Få din kone til, at knalde uden om – win-win for parforholdet!

Få din kone til, at knalde uden om – win-win for parforholdet!

SPAR MANGE PENGE

Guide: sådan får hun lyst til, at være dig utro.

Er parforholdet dødt, så er det måske tid til knald eller fald.

Har I mistet gejsten, lysten og kærligheden er mere eller mindre væk.? Så trænger I til at blive genstartet med et brag, her kan troskab være nøglen til at I bliver nulstillet og genfinder kærligheden til hinanden.

Utroskab kan redde dit forhold.

Utroskab er noget værre noget, det mener de fleste, men ikke desto mindre er ca. 50 procent utro – en eller flere gange. Utroskab er en del af livet. Måske er der endda en lære at drage fra sidepringet.

Når utroskaben bliver afsløret (med vilje eller ved en tilfældighed) kastes forholdet som regel ud i en krise. Hvis din partner har været dig utro, overvældes du af voldsomme følelser som vrede, sorg, mistillid, jalousi og afmagt.

En udenomsaffære betyder ikke nødvendigvis enden på forholdet. Det viser resultaterne fra en opsigtsvækkende undersøgelse, der er blevet offentliggjort. Undersøgelsen viser, at folk der har affærer er villige til at give monogami en ekstra chance og faktisk giver 73% af de parforhold der har haft utroskab mellem dem, deres partner og dem selv en chance for, at genfinde lykken.

Efter utroskab: Blive sammen eller skilles?
Hvis din partner har været utro, skal du på et tidspunkt kunne acceptere, at din partner har begået en stor fejl. For du får du først fred, når du kan slippe fortiden.

Alle parforhold kan forbedres, og utroskab er en god mulighed for at give sit parforhold et service tjek. Det er ikke nok kun at tænke, at alt bare skal være som før. Det skal være bedre end det.

Besøg en parterapeut
Nogle par bryder sig ikke om at gå i parterapi, fordi det føles grænseoverskridende at dele private detaljer som sit parforhold med en fremmed. Det er helt forståeligt, men parterapi er faktisk den mest skånsomme måde at håndtere smerten på, fordi I får hjælp af en neutral 3.person.

Plan til, at hun er dig utro og i redder jeres forhold

Her er 4 sikre måder på hvor du kan få din kone eller kæreste til at være utro. Fordi du først rigtigt mærker livet, dig selv og din partner, når det gør nas. Sådan for alvor. Og måske opdager I begge, hvad det er I har sammen, når I er ved at miste det.

SEX I DAG?

Kedsomhed
En afstemning blandt medlemmerne på utroskabssitet victoriamilan.dk viser, at kedsomhed angives som hovedårsagen til, at deltagerne vil være utro.

– Det er en myte, at utroskab kun handler om sex og bekræftelse. De fleste er faktisk utro, fordi de savner spænding i livet, eller fordi de ikke føler sig elsket nok i deres parforhold, siger Dominika Peczynski, der er kommunikationschef hos Victoria Milan.

Så hvordan keder man så sin partner nok til, at hun søger eventyr andetsteds? Man keder sig rigtig meget, er ugidelig og tager nej hatten på.

Jalousi
Ifølge ny amerikansk undersøgelse har par, hvor den ene har en usikker tilknytningsstil og som således opfører sig jaloux, kontrollerende og needy, større sandsynlighed for, at en af dem er utro.

Så en god måde at få din kæreste til at knalde ved siden er at køre din naturlige jalousi helt af sporet. Spor hendes mobil. Tjeck hendes mail og netadfærd. Kontroller hende: ‘Hvor har du været, hvem var der, og hvorfor tager du sminke på, når du skal være sammen med veninderne?’

Klynk. Skæld ud. Stil urimelige krav.

Vis hende, at du grundliggende set er en lille mand uden eget liv og minus selvrespekt.

På et eller andet tidspunkt forstår hun, at du ikke kan rumme, at hun har et liv, og søger en rigtig mand et andet sted.

Hold afstand
Du kan også dyrke din mangel på selvværd ved at holde kæresten på afstand.
Når hun forsøger at blive en del af dit liv, høre om dine tanker og følelser eller endda vil lave noget sammen med dig, så bloker og undvig.

Det vigtigste er, at du ikke viser hende, hvem du egentlig er: Når I skændes – bøj af. Eller endnu bedre: Gå. Snart indser din kæreste, at hun er sammen med et spøgelse og vil søge en mand, der giver hende igen modspil.

Lad stå til
Dette er langt den letteste og sjoveste, for den kræver kun, at du IKKE strammer op, men i stedet blot følger din natur: Drik rigelige mængder papvin. Se fodbold på Tvet, skæld ud på alt og alle. Gå ikke i bad, personlig hygiejne er for svagpissere. Og for mænd med tro kærester.

Bare vent og se, snart er hun på jagt efter et one-night-stand

 

porno med danske piger