MILF på fræk date uden trusser med ung rigmand

SPAR MANGE PENGE

Inspirationen og spændingen startede allerede flere dage inden vores dag sammen med små frække sms og breve – optakten spredte varmen og forventningens glæde i min krop.

Lørdag morgen modtog jeg en sms, hvor du skrev, at du ønskede at hente mig kl. 14. 30, hvor du gerne så, at jeg var iført en sommerkjole uden trusser. Jeg smilede og tænkte, at jeg ville adlyde dig.

Dagen gik langt fra hurtigt, og da klokken nærmede sig 14. 30 var jeg og min krop meget spændte på, hvad du havde i tankerne, vi skulle foretage os sammen på vores dag. En sms bippede på min mobiltelefon, og det var dig, der skrev, at du holdt nede på Peter Bangs Vej og ventede på mig, så jeg kunne godt bevæge min yndefulde krop ned til dig.

Jeg gik ned på gaden iført en konjaksfarvet sommerkjole, hvidt sjal og sorte sandaler. Jeg så dig hurtigt holde i din røde sportsvogn. Dine øjne fulgte efter mig, da jeg gik forbi bilen, da jeg skulle poste et brev på den anden side af gaden. Du kørte langsomt efter mig, og jeg kunne mærke, at dit blik fulgte enhver bevægelse min krop lavede – og du nød det. Jeg satte mig ind i bilen, smilede frækt til dig og gav dig et blidt og kærligt møzz, mens jeg sagde:”Hej min dejlige skat. Jeg har virkelig glædet mig til vores dag sammen.” Du smilede tilbage og lænede dig hen mod mig, så du langsomt kunne lade din hånd glide op mellem mine nybarberede ben for at tjekke, hvorvidt jeg virkelig var trusseløs. Et hedt blik fik du i øjnene, da din hånd opdagede, at jeg var trusseløs, nybarberet og varm forneden. Du slikkede dig om munden og sagde:”Hold da op hvor ophidsende skat. Nu får jeg da vist svært ved at køre hjem uden at miste koncentrationen.”

Du kørte os hurtigt hjem til din villalejlighed i Hellerup. Meget smukt hus fra 1900-1920 – lige mit drømmehus. Jeg trådte ind i din lejlighed, der var noget af det smukkeste, jeg længe havde lagt øjne til. Du havde virkelig kælet for detaljerne med smukke møbler og malerier, og overalt var lejligheden nyistandsat. Vi fik en kølig drink på din altan, men da solen forsvandt ret hurtigt og den kolde vind rasede, gik vi hurtigt ind igen. Du viste mig lejligheden, og vi sluttede rundturen i dit soveværelse.

I soveværelset nærmede du dig bag bagfra og kyssede mig i nakken, mens du blidt tog min kjole op over min faste røv. Du kærtegnede mig og hviskede, at du havde savnet mig og min krop virkelig meget. Du vendte mig om og hjalp mig ud af kjolen, så jeg stod nu foran dig, som jeg var skabt. Du nød synet i fulde drag, kunne jeg se, da dine øjne blev blanke, og du slikkede dig om munden. Du førte mig hen til din seng, hvor de blødeste sengetøj ventede og svøbte sig om min krop og kærtegnede mig, da jeg lagde mig til rette. Du lagde dig på knæ foran mig og begyndte at kysse og slikke mit inderlår blidt men alligevel krævende. Du kiggede op på mig og sagde:”Dette har jeg længe drømt om. Du har en prinsessebehandling i vente min frække skat.”

SEX I DAG?

Du begyndte at nærme dig min mis, der forventningsfuld ventede på dine blide kærtegn og slik. Et støn undslap mine læber, da jeg mærkede din varme, frække og ivrige tunge lege med mine skamlæber, der var ekstra følsomme, da de – som du havde forlangt – var helt nybarberede og bløde. Din tunge fandt hurtigt vej indenfor, og du begyndte at lege med min klit – jeg nød det i fulde drag, mens jeg trak dig blidt i håret. Du slikkede løs og lappede alle mine søde safter i dig, som om du kunne slukke din tørst på den måde. Jeg mærkede hurtigt den velkendte reaktion i min krop, der spændte sig i en bue, og jeg havde allerede gåsehud over det hele. Du slikkede og nappede mig blidt, og det varede kun kort tid, inden jeg kom i den dejligste orgasme. Jeg lå ganske stille og nød fornemmelsen i min krop, mens du lagde dig op til mig og kiggede mig dybt i øjnene og sagde:”Vores dag er nu startet.”

Du begyndte igen at kærtegne min krop. Forinden havde du smidt dit tøj, så du også kunne nyde mine kærtegn. Vi lå længe og kyssede og nød hinandens hænder vandre rundt på kroppene. Selvom det kun var vores 3. date, så virkede vores kroppe kendte, og vi vidste begge, hvorledes vi gav hinanden den bedste nydelse. Vi blev hurtigt klar til at have hinanden helt tæt på, og du kravlede hen over mig og lagde dig til rette. Din pik fandt vej til min mis, som om den aldrig havde lavet andet, og mens du langsomt førte din nu total stive og dunkende pik helt i bund kiggede du mig dybt i øjnene. Da du nåede bunden, lå du helt stille et øjeblik og nød varmen, og at min mis klemte omkring dig. Du hviskede:”Hold op hvor passer vi bare god sammen. Jeg har aldrig nydt en mis så meget som din.” Jeg smilede frækt og stolt tilbage til dig, da du langsomt begyndte de velkendte bevægelser frem og tilbage. Jeg nød vores rytme i fulde drag og var allerede på vej til endnu en orgasme sammen med dig. Vi kyssede, og du slikkede mine bryster – hvor var det bare dejligt. Snart skreg vi i fællesskab den vildeste orgasme ud, og du faldt sammen hen over mig, og vi lå bare og nød hinanden. Jeg nussede din ryg og kærtegnede dit hår, mens du bare lå og nød det. Jeg hviskede til dig:”Nu har jeg vist gjort mig fortjent til frokost frække.”

Du rejste dig og tog dit tøj på og sagde til mig:”Kom ned om 3 minutter, så har jeg lavet frokost til dig min dejlige skat.” Jeg blev liggende og nød varmen under din dyne, mens jeg røg en cigaret. Jeg kravlede ud af den varme dyne og tog min sommerkjole og sjal på igen og gik ned af trappen til dit køkken og dig. Du var i gang med at riste gulerodsbrød og skære ost samt lave en dejlig kop kaffe til os. Vi satte os ind i stuen og småsludrede lidt. Du tændte for fjernsynet, da du ville se Brøndby spille kamp – det var nemlig den kamp, der kunne afgøre, hvorvidt holdet ville blive Danmarks mestre. Jeg hentede din avis og læste den, mens vi hyggede os. Fodboldkampen gjorde dig i godt humør, da Brøndby efter de 90 minutter havde sikret sig mesterskabet, da de vandt kampen 7-0. Du kom hen til mig og gav mig et inderligt kys og sagde:”Kom med mig. Jeg skal lige vise dig noget.”

Hånd i hånd fulgtes vi op af trappen til dit soveværelse. Vi tager hurtigt vores tøj af og lægger os tæt sammen under dynen. Dit kamera ligger klar, så vi kan dokumentere vores dag og nyder billederne senere. Jeg kysser mig vej ned til din dejlige pik ganske langsomt, så da min varme mund og tunge når dertil, er din pik stiv og klar til en ordentlig omgang. Jeg startede med at lade min tunge slikke dit skaft langsomt, og jeg nød at høre, at dit åndedræt langsomt blev mere og mere højlydt. Du ved jo, at jeg elsker dine frække lyde. Tog din pik ind i min varme mund og lod min frække og ivrige tunge drille din pik, således som jeg ved, at du nyder det mest. Efter et godt stykke tid er du ved at komme i min mund, men du vil vente, så du kan komme sammen med mig. Jeg kravler op og kysser dig længe og lidenskabeligt, mens jeg ganske langsomt sænker mig ned og din dejlige pik – nyder det i fulde drag. Begynder at ride dig – hurtigere og hurtigere, så vi begge hurtigt nærmer os klimaks. Jeg lægger mig ned over dig, så mine ben ligger samlet imellem dine – vi ved begge, at nu er der ikke lang tid igen til den altomsluttende orgasme, og vi glæder os. Det kilder nu i hele min krop, og jeg mærker varmen breder sig i min krop. Langsomt begynder rystelserne at bølge sig igennem min krop, og jeg skriger min orgasme ud. Da du hører og mærker dette, er det dråben, der får dit bæger til at fylde over, og du kommer højlydt sammen med mig. Vi ligger lidt og nyder fornemmelsen og kysser og småsludrer. Jeg kan ikke lade være med at drille dig og siger:”Nu har jeg vist gjort mig fortjent til aftensmaden også.” Du nikker samstemmende.

Vi tager igen vores tøj på og gå nedenunder og nyder endnu en kop kaffe og ryger en cigaret. Vi snakker om, hvad vi har lyst til at spise, og vi bestemmer os for kinesisk. Du ringer og bestiller mad, og vi bevæger os ud i din bil og kører ned til byen for at hente vores mad. Vi er efterhånden blevet ret sultne. Vi kører hurtigt hjem og sætter os ved spisebordet med mad, god rødvin og cola – det er en helt fest – dejlig madfest. Efter maden sætter vi os ind i stuen og sludrer videre om alt og ingenting. Der kommer en god film, som vi beslutter os for at se. Den er spændende, og vi glemmer for en tid hinandens kroppe, da vi er mætte og glade på alle områder.

Jeg lægger mig hen til dig på sofaen, og selvom filmen er spændende, varer det ikke længe, inden jeg er i drømmeland med hovedet på dit bryst. Da filmen er slut, vækker du mig blidt med kærtegn og kys – det er dejligt. Du har hentet dit kamera, da du vil have billeder af mig i min kjole uden trusser. Min mis er noget af det smukkeste, du har set, fortæller du mig, mens du hiver op i min kjole og begynder at skyde løs. Du bliver hurtigt tændt af at se på mig og tage billeder, så inden længe tager du igen min hånd og siger:”Det er noget mere, jeg skal vise dig.” Og vi går forventningsfulde op af trappen til soveværelset endnu en gang.

Du tager hurtigt min kjole helt af og lægger mig på maven, så du kan beundre min dejlige runde men faste røv. Du kysser den og giver den nogle kærlige klaps, og jeg nyder varmen fra dem. Du vender mig om, så du endnu en gang kan give mig en fantastisk prinsessebehandling. Jeg skriger hurtigt min orgasme ud, og du trænger op i mig, efter du igen har lagt mig om på maven. Du nyder fornemmelsen af at trænge op i mig bagfra – det er noget af det bedste, du ved. Rytmen stiger i samme takt som vores ophidselse og åndedræt. Vi nyder, at vores sex er SÅ fantastisk. Jeg lægger mig på knæ, så du rigtig kan komme til og give mig nogle smæk. Det synes du, jeg trænger til, da jeg har drillet dig en del i dag. Og jeg nyder afstraffelsen meget, kan du tro. Vi er nu igen på vej til dagens sidste orgasme. Og vi bliver bestemt ikke skuffet – den er hurtigt på vej. Ja, nu kommer jeg skat skriger du, og jeg er også på vej. Men du er for hurtig, og jeg når det ikke. Men du trøster mig ved at slikke mig til at se sol, måne og stjerner, og vi smiler tilfredsstillet til hinanden bagefter.

Klokken er nu mange, og vi klæder os hurtigt på, så du kan køre mig hjem. Vores dag er slut, men hold da op hvor har den dag været fantastisk. Du sætter mig af derhjemme, og du siger:”Dejlige skat – tak for en vidunderlig dag. Du har ret… Tror sørme jeg er ved at blive afhængig af dig”.

porno med danske piger