Ved en tilfældighed del.3

SPAR MANGE PENGE

Slik mig, smag min varme fisse, åh ja mere, hurtigere, klynker hun. Knep min rø… Lise hviner pludselig højt og spreder sine ben ud til siden igen. Hendes krop gennemrystes af orgasmen…

Hun tager min hånd og følger mig ud på det store marmorbadeværelse midt i lejligheden. Lise tænder for vandet og begynder at klæde sig af. Pludselig falder det mig ind at vi mange gange på Hf har stået og klædt om sammen til idræt uden at der var noget i det. Nu virker det stærkt ophidsende og mine øjne følger hver en bevægelse Lise gør.

Skal du ikke have tøjet af?, spørger Lise.

Jo selvfølgelig, smiler jeg lidt flovt og begynder at klæde mig af. Lise står og iagttager mig kun iført sort bh og trusser.

Vil du ikke åbne min bh?, spørger hun da jeg har taget mit tøj af og kun står i mit hvide undertøj. Hun vender sig rundt og jeg stiller mig bag ved hende. Vi er næsten lige høje. Jeg får en pludselig lyst til at lade min hånd løbe let henover Lises spinkle skuldre. Hun gyser let ved min berøring. Jeg klikker bh’en op og Lise vender sig rundt mens hun holder den oppe.

Det føles lidt underligt ik’? , siger hun og bider sig lidt nervøst i underlæben. Jeg nikker til lyden af vandets sagte rislen inde i bruseren.

Skal vi ikke lade dem falde samtidigt?, spørger Lise og ser på min bh.

Jo svarer jeg og åbner min bh. Vi ser på hinanden og begge bh’er falder samtidigt på gulvet. Lise har smukke bryster, lidt større end mine og dejlige brune ligesom resten af hendes krop. Gad vide om de føles ligesom mine egne, tænker jeg og kan pludselig næsten ikke vente.

Du må godt hive mine trusser af mig, siger jeg. Lise sætter sig på hug foran mig tager fat i mine trusser. Det giver et lille gip i mig. Hun hiver dem langsomt ned over mine lår og af mine fødder. Hun sidder foran mig og beundre min lille sorte trekant.

Så er det mine, siger Lise og rejser sig.

Nu bliver det spændende om din mand har ret, siger hun smilende. Hun gør tegn til at jeg skal hive hendes trusser ned. Jeg sætter mig på hug og gør det langsomt så hun også kan nyde den pirrende fornemmelse jeg lige har følt.

Han havde ret, siger jeg og sluger synet af Lises smalle stribe af sorte hår.

Sørme ja, ler hun og går stille hen mod brusekabinen. Jeg beundre hendes runde baller der svajer lidt når hun går. Hun vender sig rundt i åbningen til den store brusekabine.

Kommer du med? Jeg går hen til hende og kan mærke varmen fra vandet. Vi stiller os begge to ind under det store brusehoved. Vi står tæt uden at røre hinanden. Jeg lukker øjnene og nyder det varme bløde vand.

Skal jeg sæbe dig ind?, spørger Lise. Det slår mig pludselig at en anden kvinde skal røre min krop. Selv på mine mest intime steder. Jeg tøver lidt, men kan mærke min nysgerrighed og forventning skubbe min generthed væk.

Det lyder dejligt, svarer jeg og forsøger at lyde fattet. Lise hælder sæbe ud på en stor blød svamp.

Jeg er altså også lidt genert og betænkelig ved det her, siger Lise og sender mig et forstående blik.

Det er lidt mærkeligt. Det føles forbudt og samtidig lidt spændende ik’? Jeg nikker og kan mærke min krop slappe af. Lise tager fat i min hånd og stryger let svampen op af min arm og efterlader striber af skum. Hun fortsætter op rundt om min hals og nedover mit bryst der straks reagerer på hendes berøring og sender kuldegysninger ned af min ryg. Jeg smiler.

Er det dejligt?, spørger Lise og lader svampen glide over til det andet bryst.

Ja, svarer jeg og tager en håndfuld skum i hver hånd og smører det ud over Lises bryster.

Uh ja, udbryder hun og lukker øjnene. Hun lader svampen falde og stryger let sine hænder over mine bryster. Vi står lidt og kæler og føler på hinandens bryster.

Du har nogle dejlige bryster, siger jeg til Lise.

Tak og i lige måde, svare hun og drejer mig rundt. Hun trykker sig ind til min ryg og fører sine hænder om til mine bryster.

Det føles lidt underligt. Jeg plejer ikke at kunne mærke et par bløde bryster i ryggen når mine egne bliver taget under behandling, siger jeg

Lise ler let og klemmer lidt hårdere.

Skal jeg sæbe dig ind Lise? , spørger jeg.

Mm ja tak. Jeg samler svampen op og begynder på hendes overkrop. Med langsomme bløde bevægelser fordeler jeg skummet på hendes arme, skuldre, bryster og mave. Jeg forsætter ned på hendes ben.

Hov, hvad med min fisse, skal den ikke vaskes?, siger Lise og ser lidt skuffet ned på mig.

Kommer jeg til. Jeg gemmer det bedste til sidst, siger jeg og vender tilbage til hendes ben. Da jeg også har sæbet Lises fødder ind og givet dem blid massage, rejser jeg mig op og beder hendes om at vende sig rundt. Hun flytter sit lange brune hår der hænger fladt og vådt ned af hendes ryg. Jeg sæber hendes ryg ind med svampen, og føler på hendes bløde brune hud med min anden hånd. Jeg når ned til hendes lænd og forsætter langsomt videre ned på hendes baller. De er vidunderlige. Fyldige, runde og bløde. Sæben glider af dem og drypper ned på gulvet. Lise bøjer sig forover og spreder sine ben.

Vask min fisse, hvisker hun og støtter sig til flisevæggen. Jeg stirrer betaget på hende og fører svampen ned mellem de spredte baller og let henover hendes skamlæber der er lidt adskilte.

Mmm dejligt, mere, siger hun svagt. Jeg gentager bevægelsen flere gange og kan mærke min egen ophidselse tage til. Jeg fører svampen ned mellem mine egne ben og giver mig selv den samme tur, mens jeg forsigtig lader en finger glide i mellem Lises bløde læber.

Skal jeg vaske dig? spørger Lise og retter sig op. Hun får øje på svampen mellem mine ben.

Eller det har du måske selv klaret? Jeg smiler og nikker. Hun stiller sig tæt ind til mig og lægger en hånd på hver af mine baller.

Skal vi ikke gå ind i soveværelset?, hvisker hun.

Jo lad os det, svarer jeg og slukker for vandet. Vi går ud for at tørre os.

Måske skal vi aftale nogen grænser eller regler?, siger Lise og tørrer sit hår så hendes bryster gynger foran mig.

Det er måske en meget god ide, siger jeg.

Ingen kys på munden, det er forbeholdt min mand, begynder jeg.

I orden, og ingen leg med det bagerste hul, svarer Lise og binder sit håndklæde rundt om sig. Jeg gør det samme og vi står lidt tavse.

Men så er det vel det. Kom lad os går ind i soveværelset, siger Lise og tager en tube creme der står på hylden.

Inde i soveværelset dæmper Lise lyset og tænder stearinlys.

Her er varmt og hyggeligt, siger jeg da vi står overfor hinanden ved sengen.

Tag dit håndklæde af og læg dig på sengen så skal jeg smøre dig ind i creme, siger Lise. Jeg lægger mig på maven og hun begynder. Det føles dejligt. Lises spinkle hænder glider let og blødt henover min krop, helt anderledes end min mand.

Du har nogle smukke ben, siger Lise og begynder at smøre dem ind. Hun kysser mig blidt på ballen og det sender en sitren igennem hele min krop.

Vend dig om, beder hun og sætter sig ved siden af mig på sengekanten. Jeg ligger og ser op på hende med begge arme ned langs siden og samlede ben. Jeg føler mig pludselig meget sårbar og usikker. Vi ser på hinanden. Lise fordeler creme ud i hænderne og smøre mine bryster ind. Jeg smiler lidt nervøst til hende.

Er det dejligt? , spørger hun.

Ja man kan godt mærke du ved hvad du gør. Det er meget ophidsende, svarer jeg og lukker mine øjne. Jeg ligger og nyder Lises berøring. Min vejrtrækning bliver tungere og rødvinen snurre let i mit hoved. Pludselig glider den ene hånd langsomt væk fra mit bryst, ned over min mave og forbi min navle. Jeg kan mærke Lises spinkle fingere glide ind imellem hårene på min sorte trekant og stoppe. Jeg slår øjnene op og stirre på hende.

Spreder du ikke dine ben lidt… skat?, Lise ser intenst på mig.

Men hvad med dig, skal du ikke smøres…?, begynder jeg og indser at der ingen vej er tilbage og at jeg heller ikke ønsker at der skal være det. Lise rejser sig og stiller sig forenden af sengen. Hun lægger en hånd på hvert af mine knæ.

Gæsterne først, siger hun smilende og spreder mine ben. Jeg ser hendes ansigt forsvinde mellem mine ben og holder uvilkårligt mit vejr. Da hendes læber blidt rammer min lille perle, slipper jeg alt luft ud i et dybt suk og lukker mine øjne. Lise sutter og slikker min fisse med sin bløde tunge. Den føles ikke anderledes end min mands, men måden hun bruger den på gør. Der bliver suttet og slikket de helt rigtige ophidsende steder og i den helt rigtige rækkefølge.

Ah ja det føles dejligt, sukker jeg og kan mærke den snurrende fornemmelse i mine spredte ben. Jeg nulrer mine hårde brystvorter. Lise krænger mine skamlæber til side og stikker sin tunge op i min fisse.

Åh gud hvad gør du?, udbryder jeg og kan mærke min fisse trække sig sammen.

Åh ja bliv ved, hvisker jeg og kan mærke min fisse klemme om Lises tunge. Hele min krop fyldes af den søde snurrende orgasme. Lidt efter ligger jeg slapt og nyder det.

Åh det var fantastisk, hvisker jeg svagt og ser ned mellem mine ben. Lises ansigt kommer smilende til syne.

Mere… please, beder jeg og kan mærke endnu en orgasme ligge og ulme.

Alt for gæsten, smiler Lise og stryger en hånd over sine læber.

Du er godt nok ophidset. Dine safter flyder rigtigt, siger hun.

Hvordan smager jeg?, spørger jeg lidt genert.

Dejligt, svare hun smilende og slikker sig om læberne. Hendes ansigt forsvinder imellem mine ben igen.

Gør lige som før, beder jeg og griber fast i hendes hår. Hendes lange tunge bryder igennem mine skamlæber og jeg kan mærker at mit underliv snart sender mig af sted igen. Jeg løfter mit hoved og ophidselsen vælder op i mig ved synet af Lises ansigt mellem mine ben. Det snurre svagt i mine ben og jeg balancere på kanten af endnu end orgasme. Jeg nyder den søde forventning af snart at skulle sendes af sted igen.

Når jeg siger til Lise, må du gerne stikke en finger op bag i, klynker jeg bedende. Hun svare ikke men en svag berøring ved min stjerne fortæller mig at hun er indforstået. Lises tunge spræller lang oppe i min fisse og hendes varme ånde møder min strittende perle. Jeg kan ikke vente længere.

Nu, stønner jeg svagt og kan mærke Lise skubbe sin finger op bag i mig. En svag smerte afløses hurtigt af ren nydelse og mit underliv giver efter. Mine fingre borer sig ned i Lises hår og holder hendes hoved fast mens min fisse bølger mod hendes tunge og læber. Jeg hører mig selv skrige ud i lokalet og mine mavemuskler trækker sig så hårdt sammen at jeg uvilkårligt løfter mit hoved fra dynen. Jeg ser ned på Lise mellem mine rystende lår. Smilende af lykke lader mig synke ned i dynen og lukker øjnene. Min krop slapper af og jeg kan mærke Lise rejse sig. Jeg åbner øjnene og ser hende stå over mig med en fod på hver side af min brystkasse. Hun sætter sig ned, låser mine arme fast under sine ben og placerer sin fisse lige ud foran min mund.

Slik mig, hvisker hun anspændt og sætter sig oven på mit ansigt. Hendes fisse er våd af ophidselse. Jeg overvældes af duften og smagen og forsøger at dreje mit hoved væk. Hun tager fat med begge hænder og holder det fast.

Kom nu slik mig, klynker hun svagt. Jeg adlyder og lader min tunge gå på opdagelse.

Åh ja det er godt, stønner Lise og slipper mit hoved. Jeg ser op på hende og beundre hendes brune bryster der svajer over mig. Hun ser ned på mig, vores blik mødes og hun smiler.

Stik din tunge ind i min fisse, siger hun og fører en hånd ned for at krænge sine skamlæber til side. Jeg stikker forsigtig min tunge ind. Varmen og hendes syrlige smag bølger den i møde.

Uh ja, hvæser Lise ud mellem tænderne. Hun kører to fingre et par gange rundt på sin lille knop og bliver sendt af sted.

Åh ja, hyler hun og presser sit underliv mod min mund. Hun kaster hovedet tilbage og rider min tunge mens orgasmen langsomt ebber ud.

Uh det var godt, siger hun og lægger sig ved siden af mig. Hun ser på mig.

SEX I DAG?

Nej du er også helt sjasket til, siger hun og fører sin hånd henover mine fugtige læber. Vi griner stille og ligger lidt tavse og ser på hinanden.

Nu føles det ikke akavet mere, siger jeg.

Nej havde vi vist det ville føles så godt var der nok ingen af os der kunne se nogen grund til at være nervøse, svarer Lise.

Det er en anden slags orgasme når man ikke er ‘fyldt ud’ forneden og det er en kvinde der slikker ik’?, fortsætter hun.

Ja intens på en anden måde end ellers, svarer jeg og smiler. Jeg lægger en hånd hen på Lises smalle sorte stribe.

Skal jeg ikke se lidt nærmere på den igen?

Be my guest, svarer Lise smilende og spreder sine ben. Jeg lægger mig ned mellem dem. Hendes fisse glinser af behandlingen før.

Mm den ser indbydende ud, siger jeg og kysser blidt på Lises følsomme knop.

Naj hvor praktisk, udbryder Lise og rejser sig op på sine albuer. Jeg ser spørgende op på hende.

Jo nu kan vi få en god veninde snak og kælet for vores fisse på den ultimativ fede måde samtidigt, griner hun til mig.

Nå på den måde, siger jeg og kysser videre. Lise ligger sig ned igen og kærtegner blidt sit ene bryst.

Sig noget mere, det er sexet at høre en kvindestemme imellem mine ben, sukker Lise.

Jeg kysser og beskriver beundrende hver enkelt detalje på Lise og hendes vejrtrækning bliver tungere og tungere.

Jeg kysser, slikker og sutter begejstret på Lises dejlige fisse og nyder min kontrol. Jeg ved lige hvilken reaktion jeg får fra Lises krop når jeg gør noget bestemt. Den samme magt og kontrol har jeg ikke med min mand. Selvom jeg har lært at læse min mand, sker det stadig nogle gange at han pludselig og uventet sprøjter mig i munden når jeg giver ham et blowjob.

Mm, det føles skønt det du gør. Jeg vil gerne smage din fisse igen, siger Lise. Jeg rejser mig og lægger mig på alle fire oven på hende. Vi ligger roligt og kæler og slikker hinanden.

Det er altså virkelig hyggeligt det her. Jeg er glad for du kom forbi i dag og at vi gjorde det, udbryder Lise og forsætter.

Når man er to kvinder behøves man ikke at have ‘dårlig’ samvittighed over bare at have lyst til at ligge og kæle.

Ja nogle gange har min man også lidt for travlt, siger jeg forstående. Vi ligger lidt stille igen og nyder hinanden.

Hvordan føltes det før, spøger Lise.

Før, hvad mener du?

Ja da jeg stak en finger op i dig, svarer Lise. Jeg kravler af hende og ser på hende.

Dejligt, hvorfor?, svarer jeg.

Jo min mand har spurgt ind til det, men jeg kan ikke rigtig forlig mig med tanken om at skulle have hans pik op i numsen. Det virker forkert og krænkende, svarer Lise lidt forlegent.

Det er ellers en dejlig fornemmelse, men hvis man ikke har det godt med det skal man heller ikke gøre det, siger jeg og skal til at kravle oven på hende igen. Lise stopper mig.

Men du virkede til at nyde det, siger Lise og tøver. Hun ser på mig.

Jeg vil godt prøve med dig, siger hun så.

Kunsten er også at tage det lidt ad gangen, siger jeg og smiler.

Der er ikke noget sensuelt og ophidsende ved at få proppet en hård pik op i røven hvis man ikke er parat, fortsætter jeg.

Vil du? Lise ser spørgende på mig.

Gerne og jeg skal nok være forsigtig, svare jeg og rejser mig. Jeg stiller mig for enden af sengen, samler Lises ben og skubber dem ind over hende.

Tag fat om dine ankler, siger jeg.

Det føles ikke særligt komfortabelt at ligge sådan her, siger Lise.

Nej men til gengæld stritter din numse så dejligt og er lige til at gå til, siger jeg og bøjer mig ned og begynder at slikke Lises stjerne.

Naj hvor føles det skønt, udbryder Lise.

Har du heller ikke prøvet det før?, spørger jeg.

Jo jeg havde bare lige glemt hvor godt det føles, svarer hun. Jeg slikker intenst på Lises stjerne og kæler for hendes baller, inderlår og fisse.

Er du klar til at prøve?, spørger jeg.

Ja forsigtigt, svarer Lise stille. Jeg sutter på min pegefinger og trykker den mod Lises lille stjerne. Den glider langsomt indenfor.

Gør det ondt?

Nej det føles bare underligt, svare Lise.

Nogle gange skal min mand kører ind og ud det giver mig følelsen af ikke at have kontrol over mit underliv og virker meget ophidsende, siger jeg og fortsætter.

Andre har jeg mere lyst til at han bliver inde og massager mit ‘hemmelige’ sted oppe bagi. Jeg holder min finger stille og slikker blidt på Lises fisse.

Mm nu begynder jeg at forstå hvad du mener, siger Lise og hendes vejrtrækning bliver tungere.

Kør din finger ind og ud af mig. Jeg adlyder og slikker og sutter samtidigt på hendes lille knop.

Åh ja hvor føles det frækt og uartigt, stønner Lise. Jeg løfter mit hoved og ser op på hende.

Nå så du kan godt lide at få noget op i numsen?, siger jeg frækt og stikker to fingre op i Lises våde fisse.

Åh ja mere, hvisker Lise. Jeg tøver lidt men beslutter så at stikke en finger mere op bagi. Først gør Lises stramme stjerne modstand, men giver hurtigt efter da jeg presser lidt hårdere.

Av, udbryder Lise og løfter sig lidt fra sengen.

Skal jeg stoppe?, spørger jeg.

Nej bliv ved med at kneppe mig, stønner hun svagt.

Åh hvor føles det skønt at blive kneppet bagi. Lise slipper sine ankler og spreder sine ben ud til siden.

Stik mere op i min fisse. Jeg presser to fingre mere op og holder min hånd stille. Lises fisse klemmer om min hånd og hendes røde læber dunker af ophidselse.

Hvor meget har du oppe?, spørger Lise.

Fire og to bagi, svarer jeg og sutter videre på hendes glinsende perle.

Uh det føles så dejligt at være fyldt ud, hvisker Lise.

Jeg er lige ved at komme. Bliv ved med at holde din hånd stille oppe i min fisse og knep mig bagi.

Hun griber fat i mit hår og presser mit hoved mod sit skød.

Åh ja kom nu hurtigere. Knep min røv, åh gud hvor jeg elsker det, råber Lise ud i soveværelset. Hun presser mit hoved endnu mere mod sit skød. Min tunge er efterhånden øm og jeg forsøger at vriste mig fri.

Nej søde bliv ved, jeg er lige ved at komme, gisper Lise og folder sine ben bag min nakke og holder mig fast. Hendes stemme har forandret sig.

Slik mig, smag min varme fisse, åh ja mere, hurtigere, klynker hun.

Knep min rø… Lise hviner pludselig højt og spreder sine ben ud til siden igen. Hendes krop gennemrystes af orgasmen. Hun slipper sit tag i mit hår og jeg sætter mig op og betragter hende. Alt går og står på Lise. Hendes brystvorter står stive og mørkerøde ud i luften og hendes klitoris sidder stor og fyldig og sender nydelse ud i hver en krog af Lises krop. Hendes muskler trækker sig sammen og afslappes i voldsomme rytmiske bevægelser. Hendes ansigt har et underligt udtryk af både smerte og nydelse. Indimellem bøjer jeg mig ned og kysser hendes følsomme sted og sender nye bølger igennem hendes krop. Lidt efter lidt ebber orgasmerne ud og Lise ligger helt afslappet på sengen. Jeg skal til at bøje mig ned igen.

Nej ikke mere, beder hun.

Jeg er helt øm i kroppen. det føles som om 1000 orgasmer har vredet al kraft ud af min krop. Hun smiler anstrengt. Jeg trækker forsigtigt mine fingre ud og lægger mig op ved siden af hende.

Jeg tror aldrig jeg er kommet så voldsomt før. Jeg er vidunderlig træt og øm i hele kroppen. Specielt min numse, griner Lise og lader en hånd glide igennem sit brune hår mens hun sukker dybt.

Jeg smiler til hende. Vi ligger lidt stille og ser på hinanden.

Det var føltes virkelig intens, som om mit underliv bare gav efter, siger Lise og bliver fjern i blikket.

Mm, siger jeg og nikker.

Vi ligger lidt stille igen.

Lise der er noget jeg gerne vil bede dig om, siger jeg forlegent. Lise ser smilende på mig.

Hvad?, Jeg tøver lidt.

Jo.. det lyder måske lidt mærkeligt, men må jeg tage et billede af din fisse. Som souvenir til mig selv og ‘bevis’ til min mand?, spørger jeg.

Lise ser pludselig lidt alvorlig og eftertænksom ud.

DU ved et billede siger mere end tusinde ord, siger jeg prøvende.

Tja det kan jeg vel ikke have noget imod. Kameraet ligger i en af skufferne inde i stuen, siger hun og ser hen mod døren. Jeg rejser mig og går ind i stuen. Jeg finder hurtigt kameraet og tager også resten af rødvinen med. Da jeg kommer ind i soveværelset igen har Lise lagt sig i positur på sengen.

Hvordan virker det? , spørger jeg.

Du skal bare trykke på den lille sorte knap oven på, svarer Lise.

Tager den sig ikke smukkest ud sådan her, spørger hun smilende og gør en yndefuld bevægelse med sin hånd mod sin smalle sorte stribe.

Jo, svarer jeg og zoomer ind. Kameraet klikker én gang. Jeg ser på Lise, rykker kameraet lidt og trykker igen.

Hov, hov kun ét!, udbryder Lise og smiler.

Hvad mener du?, spørger jeg uforstående og klikker igen. Vi smiler indforstået til hinanden.

Så skal jeg også have lov til at prøve, siger Lise og smiler frækt.

En time senere da vi har delt resten af rødvinen og hukommelsen i kameraet, står jeg og tager mit tøj på igen. Lise sidder og ser billederne igennem.

Hvilket et skal du have med hjem?

Det ved jeg ikke hvad siger du?, svarer jeg mens jeg knapper min bh.

Hvad med dem alle sammen?, spørger Lise og ser udfordrende op på mig fra sengekanten.

De ville helt sikkert fyre godt op under min mand, fortsætter hun. Jeg tager resten af mit tøj på mens jeg ser på hende.

Det er jo kun vores mænd der får dem at se, siger Lise lokkende. Jeg står lidt og ser på hende for at gennemskue om hun virkelig mener det.

Hvis du tør, så tør jeg også, svarer jeg Lise og retter på mit hår. Hun rejser sig, tager en kimono på og går ud i køkkenet.

Jeg laver lige en cd til dig, råber hun der udefra. Jeg går ind i stuen og finder mine småting. Mine ben ryster lidt under mig, efter aftenens udfoldelser. Jeg fortsætter ud i køkkenet.

Værsgo, siger Lise.

Tak, svarer jeg. Vi står lidt tavse overfor hinanden. Pludselig føles det hele akavet. Som om den erotiske boble som vi har befundet os i inde i lejligheden revner og virkeligheden udenfor siver ind.

Nå men øh, vi ses, siger Lise og bryder tavsheden.

Ja ha det godt ik´, svarer jeg og giver hende et knus.

Jeg finder selv ud, siger jeg og går ind gennem stuen.

Og tak!, lyder der ude fra køkkenet. Jeg lukker stille hoveddøren efter mig.

En uges tid senere sidder min mand en aften med den bærbare ude i vores køkken. Jeg har hele ugen forsøgt at samle mig mod til at fortælle og måske endda vise ham min oplevelse.

Kan du huske den profil vi var inde på sidst?, spørger han uden at se op.

Øh hvad mener du, svarer jeg lidt mistænksom.

Dem som søgte en pige, siger min mand og fortsætter.

Det gør de ikke mere!

Det må være mit cue, tænker jeg og finder cd’en og går hen til ham. Jeg putter den i den bærbare og kysser ham lidenskabelig.

Det ved jeg godt, siger jeg og kan mærke suget i maven da billedet toner frem af Lise og mig selv. Vi ligger med spredte ben og et stort smil på læben.

Og hun er ikke glatbarberet, siger jeg henkastet. Min mand ser måbende og spørgende op på mig.

Øh det fandt jeg ud af ved et tilfælde, siger jeg uskyldigt og smiler til ham.

porno med danske piger