Sex med plejefar og hans søn

SPAR MANGE PENGE

Jeg steg af hans fars pik, satte mig igen over skrævs på hans far, men denne gang førte jeg den roligt op i min numse, lidt efter kom hans søn, og pressede hans stive pik i min fisse…

SEX I DAG?

Jeg er en pige på 16 år, meget flot pige, b-85, dyrker yoga og sport, så jeg har en fræk lille numse, der hermed fortæller en sand historie, om da jeg havde sex med min plejefar og hans søn. Det var fredag aften, jeg var lige kommet hjem, efter jeg havde været på besøg, hos min rigtige familie. (grunden til jeg bor i plejefamilie er, mine rigtige forældre drikker)

Mine plejeforældre bor i et stort hus, hvor jeg har værelse på 2. sal. Jeg gik op og pakkede mine ting ud, som jeg havde haft med på ferie. Stod med ryggen til døren ind til mit værelse, da jeg pludselig høre min plejefar sige ” go dag Jeanette, det er skam godt og se dig, vi har savnet dig. Mens jeg er ved at pakke ud, svare jeg min plejefar på hvad han siger til mig. Jeg vender mig mod ham, og ser både ham og hans søn stå i døren, jeg smiler til dem. min plejefar kommer ind på mit værelse og lukker døren til, så der lige er en sprække, hvor lyset kan komme ind af, da jeg ser op igen, ser jeg at hans søn også er kommet ind på værelset. Hans søn spørger mig om jeg har haft en god uge med min familie, ja siger jeg og tilføjer, de drak ikke meget, da jeg var der. Han lægger hans hånd på min skulder og visker til mig, ” vi har en overraskelse til dig” Jeg kigger ned af ham, og får øje på hans store bule i bukserne, og siger i sjov” Er det den bule du har i dine bukser, du vil vise mig?” Ja svare han stille, mens han fører mig stille og roligt over i min seng, hvor hans far står. Sæt dig ned Jeanette og slap af, Min plejefars søn var allerede ved at tage hans stive pik frem, da jeg kunne mærke, at min krop blev varm og liderlig. Sønnen gik hen til mig med hans stive pik i hånden og sagde “Prøv og smag på den, Jeanette” Jeg tog hans pik i munden og begyndte og sutte ham, da jeg kunne mærke at hans fars pik var i min hånd, som jeg stille og roligt trak frem og tilbage. Efter 5 min. tror jeg hvor jeg havde suttet ham, hjalp de mig med at tage alt mit tøj af, jeg var allerede våd i trusserne af liderlighed. Min plejefar lagde sig på ryggen i min seng, mens jeg satte min over skrævs på ham, legede med hans stive pik, inden jeg selv førte den op i min våde stramme fisse. Jeg red ham stille og roligt, kunne mærke hans søn begyndte og slikke mit numsehul, jeg steg af hans fars pik, satte mig igen over skrævs på hans far, men denne gang førte jeg den roligt op i min numse, lidt efter kom hans søn, og pressede hans stive pik i min fisse, det gjorde lidt ondt, men det blev hurtig overvældet af min liderlighed, da de begyndte at kneppe mig hurtigere og hurtigere. Jeg stønnede af fuld hals, jeg må åbenbart ha nydt og ha 2 pikke op i hver sit hul. Kunne så småt begynde og mærke min orgasme nærme sig. Pludselig kunne jeg høre hans søn var ved at komme, han trak sig ud af mig. De lagde mig på sengen, og spillede begge deres pik over mig. Jeg legede selv med min klitoris det sidste stykke tid, inden jeg kom i kramper og støn. Jeg lukkede mine øjne for ikke at få deres sæd deri. Først var det faren der kom ud over mine bryster og mave. Jeg åbnede munden, og kunne mærke hans varme sæd sprøjtede ind i min mund. Jeg slikkede dem begge rene, hvorefter jeg slugte det hele.

Efter vi havde slappet lidt af, gik jeg ud på badeværelset og tog et bad og fik leget med mig selv endnu engang, inden jeg gik videre med at pakke ud, fra min ferie fra mine rigtige forældre.

porno med danske piger