Tilfældighedernes spil

SPAR MANGE PENGE

Jeg var jo ikke til mænd, det viste jeg, men der var et eller andet der var ekstremt erotisk over situationen, og jeg kunne mærke min egen pik begyndte…

Kæresten havde gået for et par måneder forinden, hun havde fundet en anden. Jeg kæmpede selv stadigvæk med tankerne om at det var rigtigt, vores dårlig forhold taget i betragtning, eller om jeg var ked af det… det var en blanding af begge ting. Mit sex liv var faktisk glimrende nu, det var som om der var et hav af søde piger der pludselig fandt mig interessante men jeg var ikke selv interesseret i et forhold igen så hurtigt efter det andet var gået i stykke. Jeg havde det egentlig meget godt som det var.

Jeg var kommet i den vane af at gå en tur omkring mosen om aften efter arbejde – jeg bor lige ved Utterslev. Jeg nyder duften af luften fra vandet, det grønne lys der omgiver mosen, forførelsen indtil troen om at man var alene ude i naturen… det var man selvfølgelig ikke, andre gik også tur, havde deres daglig gang her… men der er område der er mere eller mindre besøgt af offentligheden, og jeg begyndte at blive trukket mod disse område, hvor der var ikke så meget der forstyrret mine tanker og min oplevelser som var i pagt med naturen. Det var på en af disse tur at følgende sket.

Først så jeg bladene, ja, endda grenene på et træ lidt væk fra hvor jeg gik, bevæge sig lidt for meget i forhold til hvad naturen har at byde på af vild dyr. Nysgerrigt gik jeg forsigtigt derhen, jeg kunne høre nogle sagte, udefinerbar lyde som jeg ikke kunne placere. Jeg tænkte på alt muligt, bortløben panter, kronvildt i brunst, aber, den ene forestilling mere usandsynlige end den anden – men det var ingen af delene. I gennem grenene og bladene skimte jeg et menneske figur.

Han var nøgen, og sad halvt lænede op imod en lav gren der svajede parallel til græsset nedenfor. Grenen bøjede sig i takt med hans vægt blev forskubbet. En sol stråle ramt præcis nede på ham i gennem bladene, og han havde lukket øjnene, med hovedet tiltet op mod solen. Han onaneret.

Jeg trådt forsigtigt tættere på, lidt fascineret af dette syn og kastede et blik omkring mig for at se om der var andre der havde opdaget det, men der var ingen andre menneske i sigt. Hans hånd kørte insisterende op og nede af skaftet på hans lang og smuk pik – jeg siger smuk fordi det var den, ikke som nogen af dem man ser i svømmehallen, men mere som i de Græske mytologis aftegninger, i det hel taget han lignet noget fra en græsk eventyr. Pik hovedet var stor og opsvulmet, lidt lilla i farven, og han træk forhuden væk fra den så den lå helt blottet. Han var glat barberet omkring pikken og nosserne, og så overordentlig tiltrækkende ud.

Dette kom bag på mig. Jeg var jo ikke til mænd, det viste jeg, men der var et eller andet der var ekstremt erotisk over situationen, og jeg kunne mærke min egen pik begyndte at svulme op i ophidselse… hans anden hånd flyttet sig fra hvor han havde holdt om sine glatte nosser til at kærtegne ham selv ved brystet, og jeg så hvordan han blidt klemte om sine egne brystvorter, som så ud til at sende en strøm af elektriske følelser i gennem hans krop.

Jeg krøb så tæt på som jeg kunne kom uden at afsløre min tilstedeværelse. Jeg havde selv lyst til at hive pikken frem, men var bange for at bryde fortryllelsen og samtidig vil være så flov over at blive opdaget over at onanere imens jeg begloede en anden mand. Mandens hænder berørte hans egen krop alle vegne, ophidsende, kælende, stærk. En gang i mellem kunne jeg se han tog noget fra en tube og smurte på hans pik så det hele gled noget mere imens solen glinsede fra den erigerede lem, og fra de andre steder på kroppen han berørte. Af og til sniffede han også fra en lille flaske, som jeg gættede måtte indeholde poppers… efter sådan en dyb sniff, var han helt væk i sin onani show.

SEX I DAG?

På et tidspunkt mærkedes det som om han skiftede gear, der kom en ny element over hans leg. Jeg så ved siden af ham var der en rundede stump af en død og knækkede gren. Stumpen var helt glat, og passede ind i hans hånd som en stor pik… han mælkede den med den ene hånd imens han bearbejdede sin egen pik med den anden. Pludselig stoppede han op og rodede rundt i en taske han havde på jorden foran sig, han sat sig op igen, og begyndte at åbne for en kondom. Kondomet tog han frem og nu rullede han den nede over stumpen ved siden af der hvor han havde siddet lige før. Da den var rullet helt ned tog han sin tube og sprøjte de glinsende væske hen over den, så det løb nede til alle sider inden han lod hånden glide op og nede af grenens skaft.

Nu vendt han sig om, spredte sine balder med sine hænder, og langsomt sank sig nede over grenen, så den borede op i hans anus. Langsomt glid han nede over den, millimeter for millimeter, centimeter for centimeter, ind til den var borede langt op i ham. Med forsigtighed bøjede han sig frem og tog poppers flasken frem igen, og tog denne gang to dybe indåndinger fra flaske toppen. Og så begyndte han at ride op og nede på grenen imens han legede med sin egen pik. Det var for meget for mig, jeg var nødt til at tage pikken frem og langsomt begyndte at onanere ved synet af det der foregik foran mig.

Jeg matchede hans bevægelser, når han gled op ad grenen, gled min hånd nede af min pik imens jeg forstillede mig hvordan det mon føltes med sådan en op i røven. Han virkede som om han var helt væk i sin leg, og arbejdede hurtigere og hurtigere op og nede. Jeg arbejdede selv i takt og kunne mærke en begyndende orgasme. Jeg må have flyttet mig, for med et stoppede han, og åbnede sine øjne og stirrede direkte på mig. Vi begge var fast frosset et øjeblik uden at ane hvad der skulle ske. Så nikkede han med sit hoved som om jeg skulle hen til ham.

Jeg viste ikke om jeg skulle sige noget eller hvad, jeg gik stadigvæk med pikken i hånden de få skridt til jeg stod foran ham. I mellemtid havde han lod sig synke helt nede over grene, så den var langt op i ham. Han rakte ud efter mig, og jeg trådt nærmere. Han bøjede sig frem og tog min pik i munden. Det var en vidunderlig fornemmelse, måden hvorpå han suttede pik. Fuldstændig ublu og erotisk. Hans hænder åbnede mine bukser helt og træk dem nede. Jeg trådt selv ud af dem, nu stod jeg kun i en lang ærmede T-shirt, men også den røg da hans hænder gik på opdagelse på min krop og søgte mine brystvorter, som han nev og aede så jeg blev endnu mere liderlig og tændt.

Der var vi, to nøgne mænd i skoven, ham hvis navn jeg ikke kendt, som kneppede sig selv i røven ved hjælp af en gren, og mig med min pik begravede nede i hans hals. Han holdt mig længe på hofterne imens han begærlig suttede og sugede min pik, til sidst stoppede han og tog sin poppers flaske frem. Efter selv at sniffe tilbød han den til mig. Jeg havde aldrig prøvet det før, men var også tændt som aldrig før… så hvorfor ikke. Sekunder efter at havde taget en dyb indånding over flasken, mærkede jeg hvordan mine følelser blev vildt forstærkede og hvordan jeg gav slip på mine tanker og bekymringer omkring den situation jeg befandt mig i.

Han var gået tilbage til at sutte min pik, jeg lod en hånd dvale på hans hoved og træk hans mund hen over min pik, så jeg kunne mærke mig selv helt nede i bunden af hans mundhule. Det var enormt. Jeg havde stadigvæk poppers flasken i hånden, så jeg tog endnu en sniff… nu begyndte nye lyster at melde sig.

Jeg træk min pik ud af hans mund og gik på hug foran ham. Der gik ikke mange sekunder, så havde jeg fanget hans pik og begærligt førte den hen til min mund. For første gang smagt jeg pik. For første gang havde jeg en anden mand i min mund, og jeg ku’ lide det. Jeg arbejdede det bedste jeg kunne, slikkede hans stor pik hoved, slugte den helt, masseret den med min tunge, gjord al de ting jeg selv synes var dejligt, alt imens han fortsat hævede og sænkede sin krop over den afrundede grene der kneppede hans røv. Jeg rakte ham poppers’en og hørte hvordan han indåndede dens forførende dufte.

Pludselig uden varsel, mærkede hans pik kom i min mund. Det sprøjtede ude af den med sperm, og jeg naturligvis træk mig lidt væk med munden halvfuld og kiggede på imens han sprøjtede ud i luften. Noget af det ramte mit ansigt… jeg var flov og samtidig så tændt. Han løftede mig op til vi var ansigt til ansigt, min ene hånd stadigvæk holdt hans pik, han kiggede på mig et sekund, så lænede han sig frem, og slikkede mit ansigt der hvor hans sperm havde landede. Han slikkede det i sig. Så bevægede han sig hen til min mund, og nu kyssede han mig, hans tung søgende, og han tog sin egen sperm fra min mund ind i sit og slugte det.

I mellem tid havde hans hånd søgt min stærk erigeret pik. Han rejste sig fra grenen i hans røv, hev kondomet af den og smed den i busken, derefter vendt han sig om og lænede sig over den tykke grene han tidligere havde sad på, og som havde fået hele træet i bevægelser så jeg bemærket det. Han spredte sine røv balder og ofret sig til mig. Jeg kiggede nede på hans taske,, tog en kondom frem, og hurtigt fik den rullede nede ad min stiv pik, derefter lidt glidecreme og så førte jeg pikken uden yderligere tøven mod hans røvhul.

Den var vel udvidet, så jeg sank hurtigt til bunds uden besvær, og begyndte at kneppe ham med lang og dybe stød. Hans ene hånd greb om den gren han tidligere havde haft op i sig, imens den anden brugte han til at skiftevis onanere på hans pik, og til at holde poppers op til hans næse. Sådan kneppede jeg ham længe, imens jeg var helt væk i fascinationen af at se min pik forsvinde ind og ud af hans røv, af følelsen af at støde i bund i ham, af begærlighedens lysaglighed hvor intet andet fandtes end mig, min pik og hans hul. Også jeg sniffede et par gang til, så jeg var fuldstændig væk i det handling af at røvpule ham med al kræft så træt gyngede og svajede under os og over os… Til sidst kom jeg med et dybt ur stønnen op i hans røv, og jeg følte hvordan jeg tømte min sæd op i ham, imens jeg mærkede ham hiv i sin egen pik og sekunder efter kom han også imens han lå der over grene.

Jeg træk ud af ham, væk fra træet og grenen, og smed kondomet fra min pik så den var igen blottet til luftens temperatur. Han rejste sig op, smilende mod mig, og jeg så hans øjnene flakker rundt forskellige steder. Min øjne fulgte hans blik, og så så jeg flere mænd, nogle med pikken frem, står i buskadset og se på os. Hvor langt tid de havde været der viste jeg ikke. Han smilede bare, og tog et skridt hen til mig og kyssede mig, så hviskede han tak for en dejlig kneppe tur…

Nu poppersen ikke længere havde sin virkning, var jeg lidt flov over min egen løssluppenhed og tanken om at muligvis blive genkendt… men hvad så, jeg var single, jeg kunne hvad som helst hvis jeg havde lyst til det. Jeg begyndte at finde mit tøj frem igen imens jeg så hvordan alle de begloende mænd forsvandt i buskadset fra hvor de kom. Da jeg var klædt på smilede den anden til mig igen, og sagde han håbede jeg kom hans vej forbi en anden gang, at det havde været dejligt. Jeg viste ikke hvad jeg skulle sige, men hold kæft ja, det havde været dejligt.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger