Mødet med barndomsveninden

SPAR MANGE PENGE

Tag mig, sagde hun. Tag mig nu… Det var det jeg havde drømt om i alle disse år, jeg havde flere gange tænkt på, at have sex med min barndomsveninde…

Jeg vil lige starte med at fortælle hvordan Sofie og jeg kender hinanden, helt fra da vi var små! Vi boede lige ved siden af hinanden i andelsboliger – eller det vil sige at det var vores forældre der boede ved siden af hinanden og som følge deraf boede vi der også!

Vi var vel nok de bedste venner dengang, vi lavede alting sammen. Vi cyklede – selv i det værste vejr. Vi var stort set sammen døgnet rundt! Jeg har siden hen fået fortalt – og set billeder – af, at vi en dag havde siddet og kysset.

Nå, men tilbage til det jeg egentlig vil fortælle om. Jeg var af en veninde inviteret til fødselsdag, midt i Aalborg. Jeg havde inden da ikke set Sofie siden dengang i barndommen – i hvert fald ikke hvad jeg ved af. Jeg er meget dårlig til, at genkende ansigter.

Jeg ankom til festen, havde en buket blomster med til min veninde, og gik indenfor. Jeg hilste på gæsterne og satte mig sammen med nogle af mine andre venner. Senere kom der flere gæster til og vi begyndte så småt at snakke og tage de første genstande indenbords.

Midt under festen, mens der kørte noget musik i baggrunden kommer der en pige hen til mig, prikker mig på skulderen og siger ”hej”. Jeg vender mig om, kigger på hende og siger ”hej”. Jeg kunne ikke kende hende. ”Vil du danse”, spørger hun. Jeg har aldrig været nogen ørn til at danse, så jeg trækker lidt på det, indtil hun tager min hånd og tager mig med ud midt på gulvet.

SEX I DAG?

Mens vi stod og dansede spurgte hun mig ”hvordan går det så, det er dælme længe siden”. Som sagt kunne jeg ikke kende hende, så jeg stod lidt og tænkte hvad hun mente med det. Men jeg svarede, at det egentlig gik meget godt. Jeg tror hun kunne se på mig, at jeg ikke kunne kende hende. Hun spurgte nemlig, ”er det ikke Thomas”. Jo, det måtte jeg jo indrømme. ”Jamen, jeg er jo Sofie”, sagde hun. ”Sofie fra dengang vi var helt små”. Jamen, nu kunne jeg egentlig godt se lidt af det. ”Hold da op”, sagde jeg. ”Det er godt nok længe siden”.

Sofie smilede til mig og nikkede. Vi satte os hen i en sofa og begyndte at sludre om hist og pist. Vi fik efterhånden en del at drikke og pludselig spurgte Sofie om jeg kunne huske dengang vi kyssede som helt små. Ja, det kunne jeg godt, sagde jeg. Hun smilede. ”Giv mig et kys”, sagde hun. Jeg kiggede lidt på hende og kyssede hende så på kinden. Hun fniste lidt. Jeg satte mig tilbage, pludselig lænede Sofie sig ind over mig og kyssede mig. Vores tunger mødtes i et langt kys og vi holdt om hinanden.

Jeg kiggede på uret, klokken var et godt stykke over midnat. Sofie spurgte hvor jeg skulle sove. ”Egentlig skal jeg jo hjem”, sagde jeg. ”Kom”, sagde hun bare, og tog min hånd. Hun førte mig op ad nogle trapper og ind i et værelse. ”Her skal jeg sove”, sagde hun. Det viste sig at hun kendte min veninde ret godt og derfor havde fået lov til at låne gæsteværelset. ”Det var faktisk mig, der sagde at du skulle med”, sagde hun. ”Jeg har tænkt mig på dig de sidste år”. ”Jeg har også tænkt lidt på dig”, sagde jeg. Hun lagde sig på sengen og slog for, at antyde at jeg også skulle ligge mig.

Vi lå længe og snakkede, om barndommen, om teenageårene, om nu, og om sex. ”Jeg synes der bliver så varmt herinde”, sagde jeg og rejste mig op og tog skjorte og bukser af. Sofie rejste sig også op, hun tog sin kjole af. Jeg så at hun havde lilla BH og g-streng på. Vi lagde os igen, jeg holdt om hende og lå og nussede hende.

”Tag mig”, sagde hun. ”Tag mig nu”. Det var det jeg havde drømt om i alle disse år. Jeg havde flere gange tænkt på, at have sex med min barndomsveninde. Jeg åbnede hendes BH, og ud kom de flotteste bryster der bare strittede lige ud. Jeg tog også hende g-streng af og kunne se en fisse, med en trekantsbehåring. Det så ud som om, hun lige havde trimmet sig. Hvis ikke min pik allerede var stiv, så skal jeg love for at den blev det. ”Kan du ikke lige hjælpe” med at få dem her af, sagde jeg til Sofie. ”Uha, den ser stor ud”, svarede hun og hev mine underbukser af. 

”Den vil jeg gerne have helt op i mig”, sagde hun. Det skulle hun ikke sige mere end en gang. Hun lå med sit ansigt mod mit og jeg lod min pik glide stille og rolig op i hendes – kan jeg roligt sige våde – fisse. Jeg kørte den ind og ud, stille og roligt til at starte med. Jeg kørte den ikke helt op, fordi jeg ville pirre hende lidt. Jeg mødte hende i et kys, og lod mine hænder arbejde med hendes bryster.

Jeg kunne mærke hvordan hun selv begyndte at presse sin fisse længere ind over min pik. Jeg hjalp hende, ved selv at presse den op indtil jeg ikke kunne komme længere – troede jeg. ”Bare pres til, jeg er jomfru”, sagde hun uden at fortrænge en mine. Jeg forstod at det var hendes jomfruhinde, jeg havde ramt og pressede lidt mere til. Jeg gled stille og roligt ud og pressede så op igen, indtil jeg kunne mærke at den var ved at give sig. Hun begyndte at skrige, så jeg kunne mærke at den var ved at sprænge. Jeg lod pikken glide ud en ekstra gang og lod den så glide hårdt op i hende. Hun skreg af smerte, men samtidig kunne jeg fornemme at det ikke kun var smerte. 

Da jeg lod min pik glide ud igen, så jeg hvordan blodet strømmede med ud. Jeg spurgte hende om hun var okay, hvilket hun forsikrede mig om. Så jeg lod min pik glide ind i hende igen og begyndte med nogle små hurtige ryk, samtidig med at jeg lod en finger glide rundt omkring hendes vagina. ”Åh ja, pres”, sagde hun. Jeg satte et par hurtige ryk ind og lod den gå helt op, så hun rigtig kunne mærke den. Jeg kunne fornemme hvordan hun begyndte at ryste og efter yderligere to stød kom hun i en orgasme, hvor hendes væske løb lige så stille ud af hende. Jeg trak mig ud, og lod hende give mig et handjob indtil jeg sprøjtede udover hendes bryster.

Vi lagde os ned, stille og roligt og lå og nussede hinanden lidt og snakkede om hvor godt det havde været. Vi faldt i søvn og vågnede først næste morgen! ”Godmorgen smukke”, sagde jeg til Sofie. ”Godmorgen”, svarede hun, nærmest i søvne. Siden dengang er vi blevet kærester og ser derfor hinanden ofte.

Jeg modtager meget gerne (konstruktiv) kritik på denne historie
Håber at du nød den!

porno med danske piger