkede efter Frederik der bare smilte til mig. Hans søster svømmede blot 3 meter fra mig. Der var andre i poolen, men de svømmede i de anden ende. Ikke lang tid efter skulle Frederiks søster (Mette) på toilet. Vi var stadig ikke alene i pool, men Frederik kom hen til mig. Han tog mig let på brystet, vi svømmede op i et hjørne af poolen. Han tog hånden inden under bikinien, mine brystvorter var stive og nød at han kærtegnede dem, han førte den ene hånd ned til mine trusser, han nåede kun lige inden for da han trak hånden til sig, hans søster var tilbage. Vi svømmede resten af efter middagen uden at der skete mere.

SEX I DAG?

Vi forsøgte forgæves at være alene de følgende dage, så det blev kun til lidt flirt i poolen og når vi ellers var alene. Cirka 3 dage efter de første berøringer var vi endelig alene i poolen – uden Mette, hun var sammen med sin mor. Da vi kom ned i poolen var der et ældre ægtepar der svømmede i den ene ende, vi sprang i og der gik ikke lang tid før at Frederik tog min hånd og trak mig med op i spabadet. Jeg satte mig og Frederik satte sig overskrevs på mig… vi var lidt i ly at nogle træer. Han kærtegnede mine bryster og de stivnede straks og struttede og søgte efter opmærksomhed. Frederik trak mine bikini overdel ned, han slikkede og kyssede mine bryster mens hans hænder førte mine ned til hans badebukser. Jeg masserede bulen uden på bukserne. Frederik brugte straks sine fingre ind under mine trusser og begyndte at kærtegne min klit. De gamle mennesker der havde svømmet forlod nu området. Frederik trak mine trusser ned derefter trak han hans egne bukser ned. Hans pik var fast og klar… Han drillede mig med pikhovedet, jag tog fat i hans baller og ville have ham ind i mig. Endelig stak han sin pik ind i mig, jeg ned at mærke ham inde i mig, noget jeg havde ventet på siden han første gang havde masseret mine bryster 3 dage tidligere. Han trak sin pik ind og ud mens jeg selv kærtegnede min klit, jeg nød det virkelig og kom så stille som det var muligt. Han trak sig ud inden han kom, jeg rev den af på ham han kom i vandet…
Vi klædte os på, han tog mig på røven da vi gik op og kyssede min skulder og hviskede, det er ikke sidste gang vi gør det… allerede der var jeg tændt til næste gange…

Vi rejste til et nyt sted dagen efter. Vi kom til det nye hotel, der var en del flere mennesker ved poolen end det forrige sted, der var generelt mange flere mennesker. Vi trængte alle til at slappe af efter den lange køretur. Vi gik derfor alle til poolen. Jeg ærgrede mig over at vi ikke kunne være alene. Vi svømmede og det eneste jeg mærkede til ham var når han dykkede og rørte ved mig. Jeg forsøgte at være i nærheden af ham hele tiden, men det var svært for alle de mennesker. Efter et par timer, gik vores forældre og hans søster endelig op. Jeg sagde at jeg lige ville svømme et par sidste ture og komme op bagefter. Frederik sagde at han lige ville gå med op for at hente hans dykkerbriller på værelset. Da han kom tilbage fangede han min opmærksomhed, og gik ind i et omklædningsrum, han gjorde tegn til at jeg skulle komme. Jeg gik op af vandet og ind i samme rum som Frederik. Han stod i bruseren og skyllede, han havde taget hans badebukser af. Jeg låste døren og gik ind til ham. Han kyssede mig, jeg trak ham ind til mig og kyssede han igen, det hedt kys. Jeg mærkede hans pik blive fast mod mit underliv. Vi slap kysset, han åbnede min bikini og mine stive brystvorter kom til syne, han kyssede og slikkede dem blidt mens hans hænder arbejdede med mine trusser. Jeg slukkede for bruseren, han knælede og trak langsomt mine trusser ned, hans tunge begyndte at slikke min fisse. Mit underliv begyndte at spænde sig, og jeg var klar til at han kom ind i mig, han rejste sig fandt et kondom frem – det undrede mig, men jeg ville bare have ham. Jeg trak det ned over hans faste lem. Han var også klar til at trænge ind i mig. Han løftede mig op og tog mig op af væggen i bruserne. Han kneppede mig hårdt mod væggen, jeg måtte bide mig i læben for ikke at være for højlydt. Vi kom samtidig og han lod mig glide ned af væggen. Efter lidt tid fik vi vores badetøj på og vi gik ud for at hente vores håndklæder derefter gik vi op på værelserne.

Der gik desværre næsten en uge inden vi igen fik mulighed for at være alene. Denne gang var det min tur til at tage initiativet. Og under påskud at vi begge skulle på toilet gik vi lidt ned af stranden og ind i et buskads. Vi havde ikke meget tid vidste vi begge. Jeg trak hans badebukser ned og han satte sag ned. Jeg begyndte at slikke hans nosser, kærligt og blidt. Min tunge begyndte at klatre op af hans lem for at drille ham cirklede min tunge kort rundt om hans pik for derfor at slikke ned af igen. Han blev hurtig fast og stiv. Hans pik rejste sig og jeg begynde at tage den ind og ud mens jeg brugte mine hænder til at massere hans nosser. Han tvang mit hoved op og ned, mens han blev mere og mere opstemt. Han kom og kort efter var vi på vej tilbage.

Den sidste halvanden uges tid blev det til 3 knald mere, han var så dejlig. Alle gange var specielle på hver deres måde. Men det er vild fedt at gøre det i vand…! Kan varmt anbefales!!! Det var en fed ferie, det er et vildt turn on når man skal skjule det ikke bare fra dem man kender men også når der er mulighed for at der er nogen der opdager en.

porno med danske piger