Naboens Ida

SPAR MANGE PENGE

Jeg var netop i gang med at skifte, da døren pludselig gik op og Ida stod i døråbningen. Hun havde stadig kun et par små trusser på og min pik nærmest stejlede…

SEX I DAG?

Jeg er en mand på 40 år, som bor alene i mit hus. Huset ligger i et hyggeligt gammelt villakvarter. Jeg har det fint med mine naboer. Især naboerne til den ene side hygger jeg mig rigtig godt med. Om sommeren griller vi sammen og deres datter Ida låner min swimmingpool. Det var blevet tidligt sommer, så jeg besluttede at gøre pool’en klar, så solen kunne varme vandet op. Næste dag da jeg kom hjem fra arbejde, kunne jeg høre det plaske om fra haven. Jeg tænkte, at det nok var Ida, som allerede havde indtaget poolen. Ganske rigtigt var det Ida. Hun lyste op i et stort smil, da hun fik øje på mig. “Brrrr, det er godt nok koldt” råbte hun og svømmede hen mod stigen. Ida har altid været en lang tynd bønnestage, men med et fantastisk smittende humør. Da hun kom op af stigen, var det tydeligt, at hun havde ændret sig hen over vinteren. Hvor hun før havde været helt fladbrystet, havde hun nu et par store struttende bryster, som hoppede og gyngede, da hun gik hen mod mig. Der var ingen tvivl om, at hun havde arvet sin mors flotte figur. Hun smilede selvtilfreds, da hun så hvordan jeg gloede på hendes store patter. Hun stillede sig en meter fra mig, med hænderne i siden og brysterne skudt frem. “Skal du ikke i vandet?”, jeg fik vristet blikket væk fra brysterne. “Jo, det er nok en god ide.” Vi gik ind i huset og jeg gik ind i soveværelset for at finde et par badeshorts. Jeg var netop i gang med at skifte, da døren pludselig gik op og Ida stod i døråbningen. Hun havde stadig kun et par små trusser på og min pik nærmest stejlede. Hun kiggede interesseret på bulen i mine trusser. Så trådte hun et skridt ind i rummet og tog mine badeshorts, som lå på sengen. Hun rakte dem frem mod mig og sagde “Se nu at blive færdig”. Jeg tog imod shortsene, men hun blev bare stående og ventede. Jeg trak mine trusser ned og pikken sprang ud og strittede lige mod hende. Hun kom med et udbrud og rakte og greb fat om min stive pik. “Hold da kæft hvor er den stiv”, hun bøjede sig ned og kyssede pikhoved, mens hun sagde “Du er vist en værre én”. Jeg pressede pikken ind i munden på hende og kvalte de næste par ord. Hun forover bøjet, så de store patter hang og gyngede under hende. Jeg greb hårdt fat i dem og brugte dem til at holde hende fast, mens jeg stødte pikken ind i hendes mund. Hun suttede ivrigt løs, mens hun kiggede op på mig med et stort smil i øjnene. Det var ved at blive for meget for mig. “Åhh, jeg kommer” sagde jeg og prøvede at hive pikken ud. Hun holdt bare godt fast og blev ved med at sutte, mens jeg sprøjtede min sperm ind i hendes mund. Til sidst sprøjtede jeg ikke mere og hun hev pikken ud. “Skal vi så komme ud og bade”

spurgte hun med et smil og hev trusserne af. Splitter nøgen løb hun i forvejen og sprang i vandet. Jeg fulgte efter hende med halvslap pik. Vandet blev hurtigt for koldt for mig, så jeg lagde mig op på en solstol.

Solen bagte og jeg var dejlig slatten efter lige at være kommet, så jeg faldt hurtig hen og små sov lidt. Jeg må have ligget i cirka 10 minutter, da jeg pludselig blev ramt af iskoldt vand. Ida stod nøgen foran mig med et tomt glas i hånden, mens hun grinede provokerende. Jeg sprang op og hun skyndte sig at stikke af. Jeg løb efter hende og synet at den vrikkende røv og hoppende patter fik min pik til at rejse sig, mens jeg jagtede hende. Jeg indhentede hende hurtigt, greb hende og holdt hende fast. Min pik blev presset op mod hendes baller. “Åhh, nej du må ikke bolle mig, jeg er kun 14 år” sagde hun og pressede røven mod min pik. “Nej, nej du må ikke”, hun havde nu fat om min stive pik og styrede den op i kussen. Jeg pressede pikken i bund og begyndte at kneppe hende. “Århh, du voldtager mig dit svin…. Hjælp han voldtager mig med sin store pik….. Århhhh jaaa, du må ikke”. Hun havde nu hånden nede mellem benene og onanerede mens jeg bollede hende. “Århh, dit svin, århh, j eg kommer. Hun stødte røven hårdt bagud et par gange og faldt så rallende sammen, så min pik vippede ud af hende. “Puhh, jeg skal lige ind og have noget at drikke” sagde hun og rejste sig. Jeg lagde mig op på solstolen og ventede på, at hun skulle komme tilbage. Min pik dunkede stadig efter at have bollet hende. Pludselig var der en bag mig der sagde “Hej, har du set Ida?” Det var hendes mor. Jeg lå splitter nøgen med stiv pik og havde ikke noget at dække mig med. “Hov, du ligger vist og hygger dig”, hun var nu kommet tættere på og kunne ikke undgå at se min stive pik. Hun stod et øjeblik ved siden af mig, så hev hun T-shirten over hoved og sagde “jeg må jo hellere følge dresskoden”.

Hendes store tunge bryster væltede ud og hang gyngende foran hende, mens hun trak sine shorts og trusser ned. Nøgen kun iført gummisko trådte hun hen over mig og placerede kussen hen over min stive pik. Hun var drivende våd og gled let ned over pikken. Jeg greb hende om røven og stødte til. Hver gang jeg stødte, gyngede hendes store tunge patter op i hoved på mig. Ligesom sin datter begyndte hun at onanere mens min pik pumpede op i kussen. Hendes store patter klaskede op i hoved på mig, mens vi sammen stønnede højere og højere. Jeg kom i et brag samtidig med at hun fik sin orgasme. Lidt efter hoppede hun af og tog tøjet på igen. Så gav hun min klistrede pik et klem og sagde ”Det var dejligt. Vi ses snart igen.” Da hun var gået kom Ida grinende ud. Hun havde set det hele og mente ikke at jeg var til mere, så hun ville komme igen dagen efter.

porno med danske piger