Anal trekant med vores ven

SPAR MANGE PENGE

Det er ikke nogen hemmelighed, at min kone og jeg er vilde med analsex. Efter vores eskapade med de fem mænd, kørte vores sexliv på overdrive i længe, og når vi talte om sexfantasier, var en trekant med en ekstra mand noget af det som hele tiden blev ved med at dukke op. Men det skulle ikke blot være en almindelig trekant, den skulle være anal, forstået på den måde, at der måtte slikkes, kæles og bruges fingre i fissen, men hun ville kun kneppes bagi.

Efter lang tids søgen, lykkedes det os at finde en passende fyr. Helt nemt var det ikke, for det var meget vigtigt for mig at vide, at risikoen for at der ville opstå følelser imellem min kone og ham vi nu valgte, var minimal, sådan at vi ikke bragte vores ægteskab i fare. Derfor faldt valget på en pæn ung fyr sidst i tyverne, som levede i et solidt, men åbent ægteskab. Jeg kendte hans kone en smule igennem mit arbejde, og jeg vidste at de havde dyrket sex med andre igennem hele deres ægteskab. Vi kom tilfældig til at tale om det en dag, og hun var meget åbenhjertig, og foreslog at vi kunne låne hendes mand, hvis ellers han var med på det. De havde prøvet noget lignende før begge to, så hun havde det fint med det. Vi blev enige om at hun skulle foreslå det for hendes mand, og sådan blev det altså, han var med det samme med på idéen. Det at hun vidste besked med arrangementet, og at begge parter var involverede i planerne gjorde, at jeg følte mig sikker.

Vi havde også mange overvejelser om hvor det skulle foregå, men til sidst faldt valget på at leje et sommerhus. Det forekom os at være meget bedre end et hotelværelse, og vi ville ikke have at det skulle foregå hjemme i huset. Og sådan blev det, vi fik aftalt en dato med den unge mand 3 uger senere, og huset blev lejet.

Da først tingene var arrangeret, føltes ventetiden ufattelig lang, men også meget pirrende. Min kone var meget mere fokuseret på sex end hun plejer at være, og jeg har ikke tal på hvor mange gange vi havde sex i den periode. Men det havde selvfølgelig sine fordele, for ud over fornøjelserne, blev hendes røv også endnu mere veltrænet end den var i forvejen. Vi kunne efterhånden bruge røven på samme måde som fissen, der skulle blot en smule smørelse til, og så var jeg inde.

Nu tænder jeg især på at se hendes dejlige røv fyldt helt ud, og når vi leger, er noget af det bedste jeg véd at prøve af, hvor mange fingre jeg kan få derind. Min pik er, med dens 5,5 cm i diameter og små 17 cm i længden, ikke blandt de allermindste, men det er overhovedet ikke et problem for hende, for hun er ekspert i at slappe af i de muskler, og når hun er godt liderlig og kørt til, smutter der nemt 4 fingre ind. Det plejer at gøre hende endnu mere liderlig, især når jeg slikker hende samtidig. Men i løbet af den periode, blev hendes røv efterhånden så veltrænet, at jeg kunne mærke at der sagtens kunne være mere end de 4 fingre derinde, for fingrene smuttede ind helt uden modstand. Det var meget frækt at mærke at hun tændte voldsomt på det, men jeg ville dog ikke prøve med mere, for det kunne jo give rifter og ømhed, og det ville være træls at måtte udskyde planerne på grund af min ivrighed. Det måtte vente til en anden gang.

Endelig kom den dag vi havde ventet på. Vi var begge meget nervøse, og vildt spændte – ville det gå som planlagt, og hvordan ville vi reagere når det blev til virkelighed. Min kone var i soveværelset for at klæde om, og hun kaldte mig ind til sig med ordene “Hvad så, ser jeg OK ud?”. Jeg måtte lige hive et par gange efter vejret ved synet. Hun stod i en sort 1/4 skåls BH, hvor brystvorterne lige kunne kigge over kanten, derudover havde hun en fræk sort hofteholder på med tilhørende sorte strømper, og et par bundløse sorte trusser – ikke g-streng, men i stedet helt åbne fra for til bag Det hele var selvfølgelig pyntet med blonder, og hendes smukke tatovering blev i den grad fremhævet af tøjet. Min kone er en lille slank kvinde, og hun kan virkelig bære den slags tøj. Jeg tog mig sammen og svarede “Du ser totalt lækker ud, min skat – du er det mest sexede jeg nogensinde har set”. Hun smilede og kyssede mig med ordene “Jeg er nervøs og spændt, men jeg tror at det bliver godt. Jeg er lige ved at være klar, jeg mangler kun en enkelt ting”, hvorefter hun tog den lille stålplug med stenen i enden frem, smurte den let og satte den op i det bagerste hul. “Ræk mig lige den sorte kjole” sagde hun. Jeg rakte hende kjolen, og da hun havde fået den på sagde hun “Så kan vi godt køre”. Jeg behøver vel ikke fortælle at min pik var stiv som et stykke brænde…

Da vi kørte imod sommerhuset, snakkede vi ikke meget. Vi havde begge en masse at tænke på – selvfølgelig en masse frække forventninger om hvordan det ville være, men også betænkeligheder. Der kørte en masse tanker rundt i hovedet, og jeg kunne ikke lade være med at spekulere på hvad vi egentlig havde sat i gang, og om det i det hele taget var en god idé. Vi havde jo prøvet det før med de fem mænd, men denne gang var det noget andet. Ville der komme jalousi, nu da det kun var en enkelt mand, ville jeg føle at hun tændte mere på ham end på mig, eller ville min kone blive så vild med det, at hun ville miste lysten til sex med mig alene? Jeg tænkte tilbage på oplevelsen med de fem mænd, og på hvor eksplosiv en effekt det havde haft på vores sexliv, samtidig med at det havde gjort vores ægteskab og min kærlighed til hende endnu stærkere, hvilket fik mig til hurtigt at falde til ro igen. Jeg havde jo 100% tillid til min kone, og så jeg havde jo desuden voldsom lyst til at gennemføre vores forehavende – jeg blev jo ligesom snydt sidste gang.

SEX I DAG?

Vi nåede snart ud til sommerhuset, fik låst os ind og gik i gang med at læsse bilen af. Vi havde ikke så meget med, så det var hurtigt overstået, hvorefter vi satte os ved køkkenbordet med et glas vin. Fyren skulle komme en times tid efter os, og vi havde masser af tid til at gøre huset klar og hyggesnakke. Min kone havde lagt mærke til, at jeg var noget fåmælt i bilen, og hun forsikrede mig endnu en gang om, at der ikke ville blive problemer, det var sex det drejede sig om, ikke andet, og hun var sikker på at hun fortsat kun ville elske mig. Jeg var sådan set allerede blevet helt afklaret med det under bilturen, men det var nu alligevel dejligt at høre hende sige det, og jeg havde det rigtig fint, da en bil kørte op foran huset, og den unge mand kom ind i huset med et frejdigt “Hejsa, I hygger jer nok”. Min kone havde ikke set ham før, så jeg fik dem introduceret, og Jens, som han hed, var meget sympatisk, og faldt åbenbart i min kones smag, for der gik ikke mange minutter før nervøsiteten var forduftet og vi sad i sofagruppen og snakkede lystigt om løst og fast. Vi fik et par glas vin mere, og efterhånden blev stemningen mere løssluppen og erotisk. Min kone sad sammen med mig i sofaen, og havde trukket godt op i kjolen, så Jens, der sad overfor i en lænestol, ikke kunne undgå at se hvad der skjulte sig under den.

Snakken blev mere og mere seksuelt betonet, og det var tydeligt at mærke at vi alle rent ud sagt var hammer liderlige, da min kone pludselig rejste sig, kiggede Jens stift i øjnene, og gik over til ham og satte sig på hug, lynede hans bukser ned og gav sig til at sutte på hans pik. Jeg fulgte efter og gav mig til at kæle med min kone bagfra. Hun havde stadig pluggen siddende i røven, og det var lidt svært at komme til fissen, så jeg lagde mig ned på ryggen, og hun satte sig over mit ansigt, imens hun placerede sig der hvor hun ville have mig til at slikke hende, alt imens hun fortsatte med at slikke Jens’ pik. Hendes fisse var allerede meget våd, og jeg kunne høre, at hendes behandling af Jens’ pik faldt i god jord hos ham. Efter et stykke tid, satte hun sig over i sofaen, og vi andre fulgte med. Nu var det Jens som slikkede hende, og mig som fik pikken taget under kyndig behandling. Vi blev ved sådan i små 10 minutter, hvorefter hun pludseligt rejste sig og sagde “Nu vil jeg kneppes, lad os gå ind i soveværelset”

Inde i sengen, fandt vi smørelsen frem – vi plejer at bruge kokosolie, som er det helt perfekte til analsex – og jeg tog pluggen ud og smurte hendes røv grundigt. Jeg kunne mærke at hun var meget tændt, hendes fisse var sjaskvåd, og hun var i gang med at bearbejde Jens’ pik med hænder og mund – i øvrigt et ganske veludviklet eksemplar af en pik, i hvert fald mindst på størrelse med min, hvis endda ikke den var en smule større. Vi lagde os ned på siden, hvilket er vores foretrukne stilling til analsex, og da hun var klar, lod jeg pikken presse let imod hendes røvhul, hvilket fik hende til at stønne højlydt, og da jeg øgede presset, smuttede den ind. Efter hun lige havde vænnet sig til den, begyndte jeg at kneppe hende, men det var nu ikke nødvendig for mig at bevæge mig ret meget, hun var så liderlig, at hun stødte heftigt tilbage, så jeg kom helt i bund. Da vi havde været i gang i 5-6 minutter, trak jeg den ud, og sagde “Så, nu er det din tur, Jens”. Det var lige det Jens havde ventet på, og vi byttede hurtigt plads, og han stak med det samme pikken ind i hendes røv, imens hun stønnede “Åhhh jaaa, knep mig i min røv” og tog min pik i munden. Oralsex efter anal er ikke noget nyt for os, det er en del af vores normale sexliv, men det er stadig superfrækt, selv om man er vant til det.

Jens kneppede hende heftigt, og det, at det var en fremmed pik som var oppe i hende, gjorde hende endnu mere liderlig. Vi skiftede stilling, så hun sad oven på Jens med ryggen imod hans ansigt, og jeg gik lidt til side for at nyde synet. Hold da kæft hvor så det frækt ud, og da jeg fik øjenkontakt med hende, kunne jeg se at hun var mere liderlig end jeg nogensinde før havde set hende være. At se min dejlige, søde kone så smaskliderlig af at blive kneppet bagi af en fremmed mand, var ekstremt pirrende. På en måde havde jeg lyst til at slikke hendes fisse imens hun blev kneppet i røven af Jens, men jeg kunne ikke rigtig få mig selv til det, selv om det er en af hendes helt store fantasier. Selv om jeg er ikke biseksuel, har jeg ikke direkte berøringsangst, men det at have en anden mands pik så tæt på mit ansigt, eller for den sags skyld hans ansigt så tæt på min pik, ville alligevel være for meget, så det må hun have til gode til en anden gang – måske hvis vi, som vi har talt om, prøver med en ekstra kvinde. Så jeg nøjedes med at give hendes klitoris og skede en ordentlig tur med fingrene imens hun red på Jens’ pik. Hendes fisse var sejlende våd, og hun stønnede heftigt. Vi fortsatte på den måde i nogle minutter, men pludselig stoppede hun og sagde “Jeg vil have jer begge bagi samtidig”

Det var lige det jeg havde håbet på, så jeg skyndte mig at give min pik en gang kokosolie, og gik så hen og kyssede min kone inderligt. To i samme hul betød jo at vores pikke ville røre hinanden, men det havde jeg ikke problemer med lige i situationen, så vi rykkede lidt rundt, så jeg kunne komme til, og forsøgte at få den ind i hendes røv sammen med Jens’ pik. Det ville ikke rigtig lykkes i den stilling, så hun vendte sig rundt, så hun sad omvendt, og med røven lige bagud. Jens’ pik smuttede nemt ind igen, og jeg manøvrerede forsigtigt min ind ved siden af, samtidig med at der fra min kone lød et kraftigt “Åhhh, det er dejligt”. Det var ikke nær så stramt som jeg havde regnet med, og efter lidt tilvænning, begyndte hun at stønne heftigt, imens hun stødte røven bagud. Hendes godt tilkørte røv tog fint imod vore to pikke, og efter kort tid kneppede hun os lige så hårdt som hvis det kun havde været én pik. Det var utroligt liderligt, og der gik ikke lang tid før hun kom i en kæmpeorgasme, så hun rystede over hele kroppen. Vi lå helt stille, men stadig med vore pikke i hendes røv, og efter et par minutter fortsatte vi. Vi kneppede hende hårdt, og efter et stykke tid, vendte hun sig om, så hun sad med ryggen til Jens’ ansigt. Denne gang kom jeg nemt ind, og hun begyndte med det samme at bevæge sig heftigt. Efter et stykke tid i den stilling, ende vi med at komme alle tre næsten samtidig. Min kones dejlige røv var overfyldt med vores safter, som flød ned over ballerne, og den så virkelig brugt ud, faktisk så blev den stående åben i et stykke tid efter – det var utrolig frækt at se på!

Vi lå helt udpumpede på sengen med hjerterne hamrende i brystet efter anstrengelserne. Min kone lå imellem Jens og mig, og så ud til at være helt fuldstændig færdig. Efter et stykke tid, begyndte vi at komme til hægterne igen, og Jens begyndte at kæle for min kone igen. Jeg kunne høre på hendes åndedræt at det virkede, men pludselig sagde hun “Jeg kan ikke klare to bagi igen allerede nu, så hvis I begge vil ind samtidig, må den ene af jer bruge min fisse i stedet”. Det var der ikke nogen af os som kunne se nogen problemer i, for det er jo ikke sådan at min kone og jeg ikke kan lide vaginal sex, vi kan blot som regel bedre lide analsex, og nu havde vi jo prøvet en anal trekant. Så vi fortsatte, men denne gang startede vi med Jens i det forreste hul, og mig i det bagerste, og efter et stykke tid byttede vi. Vi prøvede alle de stillinger vi kunne komme i tanker om – det så superfrækt ud da min kone sad på barstolen og blev kneppet bagi af Jens, og det var også frækt da Jens løftede hende op med pikken inde i hendes fisse, og jeg trængte ind i hendes røv bagfra – faktisk havde hun hele tiden mindst én af vores pikke i røven, hvilket jeg syntes var meget frækt. Der skete i det hele taget mange vildt dejlige ting, og da vi efter 3 timer var færdige med at lege, og vi begge var kommet i hendes røv endnu en gang, tog vi afsked med Jens. Jeg ville jo egentlig gerne have kneppet hende alene bagefter, men vi var færdige – der var ikke mere energi tilbage. Så vi lagde os til at sove.

Da vi vågnede næste morgen, var energien kommet tilbage, og det var lysten også, men desværre var hendes røv så øm, at vi måtte nøjes med at bruge fissen i stedet. Vi var begge så tændte af tanken om hændelserne aftenen i forvejen, at det kun tog ganske kort tid, så kom vi samtidigt.

Vi stod op, og tog noget morgenmad. Jeg havde været nervøs for, om vi ville kunne snakke om tingene, eller om der ville være jalousi og underlig stemning. Men heldigvis havde vi begge haft en dejlig oplevelse, og vi kunne snakke helt frit om det, og vi nød resten af dagen i huset, havde sex igen om aftenen – det bagerste hul var stadig slidt, så vi brugte det andet – og kørte hjem næste formiddag.

I tiden efter oplevelsen, fortsatte vores gode forhold til begivenhederne, og der har ikke været skyggen af hverken jalousi hos mig eller følelser for Jens hos min kone. Vores sexliv har været endnu mere fantastisk lige siden og hendes røv var brugbar igen efter en lille uges tid, så hvem ved, måske skal vi prøve igen – Jens’ kone har ladet os vide at hun gerne vil være med næste gang.

Forfatter: Jyderne

porno med danske piger