Tre kan man være

SPAR MANGE PENGE

Men en mand og mig !!!!! Jeg var jo ikke til mænd… Det var ligesom hun læste mine tanker ” Hør her. Jeg vil jo ikke se på dig som bøsse e.lig. bare fordi en anden mand knepper dig…

Vi springer lidt langt frem i historien. Min kone og jeg havde som så mange dejlig sex og som noget ret nyt, legede vi nu også analt. Vi var begge i starten af trediverne og vi er tilbage i start firserne.

Vi havde startet for et lille årstid siden med at jeg havde overtalt min kone til at prøve det da jeg jo synes det var lidt spændende – og frækt. Det gik ikke så godt. Manglende viden om det gjorde at hun ikke kunne tage mig og det gjorde ondt så vi gjorde bare som vi plejede. Dyrkede sex som vanligt. Efterfølgende læste jeg lidt mere om analsex og det var gennem blade og lignende da det jo var før internettet.

Henad vejen begyndte jeg så at lege lidt med hendes dejlige numse. Når vi havde sex lod jeg en finger lege med bagi, godt fugtet af hendes safter og stille og roligt blev det hele bedre indtil vi nogen gange bare legede med kun det bagerste hul, dog kun med fingerne. Vi var kommet så langt, at hun nu nød det og faktisk fornemmede jeg at hun virkelig tændte på det.

Mange gange barberede jeg hendes kusse og numse helt glat før sex og det tændte os begge, specielt blev jeg ret tændt når hun lå på alle fire og jeg barberede hendes numse og hun kommenterede det frækt med ordene “Du kan jo lide det din frækkert. Tænder det dig at se min røvfisse ” Hun gjorde det helt bevidst for selvfølgelig gjorde det. Tit og ofte lod jeg da også en finger liste op i hende og hun masede hendes røv op imod mig og stønnede. To og nogen gange tre finger gled også op i hende. På et tidspunkt kom det endeligt ” Jeg vil mærke det rigtigt. Knep min røv med din pik ” Endelig skete det. Det var fantastisk at glide op i hende, godt nok meget forsigtigt for min pik er åbenbart ret stor, selv om jeg jo ikke selv synes det, så der gik lidt tid med det, men da først hun var varmet op var det fantastik at kneppe hende bagi. Den udløsning jeg fik var ubeskrivelig. Vi gjorde det mange gange efterfølgende.

Nu lå vi her så igen. Hun på ryggen med benene ud til siden og mig på siden med et par finger oppe i hendes numse. Pludselig ser hun på mig med et smil som jeg kender alt for godt. Det betyder at nu skulle der ske noget andet, noget frækt.. Hun tog fat i glidecremen og smurte hendes fingerne ind ” Løft dig lidt op. Nu skal du også mærke hvad det vil sige at få den bagi ” OK. Den så jeg ikke lige komme, men jeg var da klar på det – hvorfor ikke. Jeg havde jo leget lidt med det når jeg var alene, men det her var da bestemt vildt spændende. Jeg løftede mig op og hendes hånd gled ind under mig. Nu mærkede jeg hun legede lidt med min mandekusse, gjorde den våd og klar med glidecreme. Så gled den første finger ind i mig. Det var en skøn fornemmelse og jeg lukkede bare øjnene og slap en lille suk af fryd. Hun smilede frækt og lod nu nr to finger følge efter, også her sukkede jeg af fryd og sank lidt ned over hendes hånd. Sådan lå vi så og fingerkneppede hinanden dejligt længe.

En dag vi ligeledes legede med hinanden og lå og slikkede hinanden i en 69ér, tog hun sin dildo uden jeg havde set det. Glidecremen var jo næsten en fast bestanddel af vores sexuelle udskejelser så den var lige ved hånden. Pludselig mærkede jeg den ved mit hul. Troede først det var hendes finger, men det fandt jeg hurtig ud af, at det var det ikke. ” Lig stille. Nu skal du have lidt mere end du plejer i din frække mandekasse” Jo. Vi var blevet ret tændt på det anale begge to og hun nyd at lege analt med mig og på mig.. Mens hun slikkede mig , pressede hun langsom dildoen op i mig. Det var helt fantastisk og jeg ryg et par trin længere op i frydehimmelen. Efter ganske kort tid kom jeg i en kanon udløsning og husker ikke så meget andet det var noget af det bedste jeg havde prøvet til dato.

SEX I DAG?

Vi snakkede lidt bagefter og hun lå bare og små smilede imens. Jeg kunne ikke lade være at spørge hende havde hun kunne tænke sig hvis vi skulle noget rigtig frækt og hun svarede ” Så skulle vi købe en påspændings dildo som jeg ka kneppe dig med” Hold da op. Hvad mon der dog skete med min ellers bly og generte jydepige …. Men altså.. Den blev indkøbt og aldrig har det været frækkere end den aften den skulle afprøves. Her korter vi også lidt af. Jeg blev kneppet som aldrig før. Min søde kæreste var helt vild. Store blanke øjne, fræk tale og en opførsel som ikke var den jeg kendte normalt. Hun nød den lidt dominante rolle det var at have styringen og lagde ikke skjul på det.. Denne dildo blev en fast bestanddel af vores leg fremover.

En aften vi sad og småsnakkede kom talen da også ind på det sexuelle. Det gør det jo tit i den alder. Hun sad og kikkede på mig med det der blik som jeg jo kendte som – Nu kommer der noget frækt igen… ” Du nyder at blive kneppet af mig ik´? ” Dette måtte jeg jo erkende. ” Kunne du tænke dig at mærke en rigtig pik” kom det så !! Øhhhhh Hvad var det hun lige sagde der !!

Du skulle prøve det sagde hun så. Der er enorm forskel på en dildo og så en rigtig pik…

Ja. Hun havde jo prøvet det så hun vidste jo hvad hun talte om.. Men en mand og mig !!!!! Jeg var jo ikke til mænd… Det var ligesom hun læste mine tanker ” Hør her. Jeg vil jo ikke se på dig som bøsse e.lig. bare fordi en anden mand knepper dig. Jeg synes bare du skulle prøve hvor lækkert det er med en rigtig pik, og så kunne det da være lidt frækt at se på ” sagde hun smilende. ” kender du da en ” sagde jeg. ” Jeg er frisør og det fleste af de mandlige frisører jeg kender er bøsser” Det havde jeg jo lige glemt, men var alligevel en smule beklemt ved situationen, men snakkede havde da tændt en lille flamme.. ” Hvad siger du. Skal vi prøve at finde en der vil være med” Hmmm ! Man skal jo opleve så længe man lever og hvis hun synes det er i orden og det sagde hun jo så hvorfor ikke. Aftalen blev så at hun diskret skulle finde ham der skulle lege sammen med os.

Der gik vel tre fire mdr. da hun endelig kom hjem efter et kursus. ” Jeg har ham” sagde hun så og så var jeg jo spændt på hvad det mon var..

“En af dem på kurset har jeg været sammen med nogen gange og vi taler altid godt sammen. Han er ikke bøsse, men bi. Ikke noget voldsomt, men kan godt lidt at lege med en mand indimellem. Han kommer på lørdag og spiser med ” Jamen så var det jo på plads og så måtte vi se……

Det blev lørdag og lad os komme lidt frem i historien. Vi sad nu ved bordet. Det var egentlig ikke så svært at tale sammen, da Dann var super nem at tale med. Min kæreste havde inden under sit flotte dress, klædt sig frækt på med hofteholder og det hele. Ja. Som det jo var planen endte vi jo i senge. Dann var en pæn fyr. Helt glat på kroppen som jeg selv og ligeledes glat mellem benene. Jeg kikkede jo noget på hans pik som dog var mindre en min, og han så da også tilbage og smilede. Vi lå lidt og legede med os selv og det samme gjorde min kæreste. Vi snakkede lidt frem og tilbage da hun pludselig sagde at jeg skulle tage på hans pik. Jeg kikkede lidt på hende og hun så mig bare direkte i øjnene og trak den lige 10 sek og sagde så ” Tag på hans pik” Det var ligesom at det skulle jeg bare og gjorde det så. Underligt at tage på en anden mands pik, men også rart og varmt og helt naturligt at begynde at gnide på ham. Jeg var knaldhård og bundliderlig nu. Min kæreste tog nu glidecremen frem og smurte mig bagi. Hun begyndte at lege med mig. Lod fingerne glide frem og tilbage i mig. Det var virkelig frækt.

Sådan lå vi et stykke tid og var alle meget liderlige. Jeg har aldrig set hendes kusse være så våd. Safter løb nærmest ned af lårene på hende og hun var virkelig tændt. ” Er du klar” spurgte hun Dann og det var han ! ” Hvad så skat. Hvordan skal du have pik. Skal du ligge på alle fire eller på ryggen” stønnede hun mig i øret. ” Han skal ligge på rygge så vi alle kan se hvad der sker” brød Dann ind og sådan måtte jeg om på ryggen. Dann tog fat i mine ben, spredte dem og satte sig helt ind mellem mine min så jeg mærkede hans pikhoved mellem mine balder. Mine kæreste sad helt op af os og hendes øjne klæbede til det hun så. Hun tog cremen og pressede lidt ud over Danns pik, så på mig og sagde så ” Er det OK jeg gør det her” Jeg stønnede bare JA.

Hun tog nu om hans pik og gned den men hun fedtede den ind. Så var han klar. Hun styrede nu hans stav til min kusse. Dann pressede nu langsomt sit pikhoved ind i mig og det var en fantastisk fornemmelse. En rigtig pik!!!!! Jeg stønnede bare af liderlighed. Langsomt pressede han sig længe op i mig indtil han efter lidt korte bevægelser var helt i bund i min mandekusse. Det VAR meget bedre og langt nemmere end en dildo og stort set uden smerte. Nu var jeg liderlig. Det undslap mig et langt liderligt suk af velvære og det var startskuddet til at Dann begyndte at kneppe mig. Mens han kneppede mig snakkede han også frækt til mig og det var lige det der skulle til. Jeg ville bare have ham. ” Knep mig. Brug din hårde stav i min kusse Åhhh Jeg vil bare have pik. ” Jeg var i en anden verden. Min kæreste satte sig over mit ansigt og lod hendes pjaskvåde fisse køre ind over mit ansigt. Aldrig har hun være så våd. “Åhhh, hvor der er frækt at se dig få pik. Fed ide ik´” smilede hun frækt. ” Det skal du have noget oftere har jeg bestemt” Jeg var helt i hendes vold og sagde bare ja til alt hun ville.

Vi var alle overtændte så det siger sige selv at der ikke skulle så meget til før vi alle skulle komme. Jeg var ikke i tvivl. Jeg vil have Dann helt når nu jeg havde chansen. Jeg var ikke i tvivl om, at han skulle komme i mig. Man skal huske på, at det jo var før aids så gummi blev ikke brugt. Jeg bad ham komme i mig, sprøjte hans sperm op i min kusse. Min kæreste så helt forskrækket på mig og smilede overrasket men var helt med på det. Så skete det. Dann begyndte at kneppe mig hurtigt. Hans hårde pik gik som et stempel i mig og han kom pludseligt i en lang skrigende udløsning mens hans pik pumpede spermen op i mig. Jeg havde fat i min egen pik og rørte den næsten ikke da jeg begynde at sprøjte som jeg aldrig havde sprøjtet før. Jeg tænkte under det hele slet ikke på min kæreste, men kun på den dejlige pik der kneppede mig som en kvinde. Efter det hele kulminerede på denne dejlige måde lå vi bare helt slappe. Jeg stadig med Danns nu halvslappe stav oppe i mig og kæresten helt passiv med store øjne og det frækkeste smil på læberne. ” Drenge. Det her er ikke sidste gang. I kan altså noget som vi pigerne ikke kan” Og hun havde ret. Da vi efterfølgende var alene var det jo oplagt var samtalen skulle stå på..

Min kæreste ville jo gerne vide hvordan jeg havde det nu her bagefter og det havde jeg det faktisk ok med, Jeg havde faktisk gjort mig tanker om at udbygge det til lidt mere med en fyr, men skulle lige finde ud af hvordan jeg fik det forklaret, men det skulle vise sig at komme helt af sig selv. ” Dejligt, at du ikke er flov over det skat. Synes det var så frækt at se dig blive taget af en mand og vil da gerne se hvad du ellers kan med en mand og bare rolig. I mine øjne er det ikke forkert du kan lide det ” Ja. Så kan man jo selv tænke sig til hvad der skete fremover.

porno med danske piger