Sikke et dejligt agterspejl

SPAR MANGE PENGE

Pia lagde sig om på ryggen og hviskede, kom ind i mig nu. Jeg har ikke haft en pik i mig i tre år, bare fordi jeg altid skal være den pæne datter, der tager sig af sin gamle mor. Nu kan jeg ikke vente…

Sikken et dejligt agterspejl. Hun stod med ryggen til mig og min kone. Vi var netop ankommet og skulle indskrives på vandrehjemmet i Lund. Fru Fremmed var ved at blive betjent ved receptionen. Hun stod og fumlede med sin pung og kom til at tabe en tikrone og bukkede sig ned efter den. Jo det var en rigtig lækker lille røv der var på damen. Tieren trillede hen mod mig så jeg bukkede mig ned og fangede den løbske tier. Idet jeg rejste mig gjorde hun det samme så vi knaldede vore hoveder sammen. Undskyld, undskyld, sagde vi i munden på hinanden. Nu da vi stod med front mod hinanden, så vi hinanden an i en brøkdel af et sekund. Jeg rakte mønten frem og hun tog min hånd. Hun så intenst på mig og jeg på hende. I det øjeblik for der et tordenvejr af erotiske gnister gennem vore hænder. Det føltes som en evighed, mens hun holdt min hånd i sin.

Fru Fremmed hed Pia og var lidt mindre end mig selv, havde langt gråblond hår, sat op i en flot knude i nakken. Hun havde en sund ansigtskulør, som ikke behøvede makeup. Hendes bryster var ikke bemærkelsesværdig store, men så dejlige og faste ud. Hendes hofter var dejlig smalle, men dog med en kvindes vaseformede talje og som nævnt, dét jeg først lagde mærke til og med rette. Hun bar en lang slåom nederdel, som skiltes lidt ad, så jeg kunne se nogle flotte ben. Pias alder viste sig at være 47 år. Hun havde været gift med en drukmås i 15 år og havde fået nok af ægteskab, men heldigvis ingen børn, sagde hun. Disse oplysninger fik jeg dog lidt efter lidt.

Så gik hun og hendes gamle mor, som var i nærheden af de firs. Nydelig men virkede lidt konfus.

De forsvandt ned til deres kabine, thi vandrehjemmet “Toget” i Lund var indrettet i nogle gamle sovevogne. Det var meget småt med plads. Der var ikke engang så meget plads som i et lille badeværelse. Nå man skulle skifte tøj måtte den anden person gå ud på gangen og vente.

Nu lidt om mig selv. 56 år, ca. 170 cm høj, nogenlunde velholdt, ikke fed, men heller ikke tynd, ret atletisk, munkefrisure og fuldskæg. Var tidligere ansat i servicefag, men p. g. a. nedskæringer var jeg nu arbejdsløs og kunne bruge en del tid på mig selv. Min kone Marie var 52 år nogenlunde samme højde som mig, kort socialdemokrathår, stadig slank med tendens til mave. Der var ikke så meget spræl i hende som tidligere.

Så var jeg og Marie blevet betjent og fandt vores kabine. Vi var ankommet på cykel og trængte til et bad. Jeg fandt badekabinerne for mænd. På min vej derhen så jeg Pias mor lede efter damernes badekabiner. Da jeg var færdig gik hun stadig rundt i badekåbe og så forvirret ud. Jeg spurgte om jeg kunne hjælpe og viste hende vej til badekabinerne. Jeg fandt min egen kabine og min kone gik ned for at bade. I rent tøj og nyvasket gik jeg ned mod receptionen og igen gik Pias mor rundt og så forvirret ud. Nu kunne hun ikke finde ud af hvor hun boede. Hun viste mig sin nøgle og jeg gik i forvejen og viste hende vej. Endelig fandt vi hendes kabine. Jeg bankede på og Pia kom til døren uden at vide, at jeg var der sammen med hendes mor. Hun havde derfor kun sin bh og trusser på. Igen sprang gnisterne mellem os. Først prøvede Pia at dække sig, men fortrød og lod armene falde ned langs siden. Jeg kunne ane den lyse trekant under trusserne, der skar lidt op i hendes skød. Bh’en var af den bløde og næsten gennemsigtige slags, derfor kunne jeg tydeligt se, at hendes bryster var små og meget faste. Hun reagerede på den spændte situation, fordi hendes brystvorter begyndte at stritte voldsomt under den tynde bh. Det hjalp heller ikke på situationen at hun også spredte benene lidt mere. Så lukkede hun sin mor ind og døren i. Jeg ventede lidt og var så småt ved at gå tilbage til mig selv, da jeg hørte døren gå op. Hej tak fordi du hjalp min mor. Jeg vendte mig igen om mod Pia. Nu var hun smart klædt på. En stram sweater og en lang slåom nederdel. Dem kunne hun åbenbart godt lide at gå i. Jeg gik tilbage til hende og vi blev enige om, at vi fire skulle spise aftensmad sammen.

Vi fandt et hyggeligt sted og spiste og drak noget godt, men dyrt øl. Selv tog jeg en lys øl med lidt alkohol og til Marie fandt jeg en stærk og fortalte at den var svag i alkohol. Pia havde luret mig og gjorde det samme med sin mor. Da vi var færdige med maden, havde jeg fået at vide, at Pia og hendes mor boede i Fredensborg. Marie og jeg boede i Hornbæk, så det tegnede godt for den nærmeste fremtid. Under spisningen var det lykkedes mig og Pia at komme til at sidde ved siden af hinanden.

SEX I DAG?

Jeg skulle hele tiden rette på min serviet, og hver gang rørte jeg ved Pia, også hun var meget omhyggelig med at bruge sin serviet, så hendes hånd kom til at ramme mig i skridtet flere gange. Hun havde mærkede at jeg var blevet stiv af hendes berøring. Hun smilede til mig og hviskede til mig. “Den tror jeg nok jeg kan få brug for senere”. Jeg fik også lejlighed til at få min hånd ind under hendes sålom nederdel og fik en finger under hendes trusser og op i hendes dejlige våde revne. På et tidspunkt var hun på toilettet. Da jeg igen fik min hånd op mellem hendes lår var der ingen trusser. Vi så et øjeblik på hinanden og hun smilede skælmsk til mig. Næste gang jeg havde min hånd i hendes skød stak jeg en finger langt op i hende og nulrede hendes kilder. Hun vred sig uroligt. Det var meget spændende for Marie måtte jo ikke bemærke det. Lidt efter trak jeg den våde, smattede finger til mig. Med den anden hånd sørgede jeg for at spilde lidt på bordet og lod som om jeg tørrede det op med fingeren, men det var en anden finger, så jeg kiggede lidt på Pia, da jeg med en langsom bevægelse slikkede den finger ren, som jeg nys havde haft oppe i hendes våde skød. Det er utroligt at min kone ikke opdagede vores erotiske og ophidsende mummespil.

Det var tid for mig at gå på toilet, så jeg undskyldte mig og da jeg var færdig og på vej tilbage, stod Pia og ventede på mig. Hurtigt trak hun mig med ind på dametoilettet og trak min pik ud af mine bukser. Et par hurtigere ryk med hendes hånd og et langt sugende kys, fik hurtigt min pik til at stå helt ret. Hun skilte sin nederdel ad og førte mig lynhurtigt op i sit skød. Vi nåede lige at varme lidt op inden vi blev nervøse og sneg os ud igen. Hun ventede fem minutter før hun kom tilbage til bordet.

Jeg foreslog at vi alle gik en tur rundt i Lunds nattegader. Men Marie og “Mor” ville hjem og sove. Og det havde jo også været vores skumle plan. Marie havde heldigvis ikke opfattet, hvad Pia og jeg havde gang i, så hun foreslog at jeg selv kunne gå en tur.

Efter at have fulgt de trætte damer hjem gik Pia og jeg ud i nattens mørke for at finde et sted hvor vi kunne dyrke hinanden. Med det lange frække forspil, måtte der ske noget hurtigt, for vi kunne ikke vente ret meget længere før vi måtte elske med hinanden. Vi fandt en park med en del tæt krat, gik der ind og fandt en lille åbning, hvor vi kunne være alene. Vi kyssede hinanden vildt og omfavnede hinanden. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få åbnet for vores tøj og lægge det på jorden til et godt leje. Det var heldigvis en dejlig lun nat.

Det var skønt at ligge ned og kæle for hinanden. Mine hænder startede med at kærtegne hendes bryster og de dejlige små bryster stivnede, efterhånden som hun blev mere og mere liderlig. Snart lod jeg min mund overtage den del af nydelsen og mine hænder søgte ned til hendes lår og den saftige fisse. Hun havde travlt med at køre på min stive pik med en ivrig hånd. Efter et stykke tid med at gejle hinanden op på den måde, lagde vi os an til en skøn 69’er, men det kunne ikke blive ved, vi måtte have hinanden fuldt ud.

Pia lagde sig om på ryggen og hviskede, kom ind i mig nu. Jeg har ikke haft en pik i mig i tre år, bare fordi jeg altid skal være den pæne datter, der tager sig af sin gamle mor. Nu kan jeg ikke vente længere. Du må nok hellere trække dig ud når du sprøjter, for jeg ved ikke med sikkerhed, om jeg endnu kan blive gravid.

Jeg skal nok prøve at være forsigtig, sagde jeg. Hun åbnede sit dejlige skød for mig og tog forsigtigt og førte min pik ind i sig. Langsomt pressede jeg mig ind i hendes elskovshule og mærkede den intense strammen om min stive manddom. Til at begynde med var det stille, rolige, nydende bevægelser, der gav en utrolig følsom kilderen i vores skød, men det kunne vi ikke beherske ret længe og tempoet steg samtidig med, at jeg hele tiden trængte længere og længere ind i Pia. Så var Pia nået op på toppen og eksploderede i sin første, lille orgasme, men hun fortsatte ufortrødent og nu kunne jeg heller ikke holde ret meget længere. Jeg hviskede, at jeg snart måtte trække mig ud, men hun tiggede mig om at blive i hende lidt endnu fordi hun kunne mærke at hun snart ville komme igen. Jeg holde en lille pause for at udsætte min udløsning lidt endnu, men så begyndte Pia at malke min pik med sin snævre fisse og strammede endnu mere til i pulserende malkebevægelser. Med ét bragede en kæmpe orgasme gennem hendes skød. Hun pressede mig med arme og ben ind i sig, så jeg ikke kunne vriste mig fri. Det havde jeg nu heller ikke lyst til. Så mærkede jeg hendes livmodermund mod min pik. Jeg kunne ikke holde mig tilbage mere og sendte det ene kæmpe sprøjt efter det andet direkte ind i hendes livmoder og pressede mig krampagtigt sammen mod Pia, mens min hvide mælk med den forunderlige skaberkraft, byttede ejer. Hun modtog min gave med et suk af velvære og sagde, jeg håber ikke det er gået galt, men jeg er jo forhåbentlig lidt for gammel til, at jeg kan blive gravid, tror du ikke? Jeg nikkede bekræftende og lod min halvstive pik blive liggende i hendes skød.

Efter at have ligget sådan ca. ½ time begyndte hun at masere min pik med sine skedemuskler og miraklet skete, thi jeg blev stiv igen og lidt efter pumpede vi atter lystigt løs. Pludselig væltede hun mig af og lagde sig på maven og skød fissen bagud og op i vejret. Jeg var ikke sen til at prøve at stikke min pik i hendes røv, men hun protesterede og sagde: “Ikke ind i det gale hul. Hvis det er gået galt vil jeg sgu have dig rigtigt og du skal ikke spilde din sæd på et røvhul”. Vores elskovssafter fra første omgang, blev nu pumpet ud af hendes fisse og lavede noget værre svineri på hendes jakke, som vi lå på. Men det kunne vi ikke overskue lige nu, hvor vi hastigt nærmede os endnu en kulmination. Denne gang var det mig der klemte mig ind i hende med et jerngreb om hendes hofter og med et par fingres ivrige kærtegn på hendes klit. Igen lod jeg min livgivende sæd springe langt inde i hendes skød.

Det var blevet sent og køligt, så vi besluttede at gå hjem. Da hun rejste sig, kom hun til at stå som silhuet mod fuldmånen. Jeg så hvordan den overskydende sæd sivede ud af Pias skød i lange seje dråber. For at de ikke skulle ramme vores tøj skyndte jeg mig at holde en hånd op mod hendes våde skød. Det dryppede ned i min hånd et stykke tid. Da jeg ville fjerne hånden igen sagde Pia, lad mig slikke din hånd ren. Og det gjorde hun. Jeg gjorde gengæld ved at kysse og slikke hendes våde fisse ren og lækker igen.

Inden vi gik hver til sit aftalte vi at vi ville sende Mor og Marie ud på bade- rummet samtidig så vi kunne nå at sige kærligt farvel til hinanden igen.

Alt gik som aftalt, så Pia og jeg kunne lige nå at bolle engang til, men jeg nåede kun at give Pia orgasme, men hun lovede mig at hun ville afhjælpe det manglende resultat, hvis jeg kom forbi i Fredensborg. Så skiltes vore veje, men ikke for altid, for jeg havde jo fået hendes adresse og hun min.

I den kommende tid fik jeg meget travlt med at træne på min racercykel og mærkeligt nok gik min rute altid gennem Fredensborg. Vi havde mange skønne hyrdetimer sammen og aldrig brugte vi nogen beskyttelse. Pia blev gravid og jeg, bedstefar blev igen far.

Den arbejdsløse på cyklen.

porno med danske piger