Min mands (og min) fantasi blev til virkelighed!

SPAR MANGE PENGE

Mit navn er F, og dette er en historie fra det virkelige liv.

Jeg har været gift med min mand i 2 år, men vi har været sammen i 10 år.
Sidste sommer, da vi sad og fik lidt vin på terrassen, talte min mand og jeg lidt om seksuelle fantasier. Han spurgte ind til mig, og spurgte om jeg havde nogle hemmelige fantasier jeg ikke havde fortalt ham om før. Det havde jeg ikke til hans store skuffelse.
Dernæst spurgte jeg ham, og han sagde han havde fantasier om en tredjepart.

Jeg troede jo først det var en ekstra pige i sengen, men nej. Han ville gerne have en ekstra mand med i sengen. Fantasien lød på, at jeg skulle tages bagfra af en anden imens jeg gav ham et blowjob, og omvendt.

Han var bange for jeg syntes han var underlig, men det syntes jeg ikke, da det er helt fint at have fantasier. De er jo netop det, fantasier.

Da vi gik i seng om aftenen, dyrkede vi sex, og jeg gik med på hans fantasier, og sagde frække ting, som at han skulle forestille sig at jeg suttede pik på en anden, osv osv.

Han kom, som han aldrig havde gjort før.

Ugerne gik, og hver gang vi havde sex talte jeg frækt om hans fantasi, men det døde lidt hen, da jeg fortalte ham at jeg ikke var tændt på ideen.

Året efter, skulle vi have en weekend på et kur og spa sted, og i den forbindelse fik vi passet ungerne hele weekenden.

Vi ankom og tjekkede ind på værelset. Det første vi gjorde var at få et glas champagne. Nu skulle vi endelig nyde hinanden, efter et langt stykke tid, hvor der ikke har været tid til det.

Vi gik op i spa afdelingen, hvor vi gik i boblebad. Vi var de eneste der var der, på dette tidspunkt, så vi fik kysset lidt og pillet lidt ved hinanden, indtil der kom flere til. Og så stoppede vi. Min mand skulle på toilettet, så jeg blev i boblebadet alene.

Jeg nød stilheden. Og boblerne. Det var fantastisk.

Stilheden blev afbrudt, af at en mand satte sig ned i boblebadet. Han sagde høfligt hej, og jeg ligeså.

Han begyndte at smalltalke, og vi talte lidt om løst og fast indtil min mand kom tilbage. Da min mand kom, talte vi alle sammen om relativt ligegyldige ting. Men han kom tit her, da han var blevet skilt for år tilbage, og dette sted var ligesom blevet et fristed for ham. Vi fortalte vi har på par weekend, og han jokede med at han så nok godt vidste hvad vi skulle bruge tiden på, min mand og jeg. Efter lidt tid gik han, og sagde det kunne være vi sås igen.

Dagen gik og om aftenen skulle min mand og jeg spise på stedets restaurant. Vi fik lækker 3 retters menu, og efter middagen gik vi i baren, og gik drinks.

Vi mødte manden igen, og han slog sig ned ved vores bord. Vi talte igen sammen. Vi fandt ud af han var 42, han hed Peter og havde 3 børn med sin eks kone, hvad han arbejde med og lignende. Drinksene røg ned, og vi hyggede.

Pludselig var klokken over midnat. Og vi besluttede at gå hver til sit. Det viste sig at vi havde værelse lige overfor hinanden, og min mand spurgte om vi lige skulle ind og have en godnat drink. Det var Peter med på, og vi gik ind på vores værelse.

SEX I DAG?

Jeg blev mere og mere beruset, og det gjorde de andre også, og snakken gik hen på den mere frække afdeling. Vi var alle ret åbne, og min mand åbnede op for sin egen fantasi, og jeg måtte igen skuffe alle med at sige jeg var relativt kedelig i den afdeling. Det kunne Peter ikke forstå, da jeg virkede så spændende og interessant.

Peter havde til gengæld selv prøvet en masse, heriblandt trekanter. Der blev min mand interesseret, og de to begyndte at snakke. Jeg derimod, måtte trække mig tilbage da jeg var lidt for fuld.

Jeg gik i seng. Da jeg havde sovet ca 1 time, kom min mand ind og lagde sig. Det var godt, da jeg var blevet lidt liderlig.

Jeg tog min mands pik i munden, for at gøre ham klar. Han var så hård. Gad vide om det var snakken med Peter der gjorde ham så liderlig.

Min mand vendte mig om på alle fire og begyndte at tage mig bagfra. Jeg bliver altid ekstra liderlig når jeg er halv fuld, så det var bare toppen det her.

Døren til soveværelset gik op, og der stod Peter med et smil. Jeg kunne ikke nå at reagere. Min mand blev ved at tage mig. Jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at stønne, og jeg kiggede direkte på Peter.

Peter spurgte om vi havde brug for en hånd, Min mand viftede ham hen, og jeg stønnede bare videre. Jeg kunne ikke protestere. Peter tog fat i min hage og begyndte at tungekysse mig, imens han nussede mig i håret.

Peter rejste sig op og tog sine bukser af. Hans pik hang og dinglede. Jeg tænkte for mig selv at det var nu eller aldrig.

Jeg tog hans pik i munden. Det var en vild fornemmelse. Min mand blev helt vild, og tog mig hårdere end nogensinde,
“Så var du ikke så svær at overbevise”, sagde Peter. Min mand kom i en vild orgasme, og hans sæd dryppede ud af mig. Han tørrede mig med et håndklæde, og nu var Peter vist klar til mig.
Jeg har ikke været sammen med andre end min mand siden den dag jeg mødte ham, så jeg var lidt tilbageholdende. Men Peter fortalte at alle de koner han havde været med, havde haft det helt på samme måde. Min mand sagde det var ok, inden han gik tilbage i stuen, for at tage en drink.

Peter bad mig sutte lidt mere, inden han gik om bag mig, påførte sig et kondom, og trængte op i mig. Han var stor. Det gjorde lidt ondt, men lidt efter var det rart. Min mand kom ind i soveværelset igen, og betragtede os. Hans pik blev hård igen, og han kom hen til mig. Min mands pik røg ind i munden på mig.

Jeg kiggede op på min mand, med hans pik i munden. Jeg kunne se på ham, at det ophidsede ham at se mig blive taget bagfra en en fremmed mand, imens jeg suttede hans pik.

Min mands fantasi var gået i opfyldelse, og til min store overraskelse, så nød jeg det. Jeg nød at blive fyldt ud i begge ender. Det var ophidsende at blive taget bagfra af en fremmed, imens jeg så min mand i øjnene.

Peter tog fat i mine skuldre, og hev mig bagud, så han trængte helt dybt ind i mig. Jeg hvinede af fryd, og suttede videre på min mands pik. Efter lidt tid skiftede vi stilling, og jeg satte mig på min mands pik, så jeg kunne ride ham, og Peter stillede sig op foran, så jeg kunne have ham i munden samtidig.

Det var virkelig frækt det her. Jeg følte mig lidt tøjte-agtig, men på den gode måde. Da jeg havde suttet Peters pik lidt, gik han væk, og jeg red videre på min mand.
Peter placerede sig bag mig, og begyndte at lege med min røv.

Pludselig kunne jeg mærke Peters finger, snige sig ind i røven på mig. Jeg har aldrig dyrket anal sex med min mand, så dette her føltes underligt. Lige indtil han ramte mit g-punkt, og stimulerede det, samtidig med jeg kunne mærke min mands pik i min fisse. Jeg kom i en sprudlende orgasme. Har aldrig oplevet noget lignende. En finger blev til to. To fingre blev til Peters dunkende pik.
Det her var første gang jeg fik pik af to mænd. På samme tid. Og jeg nød det.
Det kunne jeg se på min mand, at han også gjorde. Nød at se min nydelse.

Igen skiftede vi stilling, så nu var det min mands tur til at tage mig analt bagfra. Imens stillede Peter sig foran mig igen, og jeg suttede hans pik atter engang.

Nu var de begge to vist mere end modne, og jeg satte mig på knæ foran dem, og de spillede deres pikke foran mig. Min mand var den første der kom ud over mit ansigt. Peter var lidt længere tid om det.

Han tog fat i mit hovedet bagfra, og stak sin pik dybt ned i halsen på mig. Han kom nede i halsen på mig. Han kom så meget at jeg var ved kløjes i det.

“Se.. det var dejligt var det ikke?” sagde Peter.
Peter henvendte sig til min mand: “Det er fandme en fræk kone du har. Kan da være vi skal gøre det til noget fast?”

Jeg var i den syvende himmel. Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at dette skulle ske denne weekend. Men jeg var ikke afvisende overfor idéen om at gøre det igen.

Peter spurgte mig hvordan oplevelsen var, og til dette kunne jeg kun grine. Han spurgte mig og min mand om vi ikke skulle udfylde alle hullerne næste gang.
Jeg vidste ikke helt hvad han mente, indtil han sagde han havde en kammerat han havde gjort dette mange gange med, og at sådan en fræk tøs som mig, da ikke blev mæt af to pikke.

Jeg var målløs, men min mand mente at det måtte vi jo se på.

Måtte indrømme at tanken var fræk.

Peter smuttede kort efter og min mand og jeg gik i seng. Vi havde jo endnu en dag at se frem til.

porno med danske piger