Ubudte gæster

SPAR MANGE PENGE

Kunne man tænke sig afregning i naturalier, ja for fanden sagde Jesper, Julie er en total liderlig tøs, hun vil ha masser af sex og er en pissegod pikslikker…hvad siger du er du frisk? Okay…

 I perioden mens jeg var skilt, fik jeg virkelig en masse sex, noget jeg kun havde drømt om. Her kommer en fræk oplevelse, som stadig tænder mig vildt.
Jeg manglede stadigvæk nogle arbejdsopgaver i sommerhuset, jeg var startet på job, det var i august og vi havde indian sommer, det var ulideligt varmt, og jeg ville derfor tage fri fredag. Torsdag aften pakkede jeg bilen med det nødvendige værktøj.
Da jeg ankom til sommerhuset kunne jeg se at nabohuset var lejet ud, der holdt en dansk golf i indkøreselen, nuvel jeg parkerede og i det samme jeg steg ud kunne jeg ligesom høre nogle lyde i baghaven uden ved poolen, jeg listede ind i huset og ganske rigtigt, ude i poolen lå et par unge mennesker og bollede, først blev jeg vred, men så blev jeg hurtig liderlig, jeg skyndte mig ud i bilen efter videokameraet (et arbejdsredskab i min job) , satte det til at optage oppe fra hemsen, jeg fik åbnet vinduet, men det ænsede de unge mennesker ikke.
Hold da kæft det var frækt, hun stønnede og skreg…så knep mig da…hun var vild liderlig …min pik blev total stiv og jeg tænkte på om man kunne udnytte situationen.

Jeg gik om i haven…og for frem mod dem og råbte hvad helvede bilder i jer ind og bolle i min swimmingpool…..de blev totalt forskrækkede, pigen blev ked af det og begyndte og græde….må jeg så få en forklaring sagde jeg…Øhhh lød det betuttet fra den unge mand, ser du jeg hedder Jesper og min kæreste hedder Julie, vi har leget sommerhuset ved siden af…og da der ikke var nogen hjemme her hele ugen og det var så forbandet varmt…så tog vi chancen det må du sgu undskylde.!!! ……mit svar det må du sgu nok sige…kan vi betale dig sagde den unge mand…du vil måske lege mit sommerhus spurgte jeg……øhhhhhh. Situationen var lidt akavet for de unge de stod i poolen uden tøj mens jeg stadigvæk havde mit kluns på, Julie kikkede på mine bukser og så at min pik var godt spændt, og sagde så lidt snøftende at det kunne da være den kære sommerhusejer, kunne tænke sig afregning i naturalier, ja for fanden sagde Jesper, Julie er en total liderlig tøs, hun vil ha masser af sex og er en pissegod pikslikker…hvad siger du er du frisk?

SEX I DAG?

Okay, jeg smider tøjet men så skal du også være vild god og blinkede til Jesper, jeg satte mig på kanten af poolen, Julie startede med at køre op ned af mine ben med hendes ret så store bryster, hun nipsede til pikken slikkede mine nosser, kyssede pikhovedet, Jesper svømmede om bagved Julie hævede hende op og hvad jeg kunne høre på Julie fik hun pikken op i sig…det var vildt liderligt, min pik stod nu som aldrig før. Så er det nu sagde Jesper….og kikkede på mig ?? Julie kikkede på mig og med et forsvandt min pik, og den er da ikke så lille! Helt ned hold da kæft, det havde jeg aldrig prøvet før “deep trout” nøjjj hun ku sutte, sluge pik, imens nulrede hendes hånd mine nosser, og da hun blev kneppet bagfra, var det total lider billede optimal og kom jeg i en af de største. “tørre orgasmer”

Hold da op sagde Jesper….Øhhh sagde Julie kom du?, ja men ikke fysisk, hold kæft jeg er liderlig var hendes svar, kan du kneppe mig, vil gerne have din store pik oppe i mig, Jesper og mig byttede plads, det var ret frækt at løfte bagdelen i vandet og presse pikken op i hende….åhhhh ja , sikke en dejlig pik, knep mig til jeg kommer……Jesper sad på kanten og fik nu samme slikketur som jeg.

Rytmisk og med dybe stød hver 5 gang begyndte åndedrættet at blive tungere og tungere på Julie, hun moanede virkelig, Jesper råbte at nu kom han og i stråle kom hans sperm, jeg kommer også nu moanede Julie, jeg satte tempoet op ja nærmest hysterisk bankede jeg min pik ind i hende vandet stod om ørerne på mig og med et godt tag i hofterne, skyllede orgasmen bogstaveligt talt ind over Julie, hun vred sig og plaskede i vandet …giv mig pik giv mig pik…det sortnede for mine øjne og orgasmen løb op og rundt i min krop, og endnu en kæmpeorgasme kom oppe i mig.. med det resultat at mit pikhoved er spændt helt ud, Julie kom og kom…til sidst blev kroppen helt slap og sitren og ryk i hende krop viste at orgasmerne stadigvæk var i kroppen.

Hold da kæft det var vildt sagde Jesper….hmm hmm lød det fra Julie og jeg kunne kun være enig med Jesper……

Vi kom opad vandet, jeg hentede et par pils i køleskabet, vi grinte lidt af situationen. Aftenen og natten igennem, ja såmænd også resten af weekenden, havde jeg besøg af de ubudne gæster, og Jesper kom så i lære i tantrisk sex….hvilket umættelige Julie takkede mig meget for i “naturalier”

porno med danske piger