I seng med kusine og hendes veninde – del.3

SPAR MANGE PENGE

De hjalp hinanden med at få trusserne af og bad mig om at tage dem helt væk. Da pigerne lå helt nøgen på sengen trak Julie lidt til højre, for at gøre plads til mig. Kom, skynd dig…

Denne historie er 100 % sand – undtaget navnene! (del 3)

Julie suttede forsat min pik og min udløsning nærmede sig hurtigt. “Julie, jeg kommer altså snart”, sagde jeg, for at gøre hende opmærksom på det. Efter yderligere et par minutter trak Julie sig tilbage og gik over mod Sofie. “Du skal ikke sperme nu, fætter”, sagde hun mens hun løste hendes BH. Da Julie lod sin BH falde til jorden, fik jeg for første gang opfattelsen af hvor store patter hun egentlig havde. De var vokset lidt siden hendes besøg hos os. Julie lagde sig på sengen ved siden af Sofie og begyndte at knappe Sofies BH op. “Gider du ikke lige tage dine boxers helt af”, spurgte Sofie. Jeg bøjede mig ned og tog mine boxers af. Det gjorde ikke min pik mindre ophidset og jeg kunne mærke hvordan blodet forsat strømmede til.

SEX I DAG?

Sofie havde fået hendes BH af og havde nu kun g-streng på, og Julie havde hotpants på. Julie begyndte stille og roligt, at tage på Sofie bryster, hvilket tydeligt gjorde hende liderlig. “Ja, vi er biseksuelle”, fik Julie sagt, uden at jeg havde spurgt. Jeg nærmede mig sengen, da jeg spurgte “nå, skal i ikke også snart have trusserne af, jeg er jo nøgen”. Jeg smilte, men pigerne forstod godt hvad jeg mente. De hjalp hinanden med at få trusserne ned omkring knæene og bad mig om at tage dem helt af. Da pigerne lå helt nøgen på sengen trak Julie lidt til højre, for at gøre plads til mig. “Kom, skynd dig ned på sengen”, sagde hun og slog på sengen. Jeg lagde mig på sengen og tænkte “hvor er det her dog dejligt”.

Jeg lukkede mine øjne og nød øjeblikket. Da jeg åbnede mine øjne igen fik jeg min orgasme uden tøven. Sofie var begyndt at kravle ovenpå mig og slikkede min krop. “Det må du undskylde”, fik jeg sagt lidt forlegent, jeg havde ramt Sofie på maven. “Det skal du ikke tænke på, vi skal nok få dig til at komme igen”. Sofie forsatte med, at slikke mig på kroppen, mens Julie begyndte at give mig et handjob. “Uhh, hvor er det dejligt”, sagde jeg stønnende. Julie svarede, at “det skulle det også gerne være”, mens hun smilte til mig. Jeg lukkede mine øjne igen, men begyndte at tage på Sofies patter. “Nå, det har du måske ikke prøvet før”, sagde Sofie, men jeg smilte bare igen. Jeg kunne mærke hvordan min pik langsomt blev stivere og Sofies patter ligeså.

Jeg lå stadig med mine øjne lukket, da jeg pludselig mærkede en trykken på min pik. Jeg åbnede øjnene og fik mit livs oplevelse, da jeg så Sofie sidde og ride mig, mens Julie gav sig selv finger. Jeg kunne mærke hvordan Sofie blev vådere og vådere og kunne se på Julie at hun nød det hun gjorde. Da jeg kunne mærke min udløsning nærme sig sagde jeg til Sofie, “nu får du altså snart et sprøjt, skat”. “Det skal du ikke tænke på, jeg er på p-piller”, var Sofies meget kække svar. Julie lå stadig og gav sig selv finger, da hun tog fat i min hånd og spurgte “vil du ikke godt hjælpe mig fætter”. “Jo, det vil jeg da”, sagde jeg og trak min hånd nærmere Julie fisse. Jeg startede med to fingre, som jeg havde set Julie bruge, men fandt hurtigt ud af, at der sagtens kunne komme en finger mere ind. Der blev ved med, at strømme væske ud af Julies fisse og da hun skreg som om hun havde fået et slag eller noget lignende, sprøjtede hun ud over både mig og Sofie. Jeg kunne ikke modstå dette sprøjt og der gik ikke lang tid inden jeg spermede op i Julies fisse.

Resten af dagen gik med små kys en gang imellem, mens vi fik snakket om alt mellem himmel og jord.

Vi har aftalt, at vi skal have flere af disse dage, så hvem ved…

porno med danske piger