Sommer bikinimoden er tape og masser af hud! (VIDEO)

SPAR MANGE PENGE

Den frækkeste bikinimode nogensinde?!

Det er sparetider, heldigvis er årets bikinimode til at komme til for penge. Den eneste du skal gøre er, at købe en stak ruller tape og så eller komme i gang med, at tape kroppen ind på kreativ måder (helst så lidt tape som muligt).

De farverige tape-stykker er placeret strategisk og dækkede modellernes mest intime dele af kroppen. Og selve kreationerne er skabt af modehuset Black Tape Project, der debuterede med den usædvanlige bademode i forbindelse med modeshowet Miami Swim.

Fotografen Joel Alvarez, der har kreeret tape-moden, beskriver sig selv som en tape-kunstner. Han startede allerede med sin ide i 2008, efter at en model havde bedt ham om at fotografere hende, mens hun var dækket af tape.

Hun lignede faktisk to store jule-skinker, der var bundet ind i gummi-strimler, da jeg var færdig. Jeg kunne aldrig drømme om at vise de billeder frem. Men det var i den forbindelse, at jeg fik ideen til den nye bademode.

SEX I DAG?

Alvarez begyndte så småt at kreere diverse tape-outfits, som han solgte til natklubber i Miami, før det spredte sig til Ibiza, Frankrig, Norge og Canada. Og nu er det på vej til at blive en super fræk mode.

The Black Tape Project Fashion Show

Se de frækkeste film med bikini, sommer og strand

 

porno med danske piger